Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Γρηγόρης Πετράκος: Μας θεωρούν χαζούς. Γιατί τους επιβεβαιώνουμε;;

 

Γρηγόρης Πετράκος

Στ αλήθεια κάποιος πιστεύει ότι η σύλληψη της ευρωβουλευτού έγινε γιατί η αστυνομία του Βελγίου "κάνει καλά τη δουλειά της"; Αληθεια;

Του Βελγίου; Του κέντρου της Παγκόσμιας μαφίας;

Το Ευρωκοινοβούλιο είναι το κέντρο ελέγχου και συναλλαγών των παγκόσμιων λόμπι ώστε να νομοθετούν όπως τους προστάζουν.

Ακούω χαζομαρες περί "απληστίας"...

Νομίζετε στ αλήθεια ότι 600 χιλιάρικα είναι "απληστία" γι αυτού του επιπέδου "συναλλαγές";

Ούτε για το περίπτερο δεν είναι...

Τρελαίνεται ο κοσμάκης και χαίρεται που "την πιάσανε". Σωθήκαμε αδέρφια!!! Πιάσανε την Καϊλή! Τί γίνεται ρε γαμωτο; Πόσος σανός;;; 

Οι ψυχοπαθείς παγκόσμιοι κυβερνήτες μας, κάθε τόσο, δίνουν βορά στον όχλο ένα από τα μικροτσιράκια τους. Για πολλούς λόγους.

Είτε έκανε κάτι που "δεν έπρεπε". Είτε για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Είτε απλά γιατί έτσι λειτουργούν.

Στις Βρυξέλλες πηγαινοέρχονται δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων και αποφασίζονται καθημερινά, εγκληματα κατά της ανθρωπότητας.

Κι εμείς ασχολούμαστε με τα φραγκοδίφραγκα της όμορφης. Που κάποιος αποφάσισε να τη δώσουν. Κι εμείς πανηγυρίζουμε και τη βρίζουμε όλη μέρα. Βρήκαμε πάλι να ξεσπάσουμε...

Θα μου πεις... Δηλαδή τι; να την αφήνανε;;

Μα αυτοί που έδωσαν την εντολή να κατακρεουργηθεί, είναι οι ίδιοι οι αρχιμαφιόζοι.
Θα χαρώ εγώ, δηλαδή, που συνελήφθη ένα τσιράκι, ενώ οι Αρχηγοί του εγκλήματος συνεχίζουν ανενόχλητοι;;

Μας θεωρούν χαζούς.
Γιατί τους επιβεβαιώνουμε;;
 

4 σχόλια:

  1. Αμ οχι κυριε Πετρακο δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Η κυρια, το τσουλι αυτο δηλαδη που ηταν η εταιρα των πολιτικων για να ανελθει, θελει παραδειγματικη τιμωρια, διοτι τις πομπες της δεν τις εκανε μονο στην ευρωπη, τις εκανε και στην Ελλαδα. Σας προεδρος του ΚΕΘΙ οπως καταμαρτυρα μια υπαλληλος που ηταν εκει οταν η μανταμ διοριστηκε ως προεδρος απο τον Βενιζελο. Ταξιδακια στας Αμερικας για Χριστουγεννα, διορισμοι της αδελφη της και φιληναδων της και παει λεγοντας, ολα αυτα στην υγεια του λαουτζικου που πληρωνει φορους. Βεβαια καταλαβαινει κανει οτι αναλογες πομπες εκανε και ως βουλευτης. Η ρεμουλα της με το καταρ αποδεικνυει οτι τη σαπιλα την ειχε σε ολα τα σταδια της "πολιτικης" της καριερας. Ε ναι λοιπον κυριε Πετρακο τετοια γυναια που τρωνε στην υγεια του κοροιδου και καταξεφτιλησαν την Ελλαδα παγκοσμιως, να τιμωρηθουν και να μπουν και στη φυλακη. Ειναι σαπιες και τα ιδια θα συνεχισουν να κανουν εαν ειναι σε ποστα. Το κεντρικο μπουρι-ρουφηχτρα των βρυξελλων που στουμπωνεται ευρω και δολλαρια απο τους διεθνεις σιωνιστες δεν μπορουμε εμεις να το χτυπησουμε. Η Καιλη ομως ως τελευταια τρυπα της φλογερας στο συστημα βουτηχθηκε στη σαπιλα για να ψηφιζει βρωμιες ξεφτιλιζοντας εναν ολοκληρο λαο. Και ναι λοιπον εαν την δουμε να την διασωζει το συστημα , δεν θα χαρουμε, θα λυπηθουμε και θα νευριασουμε, γιατι δεν ανεχεται το μυαλο μια αρριβιστρια που περνα απο πολλα κρεββατια για να ανελθει, να ζημιωνει ποικιλοπτροπως τη χωρα απο τα ποστα που την φυτευουν. Ειναι μια σαπια φυρα και ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για τις Ελληνιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀδελφέ τὸ διάβασες τὸ ἄρθρο;
      Αὐτὸ κατάλαβες, ὅτι δὲν θέλει νὰ τιμωρηθεῖ;

      Δὲν κατάλαβες καθόλου τὸ πνεῦμα του καὶ δυστυχῶς ἐπιβεβαιώνονται οἱ τελευταῖες του σειρὲς...

      Ἄν τὸ ἄρθρο του ὑπονοοῦσε αὐτὰ ποὺ ἐσὺ κατάλαβες, νὰ εἶσαι σίγουρος, ὅτι ἤ δὲν θὰ τὸ εἶχα ἀνεβάσει ἤ θὰ εἶχα γράψει σχόλιο κατὰ τῶν γραφομένων του.

      Κάνε τὸν κόπο καὶ διάβασέ το μὲ προσοχὴ καὶ θὰ δεῖς ὅτι στὶς περισσότερες τῶν ἀνάλογων περιπτώσεων ἔτσι λειτουργεῖ τὸ σύστημα, μὲ ἐξιλαστήρια θύματα.

      Ἐννοεῖται ὅτι τὰ θύματα δὲν εἶναι ἀθῶα.
      Ἐλπίζω νὰ ἔγινα κατανοητὸς.

      Διαγραφή
    2. Πανο νομιζω ημουν και εγω σαφης. Το οτι λειτουργει το συστημα με εξιλαστηρια θυματα, δεν αθωωνει την "κυρια", το αντιθετο, για τους λογους που εξεθεσα. Οποιος δεν χαιρεται κ δεν επιθυμει την παραδειγματικη τιμωρια αυτης της αρριβιστριας της ελληνικης πολιτικης, που μοναδικο σκοπο ειχε την ανοδο για καλοπεραση και διασπαθηση χρηματος (και ελληνικου οχι μονο καταριανικου) ελεω του κοροιδου, τοτε τι να πω.

      Διαγραφή
    3. Καὶ πάλι δὲν κατάλαβες.
      Ποιὸς εἶπε ὅτι ἀθωώνεται ἡ κυρία ἤ ὅτι δὲν πρέπει νὰ τιμωρηθεῖ;

      Τὸ ἄρθρο δίνει μιὰ ἔμφαση στὸ πῶς δουλεύει τὸ διαβρωμένο σύστημα, ἀποσπῶντας τὴν προσοχὴ τοῦ κόσμου, δίνοντας τόσο μεγάλος βάρος στὴν συγκεκριμένη περίπτωση, ποὺ μπροστὰ στὰ τεράστια ποσὰ ποὺ παίζονται στίς Βρυξέλλες, αὐτὰ εἶναι πραγματικὰ φραγκοδίφραγκα θέλοντας νὰ καλύψουν τίς μεγάλες κομπίνες τους.

      Πουθενὰ δὲν λέει νὰ μὴν τιμωρηθεῖ οὔτε ἐγὼ ἔγραψα κάτι τέτοιο.
      Γιὰ τὴν ἔκταση ποὺ δόθηκε καὶ ποὺ θὰ εἶναι τὸ θέμα τῶν ἡμερῶν καλύπτοντας συγχρόνως καὶ ἄλλα πράγματα δουλεύοντάς μας κανονικά.

      Ἐὰν νομίζεις ὅτι εἶναι μόνο αὐτὴ ἤ ὅτι μόνο αὐτὴ κατάφεραν νὰ πιάσουν ἀδελφέ, τί νὰ πῶ, εἶσαι μακρυὰ ἀπ᾿ τὴν πραγματικότητα.

      Θυμήσου ἀνάλογη περίπτωση καὶ μὲ τὸν Τσοχατζόπουλο...
      Ἡ Καϊλὴ θέλουν νὰ μᾶς ποῦν τώρα ὅτι εἶναι τὸ δεύτερο κλεφτρόνι ποὺ κατάφεραν νὰ πιάσουν ἀπὸ τότε...

      Διαγραφή