Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ - (ΜΕΡΟΣ 4ον - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ)



Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος

Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία

ΜΕΡΟΣ 4ον


Ο πιο ειλικρινής μασόνος

Ίσως να αναρωτηθεί κανείς, διαβάζοντας τα παραπάνω, πώς γνωρίζουμε ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, ιδίως όσα αναφέρουμε για την Καμπάλα και την μασονία. Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν πολλές πηγές, που αποδεικνύουν ότι όλα αυτά είναι αληθινά στοιχεία και όχι θεωρίες συνωμοσίας. 


Μία από τις πηγές είναι και ο κορυφαίος Αμερικανός μασόνος, ο Πάικ (Albert Pike), ο οποίος ήταν υψηλόβαθμος μασόνος και φανατικός , καμπαλιστής. Το 1871 δημοσίευσε το έργο του «Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry», που αποκάλυπτε με σαφήνεια τα δόγματα και τις θεωρίες των καμπαλιστών μασόνων. Ας δούμε κάποια αποσπάσματα: 

« Η μασονία είναι η αναζήτηση του Φωτός. Αυτή η αναζήτηση μάς οδηγεί απευθείας πίσω, όπως βλέπετε, στην Καμπάλα.» και «Ναι, ο Εωσφόρος είναι θεός και, δυστυχώς, και ο Αδονάι (ο θεός των Χριστιανών) είναι θεός». 

Αυτές οι αηδιαστικές και αντιχριστιανικές θεωρίες του Πάικ αποκαλύπτουν ότι η καμπαλιστική θρησκεία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά σατανολατρία, η οποία βασιλεύει στις μασονικές στοές και στις καρδιές των Σιωνιστών, άσχετα που συνήθως δεν το ομολογούν. Ο Πάικ είχε δημοσιεύσει και άλλα κείμενα, που φανέρωναν τα σχέδια των Σιωνιστών για την κατάργηση του Χριστιανισμού και την επιβολή της λατρείας του Εωσφόρου,.

Σιωνιστές εναντίον Εβραίων

Η αόρατη δράση των καμπαλιστών Εβραίων, που ξεκίνησε στις αρχές του 18ου αιώνα, είχε αποδώσει καρπούς. Η Ευρώπη ήταν σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές στα τέλη του 19ου αιώνα, οπότε είχε έρθει η ώρα να περάσουν στην επόμενη φάση, στην δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Εδώ είχαν καινούρια προβλήματα να αντιμετωπίσουν, αλλά οι Σιωνιστές είχαν αστείρευτη ευρηματικότητα! Το πρώτο πρόβλημα ήταν θεολογικό: με βάση την Παλαιά Διαθήκη, το κράτος του Ισραήλ θα το έφτιαχνε ο Μεσσίας, όχι οι Εβραίοι από μόνοι τους.




Οι Σιωνιστές βρήκαν αμέσως την λύση: αποφάσισαν να φτιάξουν μόνοι τους το κράτος και μετά θα έβρισκαν και ένα μεσσία να τους κυβερνήσει! Αυτή η πρόταση βρήκε αρκετούς Εβραίους, που δεν ήταν καμπαλιστές, αντίθετους και εχθρικούς. Αυτό φάνηκε έντονα μετά το πρώτο (φανερό πλέον) Σιωνιστικό συνέδριο, που οργάνωσαν οι Σιωνιστές το 1897 στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας.

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν πρακτικό. Η Παλαιστίνη ήταν μια φτωχή και άνυδρη περιοχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το 1919 υπολογίζεται ότι ζούσαν στην Παλαιστίνη 60.000 Εβραίοι και 600.000 Άραβες. Ασφαλώς, οι Σιωνιστές δεν είχαν σκοπό να κατασκευάσουν το κράτος του Ισραήλ με Άραβες πολίτες! Οπότε, έπρεπε να γίνουν κοσμογονικές αλλαγές: να ιδρυθεί από το πουθενά το κράτος του Ισραήλ, να «απομακρυνθούν» εκατοντάδες χιλιάδες Άραβες (Παλαιστίνιοι) και να «μεταφερθούν» μαζικά Εβραίοι, ώστε να αποκτήσει το νέο κράτος εβραϊκό πληθυσμό.

Η ειρωνεία είναι ότι αυτό το τρελό σχέδιο δεν το ήθελαν ούτε οι Εβραίοι, όσο και αν ζούσαν σε γκέτο και αν κατά καιρούς υφίσταντο άδικες και ρατσιστικές διώξεις από τους Ευρωπαίους. Ποιος Εβραίος θα εγκατέλειπε το σπίτι του, την δουλειά του, τους φίλους του, σε όποια πόλη της Ευρώπης και αν ζούσε, και θα πήγαινε στην Παλαιστίνη, να φτιάξει από το μηδέν την ζωή του, ανάμεσα σε Τούρκους και Άραβες;

Αλλά σημασία δεν είχε τι ήθελαν οι απλοί και αθώοι Εβραίοι. Σημασία είχε τί είχαν ονειρευτεί οι εγκληματίες Σιωνιστές! Κανείς δεν έπρεπε να μπει εμπόδιο στο όραμα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας, με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Οι Εβραίοι έπρεπε να εξαναγκαστούν, να τρομοκρατηθούν, να φύγουν πανικόβλητοι για την Παλαιστίνη. Οι Άραβες της Παλαιστίνης έπρεπε να «αδειάσουν» τον χώρο, για να έρθουν οι Εβραίοι. Και οι Τούρκοι έπρεπε να παραχωρήσουν την γη της Παλαιστίνης.


 Τέοντορ Χερτσλ

Ο εκπρόσωπος των Σιωνιστών, Θεόδωρος Χερτσλ (Herzl), συνάντησε το 1901 τον Τούρκο Σουλτάνο Abdulhamid II και του φανέρωσε τα σχέδια των Σιωνιστών. Ο Σουλτάνος απέρριψε το αίτημα για παραχώρηση της Παλαιστίνης, αλλά μάλλον δεν είχε καταλάβει με ποιους είχε να κάνει! Οι Σιωνιστές οργάνωσαν αμέσως το κίνημα των Νεοτούρκων εναντίον του Σουλτάνου και τελικά διέλυσαν την Οθωμανική αυτοκρατορία, με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έπειτα, η δαιμονική λύσσα των Σιωνιστών ξέσπασε εναντίον των ίδιων των Εβραίων. Αλλά, κατά την προσφιλή τους τακτική, δεν διέπραξαν οι ίδιοι το έγκλημα. Έβαλαν κάποιον άλλο τρελό να εκτελέσει τους Εβραίους, που δεν έλεγαν να εγκαταλείψουν την Ευρώπη, τον Χίτλερ, ο οποίος κατέστρεψε τους Εβραίους, αλλά έσωσε τον Σιωνισμό, με το γνωστό ολοκαύτωμα.





Στο τέλος, με την ίδρυση του Ισραήλ, στις 14/5/1948, άρχισε και η τελική φάση του σχεδίου, δηλαδή η «απομάκρυνση» του αραβικού πληθυσμού της Παλαιστίνης, με ένα ολοκαύτωμα, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα… 

Η κατάργηση των δύο φύλων

Ξαφνικά, οι άνθρωποι από την δεκαετία του 1980 και έπειτα, ανακάλυψαν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αφύσικη, δεν είναι διαστροφή, όπως ομολογούσαν και οι ψυχίατροι στο παρελθόν, δεν είναι αμαρτία. Και πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, πρέπει να γίνει νόμος του κράτος, πρέπει ή όλοι να γίνουμε έτσι ή να χειροκροτούμε αυτούς που είναι έτσι.




Γιατί, άραγε, ο Σιωνισμός έχει «κολλήσει» τόσο πολύ με το θέμα της ομοφυλοφιλίας;  Με βάση την Καμπάλα, ο θεός είναι ανδρόγυνος! Αντίστοιχα, ο πρώτος, ο αρχέγονος, ο αρχετυπικός άνθρωπος adam kadmon ήταν ανδρόγυνος. Η εμφάνιση ξεχωριστών φύλων (άνδρας – γυναίκα) ήταν αποτέλεσμα πτώσης, παρακμής. Επομένως, πρέπει να καταργηθούν τα φύλα, ώστε να ξαναγίνουμε αυθεντικοί άνθρωποι (androgynous). Η γυναίκα να είναι και άνδρας ταυτόχρονα, αλλά και ο άνδρας να είναι γυναίκα!



Γι’ αυτό και το σχέδιο των Σιωνιστών εδώ και χρόνια προέβλεπε να επικρατήσει στην γυναικεία μόδα της Ευρώπης το αντρικό ντύσιμο (παντελόνι), ώστε ακούσια να αρχίσουν οι γυναίκες να αισθάνονται άνδρες! Οι άνδρες, αντίστοιχα, παρακινούνται πλέον από παντού να σέβονται τη «διαφορετικότητα» των ομοφυλοφίλων και, γιατί όχι, να την δοκιμάζουν. 

Ο ξεπεσμός της Ευρώπης δεν έχει τελειωμό. Ακόμη και στην Ελλάδα διοργανώνονται gay pride, που χρηματοδοτούνται από σιωνιστικές ΜΚΟ, και οι πολιτικοί μας «ηγέτες» παίρνουν εντολή να συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή των παρελάσεων! 




Και η κορύφωση του αίσχους είναι το ότι η διαστροφή γίνεται και νόμος του κράτους, όπως είδαμε και στην Ελλάδα, όπου ψηφίστηκε νομοσχέδιο για δήλωση αλλαγής φύλου σε εφήβους 15 ετών. Δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που οι Σιωνιστές θα επιβάλουν αυτό που λέει η θρησκεία τους: θα καταργήσουν οριστικά τα δύο φύλα και όλοι οι άνδρες θα είναι υποχρεωτικά και γυναίκες και το αντίστροφο. 

Και, σημειωτέον, και σε εκείνες τις άθλιες μέρες του μέλλοντος, όποιος θα τολμήσει να είναι μόνο το φυσικό του φύλο, θα είναι οπισθοδρομικός, σκοταδιστής, φασίστας, άνθρωπος του μεσαίωνα και μπορεί να υφίσταται και ποινικές κυρώσεις. Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης…

Επίλογος

Μετά από αυτήν την ιστορική αναδρομή στην αληθινή πορεία της Ευρώπης προς τον πνευματικό γκρεμό, που λέγεται Καμπάλα, ίσως να αναρωτηθεί κανείς: εμείς, οι απλοί άνθρωποι, τι μπορούμε να κάνουμε;

Η απάντηση είναι απλή. Να γνωρίσουμε την αλήθεια, αλλά και να αγαπήσουμε την αλήθεια. Και η μόνη αλήθεια είναι ο Χριστός. Αλλά δεν αρκεί να γνωρίσει κανείς τον Χριστό, γιατί και οι δαίμονες Τον γνωρίζουν, αλλά Τον μισούν! Πρέπει να αγαπήσουμε τον Χριστό, με το να εφαρμόζουμε τις εντολές Του.




Αν οι Ευρωπαίοι ήταν αληθινοί Χριστιανοί, η Ευρώπη θα ήταν ένας απέραντος παράδεισος. Αλλά δυστυχώς, προτιμήσαμε την κόλαση και τελικά μας κυβερνούν οι άνθρωποι, που λαχταρούν να μας κάνουν κόλαση την ζωή μας.

Ιδίως εμείς οι Έλληνες είμαστε οι πιο αχάριστοι από όλους. Υπήρξαμε το έθνος, που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο με τον Χριστό και την Εκκλησία Του, και καταντήσαμε από αδιάφοροι έως και εχθρικοί προς τον Χριστό.

Τα όσα αναφέραμε σε αυτό το βιβλίο ίσως σε κάποιους να φανούν υπερβολικά ή και ρατσιστικά. Ωστόσο, ο σκοπός μας δεν είναι να εκφράσουμε μίσος, δεν μισούμε τους ανθρώπους, δεν μισούμε τους πλανημένους, τους ομοφυλόφιλους, τους πολιτικούς, ούτε καν τους Σιωνιστές. Μισούμε την αμαρτία, το ψεύδος, την κακία, όχι τους ίδιους τους ανθρώπους. Μακάρι να μετανοήσουν κάποτε και οι ίδιοι οι καμπαλιστές, να γίνουν Χριστιανοί, να μπουν στον Παράδεισο.




Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, θα πρέπει να παλέψουμε ενάντια στα παρανοϊκά τους σχέδια, να πολεμήσουμε τα κτηνώδη έργα τους. Οι Σιωνιστές δουλεύουν από το 1724 για τον Διάβολο. Καιρός να δουλέψουμε και εμείς για τον Χριστό και Εκείνος θα αναλάβει να τακτοποιήσει τον Διάβολο.


Παράρτημα
Κατάλογος Ευρωπαίων διανοουμένων, που υπήρξαν και αποκρυφιστές.

Marsilio Ficino (1433-1499)
Ιταλός κληρικός, νεοπλατωνιστής, αστρολόγος, μετέφρασε τo Corpus Hermeticum
Ludovico Lazzarelli (1447-1500)
Ιταλός ποιητής, φιλόσοφος, ερμητικός, συνδύαζε χριστιανική πίστη με ερμητική μαγεία
Johann Reuchlin (1455-1522)
Γερμανός φιλόλογος, έγραψε το 1517 De Arte Cabbalistica
Johann Trithemius (1462-1516)
Γερμανός βενεδικτίνος μοναχός, έγραψε το 1499 Steganographia (βιβλίο μαγείας), δάσκαλος του Αγρίππα
Giovanni Pico della Mirandola (1463-1494)
Ιταλός φιλόσοφος, μαθητής του Φιτσίνο, ερμητικός και καμπαλιστής
Agrippa Cornelius Heinrich (1486-1535)
Γερμανός ιατρός, ερμητικός, καμπαλιστής, έγραψε το 1531 De Occulta Philosophia
Theophrastus Paracelsus (1494-1541)
Ελβετός ιατρός, χημικός, ερμητικός, αστρολόγος
Johann Weyer (1515-1588)
Ολλανδός ιατρός, μαθητής του Αγρίππα, δαιμονολόγος, ασχολήθηκε με την σχέση μαγείας και νευρασθένειας
Thomas Charnock (1516–1581)
Άγγλος γεωγράφος, αλχημιστής
John Dee (1527 – 1608)
Άγγλος μαθηματικός, αστρονόμος, ερμητικός μάγος, σύμβουλος της βασίλισσας Ελισάβετ A
Valentin Weigel (1533–1588)
Γερμανός φιλόσοφος, συνδύαζε θεολογία και αστρολογία
Tycho Brahe (1546-1601)
Δανός αστρονόμος, αλχημιστής, αστρολόγος
Giordano Bruno (1548-1600)
Ιταλός δομινικανός κληρικός, φιλόσοφος, μαθηματικός, ερμητικός, αστρολόγος, κάηκε ζωντανός από την Ιερά Εξέταση
Balthasar Walther (1558-1631)
Γερμανός ιατρός, αλχημιστής, καμπαλιστής, δάσκαλος του  Boehme
Heinrich Khunrath (1560-1605)
Γερμανός ιατρός, ερμητικός μάγος, αλχημιστής, φίλος του Dee Francis Bacon (1561-1626)
Άγγλος φιλόσοφος, πολιτικός, νομικός, ροδόσταυρος, πατέρας της επιστημονικής μεθόδου
Michael Sendivogius (1566–1636)
Πολωνός ιατρός, χημικός, αλχημιστής
Michael Maier (1568-1622)
Γερμανός ιατρός, αλχημιστής, επηρέασε τον Νewton
Robert Fludd (1574-1637)
Άγγλος ιατρός, μαθηματικός, καμπαλιστής, ερμητικός
Jakob Boehme (1575-1624)
Γερμανός φιλόσοφος, έβλεπε οράματα, είχε ερμητικές και καμπαλιστικές θεωρίες, επηρέασε αρκετούς Γερμανούς φιλοσόφους, όπως τον Hegel
Jan Baptist van Helmont (1580-1644)
Φλαμανδός χημικός, ιατρός, ερμητικός, έβλεπε οράματα
Athanasius Kircher (1602-1680)
Γερμανός ιατρός, μαθηματικός, γεωλόγος, αιγυπτιολόγος, έγραψε το Oedipus Aegyptiacus, ταύτιζε τον Τρισμέγιστο Ερμή με τον Μωυσή
Thomas Browne (1605-1682)
Άγγλος ιατρός και ερμητικός
Henry More (1614-1687)
Άγγλος φιλόσοφος, έγραψε το 1653 Conjectura Cabbalistica
Franciscus Mercurius van Helmont (1614-1698)
Φλαμανδός (υιός του Jan Baptist) ιατρός, κήρυκας της Καμπάλα, συνεργάτης του Κnorr, δίδαξε την Καμπάλα στον Locke και τον Leibniz
Elias Ashmole (1617-1692)
Άγγλος πολιτικός, νομικός, μασόνος, αστρολόγος, αλχημιστής
Thomas Vaughan (1621-1666)
Ουαλός φιλόσοφος, αλχημιστής, ροδόσταυρος, μετέφρασε στα αγγλικά το 1652 το Fama Fraternitatis
Johann Friedrich Schweitzer Helvetius (1630-1709)
Ολλανδός ιατρός και αλχημιστής
John Locke (1632-1704)
Άγγλος φιλόσοφος, ιατρός, κρυφοκαμπαλιστής 
 Christian Knorr von Rosenroth (1636-1689)
Γερμανός φιλόλογος, καμπαλιστής, έγραψε Kabbala Denudata, διέδωσε την λουριανική Καμπάλα στην Ευρώπη
Isaac Newton (1642-1726)
Άγγλος φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος, αλχημιστής, ερμητικός
Gottfried Wilhelm von Leibniz (1646-1716)
Γερμανός μαθηματικός, φιλόσοφος, φυσικός, φιλόλογος, καμπαλιστής, ερμητικός

Βιβλιογραφία
Το παρόν βιβλίο αποτελεί επιτομή (με κάποιες προσθήκες) του εκτενέστερου έργου μας : «Η Σιών κατά του Σιωνισμού», Εκδόσεις Σαίτης, όπου μπορεί κανείς να βρει πληρέστερη βιβλιογραφία, για το πολύπλοκο ιστορικό φαινόμενο, που λέγεται Σιωνισμός.

Στα ελληνικά:

-D.C.Yermak , Ο άξονας του θανάτου  (Βατικανό, Μασωνία, Σιωνισμός),  Εκδόσεις Στερέωμα

-Εντγκάρ Μορέν, Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα, Εκδόσεις του εικοστού πρώτου, Αθήνα 2007 (Η εβραϊκή ιστορία από την οπτική γωνία ενός σύγχρονου άθρησκου Γαλλοεβραίου)
-Χαράλαμπος Μηνάογλου, Επιστροφή, συνέχεια ή καινά δαιμόνια; Ο άλλος «Ελληνισμός» του Πλήθωνα, Πρακτικά Ε΄ Συνεδρίου Νεοελληνικών Σπουδών, Θεσσαλονίκη 2014
- Χαράλαμπος Μηνάογλου,  Αποκρυφισμός: Το κυρίαρχο πνεύμα του Διαφωτισμού, Πρακτικά Δ΄ Συνεδρίου για τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, Αθήνα 2016
-Τάσος Αναστασόπουλος, Μιχαήλ Μπακούνιν και Καρλ Μαρξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου