Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Επιστήμονες δημιούργησαν συνθετικό έμβρυο χωρίς σπερματοζωάρια και ωάρια


Συνθετικό έμβρυο: Σοβαρά πλέον ερωτήματα τίθενται για το κατά πόσο υπάρχουν επιτροπές ηθικής και ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές τους, τι ρόλο παίζει η επιστημονική κοινότητα και ποιος την χρηματοδοτεί για να κάνει τέτοιες έρευνες, αλλά το βασικότερο, ποιος είναι ο απώτερος σκοπός όλων αυτών που στοχεύουν στο να καταστρέψουν ό,τι έφτιαξε πριν από δισεκατομμύρια χρόνια ο Δημιουργός μας, είτε αυτός που είναι στη συνείδηση μας χαραγμένος ως «Θεός», είτε μια υψηλής νόησης συμπαντική ενέργεια.

Φανατικοί αθεϊστές επιδίδονται σε προσπάθειες να «την πουν» στο Δημιουργό αποδεικνύοντας ότι αυτοί μπορούν καλύτερα, κι επικαλούμενοι μονίμως γελοία επιχειρήματα ότι τα επιτεύγματα τους θα «δώσουν λύσεις σε προβλήματα».

Επιστήμονες από πολλές χώρες -Βρετανία, ΗΠΑ, Ιταλία, Ισραήλ (αλίμονο αν έλειπαν αυτοί)- ξεκινώντας από πολλαπλά βλαστοκύτταρα ποντικού, δημιούργησαν ένα «συνθετικό» έμβρυο με εγκέφαλο, παλλόμενη καρδιά και τα θεμέλια για όλα τα άλλα όργανα του σώματος. «Πρόκειται για ένα ορόσημο στην αναδημιουργία των πρώτων σταδίων της ζωής σε έναν έμβιο οργανισμό», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που ποτέ δεν περιέχουν κάποιο κριτικό πνεύμα.

Η συνέχεια εδώ: https://ethnegersis.substack.com/p/a7a

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου