Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Συγκλονιστικές οι εικόνες που έρχονται από την Κίνα και προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα, εφόσον για ακόμα μια φορά τα θύματα είναι τα παιδιά..

 

Συγκλονιστικές οι εικόνες που έρχονται από την Κίνα και προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα, εφόσον για ακόμα μια φορά τα θύματα είναι τα παιδιά.. Τα παιδιά που τα έχουν αναγκάσει να υποστούν αντιανθρώπινες μεθόδους εφαρμογής και επιβολής μιας ιατρικής χούντας στην χειρότερη της μορφή…

Μόνο λύπη και προβληματισμό μπορούν να μας προσφέρουν όλα όσα δείτε παρακάτω… Λύπη για το πόσο χαμηλά έχει πέσει η ανθρώπινη ιδιότητα και προβληματισμό για το μέλλον που ετοιμάζουν κάποιοι.. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά τα σκοτεινά κέντρα που αποφασίζουν και εφαρμόζουν αυτές τις μεθόδους καταστολής, δεν θα τα καταφέρουν να κάνουν αυτό που ονειρεύονται και θα αποτύχουν οικτρά..

Πάμε να δούμε όμως τι γίνεται σε κάποιες περιοχές της Κίνας(όχι σε όλη την Κίνα) και πως οι μικρές ψυχούλες βιώνουν αυτόν τον κορωνοεφιάλτη που σκέφτηκαν και εφάρμοσαν όπως είπαμε αρρωστημένα μυαλά.. Από την άλλη βέβαια αυτό είναι και ένα μεγάλο χάπι αφύπνισης για τον υπόλοιπο κόσμο που ταρακουνάει μυαλά και συνειδήσεις!!!

Πώς μία ολόκληρη γενιά παιδιών που οι πρώτες αναμνήσεις της αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ της πανδημίας θα μπορέσουν να ζήσουν με φυσιολογικό τρόπο;

Τον λεγόμενο «παλιό τρόπο ζωής» δεν τον γνώρισαν ποτέ. Το μόνο που γνώρισαν και συνήθισαν να κάνουν είναι να ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, όπως αυτές που θα δούμε παρακάτω:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ με λευκές στολές! Απίστευτα και συγκλονιστικά πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη μας!!!! Και η τιμωρία αυτών που τα εφάρμοσαν, ειδικά επάνω σε παιδάκια ευχόμαστε να είναι παραδειγματική.. Και να εξαφανιστούν όλοι τους από τον πλανήτη!!! Το πώς θα γίνει αυτό ή το ποιος θα το κάνει δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, αρκεί να γίνει!!! Να μην ξαναδούμε ποτέ τις φάτσες τους…

Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η μόνη ποινή που μπορεί και πρέπει να εφαρμοστεί είναι ο θάνατος!!! όχι μόνο σε όσους κατέστρωσαν και οργάνωσαν αυτό το έγκλημα αλλά και σε όσους συνεργάστηκαν μαζί τους χωμένοι μέσα στην διαπλοκή και το σκοτάδι!!!!


4 σχόλια:

  1. https://correctiv.org/faktencheck/2022/02/15/video-aus-china-kinder-tragen-keine-schutzkleidung-sondern-astronauten-kostueme/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός αδερφέ,, συγχαρητήρια για την έρευνα..
      Τα πλεξι Γκλας πάντως είναι ΤΡΑΓΙΚΆ..

      Διαγραφή
  2. Καποιοι προγονοι Αξιοι,αναξιων απογονων αφησαν τα κοκκαλακια η μελη του σωματος τους στα σφαγεια του γραμμου του βιτσι και της μουργκανας καθως και γεμισαν με τα σωματα τους πηγαδες για να μην ειμαστε τωρα στην θεση των κινεζων με ενα αθεο δικτατορικο κομμουνιστικο καθεστως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή