Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Στημένο το επεισόδιο με την Ολλανδή «δημοσιογράφο»

 

Γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς) 
 
Απ’ την αρχή «βρωμούσε» η υπόθεση. Είχε αυτό το «κάτι» που μου έλεγε ότι «κάτι δεν πάει καλά»! Και ξέρω πολύ καλά πως όταν η διαίσθησή μου μού λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει ή να ψάξω, ή να περιμένω γιατί σύντομα θ’ αποκαλυφθεί η αλήθεια.
 
Και στην περίπτωση της «διένεξης» Μητσοτάκη – Beugel, ολα «βρωμούσαν». Αποφάσισα να περιμένω. Να μην ψάξω και να μην αντιδράσω. Και τελικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου… Εκείνο όμως που με εκνεύρισε περισσότερο, ήταν που είδα ορισμένους μπατριώτες να χειροκροτούν τη στημένη απάντηση του «πρωθυπουργού». Και κάποιοι, ακόμα πιο «ελληναράδες», έσπευσαν και να σχολιάσουν με χυδαιότερο τρόπο…  
 
Εχθές το βράδυ, κοιτώντας μία εκπομπή του δημοσιογράφου Λάμπρου Πάσχου στο YouTube, μου ήρθε η απάντηση που περίμενα: στημένη η διένεξη! Ενα ακόμα επικοινωνιακό τρικ του «πρωθυπουργού» ο οποίος στις πραγματικές δημοσκοπήσεις βλέπει να τον ψηφίζουν τ’ αμετανόητα κομματόσκυλα της ΝΔ και μόνον αυτά.  
 
Η περιβόητη Ingeborg Beugel, η οποία είναι ανεξάρτητη ανταποκρίτρια για ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, και που ζει εδώ και 20 περίπου χρόνια στην Υδρα, είναι «ακτιβίστρια» και μέλος ΜΚΟ που λυμαίνεται τη Χώρα μας στα πλαίσια της προστασίας των λαθρομεταναστών.  
 
Η ίδια, έχει κατηγορηθεί για παράνομη υπόθαλψη λαθρομετανάστη, ενός 23χρονου Αφγανού, τον οποίο «φιλοξένησε» στο σπίτι της. Φυσικά, ο καθ’ ένας μπορεί να καταλάβει τι είδους «φιλοξενία» προσέφερε η γηραιά (62 ετών) δημοσιογράφος σ’ έναν τόσο νέο άνδρα. Αλλά το τι κάνει ο καθ’ ένας στο κρεββάτι του, είναι δικό του θέμα. Σχεδόν! Διότι όταν παραβαίνει το Νόμο, γίνεται και κοινό θέμα… Το δικαστήριο ωστόσο, έχει καθυστερήσει «πανδημίας» ένεκεν.  
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κ. Πάσχου, η Ingeborg Beugel είναι μέλος μίας ΜΚΟ στην οποία είναι και η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα. Γεγονός που ενισχύει το στημένο του πράγματος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.  
 
Η Beugel, είναι υπόδικη. Αυτό σημαίνει ότι κανονικά δε θα έπρεπε να βρίσκεται στη συνέντευξη Μητσοτάκη – Ρούτε. Τόσο «λάθος» έκαναν οι υπεύθυνοι; Αποκλείεται! Τα διαπιστευτήρια δίνονται με αυστηρά κριτήρια, για λόγους ασφαλείας.  
 
Από την άλλη, το κόλπο Μητσοτάκη για να πάρει πόντους απέναντι στη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, εμπεριείχε και μία τεράστια γκάφα – παραδοχή, χειρότερης από το στημένο «επεισόδιο». Πιο συγκεκριμένα, όταν η Beugel τον ρώτησε πότε θα σταματήσει τα «push backs» (επαναπροωθήσεις) των λαθρομεταναστών προς την Τουρκία, εκείνος απάντησε: 
"Κατανοώ πώς στην Ολλανδία έχετε την κουλτούρα να θέτετε ευθέως ερωτήματα προς τους πολιτικούς. Σέβομαι απόλυτα αυτήν την κουλτούρα… "
 
Εμμέσως πλην σαφώς, ο Μητσοτάκης παραδέχεται ότι στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να ρωτούν ευθέως τους πολιτικούς. Και λογικό, αφού κάποιοι εκβιάζονται ή δωροδοκούνται. Οι θέσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων καθορίζονται από τις διαθέσεις του εκάστοτε πολιτικού αλλά και από τη «λίστα Πέτσα». Αυτή όμως η δημόσια παραδοχή, δείχνει ότι βιώνουμε μία τεράστια χούντα.  
 
Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Λάμπρου Πάσχου εδώ:

 
 
 
«Πᾶνος»

7 σχόλια:

  1. Είναι απίστευτο το πόσο είναι βουτηγμένοι στο ψέμμα και την βρωμιά!
    Αν τα ήξεραν οι ψηωοφόροι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ "5" ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΤΖΟΥΚΩΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην υπερβάλλουμε και άθελα μας γινόμαστε συνήγοροι του διαβόλου. Στην προκειμένη περίπτωση της διαβολικής Ίγκεμποργκ, που περηφανεύεται ότι είναι και ¨Αθεη ..... ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ @@@@@@λο
    Ας με συγχωρέσει το ethegersis για την απρέπεια μου, αλλά αυτή έσπασε και τα χτένια και την χτένα.... ΕΛΕΟΣ....
    Η "κυρία" αυτή είναι Δούρειος Ίππος των νεοταξιτών και ενεργά συμμετέχει στην κατασυκοφάντηση της Ελλάδας, επ ωφελεία της Τουρκίας. Είναι εγκέφαλος ΜΚΟ, που προωθούν παράνομους λαθρομετανάστεw με στόχο την άλωση της Ελλάδας. Και είναι και υπόδικη κάτι που έπρεπε να γνωρίζουν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού και να την απέκλειαν από την συνέντευξη. Μέγα λάθος. Παρ΄όλα αυτά κατά την ταπεινή μου άποψη ορθά αντέδρασε ο πρωθυπουργός και το ίδιο πιστεύω ότι θα έπραττε όποιος άλλος τυχόν πρωθυπουργός. Ανάμεσα στα αρνητικά αυτής της κυβέρνησης, ας επικροτούμε τα λίγα θετικά.
    Όταν υπέβαλλε την επαίσχυντη ερώτηση άμεσα και έμμεσα συκοφαντούσε όλο τον Ελληνικό λαό και ειδικά τους κατοίκους των ακριτικών μας νησιών που ανεβαίνουν Γολγοθά με τους λαθρομετανάστες, με τις κλεψιές τους και τα εγκλήματα τους ...

    Ήδη ο Δήμαρχος Ύδρας ( και θα ακολουθήσουν και άλλοι), μηνύει την συκοφάντρια Ιγκέρμποργκ για σπίλωση των κατοίκων της Ύδρας. Συγκεκριμένα.
    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, με αφορμή συνέντευξή της όπου μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι σε παλαιότερες εκλογές το μισό νησί είχε ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

    Η ανάρτηση του με δεκάδες υποστηρικτικά σχόλια από αγανακτισμένους πολίτες...
    Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!! Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη! Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!! Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της… Το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή….

    Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί και μη έχουμε γνώμoνα τις κομματικές μας ιδεολογίες. Πάνω από όλα είναι η προάσπιση της αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού, την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προσβάλλει. ΑΥΤΑ.
    Και PERSONA NON GRATA. Οι νεοαταξίτες επίδοξοι ολετήρες του Ελληνισμού, της κοινωνίας μας, της θρησκείας μας δεν έχουν θέση σε αυτά τα ιερά χώματα.... ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΥΔΡΑΙΩΝ ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΗ ....Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΣ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ...
    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐλπίζω μὲ τὸ «ἄς εἴμαστε πιὸ προσεκτικοί» ἀδελφέ, νὰ μὴν ἀπευθύνεσαι σὲ ἐμᾶς, διότι σιχαινόμαστε ὅλα τὰ μέχρι τώρα κόμματα ποὺ ἔχουν κυβερνήσει αὐτὸν τὸν ἱερὸ τόπο καὶ οὔτε πιστεύουμε ἐδῶ ποὺ ἔχουμε φτάσει ὅτι ὑπάρχει πραγματικὸ πατριωτικὸ κόμμα καὶ θὰ τὸ ἀφήσουν νὰ ἔρθει στὴν ἐξουσία καὶ νὰ κυβερνήσει τὴν Πατρίδα μας.

      Διαγραφή
    2. Αδελφέ Πάνο, το ας είμαστε πιο προσεκτικοί οπωσδήποτε δεν το απευθύνω στο ethnegersis το οποίο τιμώ εδώ και αρκετά χρόνια και με άρθρα μου και με σχόλια. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μυαλό μου επικοινωνεί άμεσα και με τη γλώσσα μου και με την γραφίδα μου και γράφω και λαλώ πάντα με την ωμή γλώσσα της αλήθειας, για αυτό έχω επικριθεί αρκετές φορές από ολίγους νεοταξίτες... ΟΧΙ Πάνο δεν απευθύνομαι σε εσάς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση στον αδελφό συγγραφέα του άρθρου κ. Καταχανά, με το οποίο συμφωνώ μεν, αλλά συμβουλεύω όπως είτε στημένη ήταν η συνέντευξη, είτε όχι εμείς ευκαιρίας δοθείσης. μύδρους πρέπει να ρίξουμε, συμβολικά σε όλους τους νεοαταξίτες, αθέους, επίδοξους ολετήρες, που θέλουν ως πεμπτοφαλαγγίτες και Δούρειοι Ίπποι να αλώσουν ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και οι οποίοι πλέον πρέπει αντιμετωπίζονται σκληρά και αμείλικτα. Στους απρεπείς ας είμαστε πλέον και εμείς δι..ΑΠΡΕΠΕΙΣ....Και γνωρίζεις ... πόσα σούρνω σε όλους αυτούς και τους όμοιους τους ... αλλά και στους τυχόν επίορκους ριψάσπιδες ταγούς μας πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες ...
      Στο δια ταύτα. ΌΣΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΙΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ...
      Και αν διερωτηθούν κάποιοι φίλοι αναγνώστες, που ανήκω πολιτικά τους δηλώνω ότι με πολιτική καμία σχέση δεν έχω. Με πατριωτισμό και θρησκεία ΝΑΙ.
      Όσον αφορά "κυρία" Ίγκεμποργ η οποία διαμένει μόνιμα στην Ύδρα μας, οι αδελφοί Υδραίοι πρέπει να την εξοστρακίσουν όχι βέβαια με την βία, αλλά απαξιώνοντας τη. Ούτε καλημέρα ούτε Καληνύχτα από κανένα ....και ας κάνει παρέα με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς ... για να την εξυπηρετούν παντοιοτρόπως.. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ....
      Με ιδιαίτερη εκτίμηση
      ΑΑ

      Διαγραφή
  4. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ !!
    ΚΑΙ Η ΓΗΡΑΙΑ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ,ΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΒΘΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙ ... Η ΙΓΚΕΜΠΟΡΓΚ ... ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ... ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΟΤΑΝ 500000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ... ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ... ΔΗΛ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ... ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ .... ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΘΑ ΑΠΑΙΟΤΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ( ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ) ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΓΑΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ... ΤΕΙΧΗ ΠΑΝΤΟΥ ... ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ....

    ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο δι..ΑΠΡΕΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή