Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η Καλιφόρνια προειδοποιεί τους γιατρούς: Πείτε την αλήθεια για οτιδήποτε και θα χάσετε την ιατρική σας άδεια

 


 
Οι Δημοκρατικοί στη Χρυσή Πολιτεία προσπαθούν να καταστήσουν έγκλημα για τους γιατρούς να παρεκκλίνουν από την καθιερωμένη αφήγηση γύρω από τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19).

Το νομοσχέδιο 2098 της Συνέλευσης, το οποίο μόλις ψηφίστηκε και στάλθηκε στο γραφείο του κυβερνήτη Gavin Newsom για υπογραφή, απειλεί να αφαιρέσει την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος από οποιονδήποτε γιατρό στην Καλιφόρνια που διαδίδει αυτό που οι αρμόδιοι θεωρούν "παραπληροφόρηση" ή "παραπληροφόρηση" σχετικά με τη γρίπη Fauci.

Εισήχθη τον Φεβρουάριο από το μέλος της Συνέλευσης Έβαν Λόου και συνυπογράφτηκε από κανέναν άλλον εκτός από τον πολιτειακό γερουσιαστή Ρίτσαρντ Παν - ο Παν προσπαθεί επίσης να αναγκάσει όλους τους μαθητές στην Καλιφόρνια να "εμβολιαστούν" για την κινεζική γρίπη - το ΑΒ 2098 είναι η τελευταία δόση ιατρικής τυραννίας που περνάει από τη νομοθετική διαδικασία της Καλιφόρνιας.

Μόλις υπογραφεί, το AB 2098 θα χαρακτηρίζει ως "αντιεπαγγελματική συμπεριφορά" τη συνταγογράφηση της ιβερμεκτίνης ή της υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ως ένα παράδειγμα. Θα ποινικοποιούσε επίσης τους γιατρούς που συνιστούν φυσικές θεραπείες όπως η βιταμίνη D αντί για τις ενέσεις θρόμβων.
 
Η συνέχεια εδώ: https://ethnegersis.substack.com/p/cbd
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου