Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Συγκλονιστική μελέτη βρίσκει ότι τα εμβόλια covid ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ το DNA σας... το εγκληματικό CDC αποδείχθηκε ότι έχει επανειλημμένα πει ψέματα για αυτό ακριβώς το θέμα για να εξαπατήσει και να βλάψει το κοινό

 

Όπως ανέφεραν χθες οι Epoch Times και άλλα μέσα ενημέρωσης, μια νέα συγκλονιστική μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας επιβεβαίωσε ότι τα νανοσωματίδια mRNA από το εμβόλιο covid-19 της Pfizer εισέρχονται στα ανθρώπινα κύτταρα και μεταγράφονται αντίστροφα στο DNA, επιτυγχάνοντας μια μόνιμη αλλαγή του γενετικού κώδικα του ατόμου.

Αυτό είναι κάτι για το οποίο το CDC έλεγε ψέματα τα τελευταία χρόνια, ισχυριζόμενο ότι ήταν αδύνατο.

Η μελέτη δημοσιεύεται στο περιοδικό Molecular Biology. Έχει τίτλο: "Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line".

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, "το mRNA BNT162b2 μεταγράφεται αντίστροφα ενδοκυτταρικά σε DNA μόλις σε 6 [ώρες] μετά την έκθεση στο BNT162b2".

Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο μεταβάλλει τον γενετικό σας κώδικα μέσα σε λίγες μόνο ώρες μετά την ένεση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να εξηγηθεί γιατί τα ποσοστά καρκίνου εκρήγνυνται σε άτομα που κάνουν εμβόλια covid. Η ακεραιότητα του DNA τους καταστρέφεται.
 
Είναι επίσης μια ακόμη απόδειξη ότι τα σωματίδια mRNA από το εμβόλιο κυκλοφορούν πράγματι σε όλο το σώμα και δεν περιορίζονται στο σημείο της ένεσης. Αυτό είναι άλλο ένα ψέμα που λέγεται στον κόσμο από το CDC, τη Μεγάλη Τεχνολογία και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από τη φαρμακευτική βιομηχανία και τα οποία έχουν πιαστεί να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο όταν πρόκειται για την προέλευση των κυττάρων και την ασφάλεια των εμβολίων.

Το CDC συνεχίζει να λέει ψέματα και να εξαπατά το κοινό σχετικά με τα εμβόλια mRNA που αλλοιώνουν το DNA σας.
 
Όπως επισημαίνεται από τους Epoch Times, η ιστοσελίδα του CDC με τίτλο "Μύθοι και γεγονότα για τα εμβόλια COVID-19" εξακολουθεί να υποστηρίζει το ψέμα ότι τα εμβόλια δεν αλλοιώνουν το DNA σας, ισχυριζόμενο:

Το γενετικό υλικό που παρέχεται από τα εμβόλια mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας, όπου φυλάσσεται το DNA σας. Τα εμβόλια COVID-19 με ιικό φορέα παραδίδουν γενετικό υλικό στον πυρήνα των κυττάρων για να επιτρέψουν στα κύτταρά μας να δημιουργήσουν προστασία έναντι του COVID-19. Ωστόσο, ο ιός-φορέας δεν διαθέτει τους μηχανισμούς που απαιτούνται για την ενσωμάτωση του γενετικού του υλικού στο DNA μας, επομένως δεν μπορεί να τροποποιήσει το DNA μας.

Αποδεικνύεται ότι το CDC έλεγε ψέματα από την αρχή. Κανείς δεν εκπλήσσεται όταν το μαθαίνει αυτό και γεννά το προφανές ερώτημα: Για τι άλλο ψεύδεται το CDC; Ποιες άλλες αλήθειες κρύβουν από το κοινό;

Το CDC είπε ψέματα για την κατανομή των εμβολίων σε όλο το σώμα σας και είπε ψέματα για τα εμβόλια που αλλοιώνουν το DNA σας. Το CDC, το οποίο κατέχει χιλιάδες πατέντες για τα εμβόλια, είναι στην πραγματικότητα ένα εγκληματικό καρτέλ εμβολίων και μια επιχείρηση προπαγάνδας που παραπλανά σκόπιμα το κοινό σχετικά με τα εμβόλια, προκειμένου να πουλήσει θανατηφόρο δηλητήριο στις μάζες.
 
Το CDC, με άλλα λόγια, είναι ένα καρτέλ του φαρμακευτικού εγκλήματος που πραγματοποιεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας προκειμένου να πλουτίσει τη Μεγάλη Φαρμακευτική (και τους εαυτούς τους).

Το TheCovidWorld.com έχει επίσης διαπιστώσει ότι ο κώδικας mRNA που εγχέεται στους ανθρώπους ως μέρος των εμβολίων covid περιέχει μια αλληλουχία γονιδίων gp130 που προκαλεί καρκίνο. Αν και χρειάζεται περισσότερη έρευνα, φαίνεται ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί στην πραγματικότητα να "προγραμματίσει" το ανθρώπινο DNA να αναπτύξει καρκινικούς όγκους.



_______________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου