Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Αγγλία: Το Συμβούλιο της Περιφέρειας στο Oxfordshire ενέκρινε το «δοκιμαστικό» Κλιματικό Lockdown για να ξεκινήσει το 2024.

 

For The Vision News

Οι κάτοικοι θα περιορίζονται τοπικά στην γειτονιά τους και θα πρέπει να ζητούν άδεια για να τα εγκαταλείψουν όλα για να «σώσουν τον πλανήτη».

Το Συμβούλιο της Περιφέρειας στο Οξφορντσάιρ ενέκρινε χθες (01 Δεκέμβρη 2022) τα σχέδια για τον εγκλωβισμό των κατοίκων σε μία από τις έξι ζώνες, προκειμένου να «σωθεί ο πλανήτης» από την υπερθέρμανση.  Το τελευταίο στάδιο στην ατζέντα της «πόλης των 15 λεπτών» είναι να τοποθετηθούν ηλεκτρονικές πύλες σε βασικούς δρόμους μέσα και έξω από την πόλη, περιορίζοντας τους κατοίκους στις γειτονιές τους.  

Σύμφωνα με το νέο σύστημα, αν οι κάτοικοι θέλουν να βγουν από τη ζώνη τους θα χρειάζονται άδεια από το Συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίζει ποιος είναι άξιος της ελευθερίας του και ποιος όχι.  Σύμφωνα με το νέο σύστημα, οι κάτοικοι θα μπορούν να εγκαταλείπουν τη ζώνη τους το πολύ 100 ημέρες το χρόνο, αλλά για να αποκτήσουν ακόμη και αυτό το δικαίωμα, κάθε κάτοικος θα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου του στο Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους μέσω έξυπνων καμερών σε όλη την πόλη.  


Ο κομμουνισμός θα κάνει τον καιρό καλύτερο.

Το Συμβούλιο της Περιφέρειας στο Οξφορντσάιρ, το οποίο διοικείται από τους Εργατικούς, τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και το Κόμμα των Πρασίνων, αποφάσισε κρυφά να χωρίσει την πόλη της Οξφόρδης σε έξι περιοχές των «15 λεπτών» το 2021, αμέσως μετά την εκλογή τους στο αξίωμα.  Κανένας από τους συμβούλους δεν δήλωσε φυσικά την πρόθεσή του να φυλακίσει τους κατοίκους της περιοχής στις διακηρύξεις του, προτιμώντας αντ' αυτού να προβάλλει αόριστους ισχυρισμούς για το πώς θα «βελτιώσει το περιβάλλον».  

Κάθε κάτοικος θα πρέπει να καταχωρεί το αυτοκίνητό του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί πόσες φορές φεύγει από την περιοχή του μέσω των καμερών αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας.  Και μη νομίζετε ότι μπορείτε να νικήσετε το σύστημα αν είστε νοικοκυριό με δύο αυτοκίνητα.  Αυτά τα δύο αυτοκίνητα θα υπολογίζονται ως ένα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μοιράζετε τις διαδρομές μεταξύ σας. 2 αυτοκίνητα για 50 διαδρομές το καθένα- 3 αυτοκίνητα για 33 διαδρομές το καθένα και ούτω καθεξής.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, η κοινωνική σας ζωή καθίσταται άνευ σημασίας.  Εκ των πραγμάτων τα Συμβούλια θα μπορούν να σας υπαγορεύουν πόσες φορές το χρόνο μπορείτε να βλέπετε φίλους και οικογένεια.  Θα σας σταματήσουν να συναναστρέφεστε με οποιονδήποτε εκτός της περιφέρειάς σας, και αν θέλετε μια σχέση εξ αποστάσεως στο μέλλον, ξεχάστε το, θα περιορίζεστε να βγαίνετε μόνο με όσους βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι σας.

Η ζωή ενός ανύπαντρου ατόμου θα είναι στο έλεος των κομμουνιστών στα κεντρικά γραφεία, που υπαγορεύουν τον ίδιο τύπο δρακόντειων κανόνων που είχαμε για να αποτρέψουμε την τελευταία κρίση, έναν ήπιο ιό γρίπης τόσο θανατηφόρο που το 80% των ανθρώπων δεν ήξεραν καν ότι τον είχαν. 

Μια εντελώς νέα κοινωνική δομή επιβάλλεται στους κατοίκους της Οξφόρδης (και θα ακολουθήσουν κι άλλες πόλεις) με το ψέμα της σωτηρίας του πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σχέδιο Διοίκησης και Ελέγχου.   Θα υπάρχουν άδειες, ποινές και ακόμη πιο πανταχού παρούσα παρακολούθηση.  Οι αξιωματούχοι του Συμβουλίου θα καθορίζουν πού μπορείτε να πηγαίνετε και πόσο συχνά, και θα καταγράφουν κάθε φορά που θα το κάνετε. Πόλεις των 15 λεπτών ή φυλακές των 15 λεπτών;

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου