Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Πύρινος Λόγιος : Ο Σατανάς ζητάει το…δίκιο του! (Μέρος Α’)

 

 Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Είναι πλέον αναμφίβολο πως ό,τι συμβαίνει στον κόσμο, είναι τόσο παρανοϊκό και εξωφρενικό, που δεν μπορεί να εξηγηθεί με την υπάρχουσα λογική διαδικασία σκέψης. 

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί; Μα φυσικά μόνο με την…υπερβατική διάσταση των γεγονότων μέσω μιας λογικής που προσπερνά την συνήθη μεθοδολογία σκεπτικής διαδικασίας. Μ’ άλλα λόγια, μόνο με μπούσουλα τις χριστιανικές Γραφές και τα εσχατολογικά κείμενα που τις συνοδεύουν. Είναι μάλιστα τόσο μεγάλος ο βαθμός της παράνοιας των γεγονότων, που κυριολεκτικά εκμηδενίζουν κάθε είδους στοιχειώδους κοινής λογικής. Εξ’ αυτού λοιπόν ορμώμενοι, όλοι οι ορθολογιστές που έχουν μεγάλη ευρύτητα πνεύματος, είναι υποχρεωμένοι να παραδεχθούν δύο πράγματα τα οποία μέχρι χτές απλώς…απαξιούσαν: 

Την ύπαρξη του Μόνου και αληθινού Τριαδικού Θεού της Ορθοδοξίας και φυσικά, την ύπαρξη του μόνου εκπροσώπου του Κακού, του Σατανά

Ενός Σατανά που, ως ο μέχρι χτές νικημένος και ταπεινωμένος, επανέρχεται δυναμικά για την εκ νέου διεκδίκηση των…δικαιωμάτων του επί της Ανθρωπότητος. Θα τα καταφέρει; Μόνο εάν εμείς του το επιτρέψουμε!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αν εξετάσει κανείς με διεξοδικότερη ματιά την πρόσφατη Ιστορία της Ανθρωπότητας, δηλαδή από το τέλος του Β’ΠΠ ως τα …χτές, είναι υποχρεωμένος να παραδεχθεί τρία πράγματα:

Το ένα έχει να κάνει με την υπερβολικά μεγάλη “καταπάτηση” όλων των κανόνων της μέχρι τότε παραδεχθείσας Ηθικής, που διείπε τον βίο των ανθρώπων σε όλες τις χριστιανικές κοινότητες ανά τον κόσμο. Αυτό είχε ως συνέπεια την καταστρατήγηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος που είχαν οι χριστιανικές κοινωνίες όσον αφορά την λειτουργία τους ως οικογένειες και τον ρόλο που διαδραμάτιζε τουλάχιστον, έστω και ως νομιναλιστικό, το σύστημα παραγωγής ήθους στους νέους ανθρώπους.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την πολιτική, ως αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της πλήρους αναθεωρήσεως των κανόνων της Ηθικής, η οποία αντικαταστάθηκε με τον αυθεντικό οπορτουνισμό. Μ’ άλλα λόγια, ο κάθε “ηγέτης”, είτε αυτός ηγούνταν μιας μικρής τοπικής κοινωνίας (Δήμαρχος, Κοινοτάρχης κλπ) είτε ως Πρωθυπουργός χώρας, είτε ως Ανώτατος Άρχων μιας χώρας, δεν εκλέγετο για να προστατεύει τα συμφέροντα των λαϊκών κοινοτήτων, αλλά για την προστασία των ελιτίστικων ομάδων και των συμφερόντων τους με το ανάλογο αντάλλαγμα προφανώς. 


Και το τρίτο έχει να κάνει με την έμμεση αρνητική επίδραση στις κοινωνικές αξίες ανεξάρτητων οργανισμών και κλειστών “κλάμπ”, τα οποία προωθούσαν, είτε με την απλή ανοχή των κεντρικών εξουσιών, είτε με πλήρη ενορχηστρωμένη συνεργασία με αυτές, ρηξικέλευθες αλλαγές όσον αφορά τη θρησκεία, την οικογένεια, ακόμη και το…φύλο του ανθρώπου. Οι επιρροές αυτές, δεν είχαν απλά μια μονοσήμαντη επίδραση. Είχαν επίδραση στα πάντα. Από τις επιστήμες και την πολιτική, ως την ίδια την υπόσταση του Ανθρώπου, ο οποίος γενιά με τη γενιά εξελισσόταν ως ένα όν με φθίνουσα υπόσταση και αρχές. Κάτι το οποίο δεν είχε ουδέποτε παρατηρηθεί ανά την Ιστορία της πορείας του Homo Sapiens.

Τα 5 κρίσιμα…ερωτήματα

Πολλοί ανά τον κόσμο στοχαστές λένε πως όλη αυτή η παρακμιακή πορεία οφείλεται κατ’ αποκλειστικότητα στους φέλλινους και πανώλεθρους πολιτικούς, οι οποίοι μέσω της μηδενικότητας της υπόστασης τους, δημιούργησαν ερμαφρόδιτες κοινωνίες που ήσαν έτοιμες να αποδεχθούν το παράλογο.  Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί τους. Διότι δεν ήταν μόνο αυτοί καθ’ αυτοί οι πολιτικοί, αλλά ένα ευρύτερο φάσμα παραγόντων, πολύ πιο πάνω αυτούς και εννοώ τις μυστικές εταιρίες (Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Τάγμα των Πεφωτισμένων κλπ), τα κλειστά Club των ισχυρών του πλούτου και φυσικά τους χρηματοοικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες που δημιουργούν τόσο τις στρατιωτικές και πολιτικές συμμαχίες, όσο και την Γεωπολιτική και τα μεγάλα συμφέροντα.

Αντιθέτως, θα διαφωνήσω πλήρως με τον αξιολογότατο καθηγητή

Φιλοσοφίας και αρθρογράφου σε πολλά έντυπα Απόστολο Αποστόλου, ο οποίος σε κάποιο του άρθρο σημειώνει πως “η δυστοπική εποχή μας δεν είναι πλήρως νεοφιλελεύθερη, αλλά μίξη που προσεγγίζει μεταβολές μιας μετα-διαφωτιστικής και τεχνο-επιστημονικής βιοτεχνολογίας”.

Όχι, δεν πρόκειται περί αυτού. Η υιοθέτηση του Παραλόγου, δεν έχει να κάνει με καμμιά μετα-διαφωτιστική ή τεχνο-επιστημονική βιοτεχνολογία. Έχει να κάνει με μια παντελώς “ανάποδη” ή πιο συγκεριμένα με μια δυσμενής ή αντίξοης μεταλλαγής της ορθολογιστικής σκέψης και μάλιστα επιβαλλόμενης δια της βίας, όπως για παράδειγμα το “ή εμβολιάζεσαι με ένα εμβόλιο από το οποίο κινδυνεύεις από θανατηφόρες παρενέργειες ή …πας σπίτι σου και χάνεις τη δουλειά σου”. Αν δε αυτό το ίδιο το συγκεκριμένο παράδειγμα το συγκρίνουμε και με μια πρόρρηση της Ρωσίδας Γερόντισσας Ματρώνας, η οποία λέει πως “Θα βάλουν μπροστά σας τον Σταυρό και το ψωμί για να διαλέξετε”, το πράγμα άμεσα αναβαθμίζεται σε κάτι άλλο, πέραν της φιλοσοφικής προσέγγισης των γεγονότων. Πράγμα που σημαίνει ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια νεωτερίστικη λογική, αλλά με μια καλοστημένη ΕΠΙΘΕΣΗ του ΚΑΚΟΥ ενάντια στον Άνθρωπο. Κι αν υποθέσουμε πως το Κακό εκπροσωπείται από τον ίδιο τον Σατανά, τότε καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα πως έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση που οδηγεί με ασφαλή βηματισμό προς την ίδια την Μεταφυσική.  Πράγμα που σημαίνει ότι εδώ, έχουμε να κάνουμε όχι απλά με ένα νέο είδος υβριδικού πολέμου, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Έχουμε να κάνουμε με ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. 

To σύμβολο του Χριστιανισμού είναι ο Ορθός Σταυρός. Και συμβολίζει τη μαρτυρία της Υπέρτατης Θυσίας προς σωτηρία όλων των ανθρώπων. Από την άλλη, το σύμβολο του Σατανά είναι ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ Σταυρός, που συμβολίζει την αντίστροφη λογική που ονομάζουμε “Παράνοια”. Συμβολίζει επίσης το αντίστροφο του Καλού, το αντίστροφο της Ηθικής, το αντίστροφο της Ανθρώπινης Υπόστασης.

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. Ζούμε ακριβώς την αντιστροφή των πάντων και την φίμωση του Ορθού. Άρα; Τι άλλο μπορεί να παρατεθεί προς επικύρωση των ισχυρισμών μου; Ο στόχος είναι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και ΜΟΝΟΝ. Είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε μας βολεύει είτε μας ξεβολεύει, η μόνη εξήγηση είναι αυτή.

Πολλοί ίσως θα διαφωνήσουν μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά και ασφαλώς ούτε και η τελευταία. Αλλά όσοι διαφωνούν μαζί μου, ας μου εξηγήσουν τότε τα εξής απλά πράγματα:

1.Γιατί όλα αυτά τα παρανοϊκά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ (κατά πλειοψηφία) κοινότητες και όχι π.χ. στις μουσουλμανικές ή τις ταοϊστικές ή στις βραχμανικές ή τέλος πάντων σε όλες τις υπόλοιπες παγκόσμιες κοινωνίες;

2.Γιατί και για ποιό λόγο εμποδίζονται ή και φιμώνονται οι αντίθετες πλευρές, αν όχι για να αλλοιωθεί η πραγματικότητα;

3.Γιατί σε όλα τα δυτικά κράτη, όπου επικρατεί (κατ’ όνομα τουλάχιστον) ο Χριστιανισμός, λαμβάνει χώραν μια σταδιακή αποθρησκειοποίηση εν μέσω μάλιστα δυστοπικών συνθηκών; Στην Ελλάδα ειδικά, που θεωρείται ως η μήτρα του Χριστιανισμού, ο Ελληνορθόδοξος Χριστιανισμός διώκεται πλέον φανερά με την πάση θυσία αναστολή λιτανειών, αποκαθήλωση ιερών εικόνων και συμβόλων, οι απαγορεύσεις στους πιστούς να λάβουν την ορθή Θεία Κοινωνία, η προσκύνηση των ιερών εικόνων στις εκκλησίες μόνο με μάσκα κλπ. Όλα αυτά πώς εξηγούνται με τη λογική;

4.Γιατί αυτό το φαινόμενο, δεν αφορά άλλες θρησκείες παρά μόνον τον Χριστιανισμό;

5.Μήπως γιατί ο Χριστιανισμός είναι ο στόχος τελικά; Ερωτώ απλά.

Η πορεία προς την Δυστοπία

Αν λοιπόν καταλήξουμε πως όντως έχουμε να κάνουμε με έναν υβριδικό ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ πόλεμο, θα πρέπει να βρούμε και τις αιτίες του. Υπό την έννοια ότι τίποτε δεν εξελίσσεται δίχως λόγο, κατ’ εμέ προσωπικώς ο λόγος της φθίνουσας αυτής πορείας του Ανθρώπου μέσα σε αυτά τα …μεταπολεμικά χρόνια, οφείλεται στο γεγονός του ασπασμού της μηδενιστικής Ηθικής κατ’ αποκλειστικότητα.

Διότι αν εξετάσουμε, έστω και επιφανειακά, την φιλοσοφία της Ηθικής, θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η ίδια διερευνά βασικές έννοιες που αφορούν τη ρύθμιση της συμπεριφοράς μας απέναντι στους συνανθρώπους μας. Προσπαθεί να διαφωτίσει τις αξίες, τις κανονιστικές αρχές, τα δικαιώματα και τα καθήκοντα που θα πρέπει να ορίζουν την πράξη μας ως ηθικά υποκείμενα. Μ’ άλλα λόγια, συνοψίζεται στο ερώτημα “Πώς πρέπει να πράττω;”

Σύμφωνα λοιπόν με τις θεωρίες των Συνεπειών, μια πράξη είναι ηθική όταν έχει καλές συνέπειες. Το κριτήριο της ηθικής πράξης λοιπόν, καθορίζεται από τα αποτελέσματά της. Προτού πράξει λοιπόν ο Άνθρωπος οτιδήποτε, θα πρέπει να αναλογιστεί τις συνέπειες που θα επιφέρει η πράξη του. Θεμελιώδης κανόνας, ο οποίος βασικά συναντάται μόνο σε τρείς ανθρωποκεντρικές φιλοσοφικές “σχολές”: Στην Πλατωνική και Νεοπλατωνική, στην Αριστοτελική και στην Χριστιανική.

Ενώ οι πρώτες δύο έχουν ως αφετηρία τους κανόνες που θα πρέπει να διέπουν τις οργανωμένες κοινωνίες με αντικρουόμενες απόψεις όμως, η δε τρίτη συμπληρώνει και αναβαθμίζει την Ηθική των δύο προηγούμενων σε μια νέα βάση, που υπήρξε και η σταθερά όσον αφορά τον βίο όλων όσων ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό ανά τους αιώνες.

Κατά…σύμπτωση(;) λοιπόν, αυτή η πορεία προς τον μηδενισμό της Ηθικής, απαντάται στα περίφημα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, τα οποία και χρονολογούνται από τα τέλη του 19ου αιώνα, ως ένας προσεκτικός και λεπτομερής μακροπρόθεσμος σχεδιασμός που σκοπό έχει την υποδούλωση της Ανθρωπότητας σε κάποιον…μεσσία με εβραϊκό πρόσημο.

Δεν θα αναφερθώ στο γνήσιο ή μή των “Πρωτοκόλλων” αυτών, τουλάχιστον στο παρόν πόνημα. Να είστε σίγουροι όμως ότι θα αναφερθώ σε αυτό σε επόμενο άρθρο μου. Θα επισημάνω μόνο το γεγονός ότι βάσει αυτού του σχεδιασμού, ο στόχος ήταν η καταστροφή της – ήδη μέχρι και το 1950 – υφιστάμενης Ηθικής, έστω και κουτσά-στραβά, που φαινόταν ότι ήταν κάτι σαν…ιερό “τοτέμ” για τις κοινωνίες των ανθρώπων.

Στα συγκεκριμένα “Πρωτόκολλα”, συναντάμε επανειλλημμένως την λέξη “διαφθορά” και τα παράγωγά της. Πράγμα που σημαίνει ότι ο όποιος σχεδιασμός για την επίτευξη του στόχου της υποδούλωσης των ανθρώπων σε έναν Παγκόσμιο Ηγέτη-“Μεσσία” (όπως οραματίζονται οι συγγραφείς των Πρωτοκόλλων), είχε ως μοχλό εκκίνησης την “Διαφθορά”. Την διαφθορά σε όλους τους τομείς, αρχής γενομένης από την ίδια την επιστήμη που δείχνει να χειραγωγείται από κάποιες δυνατές οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες (Ροκεφέλλερ, Ρόθτσάϊλντ), οι οποίες ίδρυσαν και τις πρώτες εταιρίες στις αρχές του 20ού αιώνα, οι οποίες θα πουλούσαν πατενταρισμένα φάρμακα με σκοπό όχι την ωφέλεια της Ανθρωπότητας, αλλά το κέρδος και μόνο. Στη συνέχεια η διαφθορά θα επεκτεινόταν σε όλους τους τομείς του φάσματος των οργανωμένων κοινωνιών, όπως η Οικονομία, η Πολιτική, η δημοσιογραφία και τέλος, η Οικογένεια. Αν λοιπόν όλοι αυτοί οι πολιτισμικοί παράγοντες διαφθείρονταν, το αποτέλεσμα θα ήταν συντριπτικά υπέρ των σχεδιαστών. Ακριβώς αυτό ζούμε σήμερα. Δεν χρειάζεται κάποιος να δεί με το… μικροσκόπιο το σημερινό Status Vita, για να αντιληφθεί ότι η εξέλιξη αυτή υπήρξε αποτέλεσμα διαφθοράς Αξιών και Ηθικής.

Η σειρά των πραγμάτων τα οποία έδωσαν το σημερινό αποτέλεσμα είναι η εξής:

1.Διαφθορά στην Παγκόσμια Πολιτική (άνοδος στην εξουσία ατόμων με ανύπαρκτους ηθικούς φραγμούς, κυρίως ηγέτες των μεγάλων σε δύναμη κρατών) η οποία επιρρέασε την κοινωνική σταθερά της Ηθικής στις κοινωνίες.

2.Διαφθορά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μέσω του χρηματισμού της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοσιογράφων-συγγραφέων που τους καθιστούσαν πλήρως εκβιάσιμους, άρα υποχείρια και εργαλεία σχεδιασμών.

3.Διαφθορά ως πρός την Γενετήσια Ορμή των Ανθρώπων και ειδικά των εφήβων, μέσω του κινηματογράφου αρχικά και στη συνέχεια μέσω των άλλων ΜΜΕ, μέσω των οποίων “νομιμοποιήθηκαν” οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των εφήβων, οι οποίες φυσικά οδήγησαν τους σημερινούς νέους σε απροσπέλαστα σωματικά και ψυχικά αδιέξοδα.

4.Και τέλος, η Πορνογραφία, η οποία με τη σειρά της, οδήγησε στην νομιμοποίηση

(κατ’ επιταγήν δήθεν των..κοινωνιών) σαρκολατρικών νόμων που αντίκεινται

τόσο στην ίδια τη Φύση, όσο και στους ηθικούς κανόνες. Και το κυριότερο, ότι αυτοί οι νόμοι επεβλήθησαν σε όλα τα δυτικά κράτη, χωρίς καν να έχουν ερωτηθεί οι ίδιοι οι πολίτες, με το πρόσχημα της επίκλησης των ατομικών δικαιωμάτων του ανθρώπου, πράγμα παντελώς ψευδές και ανυπόστατο.

Μελετώντας όλα αυτά, καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα πως η σημερινή κατάντια της νεωτερίστικης κοινωνίας έχει την βάση της στην πλήρη υιοθέτηση της έννοιας της διαφθοράς σε όλους τους τομείς. Από την συλλογική διαφθορά όσον αφορά τις ίδιες τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων ή και όμορων φύλων, η οποία επεκτείνεται σε όλους τους τομείς των ανθρώπινων δραστηριοτήτων μέχρι το “επιχειρείν” και τις θετικές επιστήμες και ειδικότερα τους τομείς της Ιατρικής και της Βιολογίας, όπου η πορεία της καρριέρας ενός απλού φοιτητή εξαρτώταν από το βαθμό της ενδοτικότητας του στο να ερευνά “απαγορευμένες περιοχές” και να συμμετάσχει σε έρευνες που παραβίαζαν τα μέχρι χτές “άβατα” της ανθρώπινης υπόστασης.

Και όλα τα παραπάνω, αφορούν τη Δύση, τη Χριστιανική Δύση και όχι τον Ασιατικό τομέα της Ανατολής. Δεν είναι περίεργο; Κατά την ταπεινή μου άποψη, όχι! Και θα το εξηγήσω παρακάτω.

Ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός υπό διωγμόν!

Η μη χριστιανική Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου και του λεγόμενου “Τρίτου  Κόσμου”, είχε και εξακολουθεί να έχει τους δικούς της κανόνες Ηθικής, οι οποίοι βασίζονται κυρίως στις θρησκευτικές της δοξασίες, αλλά και στις δομές των κοινωνιών που την απαρτίζουν. Χώρες όπως τα περισσότερα μουσουλμανικά κράτη που δεν ελέγχονται από τη Δύση (Ιράν, Πακιστάν, Υεμένη, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές κλπ), η Ινδία, η Κίνα και οι πέριξ αυτής χώρες που έχουν άλλη κουλτούρα η οποία δεν επηρεάζεται από αυτή της Δύσης. Οι νόμοι που αφορούν την υγειονομική τυρρανία που εφαρμόζεται αυτή την περίοδο σε όλη τη Δύση, δεν τις αγγίζουν. Αυτό το γεγονός εάν κάποιος το δεί απλά και μόνο με γυμνό μάτι, μπορεί να το μεταφράσει με όποιον κοινότυπο τρόπο θελήσει. Αν όμως κάποιος το δεί πιο προσεκτικά, θα αντιληφθεί ότι μέσα από όλα αυτά, λείπει ένας σημαντικός, όσο και καθοριστικός παράγων: Η έλλειψη του Χριστιανισμού. 

Μα θα μου πείτε, γιατί να είναι η έλλειψη αυτή τόσο σημαντική για την ερμηνεία αυτού του φαινομένου; Βεβαίως και είναι, διότι πρώτον, ο Χριστιανισμός στις χώρες αυτές είναι υπό διωγμόν και δεύτερον, ειδικά στην περίπτωση του εμφυλίου της Συρίας κατά το χρονικό διάστημα 2011-2013, είδαμε φρικτές εικόνες βασανισθέντων και εκτελεσθέντων Ελληνορθόδοξων Χριστιανών από τους στρατούς του ΙSIS, χωρίς καν το…αυτάκι της Δύσης να ιδρώσει! Ο Αρχιεπίσκοπος Αντιοχείας που απήχθη από τους φανατικούς του ISIS, εξακολουθεί ακόμη να αγνοείται η τύχη του.

Η Δύση ΑΓΝΟΗΣΕ αυτό το εξώφθαλμο ανθρωπιστικό έγκλημα και επικεντρώθηκε μόνο στα θέματα που την αφορούσαν, δηλαδή το πλήγμα των συμφερόντων της. Απλά, ο ISIS έκανε τη…βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσε να κάνει αυτή, σχετικά με την Ορθοδοξία στα μέρη αυτά. Και από την άλλη, τα υπόλοιπα ασιατικά κράτη που δεν έχουν τον Χριστιανισμό ως μέρος της κουλτούρας των, είναι πολύ πιο εύκολα “διαχειρίσιμα” στην περίπτωση μιας επικράτησης ενός είδους “Παγκόσμιας Διακυβέρνησης”. Γι’ αυτό άλλως τε παρατηρούμε πως στον οργανισμό “GAVI-Vaccine Alliance” που ίδρυσε ο Μπίλ Γκέιτς και το ίδρυμα του, τόσο η Κίνα, όσο και η Ινδία, συμμετέχουν ως σπόνσορες, παρά το γεγονός ότι εφαρμόζουν στις χώρες τους…άλλα πράγματα. Μ’ άλλα λόγια, οι χώρες αυτές δεν θα έχουν κανένα απολύτως θέμα σε μια συμμετοχή ενός τέτοιου εγχειρήματος, αρκεί να λάβουν τα απαιτούμενα προνόμια που δικαιούνται και να έχουν βαρύνουσας σημασίας λόγο στους σχεδιασμούς της παγκοσμιοποιημένης κυβερνητικής ελίτ.

Ο διωγμός του Ορθόδοξου Χριστιανισμού είναι πλέον οφθαλμοφανής. Και όχι απλά του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, αλλά του Ελληνορθόδοξου! Διότι στη Ρωσία όπου συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της Ορθοδοξίας, δεν παρατηρούνται διώξεις, μιας και το Πατριαρχείο Μόσχας έχει δηλώσει υποταγή τόσο στους μαζικούς εμβολιασμούς, όσο και στην προοπτική μιας παγκοσμιοποιημένης Θρησκείας.

Αυτός που εξακολουθεί να αντιστέκεται, είναι ο αυθεντικός

Ελληνορθόδοξος Χριστιανισμός, παρά το γεγονός ότι η επίσημη ηγεσία του έχει παραδοθεί τύποις και ουσία στα θελήματα των παγκοσμιοποιητών. Ο αυθεντικός Ελληνορθόδοξος Χριστιανισμός σήμερα, εκπροσωπείται από…τους ίδιους τους ίδιους τους απλούς Χριστιανούς που αντιστέκονται σθεναρά μπροστά στον μηδενιστικό Οικουμενισμό. Ευσεβείς Πατέρες όπως ο Νεόφυτος Μόρφου, μερικοί Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας οι οποίοι και διώκονται επειδή διαφωνούν με την Ιερά Σύνοδο και ένας μικρός αριθμός Μοναχών του Αγίου Όρους καθώς και μερικοί ακόμη απλοί ιερείς όπως οι Πατέρες Ελπίδιος, Παΐσιος, Κων/νος Γιολδάσης, Αρσένιος Βλιακόφτης και άλλοι, κρατούν ψηλά τη σημαία με τον Σταυρό και δίνουν σκληρή μάχη έναντι του Παγκόσμιου τυρρανικού συστήματος, στηρίζοντας έτσι τους απλούς Έλληνες “αρνητές” παρέχοντάς τους πνευματική και υλική βοήθεια, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της τεχνολογίας. Τρομακτικής ισχύος αγώνας, που φαίνεται να είναι μέχρις εσχάτων. Μόνη η πραγματική Ορθοδοξία, ενάντια στο…Θηρίο! Όλα αυτά σημαίνουν πως ο Χριστός δεν έχει πεί ακόμη την τελευταία Του λέξη. Και στηρίζει σθεναρά, όλους όσους μάχονται για Εκείνον.

Για να φτάσουμε στο …ζουμί επιτέλους, αυτό που ζητάει και μάλιστα επιτακτικά ο Σατανάς, είναι το…μερίδιο του. Το μερίδιο του από την ανθρώπινη…πίτα. Γιατί δεν ζητάει μόνο τις ψυχές όσων έχουν διαφθαρεί εκουσίως η μή, αλλά και τα…σώματά τους τα ίδια, τα οποία θέλει να αλλοιωθούν μέσω των επαναληπτικών εμβολιασμών με σκευάσματα mRNA τα οποία επεμβαίνουν αποδεδειγμένα πάνω στο ανθρώπινο DNA το οποίο είναι δημιούργημα Θεού. Και το ζητάει εδώ και τώρα. Γιατί ξέρει ότι ο καιρός που του δόξηκε εξουσία πάνω στην ανθρώπινη φύση, είναι λίγος. Και ξέρει επίσης και τα όρια του που…είναι δραματικά περιορισμένα.

Όπως μας διδάσκει ο Απόστολος Παύλος στην προς Ρωμαίους επιστολή του, ο Θεός είναι απολύτως Δίκαιος. Θα λέγαμε…αυστηρά δίκαιος. Δεν χαρίζει στον Διάβολο παρά μόνο ό,τι ακριβώς δικαιούται. Ούτε γραμμάριο παραπάνω.

Ο στόχος όμως του Διαβόλου, δεν είναι το να πάρει τις ψυχές των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί του. Αυτούς τους έχει σίγουρους. Ο στόχος του είναι…όλη η ανθρωπότητα. Οι πάντες. Κι όπως μας πληροφορεί και ο Ιωάννης στην “Αποκάλυψη” του, όλοι τον ενδιαφέρουν. Και οι πλούσιοι, αλλά και οι φτωχοί. Και οι μεγάλοι, αλλά και – κυρίως – οι μικροί. Και οι ελεύθεροι, αλλά και οι δούλοι. Όλη η ανθρωπότητα λοιπόν είναι στο στόχαστρό του. Γι’ αυτό φρόντισε να τη διαφθείρει μέσω σχεδίου που οι ρίζες του φτάνουν ως τον 10ο αιώνα μ.Χ.! Απορείτε; Κι όμως!

Έντεκα ολόκληρους αιώνες σχεδιάζει αυτός και οι άνθρωποι του, την πλήρη διαφθορά των συνειδήσεων και των σωμάτων των ανθρώπων. Όλες οι μυστικές “εταιρίες” που έχουν δημιουργηθεί ανά τους αιώνες, είναι δικό του αποκλειστικά έργο. Το μεγάλο Σχίσμα των Εκκλησιών του Χριστιανισμού, είναι οφθαλμοφανέστατα δικό του Έργο. Από τη στιγμή που ο Φραγκικός (πλέον) Παπισμός που εγκατέστησε ο Καρλομάγνος μέσω της δυτικής “εκδοχής” του αντίστοιχου Βυζαντινού Κράτους, υιοθέτησε το “filioque” για να πληγεί η σχέση του με το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κων/πολης και να διαχωριστεί από το… μισητό Βυζάντιο, αρχίζει ο κατήφορος πλέον για τον Δυτικό Ορθόδοξο Χριστιανισμό, ο οποίος σταδιακά μετατρέπεται σε … αυθεντική Σατανολατρεία.

Η Ρώμη ήταν ούτως ή άλλως στα χέρια των Βησιγότθων και των Βανδάλων από τον 5ο αιώνα μ.Χ. και αργότερα στα χέρια των Φράγκων και των Λομβαρδών και το ελληνικότατο Πατριαρχείο της Ρώμης (δέκα Έλληνες Πάπες είχαν ανεβεί στον Παπικό Θρόνο), μετατράπηκε σε άντρο αιρέσεων και διαφθοράς, που ελέγχονταν από δυτικούς βαρβάρους. Οι Γερμανοί αυτοκράτορες του Άαχεν ήλεγχαν τα πάντα. Από τον Πάπα Λέοντα τον Γ’ που έστεψε τον Καρλομάγνο Αυτοκράτορα της Γερμανικής “Ρωμαϊκής” Αυτοκρατορίας ως το οριστικό Σχίσμα του 1054 μ.Χ., ο Χριστιανισμός πέρασε τα μύρια όσα. Από το Σχίσμα και μετά, η εκκλησία που έθρεψε ο Παπισμός δεν είχε καμμιά σχέση με το αληθινό δόγμα. Ο Παπισμός πλέον, ήταν εχθρός του Χριστιανισμού και μετετράπη σε καθαρό όργανο του Σατανά. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Διαβόλου έναντι της Εκκλησίας του Χριστού. Τα μυστήρια που τελούσε ο Παπισμός δεν είχαν καμμιά απολύτως θεολογική ισχύ, σύμφωνα με τον Μόνο Ορθό Χριστιανισμό, που είναι η Ορθοδοξία.

Η δεύτερη μεγάλη νίκη του Σατανά, ήταν η πτώση του Κράτους του Χριστού, δηλαδή του Βυζαντινού Ελληνο-Ρωμαϊκού Κράτους με την Άλωση του Κέντρου της Χριστιανοσύνης, δηλαδή της Κων/πολης από τους Οθωμανούς το 1453. Πτώση η οποία προήλθε (κατά τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό) επειδή σύσσωμη η πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία μπροστά στον φόβο της τουρκικής απειλής, ήθελε επιτακτικά την επανένωση των Εκκλησιών, μεταβιβάζοντας τον έλεγχο του Θρόνου του Οικουμενικού Χριστιανισμού στο Βατικανό. Ευτυχώς, πάλι κατά τον Μάρκο Ευγενικό, αυτό ΔΕΝ επετεύχθη, αλλά η Ορθοδοξία εξ αιτίας αυτής της προσπάθειας, πλήρωσε βαρύτατο τίμημα με 400 και πλέον χρόνια αβάσταχτης και μαρτυρικής σκλαβιάς και μαζί της όλο το Ελληνικό Έθνος, το οποίο είχε επωμισθεί (κατά τον Άγιο Νεκτάριο) την διατήρηση και την διάδοση της Χριστιανικής Αλήθειας σε όλον τον κόσμο.

Και αναρωτιόμαστε λοιπόν τώρα: Θα υπάρξει άραγε και τρίτη και τελική νίκη του Σατανά; Θα μπορέσει ο Απόλυτος Εχθρός του Ανθρώπου να πάρει αυτά που… “δικαιούται”; Θα επιτρέψει εν τέλει ο Θεός να αφανιστεί το πλάσμα Του;

Αυτά και άλλα πολλά, θα αναλύσουμε στο Β’ Μέρος του πονήματος τούτου, λίαν συντόμως.

«Αν αντιμετωπίσατε δυσκολίες ως προς την ανάγνωση του κειμένου, μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο και σε μορφή pdf»

 
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου