Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Προσοχή: Η "Συνθήκη Πανδημίας" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα καταστρέψει όλες τις εναπομείνασες ελευθερίες και θα εξαπολύσει μια παγκόσμια ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

 


 
Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ως αποστολή να υποδουλώσουν τον πλανήτη και ένας τρόπος για να το επιτύχουν αυτό είναι η νέα "Συνθήκη για την Πανδημία" που προωθείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Εάν υιοθετηθεί από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ, η Συνθήκη για την Πανδημία θα καταργήσει κάθε εθνική κυριαρχία, ενώ θα παραχωρήσει στον ΠΟΥ τη δύναμη και την εξουσία να διατάσσει οτιδήποτε κρίνει απαραίτητο για την αντιμετώπιση μιας απειλής για τη δημόσια υγεία, είτε είναι πραγματική είτε φανταστική.

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19) και ο χρόνος είναι προφανώς ώριμος για μια συνολική μεταμόρφωση του παγκόσμιου ιατρικού παραδείγματος.

Αν ο ΟΗΕ κάνει το δικό του, ο ΠΟΥ θα είναι σύντομα σε θέση να επιβάλει "εμβόλια" κατά του covid και σχετικά "διαβατήρια" σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ΠΟΥ θα έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο για κάθε μελλοντικό βιολογικό όπλο που θα "δραπετεύσει" από τα κινεζικά ή ουκρανικά εργαστήρια.

Οι διαπραγματεύσεις για τη Συνθήκη για την Πανδημία ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου 2022, αλλά έχουν λάβει ελάχιστη προσοχή λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία έχει σαρώσει τα παγκόσμια πρωτοσέλιδα.
 
"Με αφορμή την πανδημία του Covid-19, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει μια νέα συνθήκη για την πανδημία που ελπίζει ότι θα γίνει αποδεκτή από αρκετές χώρες μέλη ώστε να γίνει πραγματικότητα μέχρι το 2024", ανέφερε το The Pulse. (Σχετικό: Υπογράψτε αυτό το αίτημα για την προστασία της αμερικανικής κυριαρχίας από αυτή την επίθεση του ΠΟΥ).
 
Αν η χώρα μας παραδώσει την ελάχιστη εθνική κυριαρχία που έχει απομείνει στον ΠΟΥ, το παιχνίδι τελείωσε για την ελευθερία της υγείας

Όπως ίσως θυμάστε, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus δήλωσε περιβόητα ότι η διατήρηση της ατομικής αυτονομίας, ή ακόμη και της εθνικής αυτονομίας, όταν πρόκειται για πολιτικές και παρεμβάσεις δημόσιας υγείας είναι εγωιστική και εμποδίζει την παγκόσμια ατζέντα του ΠΟΥ. 

Αυτή η προσέγγιση "πρώτα εγώ", όπως την αποκάλεσε, "εμποδίζει την παγκόσμια αλληλεγγύη που απαιτείται" για την καταπολέμηση των παγκόσμιων απειλών κατά της υγείας. Η λύση; Απλά δώστε στον ΠΟΥ όλες τις εξουσίες και τελειώστε το.

"Υπάρχουν πολλά πράγματα στη συνθήκη που οι λαοί του κόσμου πρέπει να εξετάσουν προτού ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο", προειδοποίησε το The Pulse.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται παρακάτω, ο Joe Martino του The Pulse παίρνει συνέντευξη από τη Shabnam Palesa Mohamed, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας, η οποία επισημαίνει ότι η Συνθήκη για την Πανδημία δίνει στον ΠΟΥ:

"... υπερβολική εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις σε κυρίαρχες χώρες σχετικά με το πώς ζουν οι άνθρωποι και πώς αντιμετωπίζουν τις πανδημίες, από αποκλεισμούς μέχρι εντολές για τη θεραπεία".


 
 
Όπως εξηγεί ο Dr. Joseph Mercola, η Συνθήκη για την Πανδημία ουσιαστικά δίνει στον ΠΟΥ πλήρη εξουσία και δύναμη να εφαρμόζει μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλες τις ασθένειες, είτε είναι πραγματικές είτε φανταστικές, και "χωρίς να λαμβάνει υπόψη όλες τις διαφορετικές καταστάσεις που υπάρχουν σε μεμονωμένες χώρες".

"Η συνθήκη αποτελεί άμεση απειλή για την κυριαρχία ενός έθνους να λαμβάνει αποφάσεις για τον εαυτό του και τους πολίτες του και θα διαβρώσει τη δημοκρατία παντού", προσθέτει.

Όχι μόνο αποτελεί απειλή, αλλά η Συνθήκη για την Πανδημία είναι άκυρη και παράνομη, λέει ο Mohamed. Και υπάρχει η πιθανότητα ο ΠΟΥ να προσπαθήσει να την εφαρμόσει πριν από το 2024, το οποίο δεν είναι καν τόσο μακρινό από την αρχή.

Το μόνο που πρέπει να συμβεί είναι να την ψηφίσει η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023. Εάν η πλειοψηφία το εγκρίνει τότε, όλες οι χώρες μέλη θα δεσμευτούν από τις αρχές του, ενδεχομένως αμέσως την ίδια χρονιά.

"Η προτεινόμενη συμφωνία του ΠΟΥ είναι περιττή και αποτελεί απειλή για την κυριαρχία και τα αναφαίρετα δικαιώματα", λέει ο Μοχάμεντ.

"Αυξάνει την ασφυκτική εξουσία του ΠΟΥ να κηρύσσει αδικαιολόγητες πανδημίες, να επιβάλλει απάνθρωπους αποκλεισμούς και να επιβάλλει ακριβές, ανασφαλείς και αναποτελεσματικές θεραπείες ενάντια στη θέληση των ανθρώπων".
 
Πηγές για το άρθρο αυτό είναι:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

_______________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου