Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στο ΚΔΑΠ Ιωαννίνων- «Ψάρι είναι το ζώδιό μου»

 

Σχόλιο Πᾶνος: Εἴμαστε γιὰ γέλια καὶ γιὰ κλάμματα. Ἀπὸ τὴν μία ἀνεβάζετε κύριοι τοῦ «Εκκλησία Online» ἄρθρο μὲ τὰ χάλια τοῦ Πατριάρχη καὶ ἀπὸ τὴν ἄλλη τὸν ἀποκαλεῖτε «Παγιώτατο»... 
«Παναγιώτατος» μὲ τό «αὐτὸ εἶναι τὸ ζώδιό μου» πῶς συμβαδίζουν θὰ ἤθελα νὰ μᾶς τὸ ἐξηγήσετε...
________________________________
 
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος και η συνοδεία του έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή της ΜΚΟ «Αποστολή» κ. Κωστή Δήμτσα και τα παιδά του κέντρου.

Στην συνέχεια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου από τον κ. Δήμτσα και τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε στο ΚΔΑΠ ο κ. Κωστής Δήμτσας, εκφράζοντας την χαρά του για την σημερινή επίσκεψη.

Να αναφερθεί ότι τα παιδιά του κέντρου προσέφεραν δύο δώρα στον Οικουμενικό Πατριάρχη, όπου το ένα από αυτά είχε τη μορφή του ψαριού και ο Πατριάρχης απάντησε «ότι αυτό είναι το ζώδιό μου».

«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΔΙΟ Ή ΖΩΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "σκασίλα μου", το "ζώδιό μου", αυτά και μόνο αποτελούν ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, έλλειψης σοβαρότητος και ευσέβειας, επειδή λέγονται, έστω και χαριτολογώντας, από χείλη πατριαρχικά! Ακόμη δε, η αναφορά και μόνο στο ζώδιο αποτελεί και ύβριν κατά του Αγίου Πνεύματος!
    Θα σκεφτεί κάποιος πως κολλάμε στην λεπτομέρεια. Όχι, αδελφοί μου, δεν είναι έτσι. Τα άγια πράγματα δεν επιδέχονται ούτε τον ελάχιστο αστεϊσμό!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή