Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης βιολογικής καταστροφής »: ο ειδικός στον COVID, Δρ Peter McCullough (Μέρος 2ο)

 
Dr. Peter McCullough
  
Η έγκαιρη θεραπεία είναι πιο αποτελεσματική από τον εμβολιασμό

Ο McCullough συζήτησε επίσης τη σημασία της έγκαιρης θεραπείας σε σύγκριση με την αποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων.

"Ξέρετε τι καθορίζει ποιος νοσηλεύεται ή δεν νοσηλεύεται στις Ηνωμένες Πολιτείες; Αν έλαβαν έγκαιρη θεραπεία", δήλωσε.  

"Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, όχι ένα εμβόλιο. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα έγγραφα. Σε κάθε έγγραφο που κάνει έναν ισχυρισμό ότι ένα εμβόλιο αποτρέπει τη νοσηλεία και το θάνατο, η επόμενη ερώτησή σας [θα πρέπει να είναι] "Ποιος έλαβε έγκαιρη θεραπεία [και] ποιος όχι;"".
Στη συνέχεια, ο γιατρός παρουσίασε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο της Pfizer έχει "αποτύχει πλήρως και ολοκληρωτικά", χρησιμοποιώντας δεδομένα από το Ισραήλ για να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί στις ΗΠΑ.  

"Η καμπύλη του Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό στη χώρα τους είναι μεγαλύτερη από την καμπύλη τους πριν από τον εμβολιασμό", δήλωσε ο McCullough.  

"Αν είχατε θέσει το ερώτημα, 'Θα ήταν καλύτερα για το Ισραήλ να μην εμβολιάσει ούτε ένα άτομο;' η απάντηση είναι, 'Ναι', από επιδημιολογική άποψη. Ναι, [το εμβόλιο της Pfizer] είναι μια πλήρης και ολοκληρωτική αποτυχία", συνέχισε.  

"Ωστόσο, τι κάνουν στο Ισραήλ; Το διπλασιάζουν. Ενισχυτές. Έχουν 11 εκατομμύρια ανθρώπους στη χώρα, [και] έχουν ήδη αναζωογονήσει δύο εκατομμύρια ανθρώπους".  

Παρ' όλα αυτά, και αυτοί οι ενισχυτές έχουν αποτύχει.  
 
Πρώιμη θεραπεία vs Θεραπευτικός μηδενισμός

Όταν άρχισαν να εμφανίζονται στις ΗΠΑ πολλές πιο σοβαρές περιπτώσεις τραυματισμών από εμβόλια, οι αρχές δημιούργησαν ένα αφήγημα που κατηγορούσε τα πολυάσχολα νοσοκομεία για τους ασθενείς που αρνούνταν τα εμβόλια.

"... Το CDC έλαβε κάποιες αποφάσεις [στις] 25 Μαΐου αυτού που ονομάζεται μεροληπτική ασύμμετρη αναφορά", δήλωσε ο McCullough.

"Αυτό κατασκεύασε τα βιβλία. Μαγείρεψε τα βιβλία για να κάνει τις αποτυχίες των εμβολίων να φαίνονται μικρές και να κάνει το πρόβλημα από τις 25 Μαΐου και μετά να φαίνεται ότι επρόκειτο για μια 'κρίση των ανεμβολίαστων'", συνέχισε.  

"Και αρχίσαμε να ακούμε κουβέντες όπως 'Θεέ μου, τα νοσοκομεία γεμίζουν και είναι όλοι ανεμβολίαστοι', και οι άνθρωποι έλεγαν κατά κάποιο τρόπο 'ανεμβολίαστοι' με ένα είδος γρυλίσματος".

Επιπλέον, ο Dr. Anthony Fauci είπε ψέματα για την ιβερμεκτίνη, ισχυρίστηκε ο McCullough.  

 "...Η ιβερμεκτίνη υποστηρίζεται από πάνω από 60 μελέτες, πάνω από 30 κλινικές δοκιμές", δήλωσε ο γιατρός από το Τέξας.  

"Όταν ο διευθυντής μας του εθνικού κλάδου αλλεργίας και ανοσολογίας [Fauci] ... βγήκε στην τηλεόραση και είπε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιβερμεκτίνη, διέπραξε απάτη", κατήγγειλε.  

"Δεν λες "δεν υπάρχουν στοιχεία" όταν υπάρχουν συνολικά πάνω από 30 τυχαιοποιημένες δοκιμές που την υποστηρίζουν".

 Επιπλέον, τα νοσοκομεία αρνούνται να χρησιμοποιήσουν υδροξυχλωροκίνη.

"Γνωρίζετε ότι η υδροξυχλωροκίνη [HCQ] σήμερα δεν χρησιμοποιείται σε κανένα νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι μια μελέτη υψηλής ποιότητας [έχει επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά της]; Πρόκειται για έγκλημα", δήλωσε ο McCullough.  

"Αυτό που συμβαίνει είναι απολύτως ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".

Εν τω μεταξύ, δεν θα πρέπει να υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τους γιατρούς να συνταγογραφούν αυτές τις πρώιμες θεραπείες, διότι οι γιατροί έχουν "απόλυτο δικαίωμα να συνταγογραφούν υδροξυχλωροκίνη [και] ιβερμεκτίνη ... σύμφωνα με την κανονιστική νομοθεσία", πρόσθεσε ο McCullough.

Στην Ιταλία, "έχουν ανακοινώσει μηδενικά κρούσματα, αλλά χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα με βάση την υδροξυχλωροκίνη", δήλωσε.  

"Σε μία από τις μεγαλύτερες επαρχίες της Ινδίας, μόλις πριν από δύο ημέρες, ανακοίνωσαν μηδενικούς θανάτους με πρωτόκολλο βασισμένο στην ιβερμεκτίνη. [Τα επιτυχημένα] αποτελέσματα στην Πόλη του Μεξικού [χρησιμοποίησαν επίσης] πρωτόκολλο με βάση την ιβερμεκτίνη", εξήγησε.

Ο McCullough κατατάσσει τη γενική άρνηση των πρώιμων θεραπειών που ασκείται από μεγάλο μέρος της ιατρικής βιομηχανίας σήμερα ως θεραπευτικό μηδενισμό.

"Ο θεραπευτικός μηδενισμός είναι αυτή η πρόθεση να μην κάνουμε τίποτα" όταν αντιμετωπίζουμε την απειλή μιας δυνητικά θανατηφόρας ασθένειας", εξήγησε.  
 
Με μια τέτοια παράλειψη προωθούμε το φόβο, τον πόνο, την απομόνωση, τη νοσηλεία και το θάνατο".

Ο γιατρός χαρακτήρισε την προσέγγιση αυτή ανήθικη, ανήθικη και παράνομη.  

"Ονομάζεται παράβαση καθήκοντος και θα υπάρξει κρίση γι' αυτό", υποσχέθηκε.

Ως εκ τούτου, ο McCullough πιστεύει ότι το "καλύτερο μέρος στον κόσμο" για να έχει κανείς το COVID-19 είναι από έναν γιατρό που είναι πρόθυμος να θεραπεύσει τους ασθενείς "νωρίς με μια προσέγγιση πολλαπλών φαρμάκων με αλληλουχία.  

"Απαιτήστε το και πείτε στα μέλη της οικογένειάς σας να το απαιτήσουν", συμβούλευσε. "Εμβολιασμένοι ή όχι, απαιτήστε το".

Ως ένα παράδειγμα θεραπευτικού μηδενισμού, ο McCullough επισήμανε μια είδηση για μια γυναίκα από την Καλιφόρνια που μήνυσε ένα νοσοκομείο για να αναγκάσει τους γιατρούς να θεραπεύσουν τον άρρωστο σύζυγό της με ιβερμεκτίνη.

"Από πότε πραγματικά πρέπει να μηνύσουμε τα νοσοκομεία για να χρησιμοποιήσουμε απλά προσιτά γενόσημα φάρμακα που μπορεί να βοηθήσουν τους ασθενείς και για τα οποία έχουμε κάποιες τυχαιοποιημένες μελέτες που υποστηρίζουν;" ρώτησε ο McCullough.  

Αποκάλυψε ότι την τελευταία φορά που περιέθαλψε έναν ασθενή με μεγάλη καρδιακή προσβολή στη ΜΕΘ, αυτός και η οικογένεια του ασθενούς διαπραγματεύονταν "φάρμακα όλη μέρα".  

"Ξαφνικά, με το COVID, δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση", είπε.   

"Καμία. 'Όχι, λυπάμαι, δεν πρόκειται να το κάνουμε'. Θεραπευτικός μηδενισμός. Είναι στο μυαλό των γιατρών, των διοικητικών υπαλλήλων των νοσοκομείων, των νοσηλευτών και άλλων να προκαλούν πραγματικά βλάβη", συνέχισε,

"Και αυτό το μοτίβο σκέψης είναι κάτι που πρέπει να μυριστεί, να αναγνωριστεί, να κληθεί, και πρέπει να το σβήσουμε [αυτό]".

Ο McCullough συζήτησε τη σημασία της "φυσικής ανοσίας". Πιστεύει ότι η έγκαιρη θεραπεία και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που πολεμούν την ασθένεια θα φέρουν τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση.

"Η φυσική ανοσία είναι η διέξοδος από αυτό. Ακούστε, αν δεν αναγνωρίσουμε τη φυσική ανοσία, πότε θα τελειώσει αυτό;", διερωτήθηκε.

Η αναγνώριση της φυσικής ανοσίας πρέπει να απαιτηθεί από το CDC και την κυβέρνηση, πρόσθεσε.  

"Πρέπει να είμαστε ... αμείλικτοι σε αυτό". 
 
"Η ιατρική ελευθερία σχετίζεται με την κοινωνική ελευθερία σχετίζεται με την οικονομική ελευθερία".

Ο McCullough προέτρεψε τους ακροατές του να πείσουν τους άλλους ότι "η ελευθερία κινδυνεύει".  

"Βρισκόμαστε στην αρχή, νομίζω, μιας σκοτεινής περιόδου", είπε.  

"Τώρα είναι η ώρα να μιλήσετε γι' αυτό ... να ενεργοποιηθείτε ... και [να αρχίσετε] να μιλάτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους [μπορείτε]. Και πρέπει να προσπαθήσετε να καθαρίσετε τα μάτια τους ... συζήτηση με συζήτηση".

Ο McCullough υπενθύμισε τι του είπε ο ροκ μουσικός Eric Clapton, ο οποίος ήρθε στο σπίτι του μετά από τραυματισμό από το εμβόλιο COVID-19, σχετικά με τη σχέση της ιατρικής ελευθερίας με άλλες ελευθερίες.

"Είπε: 'Ακούστε, υπάρχει ένας κύκλος ιατρικής ελευθερίας, και αν αυτός σπάσει, τότε θα σπάσει η κοινωνική ελευθερία και στη συνέχεια η οικονομική ελευθερία. Έτσι, αυτή τη στιγμή, πρέπει να στηρίξουμε αυτόν τον ιατρικό κύκλο, ό,τι κι αν γίνει'".

Αυτός ο ιατρικός κύκλος περιλαμβάνει "την ιατρική ελευθερία να παίρνουν οι άνθρωποι τη θεραπεία που χρειάζονται, την ιατρική ελευθερία να απαιτούν καλή φροντίδα στο νοσοκομείο και να την παίρνουν, και την ιατρική ελευθερία να αποφασίζουν τι μπαίνει στο σώμα τους", δήλωσε ο McCullough.

"Είναι πολύ πολύ σημαντικό: Κανείς, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες -εγκεκριμένο, μη εγκεκριμένο, δεν με νοιάζει- κανείς δεν μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε πίεση, εξαναγκασμό ή απειλή αντιποίνων για να [δεχτεί] κάτι που εγχέεται στο σώμα του και δεν μπορεί να το βγάλει, τελεία και παύλα".

"Αυτή είναι η γραμμή."   

Ο McCullough έχει αποθαρρύνει τους ασθενείς που τον ρωτούν ποιο εμβόλιο είναι το καλύτερο, θέλοντας απλώς να περάσουν τη δοκιμασία για να σώσουν τη δουλειά τους.  

"Είπα, 'Πόσο θα σας κοστίσει αυτό; ... Θα σας εγγυηθούν 10 χρόνια εργασίας; ... Δεν σου εγγυώνται τίποτα για να κάνεις ένα εμβόλιο".

Ο McCullough προειδοποίησε ότι η λογοκρισία βλάπτει την ιατρική επιστήμη και επισήμανε τη λεγόμενη "πρωτοβουλία αξιόπιστων ειδήσεων", συμπεριλαμβανομένων του BBC, του CNN, του MSNBC και όλων των μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.   

Ο γιατρός πιστεύει ότι οι οργανισμοί αυτοί έχουν ουσιαστικά πει: "Θα κάνουμε τα πάντα για να προωθήσουμε το εμβόλιο και θα κάνουμε τα πάντα για να συντρίψουμε κάθε δισταγμό για το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένης της συντριβής της έγκαιρης θεραπείας και της συντριβής κάθε τι που αφορά την ασφάλεια του εμβολίου".  

"Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε ακούσει τίποτα [σχετικά με] την ασφάλεια των εμβολίων", δήλωσε.  

"Τα πάντα είναι ορθάνοιχτα, δεν υπάρχει κανένα τέχνασμα εδώ".

Ο McCullough ενημέρωσε επίσης τους ακροατές του για περιστατικά σύγκρουσης συμφερόντων, τριγυριζόμενος ότι βασικοί παράγοντες έχουν επωφεληθεί προσωπικά από επιλογές που έβλαψαν τους Αμερικανούς.  

"Ο Ρικ Μπράιτ, ο τύπος που μπλόκαρε την υδροξυχλωροκίνη μέσα στον Λευκό Οίκο και λιμοκτονούσε την Αμερική από την υδροξυχλωροκίνη, έχει ενταχθεί στο Ίδρυμα Ροκφέλερ", δήλωσε ο γιατρός.

"Ο Stephen Hahn, ο επίτροπος του FDA που έβαλε όλες αυτές τις αρνητικές κουβέρτες στην υδροξυχλωροκίνη και τα άλλα φάρμακα, έχει ενταχθεί στην εταιρεία Venture Capital που ουσιαστικά είναι ο χρηματοδότης της Moderna".  

Όσον αφορά τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, για τα οποία εργάζονται ο Fauci και ο Francis Collins, ο McCullough δήλωσε ότι "είναι συνιδιοκτήτες της πατέντας για το εμβόλιο Moderna".  

"Είναι ανοιχτό. Ο Scott Gottlieb, πρώην πρόεδρος του FDA, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer. Αυτό είναι ανοιχτό", πρόσθεσε.

"Η σύγκρουση συμφερόντων είναι απολύτως αναπόφευκτη και συνθλίβει τη ζωογόνο δύναμη της ιατρικής".  
 
"Βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης βιολογικής καταστροφής

Ο McCullough δήλωσε ότι ο ίδιος και το ακροατήριό του δεν είναι οι μόνοι που γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε σε σκοτεινούς καιρούς.

"Σας λέω ότι δεν είμαστε οι μόνοι που συνειδητοποιούν ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης βιολογικής καταστροφής", είπε.  

Εξήγησε ότι πρόσφατα του τηλεφώνησαν τουλάχιστον ένας αρχηγός κράτους, δύο άτομα "πολύ ψηλά στο Βατικανό" και άτομα στην ομοσπονδιακή τράπεζα αποθεματικών.

Η γνώση μπορεί να είναι επικίνδυνη. Αφού έδειξε στο ακροατήριό του μια επιστολή από το Αμερικανικό Συμβούλιο Εσωτερικής Ιατρικής που απειλούσε να ανακαλέσει την ιατρική του άδεια, ο διακεκριμένος παθολόγος είπε ότι τα ιατρικά συμβούλια πρόκειται να "κυνηγήσουν" γιατρούς σαν κι αυτόν.

"Και το ερώτημα είναι, πόσο μακριά θα φτάσουν και πόσα θα χάσουμε;" είπε.    

"Μπορώ να σας πω, προσωπικά, ότι είμαι πρόθυμος να τα χάσω όλα".

Ο McCullough προειδοποίησε ότι αν οι Αμερικανοί δεν δραστηριοποιηθούν τώρα, το μέλλον επιφυλάσσει τα ίδια λουκέτα, την καταπίεση και τη βία που συνέβησαν στην Αυστραλία.  

"Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που θέλουν να συμβεί αυτό, πολύ ισχυρές δυνάμεις", είπε.

"Η πρόκληση είναι να τις σπάσουμε [αυτές], και ο μόνος τρόπος για να σπάσουμε αυτές τις ισχυρές δυνάμεις είναι να πούμε απλώς "όχι"".

Άνθρωποι υψηλού προφίλ, όπως ο Tucker Carlson του FOX News, ρώτησαν τον McCullough τι κρύβεται πίσω από αυτή την κρίση. Αν και δεν μπόρεσε να απαντήσει, ο διακεκριμένος γιατρός προώθησε το νέο βιβλίο των Peter και Ginger Breggin με τίτλο COVID-19 and the Global Predators: Εμείς είμαστε το θήραμα.  

"Έχει χίλιες αναφορές- είναι σχολαστικό", δήλωσε ο McCullough.   

"Θα σας πει σε μεγάλο βαθμό ποιος επωφελείται από αυτό και τον ιστό των ενδιαφερομένων εδώ και τι το οδηγεί. Δεν νομίζω ότι είναι η βασική αιτία, αλλά νομίζω ότι είναι το ποιος βρίσκεται πίσω από πολλά από αυτά που συμβαίνουν. Μπορώ να σας πω ότι όλα όσα ζούμε αυτή τη στιγμή ήταν σχεδιασμένα".

Ο McCullough εξομολογείται ότι είναι τόσο ειλικρινής επειδή δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.  

"Δεν μπορώ να σώσω κάθε άτομο που μου τηλεφωνεί, αλλά αν μπορώ πραγματικά να βοηθήσω εσάς και τους άλλους και όλους όσοι έρχονται στον κύκλο μου, μπορούμε να έχουμε κάποια ευαισθητοποίηση και αφύπνιση", είπε.  

"Περνάμε σε μια πραγματικά άσχημη περίοδο αυτή τη στιγμή. Μας απομένει πολύ λίγος χρόνος για να δραστηριοποιηθούμε, [και] εννοώ πραγματικά να δραστηριοποιηθούμε". 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου