Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ελευθέριος Ανδρώνης: Εντείνεται η κλιματική υστερία: Βομβαρδίζουν τους Έλληνες με σενάρια τρόμου, για 50ºC και συνθήκες Αφρικής!


Με αφορμή μια εικασία του Ε. Λέκκα, τα ΜΜΕ γέμισαν από δημοσιεύματα τρόμου για την κλιματική κρίση, φτιάχνοντας κλίμα πανικού για το ερχόμενο καλοκαίρι
 
 

Τι και αν οι μετεωρολόγοι στην Ελλάδα τσακώνονται μεταξύ τους γιατί συχνά πέφτουν έξω για τον καιρό που θα κάνει ακόμα και στις επόμενες δύο μέρες; Το νεοταξικό όχημα του οικοφασισμού επιστρατεύει «ειδικούς» που δεν διστάζουν να προβλέψουν τι καταστροφικό καιρό θα κάνει το… ερχόμενο καλοκαίρι, και γιατί όχι λέω εγώ, για τα επόμενα 5-10 καλοκαίρια!

Αφού έτσι κι αλλιώς το να τρομοκρατείς τον κόσμο είναι δωρεάν σαδιστικό αγαθό σε αυτή τη χώρα, αρκεί βέβαια να εξυπηρετείς την κυρίαρχη προπαγάνδα. Κανένας δεν ελέγχεται και κανένας δεν λογοδοτεί για τον πανικό που σπέρνει. Τα είδαμε και με την πανδημία, τα βλέπουμε και με την «πράσινη» μετάβαση.

Για άλλη μια φορά τα συστημικά ΜΜΕ, βγήκαν να πουλήσουν τρομολαγνεία για να εξασφαλίσουν ότι η «φούσκα» της κλιματικής κρίσης θα παραμένει φουσκωμένη και ορατή στους υπόδουλους αυτού του νεοταξικού αφηγήματος.

Με αφορμή μια τοποθέτηση του καθηγητή Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιου Λέκκα, τα «πετσωμένα» ΜΜΕ έγραψαν βαρύγδουπους τίτλους και υστερικά σχόλια για «σενάριο τρόμου με θερμοκρασίες έως και 50 βαθμούς στην Ελλάδα» που βρίσκεται «στην κόκκινη ζώνη της κλιματικής αλλαγής». Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός «έχει χτυπήσει καμπανάκι» και «οι ειδικοί ετοιμάζονται».

Και ώσπου να ετοιμαστούν για τη μεγάλη αποστολή τους να χρησιμοποιήσουν την κλιματική «κρίση» ως μοχλό μαζικής χειραγώγησης, ο κόσμος θα κρατιέται «ζεστός» με τέτοιου είδους δημοσιεύματα τρόμου. Ταυτόχρονα, έχει και ως συνεχή υπενθύμιση συμμόρφωσης τα… χάρτινα καλαμάκια, τα συνδεδεμένα καπάκια στα μπουκάλια, και άλλα βλακώδη μέτρα μηδενικής ουσίας που έχουν ως μοναδικό σκοπό να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο, την ώρα που οι εργοστασιάρχες της διεθνούς ολιγαρχίας καταδυναστεύουν τον πλανήτη και απομυζούν αχόρταγα τους πόρους του.

Τα εγχώρια συστημικά ΜΜΕ ακολουθούν πιστά τις «γραμμές» που δίνουν τα διεθνή πρακτορεία, τα οποία είναι και εκείνα που χτίζουν την ατζέντα των ειδήσεων που διοχετεύονται στις αποικίες της ελεγχόμενης πληροφορίας, όπως είναι η Ελλάδα. Να υπενθυμίσω ότι στέλεχος του CNN ομολόγησε μπροστά σε κρυφή κάμερα ότι η κλιματική κρίση είναι το επόμενο «Covid – thing», το επόμενο παγκόσμιο «σκιάχτρο» που θα χρησιμοποιηθεί για ψυχολογικό πόλεμο, προκειμένου να οδηγήσει τους λαούς να υποταχθούν σε έναν οικουμενικό «πράσινο» φασισμό.

Γινόμαστε… «Αφρική» ή έχουμε γίνει ήδη;

Από την παρέμβαση Λέκκα, μάθαμε ακόμα πως φέτος είναι πιθανό να έχουμε «το πιο θερμό καλοκαίρι» (το πιο θερμό από πότε; Από καταβολής κόσμου;) και πως αν η κλιματική αλλαγή συνεχιστεί, η Ελλάδα θα υποστεί «αφρικανοποίηση».

Προς τα δεδομένα της Αφρικής οδεύουμε όντως. Αυτό είναι αλήθεια. Άλλα όχι λόγω κλίματος όμως. Άλλα λόγω των μισθών, των συντάξεων, της διάλυσης της δημόσιας Υγείας, της καταπάτησης συνταγματικών ελευθεριών, της πληθυσμιακής αλλοίωσης, της αρπαγής των περιουσιών των Ελλήνων από τα ληστρικά funds, της αποικειοποίησης της χώρας από επενδυτές, της ιδιωτικοποίησης του νερού και όλων των νευραλγικών υποδομών της επικράτειας.

Όλα αυτά θυμίζουν συνθήκες Αφρικής, και γι’ αυτά είναι που πρέπει να ανησυχεί ο λαός ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, και όχι να πανικοβάλλεται προκαταβολικά για το καλοκαίρι, λες και υπάρχει δυνατότητα να γίνει αξιόπιστη μετεωρολογική πρόβλεψη για τον καιρό που θα κάνει σε 2-3 μήνες.

Η υστερία της κλιματικής αλλαγής, πέρα του ότι εξυπηρετεί την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι χρήσιμο εργαλείο και για τις υπόδουλες κυβερνήσεις ώστε να αποσπούν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα σκάνδαλα. Σε αυτόν τον τομέα άλλωστε, έχουμε ξεπεράσει την Αφρική και όλο τον Τρίτο Κόσμο.

Κάπως έτσι, τα συστημικά ΜΜΕ προτιμούν να ασχοληθούν με «εκείνο το καλοκαίρι» που μέλλει πια να ‘ρθει, παρά με τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, τις υποκλοπές, το παζάρεμα του Αιγαίου, τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα πειραματικά σκευάσματα, τη διάλυση του ΕΣΥ και τους νεκρούς της πανδημίας, τους πλειστηριασμούς και τους «Πάτσηδες» των βουλευτικών εδράνων, το όργιο των καρτέλ που αισχροκερδούν σε τρόφιμα και καύσιμα, τους παιδεραστές που πέφτουν στα «μαλακά» και πλήθος άλλων σκανδάλων που δεν πιάνουν «μία» μπροστά στα 50ρια που μας απειλούν από το αφρικανικό μέλλον που βλέπουν στις κρυσταλλικές σφαίρες τους οι «ειδικοί» και οι ανειδίκευτοι.

Αιδώς Αργείοι…

 https://www.sportime.gr/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Τα ίδια έλεγαν το φθινόπωρο για τον χειμώνα. Δεν θα έχουμε ρεύμα, θα περιοριστεί ο νυκτερινός φωτισμός, δεν θα υπάρχει πετρέλαιο, θα έχει πολύ βαρύ χειμώνα, θα πεθάνουν άνθρωποι και τα τοιαύτα.
    Δυστυχώς γι'αυτούς! Διαψεύστηκαν πανηγυρικώς! Τους διέψευσε ο Άρχοντας της Αλήθειας και της Αγάπης!
    Και μόνο για την πονηρία τους, το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει καιρό με συνθήκες άριστες! Διότι έτσι το θέλει Εκείνος για τα παιδιά Του!
    Μην φοβάστε, αδέλφια! Ένα Κύριε ελέησον μόνο!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή