Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΨΕΜΑΤΑ για τα ΠΑΝΤΑ! - Οικονομικά, κλίμα, διπλωματία, επιστήμη, ιατρική, εκπαίδευση και ψυχολογία: Οι "ειδικοί" είναι ΛΑΘΟΣ για σχεδόν τα πάντα



 
Έχετε παρατηρήσει ότι οι λεγόμενοι "ειδικοί" είναι συνήθως ανίκανοι ηλίθιοι; Έχουμε ειδικούς στα οικονομικά που δεν γνωρίζουν ότι η εκτύπωση τρισεκατομμυρίων δολαρίων προκαλεί πληθωρισμό. Έχουμε ειδικούς στην εκπαίδευση και την ψυχολογία που πιστεύουν ότι ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων των παιδιών είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται στο όνομα της "υπερηφάνειας". Έχουμε ειδικούς στη διπλωματία που πιστεύουν ότι η Ρωσία δεν έχει δικαίωμα στα δικά της εθνικά συμφέροντα. Και έχουμε ειδικούς στην επιστήμη και την ιατρική, των οποίων τα εμβόλια είναι τόσο θανατηφόρα, που πρέπει να καταφύγουν στη λογοκρισία και την πληρωμένη προπαγάνδα για να καλύψουν όλους τους θανάτους από εμβόλια.

Οι "ειδικοί", όπως αποδεικνύεται, κάνουν λάθος σχεδόν για τα πάντα.

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Επειδή οι άνθρωποι προτιμούν τα άνετα ψέματα από τις σκληρές αλήθειες, οπότε οι πιο ανίκανοι "ειδικοί" που είναι πρόθυμοι να πουν ψέματα προάγονται σε θέσεις επιρροής και εξουσίας. Όσο περισσότερο λένε ψέματα, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνουν στο σύστημα. Όποιος λέει την αλήθεια, από την άλλη πλευρά, απορρίπτεται.

Πείτε την αλήθεια για το τύπωμα χρήματος και δεν είστε ευπρόσδεκτοι πουθενά στο χώρο της οικονομίας. Πες την αλήθεια για τους τραυματισμούς από τα εμβόλια και μπαίνεις στη μαύρη λίστα από τον τομέα της ιατρικής. Πείτε την αλήθεια για τον τρανσεξουαλισμό και θα χάσετε τη δουλειά σας ως σχολικός σύμβουλος ή καθηγητής πανεπιστημίου.

Όποιος λέει την αλήθεια σχεδόν για οτιδήποτε - το φύλο, την επιστήμη των τροφίμων, το κλίμα, την ελεύθερη ενέργεια, τη γεωμηχανική κ.λπ. - εξορίζεται από το να έχει οποιαδήποτε επιρροή στην κοινωνία.

Έτσι τώρα, ως αποτέλεσμα όλων αυτών, μας κυβερνούν οι γνωστικά καθυστερημένοι που δεν μπορούν να επεξεργαστούν την πραγματικότητα και δεν έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν αποφάσεις με ουσιαστικό τρόπο που να ωφελούν την κοινωνία. 
 
Όλα αυτά έχουν ξανασυμβεί, φυσικά, και το επόμενο βήμα σε αυτό το σενάριο είναι η πλήρης κατάρρευση της αυτοκρατορίας. Αυτό ακριβώς έρχεται για την Αμερική και για μεγάλο μέρος του δυτικού πολιτισμού, όπως αποδεικνύεται.
 
Ουκρανία εναντίον Ρωσίας: Ο πόλεμος των πληροφοριών εναντίον του πραγματικού κινητικού πολέμου.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα όλων αυτών είναι ο πληροφοριακός πόλεμος του Ζελένσκι στην Ουκρανία εναντίον του πραγματικού (κινητικού) πολέμου της Ρωσίας. Η διεφθαρμένη, ανίκανη κυβέρνηση της Ουκρανίας επικεντρώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην προώθηση της πληροφοριακής προπαγάνδας αντί να διεξάγει έναν πραγματικό πόλεμο. Στο πεδίο της μάχης, η Ουκρανία χάνει τόσο άσχημα που ολόκληρος ο ουκρανικός στρατός είναι πιθανότατα μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από την πλήρη κατάρρευση. Ωστόσο, οι "ειδικοί" συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι η Ουκρανία κερδίζει και η Ρωσία χάνει και ότι με κάποιο τρόπο δεκάδες Ρώσοι στρατηγοί σκοτώθηκαν όλοι πρόσφατα, αν και δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία που να υποστηρίζουν τέτοιους παράλογους ισχυρισμούς.

Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, στην πραγματικότητα βομβαρδίζει τις ουκρανικές δυνάμεις με ανελέητο καταιγισμό βλημάτων πυροβολικού υψηλής εκρηκτικότητας. Δεν χρειάζονται ψεύτικα στοιχεία όταν επικοινωνείς μέσω εκρηκτικών υψηλής ισχύος. Η έκρηξη κάθε εκρηκτικής βόμβας στέλνει ένα αδιαμφισβήτητο μήνυμα: Αφήστε αυτό το μέρος ή πεθάνετε.

Η Ουκρανία έχει ειδικούς στον ψυχολογικό πόλεμο και τις μπούρδες. Η Ρωσία έχει ειδικούς στα τεθωρακισμένα και το πυροβολικό. Μαντέψτε ποιος θα κερδίσει στο τέλος;

Στον ανταγωνισμό μεταξύ των μπούρδων και των βομβών, οι μπούρδες χάνουν.

Όλοι οι ανίκανοι, καθυστερημένοι ηγέτες της Δύσης δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει αυτό... κυρίως επειδή είναι ανίκανοι καθυστερημένοι. Νομίζουν ότι μπορούν να πετύχουν με τον ἠλίθιο τρόπο τους σε κάποια υποτιθέμενη παραληρηματική φαντασίωση παγκόσμιας κυριαρχίας, ακόμα και όταν τα δικά τους νομίσματα βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι οικονομίες τους καταρρέουν μέρα με τη μέρα.
 
Καθώς η πραγματικότητα γίνεται κατανοητή, τα ΨΕΜΑΤΑ είναι το μόνο που έχει απομείνει στο καθεστώς

Έτσι, φυσικά, οι δημοσιογραφικές γεροντοκόρες του Μπάιντεν προσπαθούν να λένε ψέματα για τα πάντα, γιατί αυτό είναι το μόνο που τους έχει απομείνει. Όταν η βενζίνη φτάσει τα 5 δολάρια/γαλόνι κατά μέσο όρο σε όλη την Αμερική - κάτι που πιθανότατα θα συμβεί σε λίγες μέρες - οι κωλοτούμπες του Λευκού Οίκου θα σας πουν ότι οι Ευρωπαίοι πληρώνουν περισσότερα και ότι θα πρέπει να είστε ευγνώμονες που πληρώνετε τις υψηλότερες τιμές στην ιστορία, γιατί θα μπορούσαν να είναι ακόμη υψηλότερες.

Καθώς τα ράφια με τα τρόφιμα θα αδειάζουν σε όλη την Αμερική, χωρίς αμφιβολία, η ταξιαρχία των καραγκιόζηδων του Μπάιντεν θα σας πει να σταματήσετε να κλαψουρίζετε και να απολαύσετε τη "δίαιτα απώλειας βάρους του Μπάιντεν για την Αμερική" που υπόσχεται να λύσει την κρίση της υγειονομικής περίθαλψης της χώρας μέσω μαζικής πείνας.

Όταν το δολάριο καταρρεύσει και μηδενιστεί -ένα σενάριο που πλησιάζει μέρα με τη μέρα- η Αμερική θα βυθιστεί στο οικονομικό χάος. Έτσι, φυσικά, οι καραγκιόζηδες του Μπάιντεν θα χρειαστούν έναν αποδιοπομπαίο τράγο, και πιθανότατα θα κατηγορήσουν τον Πούτιν ή ίσως ακόμη και τους ιδιοκτήτες χρυσού που εγκατέλειψαν το δολάριο για να αγοράσουν χρυσό και ασήμι. Μπορείτε να δείτε τον τίτλο της WashPost τώρα: "Το δολάριο δέχεται επίθεση από τους συλλέκτες χρυσού" και θα πλέξουν κάποια φανταστική ιστορία για το πώς η αγορά χρυσού κατέστρεψε το νόμισμα του δολαρίου και πώς η μαζική εκτύπωση χρήματος δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Σε έναν κόσμο ανίκανων "ειδικών", τα ΨΕΜΑΤΑ είναι το νόμισμά τους και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ο εχθρός τους.

Όσο περισσότερο οι ειδικοί πρέπει να λένε ψέματα για τα πάντα, τόσο πιο κοντά ξέρεις ότι πλησιάζεις στο τέλος ολόκληρου του συστήματος. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι όσο περισσότερα ψέματα λένε, τόσο περισσότερο πρέπει να λογοκρίνουν την αλήθεια, οπότε η λογοκρισία αυξάνεται όσο τα ψέματα γίνονται όλο και πιο παράλογα.

Κάτω από τη συνδυασμένη ομπρέλα των ψεμάτων, της λογοκρισίας και της τυραννίας, η πλήρης κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πλησιάζει γρήγορα. Αυτή θα είναι μια ευρεία οικονομική κατάρρευση, διατροφική κατάρρευση, πολιτιστική κατάρρευση και γεωπολιτική κατάρρευση.

Αυτή η κατάρρευση θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα πριν από το τέλος του 2025, και θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει χώρα ακόμη και πριν από τις εκλογές του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν ακόμη και εκλογές το 2024. 
 
_________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου