Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός: Η θεραπεία είναι η θεία Κοινωνία, και να πίνετε θυμάρι, είναι το βότανο που σκοτώνει τους ιούς...


Ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός εμφανίστηκε σε έναν πιστό στην Βουλγαρία πριν λίγες μέρες και τον διαβεβαίωσε ότι θα σώσει τη Βουλγαρία από τον κοροναϊό. Επί τρεις συνεχείς νύχτες, έβλεπε τον θαυματουργό άγιο. Μόλις έμαθε για την εμφάνιση του στην Ελλάδα και για το θάρρος που έδωσε και είπε να προσεύχονται σε αυτόν, απευθύνθηκε στον Άγγελο Μπόντσεφ που έγραψε ένα βιβλίο για τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό στα βουλγαρικά. Κι άρχισε να προσεύχεται με πίστη θερμή, όλη την νύχτα έμεινε προσευχομενος κλαίγοντας για τους τόσους θανάτους από την πανδημία. Μόλις έπεσε να κοιμηθεί κατά τις 4 π.μ. βλέπει τον άγιο Νικηφόρο.

Ο άγιος ήταν με το μαύρο ράσο του, και κρατούσε ένα χρυσό Σταυρό στο δεξί του χέρι. Του λέγει: “Πες σε όλους τους Χριστιανούς να προσεύχονται σε μένα, συνέχεια. Να διαβάζουν την παράκληση επίσης και τον 90ο Ψαλμό.. Υπάρχει μια θεραπεία και αυτή είναι η θεία Κοινωνία. Υπάρχει επίσης ένα βότανο για να πίνετε, είναι το θυμάρι, που σκοτώνει τους ιούς. Και σε κάθε περίπτωση, να πηγαίνετε στο ναό του Θεού σε αυτή τη δύσκολη εποχή, επειδή εκεί δεν υπάρχει καμία μόλυνση και κανείς δεν μπορεί να μολυνθεί».

Την τρίτη διαδοχική νύχτα, ο Άγιος Νικηφόρος είπε στη γυναίκα ότι η Βουλγαρία θα προστατευθεί. Τον ρώτησε όλη η Βουλγαρία; και της είπε: Ναι. Εκείνη τη στιγμή είδε τον χάρτη της χώρας και ο άγιος βρισκόταν πάνω από αυτήν, πάνω από τη Νότια Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα κάπου πάνω από το Πλόβντιβ. Και είπε: “Χτυπάτε τις καμπάνες, Χτυπάτε τις καμπάνες, χτυπήστε τις καμπάνες!” Ρώτησα, “Υπάρχουν καμπάνες στη Επισκοπή του Πλόβντιβ;” “Ναί!” Είπε πολύ σύντομα και καταφατικά. Τότε ανέβαινε στον ουρανό και με το χρυσό Σταυρό στο χέρι του ευλογούσε από ψηλά. Ένα φως έπεφτε και φώτιζε ολόκληρη τη χώρα. Το τελευταίο πράγμα που είπε ήταν: “Θα περάσει!”

Από την Βουλγαρία, https://www.facebook.com/angel.bonchev.journalist/
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου