Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ !!

 

Διαβάστε το.
Είναι πολύ διδακτικό…
 
Αγαπητέ κ. Παπαδάκη,
 
Οι eμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν. ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΜΟΝΟ!
Οι eμβολιασμένοι και οι ανeμβολίαστοι έχουν το ίδιο ιικό φορτίο και σε πολλές περιπτώσεις, οι eμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερο ιικό φορτίο σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Δείτε τις μελέτες Ιουλίου από Η.Π.Α..
 
Οι eμβολιασμένοι είναι το πρόσφορο έδαφος για την παραγωγή νέων ανθεκτικών μεταλλάξεων στα eμβόλια διότι ο ιός αυτός ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΟΙ του αναπνευστικού που κατατάσσονται στους λεγόμενους εποχικούς ιούς (κοινώς γρίπες) θέλουν να κυριαρχήσουν στην κοινότητα.
 
Είτε eμβολιαστείς είτε όχι με eμβόλιο έναντι ιών που μεταλλάσσονται συνέχεια, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. 
 
Προστασία έχεις άμα:
 
1. Ρυθμίζεις ένα υποκείμενο νόσημα σου με φαρμακευτική αγωγή
 
2. Θωρακίζεις τον οργανισμό σου και το ανοσοποιητικό σου με σωστή διατροφή, άθληση, καλή ψυχολογία, συναισθηματική και πνευματική ολοκλήρωση, οικονομική και κοινωνική ασφάλεια
 
3. Έχεις ως κοινωνία πρωτοβάθμια περίθαλψη
 
Αγαπητέ κ. Παπαδάκη, μάθετε όλοι οι δημοσιογράφοι, οι επιστήμονες, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες, οι ιερωμένοι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Συστήματος ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ από τα eμβόλια παρωδίες που προμοτάρετε.
 
Και αφήστε το παιχνίδι των εντυπώσεων, των λέξεων, των μηχανορραφιών με διαστρέβλωση δηλώσεων. Δε ζούμε πια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, στο παρελθόν που δένατε και λύνατε!
 
Αφήστε τους πηχυαίους τίτλους για ποσοστά αποτελεσματικότητας eμβολίων από την τάδε ή τη δείνα εφημερίδα του εξωτερικού ή όποιο άλλο “έγκριτο” μέσο. 
 
Στα μάτια ενός επιχειρηματία αυτά φαντάζουν αστεία…FOLLOW THE MONEY…ποιος χορηγεί ή ποιος κατέχει το κάθε μέσο που μας πλασάρεται ως έγκυρο. 
 
Ένιωσα στο πετσί μου το πόσο αμερόληπτοι είστε όλοι σας το καλοκαίρι του 2020 που έπεσε νεκρική σιωπή στην ανακοίνωση που κάναμε για το πειραματικό φάρμακο. 
 
Ας το αφήσουμε καλύτερα, λίγο ειλικρίνεια και ντροπή να έχετε.
 
Μετά τιμής στην αλήθεια που πονάει, όμως είναι τόσο λυτρωτική!
Ποντίκας Δημήτρης

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου