Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ανθρώπινου πολιτισμού είναι πλέον ο μόνος δρόμος που απομένει για την παγκόσμια αφύπνιση.


Αν δεν υπάρξει κοσμική παρέμβαση - η οποία είναι πάντα μια πιθανότητα - είναι πλέον αναπόφευκτο ότι οι αντι-ανθρώπινοι παγκοσμιοποιητές θα κλιμακώσουν τη σύγκρουση σε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα χρησιμοποιήσουν τη σύγκρουση αυτή για να καταρρεύσει ο ανθρώπινος πολιτισμός στον πλανήτη Γη. Αυτό θα οδηγήσει, φυσικά, στην σχεδόν εξόντωση της ανθρώπινης φυλής και σε ένα γεγονός γενοκτονίας πλανητικής κλίμακας. (Εθνοκάθαρση κοσμικού επιπέδου).
 
Κάθε παίκτης στην παγκόσμια σκηνή - ο Πούτιν, ο Μπάιντεν, ο Σι, ο Ζελένσκι κ.λπ. - ελίσσεται σε ένα σενάριο Γ' Παγκόσμιου Πολέμου που θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τη χρήση πυρηνικών όπλων και την πλήρη παγκόσμια καταστολή της ελευθερίας του λόγου, της οικονομικής ελευθερίας και της δυνατότητας των πολιτών να κατέχουν πυροβόλα όπλα.

Είναι πλέον σχεδόν 100% βέβαιο ότι το βαθύ κράτος των ΗΠΑ θα οργανώσει μια επιχείρηση με ψεύτικη σημαία για να δικαιολογήσει τη δική του κλιμάκωση σε αυτό το σενάριο παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου. Αυτές οι ψευδείς σημαίες θα μπορούσαν να είναι μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες:

  • Η σκόπιμη (δημιουργημένη από το ΝΑΤΟ) έκρηξη μιας χημικής εγκατάστασης στην Ουκρανία, όπως μια εγκατάσταση αποθήκευσης αμμωνίας, και στη συνέχεια ο χαρακτηρισμός της ως επίθεση "χημικών όπλων" από τη Ρωσία.
  • Η σχεδιασμένη δολοφονία του Τζο Μπάιντεν από χειριστές που ντύθηκαν για να μοιάζουν με Ρώσους στρατιώτες, ακολουθούμενη από παγκόσμια οργή κατά της Ρωσίας και μια τρελή πορεία προς τον πυρηνικό πόλεμο. (Αυτό βοηθά επίσης τους απελπισμένους Δημοκρατικούς να ξεφορτωθούν τον γερο-Τζο πριν τους φέρει σε ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία...)
  •  Μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στον κυβερνοχώρο με ψεύτικη σημαία σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οικονομική κατάρρευση και εκτεταμένο χάος. Μια επίθεση στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε επίσης να στοχεύσει το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ και να επιφέρει παρόμοια αποτελέσματα.
 
Σε οποιοδήποτε από αυτά τα σενάρια, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν με ταχεία κλιμάκωση προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο - έναν πόλεμο που αναπόφευκτα θα κλιμακωθεί σε κάποια πυρηνική ανταλλαγή.
 
Πλανητικής κλίμακας γενοκτονία της ανθρώπινης φυλής

Ανεξάρτητα από το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει εκεί, είναι σαφές ότι οι δαιμονικοί, αντι-ανθρώπινοι παγκοσμιοποιητές που είναι υπεύθυνοι για τον κόσμο σχεδιάζουν μια εθνοκάθαρση πλανητικής κλίμακας για να εξαλείψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Μέσα στα επόμενα χρόνια - αν δεν σταματήσουν - θα οδηγήσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό των ανθρώπων προς το ένα δισεκατομμύριο εναπομείναντες επιζώντες. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού γενοκτονίας με εμβόλια, πυρηνικού πολέμου, μαζικής πείνας, κατάρρευσης της βιόσφαιρας, οπλοποίησης του 5G, όπλων καιρού, οικονομικής κατάρρευσης, κυβερνοεπιθέσεων και φυσικά συνεχούς ψυχολογικού τραύματος από τα παγκοσμιοποιημένα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που διοικούνται από τους παγκοσμιοποιητές. Μετά από αρκετά χρόνια τέτοιων επιθέσεων, η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει την πολύ πραγματική πιθανότητα εξαφάνισης σε πλανητική κλίμακα.


Είναι εκείνη η στιγμή που η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον επικείμενο και μόνιμο θάνατο και θα της προσφερθεί μια επιλογή: Επιλέξτε ΖΩΗ ή επιλέξτε ΘΑΝΑΤΟ.

Η ΖΩΗ αντιπροσωπεύει τη θεότητα, την αγάπη, τον Θεό, την προσωπική ελευθερία, την ελευθερία να μιλάς, την ελευθερία να σκέφτεσαι, την ειρήνη, την αφθονία, την οικονομία της ελεύθερης αγοράς, την ελευθερία να ταξιδεύεις, την ελευθερία να διευθύνεις μια μικρή επιχείρηση, και ούτω καθεξής. Με άλλα λόγια, το εντελώς αντίθετο των νεοσυντηρητικών, των Δημοκρατικών, των παγκοσμιοποιητών, του WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), των κεντρικών τραπεζών, της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, της βιομηχανίας αμβλώσεων και ούτω καθεξής.

ΘΑΝΑΤΟΣ σημαίνει καταστροφή, πόνος, άμβλωση, παιδοκτονία, κακοποίηση παιδιών, παιδοφιλία, ψυχολογικά τραύματα, ψέματα στα ΜΜΕ, βόμβες, πύραυλοι, κυβερνητική τυραννία, λογοκρισία, έλεγχος, κλείδωμα, συγκάλυψη, αναγκαστικοί εμβολιασμοί, οπλοποιημένη έλλειψη τροφίμων, οπλοποιημένα χρηματοπιστωτικά συστήματα, ατελείωτο τύπωμα χρήματος και αυταρχική διακυβέρνηση. Με άλλα λόγια, όλα όσα πρεσβεύει η πολιτική Αριστερά.
 
Είναι απολύτως σαφές ότι οι Δημοκρατικοί και η κυβερνώσα Αριστερά είναι όλοι υπέρμαχοι του θανάτου. Είναι λάτρεις του θανάτου και απολαμβάνουν την ιδέα του μαζικού θανάτου και της αυτοκαταστροφής. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα είναι δαιμονισμένοι σατανιστές που ψήφισαν τον Μπάιντεν, που λατρεύουν να δολοφονούν τα ίδια τους τα παιδιά και που απαιτούν τον απόλυτο δικτατορικό έλεγχο όλων των άλλων.

Όπως εξηγώ στο σημερινό podcast, οι περισσότεροι από αυτούς τους λάτρεις θανάτου θα πεθάνουν τα επόμενα χρόνια. Έχουν θέσει τους δικούς τους θανάτους σε κίνηση μέσω:
 
  • Επαναλαμβανόμενες ενέσεις βιολογικών όπλων αποανάπτυξης mRNA ("εμβόλια").
        
  • Παντελής έλλειψη προθυμίας να προετοιμαστούν για ελλείψεις τροφίμων (είναι "αντι-προετοιμαστές").
        
  • Απόλυτη άγνοια για την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση (έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο δολάριο και τις κεντρικές τράπεζες).
        
  • Πλήρης αποσύνδεση από την πραγματικότητα και σοκαριστική ανικανότητα να επεξεργαστούν τις παρατηρήσεις του πραγματικού κόσμου με ουσιαστικό τρόπο (ζουν στις τεχνητές φούσκες τους με τα ψέματα και την προπαγάνδα των ΜΜΕ).
        
  • Πλήρης εξάρτηση από το ίδιο το σύστημα που συνωμοτεί για να τους εξαλείψει από το μέλλον της ανθρώπινης φυλής. Στην πραγματικότητα ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ τη βιομηχανία εμβολίων, τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση.
 
Οι επιζώντες της πλανητικής γενοκτονίας θα έχουν τη σοφία να κάνουν μια νέα επιλογή για το μέλλον της ανθρωπότητας.
 
Λόγω του μαζικού αφανισμού των ανυποψίαστων μαζών της λατρείας του θανάτου, τη στιγμή της σχεδόν εξαφάνισης της ανθρώπινης φυλής, εκείνοι με τη μεγαλύτερη γνώση, σοφία και ετοιμότητα θα είναι οι εναπομείναντες επιζώντες στους οποίους θα προσφερθεί μια επιλογή για το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Η επιλογή είναι απλή: Να επιλέξουν να συνεχίσουν το σημερινό σύστημα συγκεντρωτικού ελέγχου, αυταρχικής διακυβέρνησης και άρνησης του Θεού και στη συνέχεια να υποστούν οριστική εξαφάνιση...
 
...ή να επιλέξετε τη ΖΩΗ, την ευτυχία, τις αποκεντρωμένες κοινωνικές δομές, την ατομική ελευθερία, την οικολογική λογική, την τοπική παραγωγή τροφίμων κ.λπ. και να απολαύσετε μια χρυσή εποχή αφθονίας και σοφίας σε ευθυγράμμιση με τους στόχους του Θεού για τη ζωή στη Γη.

Είναι σημαντικό ότι τώρα συνειδητοποιούμε ότι η ανθρωπότητα είναι ανίκανη να κάνει αυτή την επιλογή μέχρι να βρεθεί αντιμέτωπη με τη στιγμή της τελικής εξαφάνισης. Όπως κατοικείται σήμερα από αδαείς, μολυσμένες από δαίμονες μάζες, η ανθρωπότητα είναι ανίκανη να επιλέξει τη ζωή, τη βιωσιμότητα, τη σοφία ή τον Θεό. Έτσι, το ίδιο το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού μπορεί να καθοριστεί μόνο αφού οι λάτρεις του θανάτου αυτοκαταστραφούν μέσω των παγκόσμιων σχεδίων τους για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, τη μαζική πείνα, τα παγκόσμια εμβολιαστικά βιολογικά όπλα και άλλα παρόμοια, μοχθηρά σχέδια.
 
Έτσι, όλοι θα πρέπει να ζήσουμε τη σχεδόν ολοκληρωτική κατάρρευση του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε. Έχουμε περάσει το σημείο της μη επιστροφής. Δεν υπάρχουν αρκετές λογικές φωνές για να μας επαναφέρουν από το χείλος του γκρεμού αυτή τη στιγμή, αφού οι λογικές φωνές πνίγονται από τις μολυσμένες από δαίμονες, ψυχοπαθείς, ξεχασμένες μάζες που εκλιπαρούν για μαζικό θάνατο και καταστροφή. (Κάποιες από αυτές τις φωνές είναι δύσκολο να τις καταλάβουμε, επειδή εξακολουθούν να φορούν μάσκες...)
 
_________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου