Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Υπ. Άμυνας Ρωσίας:«...έχουμε αποδείξεις. Σχεδιασμός στοιχείων βιολογικών όπλων σε ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια. Βιολογικά πειράματα ΗΠΑ σε Ουκρανία...

 
 
...Κατέστρεψαν τέλος Φλεβάρη τα ίχνη επικίνδυνων παθογόνων πανώλης, άνθρακα, τουλαραιμίας, χολέρας κ.α που ανέπτυξαν σε ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια.»
 Η Ρωσία φοβήθηκε βιολογικό πόλεμο κι επίσπευσε;;;
 

6 Μαρτίου 2022, Μόσχα, Ρωσική Ομοσπονδία

Ενημέρωση σχετικά με την ενημέρωση του επίσημου εκπροσώπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Igor Konashenkov:

Κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αποκαλύφθηκαν τα γεγονότα της έκτακτης εκκαθάρισης του καθεστώτος του Κιέβου από τα ίχνη ενός στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ που εφαρμόστηκε στην Ουκρανία. 

Λάβαμε τεκμηρίωση από υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων της Ουκρανίας σχετικά με την καταστροφή έκτακτης ανάγκης, στις 24 Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων της πανώλης, του άνθρακα, της τουλαραιμίας, της χολέρας και άλλων θανατηφόρων ασθενειών.

Τώρα τα έγγραφα αναλύονται από Ρώσους ειδικούς από ειδικές μονάδες ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας. Είναι προφανές ότι με την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, το Πεντάγωνο είχε σοβαρές ανησυχίες για την αποκάλυψη διεξαγωγής μυστικών βιολογικών πειραμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας

Τα ληφθέντα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι ο σχεδιασμός εξαρτημάτων βιολογικών όπλων πραγματοποιήθηκε σε ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια, σε άμεση γειτνίαση με το έδαφος της Ρωσίας. Προκειμένου να αποφευχθεί η αποκάλυψη γεγονότων παραβίασης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία του Άρθρου 1 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την Απαγόρευση των Βακτηριολογικών (Βιολογικών) και Τοξικών Όπλων, το ουκρανικό Υπουργείο Υγείας έστειλε οδηγία σε όλα τα βιολογικά εργαστήρια για την έκτακτη ανάγκη εκκαθάριση αποθηκευμένων αποθεμάτων επικίνδυνων παθογόνων. Στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της ανάλυσης των παραληφθέντων..

«Πᾶνος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου