Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Κύπρος - Θαύμα του Αγίου Εφραίμ: «Να πας στο καλό... εξαφανίστηκαν όλα» (Βίντεο)


"ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ ΟΓΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ"
 
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα του Αγίου μας μοιραζόμαστε τώρα live μαζί σας. Εδώ στο σπίτι της κυρίας Ελευθερίας στην Λάρνακα, η οποία με προσκάλεσε και μετά από δικιά της επιθυμία θέλησε το θαύμα που έζησε από τον Άγιο Εφραίμ όπου και τις εξαφάνισε στην κυριολεξία τρεις όγκους από τον λαιμό αφήνοντας τον ενδοκρινολόγο και το χειρουργό με ανοιχτό το στόμα, να ακουστεί παντού και να 
φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου υπάρχουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
 
Ο Άγιος μας και οι Άγιοι μας είναι ζωντανοί όπως και η θρησκεία μας. Αρκεί να πιστεψουμε σε αυτούς και να τους έχουμε εμπιστοσύνη και να τους δοξάζουμε και να τους ευγνωμονούμε καθημερινά. Όχι μόνο στις δυσκολίες..
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κύρια Ελευθερία για την πρόσκληση στο σπίτι της και για την απόφαση της να μοιραστεί μαζί μας το θαύμα που έζησε και την ευλογία που είχε να βγει για άλλη μια φορά νικήτρια με την βοήθεια του Αγίου μας.
 
Θέλω τώρα από ΟΛΟΥΣ εσάς αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα να φτάσει παντού με μια κοινοποίηση σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε δύναμη και ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας και ταυτόχρονα θα δοξάσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο αυτόν τον μεγάλο Άγιο που είναι καθημερινά κοντά μας. Στο χέρι μας είναι τώρα να το κάνουμε να ακουστεί παντού και να καταλάβουμε και να πιστέψουμε πως όταν είναι θέλημα Θεού, ΟΛΑ μπορούν να γίνουν και το σκοτάδι να φωτιστεί σε κλάσματα δευτερολέπτου.
 
Μια κοινοποίηση από όλους εσάς που θα το δείτε και πιστεύετε πραγματικά σε αυτόν τον Άγιο αλλά πάνω από όλα στον Θεό μας και την θρησκεία μας.
 
Φιλικά,
Μάριος Χαπερης
97659518
 
Υπενθυμίζω ότι το επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ στην Κύπρ, θα είναι αυτή την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Δευτερα η ώρα 17:00 το απόγευμα όπου θα γίνει και η υποδοχή των λειψάνων του Αγίου μας μέχρι και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 13:00 το μεσημέρι όπου και θα αναχωρήσουν. 
 
Όλες τις υπόλοιπες ημέρες, Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο ο ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου θα είναι ανοιχτός από τις 6:30 το πρωί μέχρι και τις 21:30 το βράδυ για όλους τους πιστούς που θέλουν να προσευχηθούν, να ευχαριστήσουν και να ζητήσουν ένα χέρι βοηθείας από τον Άγιο Εφραίμ. 
 
Είναι το τελευταίο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου μας που γίνεται στην Μητρόπολη Ορεινής και Ταμασού με τις ευχές και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ορεινης και Ταμασού κυρίου κυρίου Ησαια τον οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς όπως επίσης και τον Πατέρα Θεόδωρο, πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης που με τόση χαρά αποδέχτηκε για 6 ολόκληρες μέρες ο Άγιος Εφραίμ να βρίσκεται εκει στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Δευτερα.
Βοήθεια όλων μας!!!!
 

 
 
 «Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου