Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ελένη Παπαδοπούλου: Ποιος θα τιμωρήσει τους ασεβείς και τους τρισάθλιους δεν ξέρω

 
 
Πέθανε ο Τράγκας και έχουμε δει από το πρωί να ξεδιπλώνεται η σκατοψυχιά σε όλο της το μεγαλείο. Πανηγύρια στον τάφο ενός ηλικιωμένου ανθρώπου με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας, γιατί ήταν ανεμβολίαστος λέει και κατά των μαζικών εμβολιασμών και πήρε κόσμο στον λαιμό του. 
 
Επί της ουσίας τώρα. Από την αρχή της πανδημίας ως σήμερα και εδώ μέσα και από τον κύκλο μου έχω δει ένα σωρό θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, σοβαρές παρενέργειες, προβλήματα από νόσηση Κόβιντ ή από τα εμβόλια. 
 
Ποτέ ως σήμερα δεν έχω ανεβάσει μία ιστορία, ένα θανατικό, όπου θα έλεγα "καλά να πάθει, γιατί έκανε ή δεν έκανε το εμβόλιο". Ο θάνατος είναι θάνατος, μία οικογένεια θρηνεί και είμαι σίγουρη ότι αν ο νεκρός είχε κάνει ή όχι εμβόλια δεν έχει εκείνη την ώρα καμία σημασία. 

Το να παρουσιάζεις τον θανατο ενός ανθρώπου ως παράδειγμα δεν σε κάνει απλά απάνθρωπο. Σε καθιστά και ηλίθιο. Επιχείρημα δεν είναι ο Κώστας, ο Τάκης, η Γωγώ που πέθαναν από κορονοϊό ή από εμβόλιο. Επιχείρημα είναι ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, οι μελέτες, οι εκθέσεις των ειδικών, που λένε πραγματικότητες. Και ποιες είναι οι πραγματικότητες; Ας τις θυμηθούμε:
 
1. Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και πεθαίνουν από τον ιό (όχι τόσο σπάνια).
2. Ο κόβιντ μπορεί να σκοτώσει κυρίως ομάδες με συγκεκριμένο προφίλ (ηλικιωμένοι, υποκείμενα νοσήματα, παχύσαρκοι).
3. Το εμβόλιο έχει παρενέργειες. Οι ίδιες οι εταιρίες τα λένε, όχι εγώ.
 
Ο Τράγκας αυτή την στιγμή στατιστικά είναι μία ακόμη περίπτωση ανθρώπου με σοβαρό υποκείμενο νόσημα που πέθανε από κόβιντ. Αν είχε σωθεί με το εμβολιο, δεν το γνωρίζουμε, γιατί εμβολιασμένοι άνθρωποι στην ηλικία του με υποκείμενα έχουν επίσης πεθάνει. Δεν έχουμε το κληρονομικό χάρισμα, οπότε θα κρατάμε μικρό καλάθι. 
 
Από εκεί και πέρα ήταν κατά των καθολικών υποχρεωτικών εμβολιασμών, όπως και πολλοί επιστήμονες. 
 
Η άποψη κάποιου δεν είναι κατακριτέα, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να πεθάνει. Το αν πήρε κόσμο στον λαιμό του, καλό θα είναι να σταματήσει ως καραμέλα. Το κοινό είναι ενήλικες, υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Εγώ μπορώ να μιλώ για το ιπτάμενο μακαρονοτέρας που αύριο θα μας επιτεθεί και θα πεθάνουμε όλοι. Αν το πιστέψει ο Φούφοτος, πρόβλημα του. Να μάθει ο κόσμος να ψάχνει. Ενηλικιωθείτε μερικοί επιτέλους. 
 
Τον 21ο αιώνα ο καθένας παρουσιάζει τα επιχειρήματα του και το κοινό ας κρίνει. Οπως κρίνω και εγώ αυτά που διαβάζω. Δεν είναι θρησκεία η ιατρική, δεν έχει φετφάδες και οι γιατροί δεν αποτελούν Ιερατείο. 
 
Κατά τα άλλα έχω ήδη διαγράψει ένα σωρό κανίβαλους από το πρωί. Τον Μουμτζή με το εντελώς απαράδεκτο ποστ τον αφήνω στην κριση του κόσμου: "Ο κορονοϊός τιμωρεί τους αρνητές του..όποιος τον 21ο αιώνα αρνείται τα επιτεύγματα της Επιστήμης υφίσταται τις συνέπειες του σκοταδισμού του.". 
 
Ποιος θα τιμωρήσει τους ασεβείς και τους τρισάθλιους δεν ξέρω.
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Οι εκδιδόμενοι δημοσιογράφοι δεν ρωτάνε ποτέ τους πωλητικούς μας και τους ει-δικούς τους, γιατί δεν φέρνουν ΦΑΡΜΑΚΑ, για να σωθεί ο κόσμος. Οι δε ιατρικοί σύλλογοι αναμασάνε σαν κατσίκες την κυβερνητική πωλητική και δεν έχουν καμία επιστημονική ανησυχία.
    Οι εισαγγελείς βυζαίνουν το δάχτυλο, οι ιεράρχες οικουμενίζουν και δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με πνευματικά και οι στρατιωτικοί συνωστίζονται στις μασωνικές λέσχες για να πάρουν πολλά γαλόνια.

    Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή