Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Χωρίς διακοπή παροχών και κυνήγι σε όλους αυτούς που έκαναν την Αθήνα και τα νησιά Καμπούλ, η κατάσταση δεν αλλάζει...

φωτό από εδώ:

Σχόλιο Ρόη:   Μόλις στις 
Απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας για λαθρομετανάστες άνω των 16 ετών- Μετρητά, εισιτήρια για θέατρα και αθλητικές εκδηλώσεις  οι "έφηβοι" αλλοδαποί θα παίρνουν σε τακτική βάση οικονομικό βοήθημα με μετρητά ή προπληρωμένη κάρτα και έτσι θα μπορούν με άνεση να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χωρίς το άγχος της επιβίωσης που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών....

 __________________________________

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί και είναι ένα σοβαρό θέμα είναι το τί θα συμβεί με όσους είναι ήδη εδώ, με την γενικότερη φιλολαθρομεταναστευτική πολιτική των τζάμπα διαμερισμάτων, των επιδομάτων, των παροχών σε λάθρο επιπέδου πολίτη Κράτους, των αποδόσεων ασύλου σε δεκάδες χιλιάδες σαν και αυτούς που βλέπουμε στα σύνορα τις τελευταίες ημέρες. 

Αν δηλαδή η κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει τα χαζοβιόλικα και χαζοχαρούμενα αντινατιβιστικά και μπολιμπολιτισμικά πάρτυ με τις ΜΚΟ, τους Ελιαμέπες, τις Δομνες και τις Αγαπούλες, θα την απογοητεύσω, αλλά δεν μπορεί. 

Οπως αποφάσισε ότι όλοι αυτοί δεν δικαιούνται ασύλου, γιατί δεν μπαίνουν μεμονωμένα, αλλά σε μπουλούκια, να αποφασίσει ότι και οι προηγούμενοι σε μπουλούκια μπήκαν διά ξηράς ή διά θαλάσσης. Όταν οι βάρκες αριβάρουν ξέχειλες η μία πίσω από την άλλη δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις που ζητάνε άσυλο, αλλά για εισβολή. 

Τους ακούω και τα λένε τώρα και απορώ σε τί δηλαδή διαφέρει αυτό που συνέβαινε λίγες ημέρες πριν, όταν από τα νησιά έμπαιναν εκατοντάδες. Οτι δεν το είχε ανακοινώσει ο Ερντογάν; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;

Τα γεγονότα αποδεικνύουν τελικά ότι και σύνορα μπορούμε να φυλάξουμε και αυστηροί μπορούμε να γίνουμε. 

Γι'αυτό και είμαστε όλοι με την απορία (σ.σ. ἐμεῖς δὲν τὴν ἔχουμε αὐτὴ τὴν ἀπορία..) γιατί δεν το κάναμε αυτό τόσο καιρό. 

Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει απαντήσεις για το τί μέλλει γενέσθαι στο εξής. Και εκτός από απαντήσεις οφείλει να προχωρήσει και σε νομοθετικές ρυθμίσεις, οι οποίες θα αντιμετωπίζουν τους λάθρο σαν και αυτό που είναι. Λαθρομετανάστες, τυχοδιώκτες που μπουκάρουν παράνομα σε χώρες ψάχνοντας την γη της επαγγελίας.

Χωρίς διακοπή παροχών και κυνήγι σε όλους αυτούς που έκαναν την Αθήνα και τα νησιά Καμπούλ η κατάσταση δεν αλλάζει. Όσο κόσμο κι αν παρατάξουμε στα σύνορα. 
Γιατί το εντός συνόρων είναι φίσκα στους λάθρο που καλοπερνάνε.
  «Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Ρωτάει η αρθρογράφος.
    Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει απαντήσεις για το τί μέλλει γενέσθαι στο εξής.

    Τι απάντηση να πάρει από εντολοδόχους, ας ρωτήσει καλύτερα τα Αφεντικά
    Αυτά μόνο γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

    Αγαπητή Ρόη, το πρόβλημα με μας τους Έλληνες είναι ότι στεκόμαστε ακόμα στα Δύο.
    Όταν πέσουμε και εμείς στα Τέσσερα και τους προσκυνήσουμε, τότε θα βρεθούν και για μας χρήματα.

    ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΦΤΩΧΌΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ, ΠΑΡΆ ΠΛΟΎΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΆΒΟΛΟ.
    (Αλλά στην πραγματικότητα φτωχός είναι μόνο ο διάβολος, δεν έχει ούτε ένα σεντς δικό του, του τα παραχώρησε προσωρινά ο Θεός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή