Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Οι χριστιανοναζήδες περικύκλωσαν τη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου με το σύνθημα: αποκεφαλίστε τους Μοσχοβίτες. ΒΙΝΤΕΟ

Δικάστηκε ο Ηγούμενος! Παρουσίασε αδιαθεσία στη δίκη που διακόπηκε! Θα τον στείλουν! ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ. Ο εισαγγελέας πρότεινε κατ΄οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο! Δικάστηκε σε 2 μήνες κατ΄οίκον περιορισμό. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…έχει και ασκέρι εσωτερικό εχθρό! ΜΑΦΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΜΕ ΤΑ 3 Μ.. 

Την 1η Απριλίου 2023, γύρω στις 7:30 π.μ., αξιωματικοί της SBU (Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας) επέδωσαν κλήτευση στον Μητροπολίτη Πάβελ του Βίσχοροντ και του Τσορνόμπιλ, τον Ηγούμενο της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου. Το Τμήμα Πληροφοριών και Παιδείας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας ενημερώνει σχετικά με αναφορά στο lavra.ua.

Ο εισαγγελέας πρότεινε κατ΄οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο μιας από τις πιο Ιστορικές και Μεγαλύτερες Μονές της Ορθοδοξίας! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...έχει και ασκέρι εσωτερικό εχθρό! ΜΑΦΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΜΕ ΤΑ 3 Μ..

Πρόταση εισαγγελέα 60 ημέρες κατ΄οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιόλι επιτήρησης και απαγόρευση ν΄απευθύνεται σε πιστούς και δημοσιογράφους.

RIA Novosti. Το Περιφερειακό Δικαστήριο Σεφτσένκοφσκι του Κιέβου επέβαλε στον Μητροπολίτη Πάβελ, τον ηγούμενο της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, κατ’ οίκον περιορισμό για δύο μήνες, ανέφερε η Ένωση Ορθοδόξων Δημοσιογράφων στο κανάλι της στο Telegram.

«Ο Μητροπολίτης Πάβελ έλαβε δύο μήνες κατ’ οίκον περιορισμό και του απαγορεύτηκε να επικοινωνεί με πιστούς», αναφέρει η δημοσίευση.
Με τη σειρά του, ο εισαγγελέας ζήτησε κατ’ οίκον περιορισμό για δύο μήνες με τη χρήση βραχιολιού για τον ηγούμενο.
Νωρίτερα, το δικαστήριο ανέβαλε για τη Δευτέρα 3 Απριλίου την εξέταση της αίτησης περιορισμού του Μητροπολίτη. Ο λόγος ήταν η κακή υγεία του. Ωστόσο, αργότερα το δικαστήριο συμφώνησε για την αναγκαστική προσαγωγή του κληρικού.

 

Ο Μητροπολίτης Πάβελ κατηγορείται για παραβίαση της ισότητας των πολιτών με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, και άλλους λόγους (άρθρο 161 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας). Αφορά δηλώσεις για την «Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας» και το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως που έκανε ο ίδιος στη βιντεοταινία του «Ζητάμε δικαιοσύνη για την Εκκλησία μας».

Ο εισαγγελέας πρότεινε κατ΄οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο μιας από τις πιο Ιστορικές και Μεγαλύτερες Μονές της Ορθοδοξίας! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…έχει και ασκέρι εσωτερικό εχθρό! ΜΑΦΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΜΕ ΤΑ 3 Μ..

Άρθρο 436-2: Η αιτιολόγηση, η αναγνώριση ως νόμιμη, η μη απόρριψη της ένοπλης επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας, η εξύμνηση των συμμετεχόντων της – επίσης του προσάπτονται.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες κατ΄οίκον του ηγουμένου.

Είχε κληθεί για δικαστική ακρόαση στις 12 μ.μ. Στη συνέχεια θα αποφασιζόταν το θέμα της επιβολής των περιοριστικών μέτρων.

Ο εισαγγελέας πρότεινε κατ΄οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο μιας από τις πιο Ιστορικές και Μεγαλύτερες Μονές της Ορθοδοξίας! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…έχει και ασκέρι εσωτερικό εχθρό! ΜΑΦΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΜΕ ΤΑ 3 Μ..

Κι καθώς είναι σ΄εξέλιξη η δίωξη του ηγουμένου υπερεθνικιστές γκεσταπίτες που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Λαύρα άρχισαν να κραυγάζουν “αποκεφαλίστε τους Μοσχοβίτες ». Αντίστοιχα υπάρχει εκεί και πλήθος από όλη την Ουκρανία που έχει σχηματίσει ασπίδα προστασίας στη Λαύρα. Απειλούνται επεισόδια

Μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα οι χριστιανοναζήδες του καθεστώτος Κιέβου θέλουν να έχουν ολοκληρώσει για ευνόητους λόγους την εκκένωση της Λαύρας.

Τελευταία εξέλιξη ο Μητροπολίτης Πάβελ παρουσίασε αδιαθεσία κατά την δικαστική ακρόαση και διακόπηκε η διαδικασία η οποία και μεταφέρθηκε για 3 Απριλίου 09:00. Ο επίσκοπος Πάβελ είπε στους δικαστές ότι ένιωθε άσχημα. Είναι άνω των 60 ετών και πάσχει από διαβήτη…το επίπεδο σακχάρου στο αίμα του έπεσε

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής συνεδρίασης ο Μητροπολίτης Πάβελ αρρώστησε λόγω υψηλού σακχάρου.
Σε σχέση με αυτή την περίσταση, ο δικαστής αποφάσισε να αναβάλει τη συνεδρίαση για τις 9:00 π.μ. της 3ης Απριλίου 2023.

 

 Μετά από αυτό, ο Μητροπολίτης Παύλος αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου.
Μήνυμα του δικηγόρου του Μητροπολίτη Πάβελ: “Μετά την ανακοίνωση διακοπής μέχρι τη Δευτέρα, το δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη συνεδρίαση για τις 17:00 σήμερα. Ο Γέροντας είναι στο νοσοκομείο“.

Ο εισαγγελέας πρότεινε κατ΄οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο μιας από τις πιο Ιστορικές και Μεγαλύτερες Μονές της Ορθοδοξίας! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…έχει και ασκέρι εσωτερικό εχθρό! ΜΑΦΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΜΕ ΤΑ 3 Μ.. 

 
«Με κατηγόρησαν ότι αποκαλούσα τον Επιφάνιο σχισματικό. Είναι επίσης μεγάλη τιμή για αυτόν – σχισματικός είναι ένας άνθρωπος που χειροτονήθηκε, και αυτός δεν χειροτονήθηκε ποτέ, ήταν και είναι αχειροτόνητος. Έρχονται και φεύγουν, και αν έλεγα κάτι άλλο για το πόσο κανονικοί είναι, θα ήταν αμαρτία ενώπιον του Θεού. Ο Επιφάνιος θα εξαφανιστεί τώρα σαν τη δροσιά στον ήλιο. Θα σκουπίσουν τα πόδια τους πάνω του και η Εκκλησία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει»», είπε ο Μητροπολίτης Πάβελ.

Ο δικαστής ανέβαλε τη συνεδρίαση για τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 09:00.

Το δικαστήριο του Κιέβου επαναπρογραμμάτισε την ακρόαση του επικεφαλής της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, Μητροπολίτη Πάβελ – για σήμερα, αν και η ακρόαση είχε αναβληθεί προηγουμένως για τη Δευτέρα λόγω της κακής υγείας του ιερέα.
«Ο επίσκοπος είναι στο νοσοκομείο, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε τη βίαιη προσαγωγή του μητροπολίτη», είπε ο δικηγόρος του.


 
 
 Με τις εικόνες ανάποδα διαδηλώνουν έξω από τη Λαύρα οι υπερεθνικιστές σατανιστές Ουκρανοί 
 

 Κάνουν το σήμα της ουκρανική τρίαινας έξω από τη Λαύρα οι ναζήδες..
 

 ήρθαν και οι Τάταροι να πάρουν τη Λαύρα
 

Στις 29 Μαρτίου 2023, ο Μητροπολίτης Pavel του Vyshhorod, και νυν ηγούμενος της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, απευθυνόμενος στον Volodymyr Zelensky, είπε ότι τα δάκρυα των αδελφών του μοναστηριού «δεν θα πέσουν στο έδαφος, θα πέσουν στα κεφάλια σας».

Μιλώντας για τη δίωξη του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου από τις κρατικές αρχές, ο Μητροπολίτης Παύλος είπε ότι έλαβε επιστολή από τον διευθυντή του μουσείου και τον υπουργό Πολιτισμού «που εκκενώνουν τη Λαύρα, με τη χιλιετή ιστορία της, από τον ιερό τόπο». .

«Σας το λέω κύριε Πρόεδρε! Το λέω και στους γύρω σας ότι τα δάκρυά μας δεν θα πέφτουν στο έδαφος, θα σας πέσουν στο κεφάλι. Πιστεύετε ότι με το να έρθετε στην εξουσία στις πλάτες μας, μπορείτε να το κάνετε αυτό; Ο Θεός δεν θα συγχωρήσει ούτε εσάς ούτε την οικογένειά σας!», είπε ο Μητροπολίτης Παύλος.

“Επειδή σήμερα 220 άτομα από τα αδέλφια πετάχτηκαν στο δρόμο από εσάς. Επειδή αρνηθήκατε να δεχτείτε τον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριο με τη Σύνοδο. Δεν μπορούσατε να σταματήσετε τον υπουργό Πολιτισμού, που διακατέχεται από οργή, και μίσος. – άρα τα κάνει όλα με την άδειά σου. Αλίμονο σου!” πρόσθεσε.

«Με δύο λόγια, μου είπαν ότι ήμουν ύποπτος ότι εργάζομαι για τη Ρωσία», είπε ο Μητροπολίτης Παύλος σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti. Πρόσθεσε ότι κλήθηκε επίσης ν΄απολογηθεί, κατηγορούμενος για «θρησκευτική αναταραχή» και «προσβολή του προέδρου της Ουκρανίας».

Η απειλή της απομάκρυνσης σήμερα δεν αφορά μόνο τους 200 μοναχούς, αλλά και τους φοιτητές του Σεμιναρίου και της Θεολογικής Ακαδημίας (250 περίπου), βοηθητικό προσωπικό, καθηγητές (100). Φιλοξενούμε αρκετούς πρόσφυγες από την ανατολική Ουκρανία, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν από τις μάχες. Δηλαδή συνολικά σχεδόν 1000 άτομα, χωρίς να μας προσφέρεται καμία εναλλακτική…..Δεν έχουμε βιώσει τέτοιες διώξεις από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.” δηλώνει ο π. Φιλάρετος, αντιπρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας του Κιέβου.

Θρησκευτικές ελευθερίες.

Ο Ζελένσκι προμοτάρεται από τα ΜΜΕ ως θιασώτης της ΕΕ. Και όμως.. Στην Ευρώπη, η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη δικαιώματα, που υπενθυμίζεται σε πολλά κείμενα, ξεκινώντας από το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ή το άρθρο 10 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) – και τα δύο σε περίπου παρόμοια όροι.

Το άρθρο 10 του Χάρτη αναφέρει: «Καθένας έχει δικαίωμα στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Αυτό το δικαίωμα συνεπάγεται την ελευθερία του ατόμου να αλλάξει τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις του, καθώς και την ελευθερία να εκδηλώνει τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις του ατομικά ή συλλογικά, δημόσια ή ιδιωτικά, μέσω λατρείας, διδασκαλίας, πρακτικών και τελετουργιών. »

Όσο για τους φαν τους Φαναρίου..

Ο Βαρθολομαίος επέλεξε έναν αχειροτόνητο τον Επιφάνιο για κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας και έναν Αβάπτιστο εξτρεμιστή Σιωνιστή το Ζελένσκι για να πολεμήσει την Ορθοδοξία.….

Ο εισαγγελέας πρότεινε κατ΄οίκον περιορισμό και ηλεκτρονικό βραχιόλι στον Ηγούμενο της Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…έχει και ασκέρι εσωτερικό εχθρό!

ΜΑΦΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΜΕ ΤΑ 3 Μ.. 3 σ΄ένα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ….

για 4η νύχτα οι πιστοί περιφρουρούν τη Λαύρα

 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου