Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Θα επιβιώσετε από την "τριπλή επιδημία";


  • Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι νοσηλείες για λοιμώξεις του αναπνευστικού αυξάνονται και οι "ειδικοί" προειδοποιούν για μια πιθανή "τριπλή επιδημία" αυτόν τον χειμώνα, καθώς κυκλοφορούν ο COVID, η εποχική γρίπη και ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV).
  • Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ αναφέρουν αύξηση 1% στις νέες εισαγωγές ασθενών με επιβεβαιωμένο COVID-19. Το Μέιν - το οποίο έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολίων COVID στη χώρα - έχει τις περισσότερες νοσηλείες με COVID. Τα κρούσματα RSV είναι επίσης ασυνήθιστα υψηλά για την εποχή
  • Οι "ειδικοί σε θέματα υγείας" ζητούν τώρα και πάλι την εθελοντική μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, παρόλο που όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια επιβεβαιώνουν ότι οι μάσκες προσώπου δεν μπορούν να αποτρέψουν την ιογενή λοίμωξη και εξάπλωση
  • Τα πρώτα εμβόλια για τον RSV είναι τώρα στα σκαριά, τα οποία απευθύνονται σε έγκυες γυναίκες, νεογέννητα και ηλικιωμένους. Ορισμένα από αυτά βασίζονται στην τεχνολογία mRNA
  • Κανένα εμβόλιο για τον RSV δεν είχε αναπτυχθεί ποτέ με επιτυχία στο παρελθόν, επειδή τα εμβόλια είχαν την επίμονη τάση να προκαλούν χειρότερη νόσο, ένα φαινόμενο γνωστό ως ενίσχυση εξαρτώμενη από τα αντισώματα (ADE)
 
Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι νοσηλείες για λοιμώξεις του αναπνευστικού αυξάνονται και οι "ειδικοί" προειδοποιούν για μια πιθανή "τριπλή επιδημία" αυτό το χειμώνα, καθώς οι άνθρωποι προσβάλλονται από COVID, εποχική γρίπη και αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV).
"Το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] αναφέρει αύξηση 1% στις νέες εισαγωγές ασθενών με επιβεβαιωμένο COVID-19 στις ΗΠΑ", ανέφερε το Yahoo! News στα τέλη Οκτωβρίου 2022.
Ωστόσο, μακριά από το να πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων, οι περισσότεροι ασθενείς με COVID είναι πλέον, στην πραγματικότητα, πλήρως εμβολιασμένοι. Όπως σημειώνει το Yahoo!
"Η πολιτεία με τις περισσότερες νοσηλείες για COVID είναι το Μέιν, παρόλο που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πλήρους εμβολιασμού στη χώρα, που σημαίνει ότι ένα άτομο έχει λάβει την αρχική σειρά εμβολιασμών του (είτε πρόκειται για μία είτε για δύο δόσεις) και έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την τελευταία δόση".
Τα κρούσματα του RSV είναι επίσης ασυνήθιστα υψηλά. Σύμφωνα με τη Δρ Margaret R. Moon, συνδιευθύντρια του Κέντρου Παίδων Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη, το νοσοκομείο "αντιμετωπίζει ένα κύμα ασθενών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων RSV, καθώς και για άλλους λόγους, και πολλά γύρω νοσοκομεία αντιμετωπίζουν το ίδιο".
 
Τακτικές τρόμου για να σας πουλήσουν το εμβόλιο RSV
 
Ο φόβος πουλάει, λένε, και αυτό είναι σίγουρα το ρητό που χρησιμοποιείται από τη Μεγάλη Φαρμακευτική όταν πρόκειται για τα εμβόλια. Ένα τέλειο παράδειγμα αυτού δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Vox. "Έρχονται νέα εμβόλια για τον RSV. Αυτά είναι πολύ, πολύ καλά νέα", αναφέρει ο τίτλος. Γιατί καλά νέα; Επειδή ο RSV είναι ένας "κακός που ευθύνεται για μεγάλο μέρος του χάους" που παρατηρείται τώρα στα νοσοκομεία. Το Vox δημοσιεύει κλασική πορνογραφία φόβου:
"Ο RSV γενικά προκαλεί συμπτώματα κρυολογήματος, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σοβαρή φλεγμονή ή μόλυνση των πνευμόνων σε πολύ νέους και πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους. Και έχει ξεκινήσει η εποχή του κρυολογήματος με πάταγο:

Από τις 22 Οκτωβρίου, τα μωρά ηλικίας κάτω του ενός έτους νοσηλεύονταν σε ποσοστά έξι φορές υψηλότερα από ό,τι ήταν την ίδια στιγμή το 2019, ενώ το συνολικό ποσοστό νοσηλείας ήταν επτά φορές υψηλότερο για άτομα όλων των ηλικιών.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες παιδιά πεθαίνουν από RSV και δεκάδες χιλιάδες άλλα νοσηλεύονται ... Η νόσος RSV είναι μία από τις πρώτες παιδιατρικές ασθένειες που οι νέοι παιδίατροι μαθαίνουν να φοβούνται, δήλωσε [η Amy] Edwards [ειδικός σε παιδιατρικές λοιμώξεις στο Κλίβελαντ].

Τα μωρά με τη λοίμωξη έχουν τρομερό βήχα και κάνουν συριγμό καθώς πασχίζουν να μετακινήσουν τον αέρα μέσα από τους πρησμένους αεραγωγούς τους. 'Μόλις το δεις, είναι σαν να μην το ξεχνάς ποτέ', είπε ...

Στις ΗΠΑ, η λοίμωξη οδηγεί σε περίπου 58.000 νοσηλείες και 100 έως 300 θανάτους μεταξύ των μικρών παιδιών κάθε χρόνο, καθιστώντας την την πρώτη αιτία νοσηλείας σε βρέφη στη χώρα.

Αν και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη λοίμωξη για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα και για εκείνα με πνευμονικά προβλήματα ή καρδιακές ανωμαλίες, περίπου το 40% των αμερικανικών βρεφών που πέθαναν από RSV τις τελευταίες δεκαετίες ήταν κατά τα άλλα υγιή.

Όσο άσχημος και αν είναι ο RSV στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι χειρότερος σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε χρόνο, προκαλεί περίπου 120.000 θανάτους βρεφών παγκοσμίως ... Δεν υπάρχει επί του παρόντος εγκεκριμένη αντιική θεραπεία για τον RSV ούτε σε ενήλικες ούτε σε παιδιά, και η μόνη προληπτική επιλογή που υπάρχει σήμερα απέχει πολύ από το να είναι τέλεια ...

Τα μωρά χρειάζονται κάτι καλύτερο - κάτι προσιτό που να μπορεί να προστατεύσει όλα τα βρέφη, όχι μόνο τα βρέφη με τον υψηλότερο κίνδυνο, από αυτή την εποχική μάστιγα. Οι ενήλικες, επίσης, χρειάζονται κάτι που να τους προστατεύει από έναν ιό που προκαλεί αξιόπιστα τεράστιο αριθμό ασθενειών - ιδανικά, κάτι που να είναι εξίσου καλό με το εμβόλιο κατά της γρίπης, ή και καλύτερο".
"Κάτι εξίσου καλό με το εμβόλιο κατά της γρίπης". Αλήθεια; Η προσαρμοσμένη συνολική αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της εποχικής γρίπης 2017/2018 για τις ΗΠΑ ήταν μόλις 36% κατά της λοίμωξης από τον ιό της γρίπης Α και της γρίπης Β και μεταξύ 2005 και 2015, η προσαρμοσμένη συνολική αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της γρίπης ήταν μικρότερη από 50% περισσότερο από το ήμισυ των περιόδων - με χαμηλό επίπεδο μόλις 10% την περίοδο 2004-05.

Εκτός από το εμβόλιο COVID, είναι δύσκολο να βρεθεί άλλο παράδειγμα όπου ένα εμπορικό προϊόν μπορεί να αποτυγχάνει να λειτουργήσει περισσότερο από τον μισό χρόνο και παρόλα αυτά να συνιστάται και ακόμη και να επιβάλλεται. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, διότι σύμφωνα με το Vox, "τα εμβόλια RSV είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά". Πού το έχουμε ξανακούσει αυτό;
 
Περιμένετε να συνεχιστούν τα παράλογα μέτρα COVID
 
Όπως είχε προβλεφθεί, οι "ειδικοί σε θέματα υγείας" αρχίζουν να ζητούν εκ νέου την εθελοντική κάλυψη των εσωτερικών χώρων με μάσκες, παρόλο που όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζαμε ήδη από το 2020, ότι δηλαδή οι μάσκες προσώπου δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τις ιογενείς λοιμώξεις.

Και, όπως και προηγουμένως, ελλείψει πραγματικών επιστημονικών αποδείξεων, η αφήγηση επικεντρώνεται αντ' αυτού στην αρετή. Η μάσκα λέγεται ότι είναι ένας τρόπος να προστατεύονται όλοι, οπότε απλά "κάντε το καθήκον σας" και φορέστε την, παρόλο που, στην πραγματικότητα, δεν προστατεύει κανέναν.

Το ίδιο ισχύει και για τον εμβολιασμό. Τόσο το εμβόλιο κατά της γρίπης όσο και τα εμβόλια COVID έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά, ωστόσο η σύσταση να τα κάνετε συνεχίζει να ισχύει. Και αυτή την εποχή, αναμένεται να κάνετε και τα δύο!

Τα πρώτα εμβόλια RSV αναμένονται το 2023
 
Το γεγονός ότι ο RSV αναδεικνύεται τώρα ως σοβαρός κίνδυνος είναι κατανοητό υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι τα πρώτα εμβόλια RSV βρίσκονται τώρα στα σκαριά. Σύμφωνα με το CNN, τέσσερα διαφορετικά εμβόλια κατά του RSV "πλησιάζουν προς εξέταση από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων" και περισσότερα από δώδεκα άλλα βρίσκονται σε δοκιμές.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται μια "ένεση μακράς δράσης" ειδικά για μωρά, που θα χορηγείται "αμέσως μετά τη γέννηση" για να τα προστατεύει από τον RSV "για διάστημα έως και έξι μηνών". Αν αυτό δεν είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να αλλάξουν την αντίληψη της βασικής σημασίας ενός όρου, δεν ξέρω τι είναι. Έξι μήνες δεν είναι καθόλου μακράς διάρκειας!

Ιστορικά, τα περισσότερα εμβόλια προσφέρουν τουλάχιστον "προστασία" μόνο με αντισώματα για χρόνια, όχι για μήνες. Παρακαλούμε αναγνωρίστε ότι όλα τα εμβόλια αποτυγχάνουν να χρησιμοποιήσουν την κυτταρική ανοσία για να σας προστατεύσουν, η οποία είναι πολύ πιο σημαντική από τη χημική αντισωματική προστασία. Ωστόσο, αυτή η εξαιρετικά σύντομη διάρκεια της προστασίας μόνο με αντισώματα φαίνεται να είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της τεχνολογίας mRNA, και πράγματι, τουλάχιστον μερικά από αυτά τα νέα εμβόλια RSV βασίζονται σε mRNA.

Η Moderna ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα εμβόλιο mRNA για τον RSV, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023. Εργάζεται επίσης πάνω σε ένα συνδυαστικό εμβόλιο mRNA για τον COVID, τον RSV και τη γρίπη. (Τελικά, η Moderna θέλει να δημιουργήσει ένα ετήσιο εμβόλιο mRNA που θα καλύπτει όλους τους 10 κορυφαίους ιούς που οδηγούν σε νοσηλείες κάθε χρόνο.)

Η Janssen εργάζεται επίσης πάνω σε ένα εμβόλιο RSV χρησιμοποιώντας έναν φορέα αδενοϊού, την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο εμβόλιο COVID, ενώ η Pfizer και η GlaxoSmithKline (GSK) δοκιμάζουν εμβόλια RSV "πρωτεϊνικής υπομονάδας" για έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με το Forbes, η Pfizer ανακοίνωσε την 1η Νοεμβρίου 2022 ότι είναι έτοιμη να ζητήσει την έγκριση του FDA για το εμβόλιο RSV. Σε κλινικές δοκιμές το εμβόλιο αυτό χορηγήθηκε σε έγκυες μητέρες και η αποτελεσματικότητα μετρήθηκε όχι με το αν προλάβαινε τον RSV, αλλά με τη σοβαρότητα της λοίμωξης στα νοσηλευόμενα μωρά κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους.
 
Γιατί κανένα εμβόλιο RSV δεν έφτασε ποτέ στην αγορά
 
Κανένα εμβόλιο για τον RSV δεν έχει αναπτυχθεί με επιτυχία στο παρελθόν. Γιατί; Επειδή τα εμβόλια είχαν την επίμονη τάση να προκαλούν χειρότερη ασθένεια, ένα φαινόμενο γνωστό ως ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE). Όπως εξηγεί το CNN:
"Το κυνήγι για έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας από τον RSV καθυστέρησε για δεκαετίες, αφού δύο παιδιά πέθαναν σε μια καταστροφική δοκιμή εμβολίου τη δεκαετία του 1960.

Εκείνη η μελέτη δοκίμασε ένα εμβόλιο φτιαγμένο με έναν ιό RSV που είχε υποστεί χημική επεξεργασία για να καταστεί αδρανής και αναμειγνύεται με ένα συστατικό που ονομάζεται στυπτηρία, για να αφυπνίσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να το βοηθήσει να ανταποκριθεί. Δοκιμάστηκε σε κλινικές δοκιμές στις ΗΠΑ μεταξύ 1966 και 1968.

Στην αρχή, όλα έδειχναν καλά. Το εμβόλιο δοκιμάστηκε σε ζώα, τα οποία το ανέχθηκαν καλά, και στη συνέχεια χορηγήθηκε σε παιδιά, τα οποία επίσης φάνηκε να ανταποκρίνονται καλά.

'Δυστυχώς, εκείνο το φθινόπωρο, όταν ξεκίνησε η περίοδος RSV, πολλά από τα παιδιά που εμβολιάστηκαν χρειάστηκαν νοσηλεία και έπαθαν πιο σοβαρή νόσο RSV από ό,τι θα συνέβαινε κανονικά', δήλωσε ο Steven Varga, καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, ο οποίος μελετά τον RSV για περισσότερα από 20 χρόνια και αναπτύσσει ένα εμβόλιο νανοσωματιδίων κατά του ιού.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σχετικά με τη δοκιμή διαπίστωσε ότι το 80% των εμβολιασμένων παιδιών που κόλλησαν RSV χρειάστηκε αργότερα νοσηλεία, σε σύγκριση με μόνο το 5% των παιδιών που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Δύο από τα μωρά που είχαν συμμετάσχει στη δοκιμή πέθαναν.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής αποτέλεσαν σεισμικό σοκ για την επιστήμη των εμβολίων. Οι προσπάθειες για την ανάπτυξη νέων εμβολίων και θεραπειών κατά του RSV σταμάτησαν καθώς οι ερευνητές προσπαθούσαν να ξεδιαλύνουν τι πήγε τόσο στραβά ... "Στην πραγματικότητα, από πολλές απόψεις, είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε μερικά από τα πράγματα που έχουμε σήμερα για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων", δήλωσε ο Varga".
Παρακολουθεί κανείς την ασφάλεια των εμβολίων;
 
Η θλιβερή ειρωνεία εδώ είναι ότι ενώ έχουμε εργαλεία παρακολούθησης της ασφάλειας των εμβολίων, τα δεδομένα δεν αξιολογούνται σωστά και δεν χρησιμοποιούνται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Έτσι, όχι, ΔΕΝ έχουμε λειτουργική παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων στις Η.Π.Α. Εάν ο FDA και το CDC παρακολουθούσαν πραγματικά την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους όπως προβλέπεται, τα εμβόλια COVID θα είχαν αποσυρθεί μέσα σε μήνες από την κυκλοφορία τους.

Εάν δεν υπάρχει παρακολούθηση της ασφάλειας για το εμβόλιο COVID, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε παρακολούθηση της ασφάλειας για οποιοδήποτε άλλο νέο εμβόλιο ή ένεση mRNA.
Πρόκειται, με κάθε μέτρο, για τις πιο επικίνδυνες και θανατηφόρες ενέσεις που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην ιστορία. Ωστόσο, ο FDA και το CDC αγνόησαν όλες τις ενδείξεις ασφαλείας και πρόσθεσαν πρόσφατα το εμβόλιο COVID στο πρόγραμμα εμβολιασμού για παιδιά. Εάν δεν υπάρχει παρακολούθηση της ασφάλειας για το εμβόλιο COVID, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε παρακολούθηση της ασφάλειας για οποιοδήποτε άλλο νέο εμβόλιο ή ένεση mRNA.

Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποθέσουμε ότι οι ερευνητές έχουν βρει πραγματικά πώς να φτιάξουν ένα εμβόλιο RSV που να μην προκαλεί ΑΔΕ ή ανοσολογική αποτύπωση, τα οποία διαστρεβλώνουν την ανοσολογική σας απάντηση σε επόμενες εκθέσεις του παθογόνου παράγοντα κατά του οποίου "ανοσοποιηθήκατε", ώστε να αρρωστήσετε περισσότερο από ό,τι αν δεν είχατε εμβολιαστεί ποτέ.

Οι τεχνοκράτες της δημόσιας υγείας πιστεύουν ανόητα ότι η τεχνολογία mRNA θα παρακάμψει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε προηγουμένως, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι βλέπουμε τώρα σημάδια ΑΔΕ και ανοσολογικής αποτύπωσης - ή αρχικής αντιγονικής αμαρτίας - σε όσους έλαβαν το εμβόλιο COVID, δεν υπάρχει προηγούμενο για να υποθέσουμε κάτι τέτοιο.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η πανδημία COVID έχει αλλάξει ριζικά τις διαδικασίες έγκρισης και έγκρισης ιατρικών παρεμβάσεων. Τα πάντα βρίσκονται πλέον σε καθεστώς fast track, γεγονός που ανοίγει τις πύλες για γρήγορα κέρδη.

Αντί να απαιτούνται δοκιμές που καλύπτουν μια δεκαετία ή και περισσότερο, τα εμβόλια mRNA κυκλοφορούν μετά από δοκιμές μόλις λίγων μηνών, και μεγάλο μέρος της ασφάλειας υποτίθεται με βάση την υποτιθέμενη ασφάλεια των εμβολίων COVID.

"Υποτιθέμενη ασφάλεια" είναι οι λέξεις-κλειδιά εδώ, καθώς περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων μετά το εμβόλιο COVID έχουν καταγραφεί στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 31.600 θανάτων. Σύμφωνα με το FDA και το CDC, ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους θανάτους δεν αποδίδεται στα εμβόλια, πράγμα που αποτελεί στατιστική αδυναμία.

Η τρομολαγνεία είναι ένα εργαλείο για την προώθηση της υπακοής


 
 
Η κρίση της βιοασφάλειας πρέπει να συνεχιστεί επ' αόριστον, διότι είναι η κύρια δικαιολογία πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα τελευταία τρία χρόνια, ο στόχος για τη "δημόσια ασφάλεια" μετακινείται όλο και πιο μακριά όσο προχωράμε. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, υπήρξε άλλη μια προειδοποίηση του Chicken Little ότι ο ουρανός εξακολουθεί να πέφτει και ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε την επαγρύπνησή μας.

Καθώς μπαίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας, θα δούμε ένα ακόμη κύμα καταστροφής και κατήφειας να προβλέπεται για όποιον αρνείται να φορέσει μάσκα και να κάνει όλα τα εμβόλια. Κάποια στιγμή, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όσο περισσότερο υποχωρείτε και υπακούτε, τόσο περισσότερο πρέπει να υποχωρήσετε και να υπακούσετε. Πραγματικά δεν υπάρχει τέλος στο τι μπορούν και τι θα σας πάρουν, και το να κρατάτε την πεποίθηση ότι η κυβέρνησή σας δεν θα [συμπληρώσει το κενό] γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο μέρα με τη μέρα.

Είναι επίσης σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η κυβέρνησή σας δεν είναι η απόλυτη εξουσία. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μας λαμβάνουν επίσης εντολές, από αυτό που συχνά αναφέρεται ως βαθύ κράτος. Δεν πρόκειται καθόλου για κυβέρνηση, αλλά για μια παγκόσμια, κρυφή δομή εξουσίας που δεν λογοδοτεί σε κανέναν, ενώ επηρεάζει και χειραγωγεί τους πάντες για να φέρει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Τα προηγούμενα χρόνια, αυτή η σκιώδης συμμορία των μεσιτών εξουσίας αναφερόταν με τον όρο Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ βγήκε στη δημόσια σκηνή και ανακοίνωσε τη Μεγάλη Επαναφορά, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ΝΔΤ με νέα ονομασία.

Στο παραπάνω βίντεο, ο ερευνητής δημοσιογράφος Harry Vox μιλάει για τα ξεσπάσματα ασθενειών, τις καραντίνες και τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας που είναι βασικά εργαλεία στην εργαλειοθήκη της άρχουσας τάξης και πώς αυτά τα εργαλεία σχεδιάστηκε να χρησιμοποιηθούν για να εισαγάγουν την επόμενη φάση του ελέγχου.

Η συνέντευξη, η οποία έλαβε χώρα το 2014, ακούγεται περισσότερο από λίγο προφητική σήμερα, καθώς αυτά τα τρία απαραίτητα εργαλεία για τον ολοκληρωτικό έλεγχο αποτελούν μέρος της πραγματικότητάς μας εδώ και τρία χρόνια. Σε αυτήν, το Vox αναφέρεται επίσης στα "Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης ", ένα έγγραφο του Ιδρύματος Rockefeller, στο οποίο εκτίθεται το σενάριο "Lockstep", το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την παγκόσμια αντίδραση σε μια φανταστική πανδημία.

Σας έχουν ήδη πει ποιο είναι το τελικό παιχνίδι
 
Παρόλο που το όνομα και η προέλευση του ιού διαφέρουν, το σενάριο που περιγράφεται στο "Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης " ταιριάζει πολύ με όσα έχουμε περάσει στην εποχή του COVID, ιδίως με τις θανατηφόρες επιπτώσεις του στις οικονομίες.

Το σενάριο προέβλεπε ότι η διεθνής κινητικότητα θα σταματούσε εντελώς, αποδυναμώνοντας τις βιομηχανίες, τον τουρισμό και τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. "Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, τα συνήθως πολύβουα καταστήματα και κτίρια γραφείων έμειναν άδεια για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες", αναφέρεται στο έγγραφο.

Στην αφήγηση του Ροκφέλερ, η Κίνα χαιρετίζεται για την ταχεία επιβολή καθολικής καραντίνας για όλους τους πολίτες, η οποία αποδείχθηκε αποτελεσματική για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η καθολική καραντίνα -ο εγκλεισμός υγιών ανθρώπων- δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν για τον έλεγχο μολυσματικών ασθενειών, και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Γνωρίζαμε ήδη ότι δεν λειτουργεί.

Πολλά άλλα έθνη όπου οι ηγέτες "έκαναν επίδειξη της εξουσίας τους" και επέβαλαν αυστηρούς περιορισμούς στους πολίτες τους - "από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου μέχρι τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος στις εισόδους κοινόχρηστων χώρων όπως οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και τα σούπερ μάρκετ" - τα πήγαν επίσης καλά, σε αυτό το σενάριο του Ροκφέλερ.

Ακούστε τη δυσπιστία στη φωνή του συνεντευκτή όταν ρωτάει αν το Vox πιστεύει πραγματικά ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, ότι θα πρέπει να στεκόμαστε στην ουρά για να ελέγξουν τη θερμοκρασία μας πριν από την είσοδο σε ένα κτίριο.

Λοιπόν, ο καθένας από εμάς έχει πλέον αναγκαστεί να το κάνει αυτό, οπότε ξέρουμε ότι είναι δυνατό. Και αν αυτό είναι εφικτό, γιατί όχι και το υπόλοιπο σχέδιο Lockstep, το οποίο μας λέει ότι: "Ακόμα και μετά την εξασθένιση της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και η εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παρέμεινε, και μάλιστα εντάθηκε".

Ξεγελάστε με μια φορά, ντροπή σας, ξεγελάστε με δύο φορές…


 
 
Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να μην πιστέψουμε τα όρια στα οποία οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ, το μη εκλεγμένο βαθύ κράτος, μπορεί και θα φτάσει για να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο. Μας έχουν ήδη πει ποιο είναι το τελικό σχέδιο - να χρησιμοποιήσουν τη βιοτρομοκρατία για να πάρουν τον έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, του πλούτου και των ανθρώπων.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να το πιστέψουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι το μόνο πράγμα που τους δίνει τη δύναμη να επιβάλουν τη θέλησή τους είναι ο φόβος μας. Όσο επιλέγουμε το φόβο και απαιτούμε από την κυβέρνησή μας να μας κρατάει ασφαλείς, έχουν κάθε πιθανότητα να νικήσουν. Ας ελπίσουμε ότι η σαφής πλειοψηφία των ανθρώπων θα έχει μάθει αυτό το μάθημα μέχρι τώρα και δεν θα πέσει για δεύτερη φορά στα ίδια κόλπα.

Θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο εγχειρίδιο παιχνιδιού αυτό το χειμώνα; Σίγουρα. Ήδη, βλέπουμε το κάλεσμα στην αρετή. Μας λένε ότι η χρήση μάσκας και ο εμβολιασμός είναι προαιρετικοί αλλά συνιστώνται, "για την προστασία των άλλων". Έτσι ξεκίνησαν όλα το 2020 και δείτε πού καταλήξαμε.

Θέλετε πραγματικά να τα ξαναπεράσουμε όλα αυτά; Αν όχι, απλά πείτε "όχι" από την αρχή. Πείτε όχι στις μάσκες. Πείτε όχι στην κοινωνική αποστασιοποίηση. Πείτε όχι στην ακύρωση των διακοπών. Πείτε όχι στα λουκέτα. Πείτε όχι στα εμβόλια γρίπης και στα εμβόλια COVID. Απλά πείτε "ΟΧΙ" στην τρομολαγνεία τους και ζήστε τη ζωή σας. Ο φόβος είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να σας ελέγξει, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο αν το χάψετε.

Ξεφορτωθείτε το φόβο και απλά πάρτε τον έλεγχο της υγείας σας
 
Ενώ η γρίπη, ο RSV και το COVID μπορεί να είναι προβληματικά και επικίνδυνα για ορισμένα άτομα υψηλού κινδύνου, οι συνολικοί κίνδυνοι που σχετίζονται με αυτά είναι αμελητέοι για τους περισσότερους. Απλά σκεφτείτε τη ζωή σας - πόσες φορές είχατε κρυολογήσει ή γρίπη; Είστε ακόμα εδώ; Πόσους ανθρώπους γνωρίζετε που πέθαναν από κρυολόγημα ή γρίπη;

Σε αυτό το σημείο, η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν επίσης πάθει COVID και είναι εδώ για να πιστοποιήσουν τη μη θανατηφόρο δράση του. Δυστυχώς, όσοι έχουν κάνει πολλά εμβόλια COVID ανήκουν πλέον στην κατηγορία υψηλού κινδύνου και μπορεί πράγματι να εμφανίσουν πιο σοβαρή λοίμωξη. Για τους μη εμβολιασμένους, οι τελευταίες παραλλαγές ενέχουν εξαιρετικά χαμηλό κίνδυνο.

Η διατήρηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος ισχυρού είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε από όλες τις λοιμώξεις και υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι για να το πετύχετε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε τους υπερσυνδέσμους που παρέχονται.

- Βελτιστοποιήστε τα επίπεδα της βιταμίνης D - Τα υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης D έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρής περίπτωσης και θανάτου από COVID-19. Η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο κρυολογήματος25 και γρίπης,26,27 καθώς ενισχύει την έμφυτη ανοσία σας.

- Διατροφή με περιορισμένο χρόνο (TRE) και διαλείπουσα νηστεία - Και τα δύο έχουν συνδεθεί με λιγότερο σοβαρή λοίμωξη από COVID.

- Θρεπτικά προϊόντα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως η βιταμίνη C, η κερκετίνη με ψευδάργυρο και η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) - Ο ψευδάργυρος είναι ένα ισχυρό αντιιικό ευρέος φάσματος και η κερκετίνη βοηθά στη μεταφορά του στο κύτταρο, όπου χρειάζεται. Η βιταμίνη C είναι επίσης μια πρώτης τάξεως θεραπεία για πολλές λοιμώξεις και συμβάλλει στην ενίσχυση της συνολικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η NAC, εν τω μεταξύ, είναι πρόδρομος της ανηγμένης γλουταθειόνης, η οποία φαίνεται να παίζει κρίσιμο ρόλο ειδικά στο COVID-19. Τα οφέλη της NAC περιλαμβάνουν την αναστολή της έκφρασης προφλεγμονωδών κυτταροκινών, τη βελτίωση της απόκρισης των Τ-κυττάρων και την αναστολή της υπερπηκτικότητας που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή/και θρόμβους αίματος που μειώνουν την ικανότητα ανταλλαγής οξυγόνου στους πνεύμονες. 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου