Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Το "τσουνάμι του θανάτου" είναι εδώ. "Δεν θα πρέπει ποτέ πια να παίρνετε κανένα eμβόλιο Covid". Dr. Sherry Tenpenny

 

Dr. Sherri Tenpenny and Peter Koenig
 
Ζούμε σε ένα όλο και πιο έντονο "Τσουνάμι θανάτου", μας λέει η Δρ Sherry Tenpenny.

Λέει ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1 στους 73 ανθρώπους που έκαναν την ένεση είναι ήδη νεκρός, σύμφωνα με τα στοιχεία της αμερικανικής κυβέρνησης. Προσθέτει, ότι περίπου 1.000 άνθρωποι την εβδομάδα πεθαίνουν, ως αποτέλεσμα της εκστρατείας εξαναγκασμού σε vaxx.

Περίπου 900 επαγγελματίες αθλητές έχουν ήδη πεθάνει - και ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία, κυρίως από μυοκαρδίτιδα, αποτέλεσμα των βακτηρίων.

Όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά τα εμβόλια στις αρχές του 2021, λέει ο Δρ Τενπένι, είδαμε εκατοντάδες ανθρώπους με ηλεκτρονικές φορτίσεις - φωτογραφίες του Instagram με κλειδιά και άλλα μεταλλικά κομμάτια, προσκολλημένα σε χέρια και μέτωπα. Μπορεί να θυμάστε ότι έχετε δει τέτοιες φωτογραφίες.

Αυτό είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα των μεγάλων δόσεων οξειδίου του γραφενίου στις ενέσεις.

Υποστηρίζει, ότι μπορεί να έχουν αλλάξει τη φόρμουλα των ενέσεων, καθώς τέτοιες φωτογραφίες έχουν σε μεγάλο βαθμό εξαφανιστεί - αλλά η ουσία είναι ακόμα εκεί.

Αυτό φαίνεται ότι οι πρώτες παρτίδες ήταν κάτι σαν "δοκιμαστικά μπαλόνια". Την γλίτωσαν με αυτά. Κανείς δεν τους σταμάτησε.

Το οξείδιο του γραφενίου, όταν εκτίθεται σε υδρογόνο, αποκτά μαγνητικό φορτίο. Η Dr. Tenpenny αναφέρεται σε εκατοντάδες επιστημονικά έγγραφα που το πιστοποιούν αυτό.

Μας υπενθυμίζει ότι "αυτοί" θέλουν να εξαφανίσουν 3 έως 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους από τον πλανήτη.

Είναι μια "αργή δολοφονία" - μερικές φορές πολύ, πολύ επώδυνη. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν τις τελείες.

Αυτό που λέει η Δρ Τενπένι είναι ουσιαστικά το ίδιο με αυτό που εξέφρασε ως προειδοποίηση προς τον κόσμο νωρίτερα ο Δρ Μάικ Γιάντον, πρώην αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer.

Ο Dr. Tenpenny καταλήγει συνιστώντας σε όποιον ακούει αυτό το μήνυμα - ή παίρνει το μήνυμα με άλλο τρόπο, να μην κάνει ποτέ πια καμία ένεση Covid.

Σίγουρα ΟΧΙ BOOSTERS!

Αυτή η προειδοποίηση ισχύει επίσης για τα απλά εμβόλια γρίπης ή τους συνδυασμούς εμβολίων γρίπης-Covid - που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά. Διότι όλα αυτά τα εμβόλια - που δεν σας "λένε" - θα περιέχουν δολοφονικές φόρμουλες.

Δείτε αυτό.

Συμπέρασμα, ναι, πράγματι, μόλις ένα χρόνο περίπου μετά την έναρξη των εξαιρετικά εξαναγκαστικών εμβολίων - άρχισε ο μαζικός θάνατος - το τσουνάμι θανάτου κατακλύζει την ανθρωπότητα, κυριολεκτικά.

Δείτε αυτό το σύντομο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών.


Πηγή:https://www.globalresearch.ca/

________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου