Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τον Mike Adams και τον Steve Quayle να συζητούν το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για μαζική ερήμωση

 
Εκτός από μια διάσωση, η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι ήδη τελειωμένη υπόθεση. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν γυρίσει τον διακόπτη στο πλέγμα θανάτου τους, το οποίο με τον καιρό θα τερματίσει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ενώ θα μετατρέψει όσους απομείνουν σε υβριδικά cyborgs ανθρώπου-μηχανής, υπερανθρωπιστικά υβρίδια.

Στο ακόλουθο επεισόδιο του Health Ranger Report, ο Mike Adams συζητά το θέμα με τον Steve Quayle, ο οποίος λέει ότι ο κόσμος πλησιάζει ταχύτατα στη Μεγάλη Θλίψη. Όσοι δεν διασωθούν από αυτό που θα έρθει σύντομα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια επιλογή: θάνατος ή μετατροπή σε μια νέα φυλή τεχνητών ανθρώπων που ελέγχονται από τους παγκοσμιοποιητές.

"Βιώνουμε κάθε μορφή παρακολούθησης, κάθε μορφή δρακόντειου νόμου και κάθε μορφή ιατρικής δολοφονίας που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς", εξήγησε ο Quayle στον Adams.

"Βρισκόμαστε πραγματικά σε ένα σημείο τώρα, ένα σημείο καμπής, μια βιβλική χρονική περίοδο όπου πλησιάζουμε στη Μεγάλη Θλίψη. Και δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο άσχημα είναι τα σχέδια για την ανθρωπότητα".



 
 
Πολλά από αυτά που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα κορυφωθούν περιλαμβάνονται στη "Συνθήκη για την Πανδημία" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), η οποία τελειοποιείται αυτή την εβδομάδα για να εφαρμοστεί σύντομα, σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Adams πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τον διεθνή εμπειρογνώμονα σε θέματα βιολογικών όπλων Dr. Francis Boyle σχετικά με τη Συνθήκη Πανδημίας. Ο Boyle του είπε ότι η γλώσσα που χρησιμοποιείται στη συνθήκη είναι "σχεδιασμένη να σφετεριστεί οποιαδήποτε συνταγματική κυριαρχία, ώστε να ανατραπεί η εξουσία των εθνών και να ανατραπεί η εξουσία των κρατών".

"Τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν θα υπογράψει αυτή τη συνθήκη, θα δεσμεύσει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στους όρους αυτής της συνθήκης - ακόμη και αν τα κράτη προσπαθήσουν να αντισταθούν", προειδοποίησε ο Άνταμς.


Η συνθήκη αυτή είναι, φυσικά, υπογεγραμμένη από το ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα)", πρόσθεσε ο Άνταμς. "Πρόκειται για μια κομμουνιστική, παγκοσμιοποιημένη κατάληψη της υποδομής της υγειονομικής περίθαλψης και ο ΠΟΥ μπορεί να σας διατάξει, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε στον κόσμο, να διατάξει λουκέτα, να διατάξει εντολές για εμβόλια, να διατάξει οικονομική καταστροφή, να διατάξει καραντίνες".
 
Θα έρθει η επόμενη πανδημία με βιολογικά όπλα μόλις τεθεί σε ισχύ η Συνθήκη του ΠΟΥ για την Πανδημία;

Ο κοροναϊός της Γουχάν (Covid-19) φαίνεται ότι ήταν απλώς μια δοκιμή για το πραγματικό πράγμα, το οποίο, σύμφωνα με τον Άνταμς, πιθανώς θα τεθεί σε λειτουργία τη στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ η Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ.

Μόλις συμβεί αυτό και εξαπολυθεί μια άλλη πανδημία, δεν θα υπάρχει διαφυγή από τα λουκέτα, τις
εντολές τρυπήματος και όποια άλλα μέτρα επιβληθούν στις μάζες. Αυτό που βλέπετε τώρα στην κομμουνιστική Κίνα με την τυραννία της "μηδενικής κόβιντ" θα επεκταθεί παγκοσμίως και θα γίνει ο κανόνας παντού.

Ο Quayle συμφωνεί, αφού σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι όλα όσα έχουν συνηθίσει οι Αμερικανοί βάσει του Συντάγματος - ελευθερία, δίκαιη διαδικασία, προστασία από την κυβερνητική τυραννία - θα πάνε περίπατο μόλις τεθεί σε ισχύ η Συνθήκη για την Πανδημία.

"Ολόκληρη η τεχνοκρατική ελίτ πήγε στην Κίνα για να κατασκευάσει το απόλυτο κράτος επιτήρησης ή το απόλυτο πλέγμα δολοφονίας. Και ήταν παράνομο να κάνουν αυτό που έκαναν στις Ηνωμένες Πολιτείες τότε - αλλά τώρα είναι απολύτως νόμιμο πλέον", δήλωσε ο Quayle.

"Αυτό για το οποίο μιλάμε είναι το 'track, whack, and stack' - αυτός είναι απλώς ένας κοινός τρόπος να πούμε ότι ό,τι κάνουμε, ό,τι ξοδεύουμε, όπου πηγαίνουμε: θα παρακολουθούν τα πάντα. Και το 'τσακίζω' σημαίνει ότι σκοτώνω". Και το 'stack' σημαίνει απλώς μαζικός τάφος".

Κατά την εκτίμηση του Quayle, "η αληθινή επιστήμη είναι νεκρή". Το μόνο που απομένει είναι η πλήρης εφαρμογή της παγκοσμιοποιητικής "επιστήμης", η οποία θα συνεπάγεται όλα όσα προειδοποίησε στη συνέντευξη - φροντίστε να παρακολουθήσετε παραπάνω.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών για τον αφελληνισμό μπορείτε να τα βρείτε στο Genocide.news.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΦΡΑΓΚΟΒΛΑΝΕΣ) ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαζική ερήμωση ---> Καλύτερα ΜΑΖΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀδελφέ ἔχεις δίκιο, τὴν γνωρίζω τὴν λέξη, ἁπλᾶ θεώρησα ὅτι δίνει μεγαλύτερη ἔμφαση στὸ ἀποτέλεσμα ποὺ θὰ ἐπέλθει, ἄν ὁ Θεὸς τοὺς ἐπιτρέψει νὰ ὁλοκληρώσουν αὐτὰ ποὺ ἔχουν σχεδιάσει αὐτοὶ οἱ σατανᾶδες.

    Ἄν ὄντως καταφέρουν νὰ μειώσουν τὸν παγκόσμιο πληθυσμὸ στὸν βαθμὸ ποὺ ἔχουν σχεδιάσει, τότε μιλᾶμε γιὰ πραγματικὴ «ἐρήμωση» καὶ ἀριθμητικὰ καὶ κοινωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν ηθελες να δωσεις αυτη την ερμηνεία οκ μια χαρά

      Διαγραφή