Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Περί των απαράδεκτων σχολίων για τον αείμνηστο συμπολίτη μας ιατρό Θεόδωρο Γκέγκα!

 

Γράφει ο ΘεοφάνηςΓκατζής του Θωμά και της Μαίρης 
Oικονομολόγος

Αναρωτιέμαι αν φτάνουν μόνο οι λέξεις ντροπή και αποτροπιασμός να χαρακτηρίσουν τη συμπεριφορά αυτών που χλευάζουν και κατακρίνουν άτομα που αναχώρησαν για τον άλλον κόσμο! 

Αναφέρομαι στις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκε στην προσωπική του σελίδα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook ο αείμνηστος ιατρός από την Κατερίνη Θεόδωρος Γκέγκας, εξαιτίας της θέσης, που διατύπωνε δημόσια  υπέρ των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της  covid-19! 

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο εν λόγω ιατρός εκδήμησε  μετά από γενναία μάχη  που έδωσε με την επάρατη νόσο!

Προσωπικά  από την πρώτη στιγμή έλαβα δημόσια θέση κατά των εμβολίων και δη της υποχρεωτικότητας λόγω της αναποτελεσματικότητάς τους και των σοβαρών κινδύνων που απορρέουν από τη χρήση αυτών, καθώς και του ότι ήταν σε πειραματικό στάδιο αιτιολογώντας τη στάση μου αυτή. 

Όμως οι αναφορές προς το πρόσωπο του εκλιπόντος δεν τις χωρά ανθρώπου νους, είναι κατακριτέες, αντιβαίνουν στο χριστιανικό πνεύμα και αποτελούν εξύβριση νεκρού!

Ακόμη, μου προκαλούν οργή, αγανάκτηση και θλίψη για το τέλμα που περιέπεσε η κοινωνία μας! 

Ας προσευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει τον αλησμόνητο ιατρό Θεόδωρο Γκέγκα, που πλήθος κόσμου συνομολογεί  ότι εξάσκησε το λειτούργημα του ιατρού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αυταπάρνηση προσφέροντας απλόχερα βοήθεια στους συνανθρώπους του!!

«Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Υποτίθεται ότι εμείς οι ανεμβολίαστοι βγαίναμε και λέγαμε ότι είναι απάτη τα εμβόλια και πειραματικά σκευάσματα για να προειδοποιήσουμε τους συμπολίτες μας να μην πέσουν σε αυτή τη θανατηφόρα παγίδα.Απαράδεκτο να χαιρόμαστε με τους θανάτους γιατί τότε ποία η διαφορά μας από την κυβέρνηση και τους ζηλωτές της που έκαναν ακριβώς το ίδιο; Δύο χρόνια μας έπρηξαν το συκώτι και κατανοώ την έκρηξη θυμού αλλά αυτός ο θυμός πρέπει να στραφεί σε αυτούς που προσπαθούν να μας διχάσουν και όχι στους συμπολίτες μας που ναι μεν στήριξαν τα μέτρα αλλά τώρα, δυστυχώς, θα το πληρώσουν με την ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιατρος ηταν υπερ του μπολι τον σεβομαστε την αποψη του. Οταν ομως πεθαινει απο την νοσο διχως να προστατευεται ποιο το οφελος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Θεος δεν αναπαυει ουτε τον προδοτη ιουδα , αν θελουν μερικοι να αυτοκτονουν με την υπογραφη τους με το μπολι θα δωσουν λογο εν ημερα της κρισεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το είπατε όλοι θα δώσουμε λόγο στο Θεό γιαυτό ας μη δικαζουμε εμείς τους άλλους με τον πιο άσχημο τρόπο γιατί οι πρώτοι θα γίνουν εσχατοι κ οι εσχατοι πρώτοι στα μάτια του Θεού το έλεος του Θεού άπειρο κ μπορεί να σώσει αυτόν που εμείς θεωρούμε τον χειρότερο.

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον αρθρογράφο και τον πρώτο σχολιαστή.
    Δεν θυμάμαι από ποιον Γέροντα άκουσα, αυτό που θα γράψω.

    Όσοι δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο και ζήσουμε χωρίς να μην έχουμε πάθει τίποτα.
    Όταν αρχίσουμε και βλέπουμε δικούς μας ανθρώπους τους γονείς μας, τους συγγενείς μας, ή ακόμα και τα παιδιά μας, που έχουν κάνει το εμβόλιο και αρχίσουν να πεθαίνουν από αυτό, εμείς μπορούμε να έχουμε χαρά;
    Πώς μπορείς να χαίρεσαι,ενώ εσύ είσαι υγιής να βλέπεις το δικό σου άνθρωπο να πεθαίνει;

    Αυτό δεν ονομάζεται χαρά, αλλά χαιρεκακία.
    (Δηλαδή να χαίρεσαι να το κακό που παθαίνει ο άλλος).

    Και ακόμα και να μην υπάρχει κανένας από το στενό μας περιβάλλον που δεν έχει κάνει το εμβόλιο και δεν πέθανε, εμείς να μην χαρούμε ποτέ με την δυστυχία των άλλων.

    Και θα κλείσω με τον Μακαριστό πατέρα Αθανάσιο Μυτιληναίο.:
    Όταν δεις τον εχθρό σου, ο Θεός να τον τιμωρεί δίκαια για όλα αυτά που έχει πράξει, εσύ μην χαρείς ποτέ.
    Γιατί τότε ο Θεός θα αφήσει αυτόν και θα πιάσει εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή