Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων για τους 12 ανεμβολίαστους εκλεκτούς Ιερείς σε αργία – Ζητούν “την άμεση παραίτηση του δαιμονισμένου Αρχιεπισκόπου”

Κάτω ο Τύραννος της Κύπρου!

Ζητούν “την άμεση παραίτηση του δαιμονισμένου Αρχιεπισκόπου”
 
Κύπρος: Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα πρώτα λεπτά δημοσιοποίησης της εκστρατείας, οκτώ πολίτες υπέγραψαν τη σχετική φόρμα. Διαδικτυακή εκστρατεία συλλογής υπογραφών, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας avaaz.org, άρχισαν πολίτες με αίτημα την παραίτηση του Προκαθήμενου....

Αιτία η απόφαση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου να θέσει σε τρίμηνη αργία δώδεκα ιερείς που δεν έχουν εμβολιαστεί με το φαρμακευτικό σκεύασμα κατά του κορονοϊού.

Σε επεξηγηματικό μήνυμα, ο διοργανωτής της διαδικτυακής εκστρατείας αναφέρει ότι:

Δώδεκα ιερείς της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας θα τεθούν σε τρίμηνη αργία από την επόμενη Τρίτη, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό. Στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι πρωτάκουστο να μην υπακούουν τον Αρχιεπίσκοπό τους, τόνισε ότι οι τρεις μήνες εκτός Εκκλησίας, μπορεί να γίνουν έξι, ή μπορεί και να καθαιρεθούν.

Αυτό είναι σκληρή μορφή δικτατορίας , εξαναγκασμού. Ζητάμε την άμεση παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στα πρώτα λεπτά δημοσιοποίησης της εκστρατείας, οκτώ πολίτες υπέγραψαν τη σχετική φόρμα.
 
«Πᾶνος»

5 σχόλια:

  1. Αντιλαμβάνομαι την θέση των κοσμικών αρχόντων. Κατανοώ, όσο δύναμαι την σκληρή συμπεριφορά τους απέναντι στους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με την ανά την υφήλιο επικρατούσα αντιδημοκρατική πολιτική και οικονομική κατάσταση και τις πιέσεις που δέχονται. Ακόμη, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν σχέση με την ζωντανή Εκκλησία ή ακόμη είναι και εχθροί της πίστεως. Άρα, μπορώ να πω, με όσα είδαν μέχρι τώρα τα μάτια μας, πως αξίζουν την όση κατά δύναμιν, έστω και ελάχιστη συμπάθεια και ανοχή μας, παρά αυτοί, οι λεγόμενοι πλέον, οι ονόματι και όχι πράγματι, ποιμένες, ιεράρχες, πατέρες και όπως αλλιώς κατά υπερθετικό τρόπο προσφωνούνται ευκαίρως ακαίρως! Ένα φαινόμενο πρωτόγνωρο, αλλά αναμενόμενο! Να, αναμενόμενο! Διότι, όταν ο στείρος αρχιμανδριτισμός "στέφεται" με μίτρα και του εγχειρίζεται "ράβδος καταστολής" της ελευθερίας και προσβολής της αξιοπρέπειας, μετατρέπεται σε αδυσώπητο δεσποτισμό, σκληρότερο και από την χειρότερη κοσμική δικτατορία και τυραννία! Γιατί; Διότι απλούστατα λείπει η Χάρις, προς ελεγχο! Και ο διάβολος αυτούς θέλει να τους έχει στο χέρι. Αυτοί, οι διάδοχοι των Αγίων Αποστόλων ήταν κατ' ουσίαν ο φόβος και ο τρόμος του διαβόλου ανά τους αιώνες! Δίχως Χάρη όμως, μπορεί να τους μεταμορφώσει ακόμη και σε δαίμονες! Απειλούν τα πνευματικά τους παιδιά με τον χρυσό, με σύμμαχο τον Μαμμωνά και δεν έχουν καν την αίσθηση πως είναι κάτι άλλο, πως ανήκουν στο στρατόπεδο του Χριστού! Πως πρέπει να αγωνιστούν, να συμπαρασταθούν, να σκεπάσουν τα λογικά πρόβατα με σύμμαχο τις εν Χριστώ αρετές τους!!! Τι κατάντια!!! Αλλά, μην πτοείσθε πατέρες! Ζει Κύριος ο Θεός! Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα σωτηρίας! Εγγύς ο καιρός!
    Σ.Η.
    AMASEYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΞΙΑ τα έργα του Αρχιεπισκοπου Κύπρου για τον τίτλο του. Κρίμα... Ευχόμαστε ολόψυχα νσ μετανοήσει ώστε ο Θεός να τον συγχωρέσει και να τον φωτίσει. Αλλιώς χάνει την ψυχή υου με αυτά που κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον Ο Αρχιεπίσκοπος ξέχασε την εντολή του Κυρίου μας(Αγαπάτε αλλήλους).Ποιος πρέπει να υπακούσει & Ποιος να τιμωρηθεί η απάντηση δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή