Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε κατά 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ από το 2021. Μπλακ άουτ στα μέσα ενημέρωσης


Μια νέα ανησυχητική ανάλυση αποκάλυψε ότι η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει ήδη δολοφονήσει εν ψυχρώ ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους από τότε που η πανδημία του Κόβιντ εξαπολύθηκε στον ανυποψίαστο κόσμο τον Ιανουάριο του 2020.

Εδώ και χρόνια η παγκοσμιοποιητική ελίτ μας λέει για τα σχέδιά της να ερημώσει τη Γη από 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μόλις 500 εκατομμύρια, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να καλύπτουν τα αυτιά τους και να προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Δυστυχώς για τα πρόβατα, οι μέρες που μπορούν να προσποιούνται ότι όλα είναι εντάξει πλησιάζουν γρήγορα στο τέλος τους.

Δεν θα ακούσετε γι’ αυτό στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν επιστρατευτεί για να κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν, να αποσιωπήσουν και να θάψουν αυτή την είδηση.

Πριν βουτήξουμε, εγγραφείτε στο κανάλι, αν δεν έχετε ήδη, και εγγραφείτε στην κοινότητα των ντόπιων του People’s Voice για αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα μεγάλο καλαμάρι-βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, που χώνει αμείλικτα το χωνί του αίματος σε οτιδήποτε μπορεί να ελέγξει.

Πώς ξέρουμε ότι ο αποπληθυσμός είναι ο πρωταρχικός τους στόχος; Επειδή τα τελευταία χρόνια το πλήθος του Νταβός έχει γίνει τόσο αλαζονικό που δεν μπορεί να σταματήσει να μας λέει για τα σχέδια αποανάπτυξης.

Με δυσκολία μπορούν να συγκαλύψουν τον ενθουσιασμό τους για τα διαβολικά τους σχέδια.

Έχουν καταλάβει τον έλεγχο του πολιτικού μας συστήματος, δημιουργώντας ένα μονοκομματικό κόμμα και νοθεύοντας τις εκλογές εναντίον οποιουδήποτε τολμά να εναντιωθεί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Έχουν καταλάβει τον έλεγχο της παγκόσμιας υγείας και έχουν εξαπολύσει μια πανδημία με καταστροφικές συνέπειες. Μας κλείδωσαν, η οικονομία μας συντρίφτηκε και πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να κάνουν μια ένεση.

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε εν μια νυκτί ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροκτήματος στην Αμερική και καυχιέται ότι διοχετεύει το καρκινογόνο ψεύτικο κρέας του στα αγαπημένα σας είδη παντοπωλείου και τα εμβόλια του mRNA σε αγροτικά ζώα και λαχανικά που προορίζονται για το πιάτο σας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τον Ιανουάριο του 2020 υπήρχαν 7,84 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη . Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπέρασε το όριο των 8 δισεκατομμυρίων τον Νοέμβριο του 2022 . Τη στιγμή που μιλάμε, το Worldometer έχει τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό στα 8,028 δισεκατομμύρια .

Υπήρξαν 40 εκατομμύρια γεννήσεις και 20 εκατομμύρια θάνατοι, για μια καθαρή αύξηση του πληθυσμού κατά 20 εκατομμύρια μέχρι το 2023, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν οποιαδήποτε από αυτές τις επίσημες στατιστικές πιστεύουν επίσης ότι οι άνδρες είναι πραγματικά γυναίκες, ότι η παιδοφιλία είναι αγάπη και ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Οπότε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ; Ας δούμε τα γεγονότα.

1. Οι περισσότερες χώρες ανέφεραν ρεκόρ υπερβολικών θανάτων και ρεκόρ χαμηλών γεννήσεων το 2021 και το 2022

Οι κυβερνήσεις ασχολούνται με το ψέμα, ιδίως όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα και τον πληθυσμό, ώστε να ταιριάζουν σε ατζέντες. Αλλά πραγματικά περιμένουν να πιστέψουμε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός εξακολουθεί να καλπάζει, σημειώνοντας ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι χώρες του πλανήτη αναφέρουν ρεκόρ θανάτων και ρεκόρ χαμηλών γεννήσεων;

Ποτέ δεν θα μάθουμε τους πραγματικούς αριθμούς όσον αφορά τους υπερβολικούς θανάτους σε όλο τον κόσμο λόγω των ενέσεων (μέχρι να αρχίσουν να μιλούν οι παρατηρήσεις με γυμνό μάτι). Αλλά εδώ είναι ένας κατάλογος των χωρών που ανέφεραν υπερβολικούς θανάτους ρεκόρ και χαμηλές γεννήσεις ρεκόρ το 2021 και το 2022:

  • Ιαπωνία: 1,58 εκατομμύρια θάνατοι το 2022 – οι περισσότεροι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
  • Νέα Ζηλανδία: 38.574 θάνατοι το 2022 – οι περισσότεροι από το 1918
  • Αυστραλία: ρεκόρ χαμηλών γεννήσεων και ρεκόρ υψηλών θανάτων το 2021
  • Ηνωμένο Βασίλειο: χρήση προσωρινών νεκροτομείων σε όλη τη χώρα λόγω “απότομης αύξησης των υπερβολικών θανάτων”
  • Ολλανδία: περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις το 2022 – πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από το 1900
  • Γερμανία: σχεδόν μηδενικοί υπερβολικοί θάνατοι το 2020, στη συνέχεια οι αριθμοί εκτοξεύτηκαν στα ύψη το 2021
  • Νέα Σκωτία (Καναδάς): “απροσδόκητα μεγάλος αριθμός ανθρώπων πεθαίνει”
  • Φιλιππίνες: 768.504 θάνατοι το 2021 – ο υψηλότερος αριθμός θανάτων σε ένα έτος από το 1945.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα. Επιπλέον, η Νορβηγία , η Ιταλία και η Ιαπωνία βίωσαν όλες τις γεννήσεις ρεκόρ το 2022. Με άλλα λόγια, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν και λίγοι γεννιούνται.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν λέει κραυγαλέα ψέματα για τα πάντα. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πρότυπο του Harvard Pilgrim για τον πολλαπλασιασμό των θανάτων από το εμβόλιο VAERS επί 100 για μια πιο ακριβή συνολική εικόνα, τότε τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τις ενέσεις από το 2021. Αυτό είναι 125.000 επιπλέον θάνατοι το μήνα .

2. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην Κίνα και την Ινδία.

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ χαρακτήρισε την Κίνα “πρότυπο” για άλλες χώρες.

Πολλοί άλλοι υψηλά ιστάμενοι έχουν επαναλάβει αυτά τα συναισθήματα. Η Κίνα μοιάζει με μια πολύ ανατριχιαστική, δυστοπική ταινία της πραγματικής ζωής. Δεν μπορείτε κυριολεκτικά να λειτουργήσετε σε αυτή τη χώρα ως άνθρωπος χωρίς κωδικό QR και εμβόλια. Το πρόσωπό σας σαρώνεται συνεχώς και κάθε σας κίνηση παρακολουθείται από διάφορες εφαρμογές WeChat.

Οτιδήποτε αγοράζετε στην Κίνα γίνεται μέσω ενός ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας (CBDC) και ενός κωδικού QR που συνδέεται με τον λογαριασμό σας κοινωνικής πίστωσης. Σημειώστε ότι οι ΗΠΑ απέχουν μόλις λίγους μήνες από τη δοκιμή του δικού τους πιλοτικού CBDC.

Η χώρα-“πρότυπο” διαθέτει δημόσιες οθόνες Jumbotron που ντροπιάζουν αμέσως όποιον συλλαμβάνουν να διαπράττει ασήμαντες παραβάσεις, όπως το να περπατάει με το αμάξι. Το αποτέλεσμα είναι να υποβαθμίζεται και η κοινωνική σας αξιοπιστία.

Η κινεζική αστυνομία σταματά τακτικά ανθρώπους στο δρόμο, παίρνει τα τηλέφωνά τους και τους ψάχνει για “παράνομα” VPN, Facebook και άλλες απαγορευμένες εφαρμογές. Θα υποβαθμιστεί τουλάχιστον η κοινωνική σας πίστωση και στη χειρότερη περίπτωση θα συλληφθείτε, αν σας πιάσουν με κάτι που δεν πρέπει να έχετε.

Η ελίτ είναι αποφασισμένη να αναπτύξει αυτές τις αυταρχικές τακτικές στις ΗΠΑ μέσα στα επόμενα χρόνια. Γνωρίζουμε ότι η Κίνα είναι μια δυστοπική κόλαση. Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση ανάγκασε πάνω από το 90% των Κινέζων πολιτών να κάνουν τα εμβόλια. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται από την κυβέρνηση και πεθαίνουν από τις ενέσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την Ινδία. Εκεί οι άνθρωποι πεθαίνουν κυριολεκτικά ανά δευτερόλεπτο. Η Ινδία και η Κίνα αντιπροσωπεύουν πάνω από το 35% της ανθρωπότητας. Η Ινδία άρχισε να κάνει ενέσεις στον πληθυσμό της τον Ιανουάριο του 2021, κυρίως με τις ενέσεις DNA ιικού φορέα Covishield/AstraZeneca, τις πιο θανατηφόρες από όλες αυτές τις ενέσεις από την πλευρά της Johnson & Johnson. Από τον Μάρτιο του 2023, το 95% των Ινδών ηλικίας 12 ετών και άνω έχουν κάνει τουλάχιστον μία ένεση.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2021, τα φορτηγά με τα πτώματα που μεταφέρονταν στα νεκροτομεία ήταν τόσο γεμάτα που τα πτώματα έπεφταν από τα φορτηγά στους δρόμους. Στο Δελχί, κάποιος πέθαινε κάθε πέντε λεπτά εκείνο το μήνα, σύμφωνα με μια έκθεση. Τα βίντεο με τις μαζικές καύσεις από την Ινδία το 2021 είναι πολύ ανησυχητικά.

3. Η πολιομυελίτιδα και η πείνα στην Αφρική

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε ότι τα δύο κύρια στελέχη της «άγριας» πολιομυελίτιδας εξαφανίστηκαν παγκοσμίως το 1999 και το 2020, αντίστοιχα. Το τρίτο άγριο στέλεχος υπάρχει μόνο στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν σήμερα . Αλλά πρωτοσέλιδα σαν κι αυτά είναι παντού από το 2022.

Η άγρια ​​πολιομυελίτιδα κηρύχθηκε εξαλειφθείσα από ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο το 2020. Από πού λοιπόν προέρχεται όλη αυτή η πολιομυελίτιδα; Απλώς ρωτήστε τον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς .

Όλα τα κρούσματα πολιομυελίτιδας στην Αφρική σήμερα , τα οποία ανέρχονται σε ανείπωτα εκατομμύρια , προέρχονται από τα στοματικά εμβόλια πολιομυελίτιδας Bill Gates . Αυτά τα παρασκευάσματα προκαλούν παράλυση ή/και θάνατο σε έναν Θεό ξέρει πόσα παιδιά. Είναι η Αφρική, όχι οι αναπηρικές καρέκλες των Η.Π.Α., καταλύματα με τον Νόμο για Αμερικανούς με Αναπηρία κ.λπ. δεν υπάρχουν στο μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής. Ένα παράλυτο παιδί που δεν μπορεί να μαζέψει νερό και φαγητό για τον εαυτό του και τις οικογένειές του είναι ουσιαστικά νεκρό.

Οι περισσότεροι Αφρικανοί αρνήθηκαν τις ενέσεις mRNA και DNA ιικού φορέα. Έχουν καεί στο παρελθόν από τον Μπιλ Γκέιτς. Αλλά ο Γκέιτς και η παρέα τους μπορούν ακόμα να τους πείσουν να κάνουν από του στόματος εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας . Αυτοί οι γενοκτονικοί τρελοί παραδέχονται ανοιχτά ότι χρησιμοποιούν Αφρικανούς ως ινδικά χοιρίδια για τα πάντα, από ενέσεις mRNA έως πειραματικές θεραπείες για το AIDS . Αυτά τα από του στόματος εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας είναι ανοιχτή, κραυγαλέα γενοκτονία. Ωστόσο, κανείς δεν τραβάει το μάτι.

Εν τω μεταξύ, το Κέρας της Αφρικής γνώρισε την πιο ξηρή περίοδο βροχών (σοβαρή ξηρασία) σε περισσότερα από 70 χρόνια το 2023 . Γνωρίζουμε ότι οι δυνάμεις που υπάρχουν μπορούν εύκολα να χειραγωγήσουν τον καιρό, να δημιουργήσουν βροχή και να σώσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά δεν το κάνουν και δεν θα το κάνουν.

Είναι στην Αφρική που η κρίση των βιομηχανοποιημένων τροφίμων της ελίτ είναι πραγματικά δαγκωτική. Στη Δυτική Αφρική, περισσότεροι από 48 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα της πείνας, ο μεγαλύτερος αριθμός εδώ και μια δεκαετία . Το μη κερδοσκοπικό Παιδικό Χωριό SOS εκτιμά ότι συνολικά 227 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα της πείνας μέχρι θανάτου σε όλη την Αφρική σήμερα. Αυτό είναι περίπου ένας στους πέντε ανθρώπους σε όλη την ήπειρο. Η Oxfam International υπολογίζει ότι ένας άνθρωπος πεθαίνει από την πείνα κάθε 48 δευτερόλεπτα στην Αφρική .

Ο συνδυασμός εμβολίου πολιομυελίτιδας, σοβαρής ξηρασίας, πείνας, αιώνιων μαχών για ψίχουλα, ακόμη και μερικών θανάτων από mRNA και DNA ιικών φορέων κάνει μια επιστημονική εικασία για 300 εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους σε όλη την ήπειρο από το 2020 αρκετά συντηρητική.

Στη συνέχεια ακολουθεί το τεστ γυμνού οφθαλμού.

Οι αθλητές πέφτουν σαν μύγες σε πρωτοφανείς αριθμούς με καρδιακά προβλήματα από το 2021.

Τα δημόσια σχολεία των ΗΠΑ έχουν σημειώσει πτώση ρεκόρ στις εγγραφές από το 2020 .

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 περίμενε 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες στο Κατάρ για το τουρνουά ενός μήνα. Λιγότεροι από 800.000 θαυμαστές εμφανίστηκαν , ενώ αρκετοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν την εκδήλωση κατέρρευσαν και πέθαναν.

Σχεδόν όλες οι κεντρικές περιοχές στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ είναι πρακτικά έρημες. Είναι δεδομένο ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι.

Δεν μπορούν να υπάρξουν τόσες πολλές συμπτώσεις. Ανεξάρτητα από αυτό, η παγκοσμιοποιητική ελίτ θέλει να πιστέψετε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε από 7,8 δισεκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2020 σε 8,028 δισεκατομμύρια σήμερα, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι χώρες ανέφεραν ρεκόρ υπερβολικών θανάτων και ρεκόρ χαμηλών γεννήσεων σε αυτό το χρονικό διάστημα. Για να μην αναφέρουμε το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας και τις γενοκτονίες από λιμό στην Αφρική. Πραγματικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσβάλλουν τη νοημοσύνη των ανθρώπων για να διασφαλίσουν ότι η αφήγησή τους (“ο πληθυσμός αυξάνεται”) παραμένει στον κώδικα και συνεπής.

Μην ξεχνάτε, για τις ελίτ, το κακό ισούται με το καλό. Μισούν την ανθρωπότητα και θέλουν να αντικαταστήσουν τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς με μια τάξη δουλικών ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. Γι’ αυτό οι πυροβολισμοί προκαλούν μαζικούς θανάτους. Αλλά δεν θα το ακούσετε ποτέ στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, επειδή αγοράζονται και πληρώνονται από την Pfizer.

Φυσικά, τα πρόβατα έχουν περιέλθει σε μια μαζική ψύχωση σχηματισμού και θα αρνηθούν να σας ακούσουν αν προσπαθήσετε να τους μιλήσετε λογικά για οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα. Σύμφωνα με την επικρατούσα τάση του 2023, η παχυσαρκία είναι υγιής. Τα εμβόλια δεν προκαλούν το θάνατο των ανθρώπων. Και η έκτρωση είναι αγάπη.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας είχε προειδοποιήσει γι’ αυτούς τους καιρούς. Είπε ότι θα μας πείσουν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε.

Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να αποκαλύψουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, ώστε εμείς οι άνθρωποι να μπορέσουμε να σταθούμε στα συνταγματικά μας δικαιώματα και να επικρατήσουμε. Αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εγγραφείτε στο κανάλι και μοιραστείτε αυτό το βίντεο με όποιον χρειάζεται την πληροφορία. Και γίνετε μέλος της κοινότητας Peoples Voice Locals για να υποστηρίξετε το κανάλι και να αποκτήσετε πρόσβαση στην κοινότητα. Ελπίζω να σας δω εκεί.

ΔΕΙΤΕ:

 
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου