Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δρ. Κ.Βαρδάκας ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – την ώρα που έβγαζαν την Εικόνα της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ από το Κουβούκλιο για να την Λιτανεύσουν χείμαρροι μυρωμένων… (Βίντεο)

 

…. δακρύων σκέπασαν το ΠΑΝΑΣΠΙΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΗ ΛΕΠΤΑ  ΓΈΜΙΖΑΝ ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ 

(βλ.εικόνα κάτωθεν)


Κατά την περιφορά της ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ που δακρυρροεί και μυροβλύζει επί 13 μήνες αδιάλειπτα ο προιστάμμενος του Ιερού Ναού πατήρ Χριστόδουλος  μας είπε την εξής μαρτυρία:

” την ώρα που μετέφερα την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ από το ένα το κουβούκλιο στο άλλο για να λιτανευθεί τα χέρια μου έσταζαν μύρο , δες και εσύ”

-σκύβω του παίρνω ευχή και ήταν υγρά- μούσκεμα  και ευωδίαζαν

Πράγματι εκείνη της στιγμή όλο το   εκκλησίασμα είδε το ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Κυρίας Θεοτόκου να γεμίζει με δάκρυα πρωτοφανούς μυροβλησίας  και ξαφνικά όλοι μας αισθανθήκαμε μέσα στο Ιερό Ναό να σκάζει μια ” βόμβα ΜΥΡΟΥ” – δεν μπορώ αδελφοί να το περιγράψω διαφορετικά.

(πατήστε την μεγέθυνση της εικόνος του βίντεο και θα συγκλονιστείτε και θα κλάψετε γιατί η ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΝΑ μας κλαίει για εμάς)

ΜΕΤΑΝΟΙΑ αδελφοί

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΕΟΣ έγινε η πρώτη Λιτάνευση της Θαυματουργής Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στους δρόμους της πρωτεύουσας

Μεγάλη Ευλογία για την πόλη των Αθηνών , μεγάλη προστασία και σκέπη , στους δρόμους του Βύρωνα έγινε μετά με τον μεθεόρτιο εσπερινό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον ομώνυμο ναό η λιτάνευση για πρώτη φορά της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ που δακρυορροεί και μυροβλύζει εδώ και 13 συνεχόμενους μήνες αδιάλειπτα , έγινε η περιφορά ΤΗΣ με απλότητα, κατάνυξη ( δίχως αγήματα και τιμές όπως κανονικά  της έπρεπε ) ταπεινά , ενώ έμπροσθεν της προπορευόταν η εικόνα του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΔΕΟΣ και συγκίνηση διακατείχε όλο το ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ που ακολουθούσε με σεμνότητα και ιεροπρέπεια καθότι γνώριζε τι λιτάνευε εκείνη την στιγμή.

Τα λόγια είναι φτωχά ετούτες τις στιγμές αλλά θα προσπαθήσουμε με συνεχόμενες αναρτήσεις να αναφέρουμε τα παράδοξα ΘΑΥΜΑΣΤΑ που έγιναν πριν την ΛΙΤΑΝΕΙΑ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ και άφησαν ΛΑΟ και ΚΛΗΡΟ άφωνους.

Ευχαριστούμε τους πατέρες που μας έδωσαν την δυνατότητα για λίγο να ανασηκώσουμε στους αμαρτωλούς ώμους μας  την Εικόνα της Μεγαλόχαρης της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ 

  ΜΕΤΑΝΟΙΑ αδελφοί

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου