Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ελένη Παπαδοπούλου: Η κοινωνία είναι στο έλεος εγκληματικών στοιχείων



Επί της ουσίας την χώρα την έχει καταλάβει η γυφτίλα, ανεξαρτήτως τάξεως και οικονομικής κατάστασης, η οποία βρίσκεται ολούθε σε διάφορες μορφές. Η τωρινή κυβέρνηση αφενός δεν περιόρισε τίποτα από τις επικίνδυνες παλαβομάρες των Ζαίων, αφετέρου έδειξε απεριόριστη στήριξη σε ό,τι σούργελο κυκλοφορεί, σε ό,τι παραβατικό, σε ό,τι γύφτικο και σε ό,τι κρατά αυτόν τον λαό στο πάτωμα.

Πιο συγκεκριμένα. Κυνήγησε τους αλήτες της τραπ που έχουν γίνει πρότυπα, είναι μέσα στα σχολεία, στους δρόμους, στο διαδίκτυο, παντού; Οχι. Ούτε καν το πειθαρχικό πλαισιο του σχολείου δεν αλλαξε να μπορούμε να τους σουτάρουμε από τα σχολεία τους αλήτες που χτυπάνε παιδιά, πουλάνε πρέζα και που είναι αληταριά. Ούτε καν τους έχει μαζέψει απο τους δρόμους που αλητεύουν, ούτε καν εχει σταματήσει αυτές τις ουγκανικές μουσικές γεμάτες βρισίδια, αλητεία, ναρκωτικά και πορνεία. Για τι ακριβώς την προορίζει τη νέα γενιά;

Μήπως άλλαξε κανένα νόμο να μπαγλαρώνεται όλη η αλητεία που κλέβει και πουλά ναρκωτικά; Οχι. Εδώ σκοτώνουν και μετά από λίγα χρόνια είναι έξω. 250 φορές συλλαμβάνουν συμμορίες γυφτολαίων και τους αφήνουν. Αυτό λέγεται Κράτος; 

Μήπως κυνήγησαν κανένα βλαμμένο δικαστή που είναι τιγκα στην ιδεοληψία και αντί να δικάζει και να τιμωρεί παραβατικούς αθωώνει αβέρτα και τους αμολά στην κοινωνία; Οχι. Να μου πεις εδώ αντιπρέδρος του ΣτΕ ήταν μέσα στην κόκα και χαϊδολογιόταν με λάθρο. Περιμένουμε εμεις δικαιοσύνη κι αυτοί τους κάνουν πατ πατ στην πλατούλα.

Μήπως μάζεψε τους αληταράδες που έχουν κάνει την πόλη μία τεράστια μουτζούρα και βιάζουν την καθημερινότητα μας; Όχι.

Μήπως μάζεψε τα φτερά και πούπουλα που θέλουν ντε και καλά να γίνουμε όλοι τρανς, μπάι και άλλα 60 φύλα και τα οποία κακοποιούν παιδιά - γιατί ναι κακοποίηση είναι αυτή η διαστροφή να έρχονται σε επαφή με ανήλικα. Κακοποίηση είναι οι σεξουαλικές συζητήσεις σε τρυφερές ηλικίες από τον άγνωστο Χ, που ναι μπορεί να είναι και ο εκπαιδευτικός, που δημιουργεί κρίση ταυτότητας και φύλου σε παιδιά. Δεν τους μάζεψε λοιπόν. Τους έκανε και στελέχη της κυβέρνησης να μας σκοτίζουν με τα σεξουαλικά τους. Το έβαλε και μάθημα στα σχολεία. Το προέβαλε και ως "πολιτισμό". Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς τι πληρώνουμε να προβάλλεται ως πολιτισμός από τους "προχωρημένους φιλελεύθερους"; 

Μήπως αναβάθμισε ποιοτικά την τηλεόραση με όλες αυτές τις βίζιτες, τα σκυλάδικα, τους κίτσους και τις κατινιές; Μπα. 

Αν κάποιος ήταν προχτές στο Σύνταγμα θα καταλάβαινε τι είναι η χώρα. Ένα μάτσο γύφτοι. Οι κανονικοί μόνο ως μειονότητα υπάρχουν. 
 
 
Ας μην περηφανεύονται για τα έργα τους. Η κοινωνία είναι στο έλεος εγκληματικών στοιχείων, παραβατικών και ανώμαλων. Και κλωτσοσκούφι των ξένων συμφερόντων. Ουδεμία προστασία σε εμάς. Προστασία μόνο για αυτούς. Οι υπόλοιποι να πάμε να πνιγούμε.
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Ἄμ δὲν θὰ πνιγοῦμε !!
    Θὰ τοὺς πάρει καὶ θὰ τοὺς σηκώσει !!
    Ἡ καλὴ μαγιὰ ἁπλώνεται, ἡ καλὴ μαγιὰ
    ἡ μικρή, κάνει πολλὰ καρβέλια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γνήσιος Ελληναράς: "Εμού μαλακιζομένου, (με την αρχαιοπρεπή σημασία της λέξεως) Ελλάς άπασα εις βόθυνον καταβληθήτω"!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή