Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ για την Ελλάδα Καταχειροκρότησαν τους ΝΑΖΙ στην Βουλή των Ελλήνων: «Πολεμάμε με το τάγμα ΑΖΟΦ» – ΒΙΝΤΕΟ

 

ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ

Σε απευθείας μετάδοση η ομιλία του φιλοναζιστή Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή των Ελλήνων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των περισσότερων πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε για αρχή, γεμάτος αντιρωσικό μένος, η Ουκρανία να πετύχει την τελική νίκη, αναπαράγοντας τα FAKE NEWS της Δύσης για δήθεν σφαγές αμάχων από την Ρωσία.

Γυναίκες βουλευτίνες είναι ντυμένες στα ουκρανικά χρώματα, ενώ σύσσωμο το σώμα καταχειροκρότησε τον Ουκρανό πρόεδρο σαν να μην υπάρχει αύριο!

Η ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας ήταν γεμάτη προπαγάνδα και δεν δίστασε να επικαλεστεί ακόμα και το «ελευθερία ή θάνατος» των Ελλήνων για αυτό τον σκοπό.

Μαζί του μάλιστα μίλησαν υποτιθέμενοι Έλληνες που πολεμούν με τους ΝΑΖΙ του Αζόφ και το παραδέχθηκαν λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα! ΟΝΕΙΔΟΣ!!!


 
 
«Πᾶνος»

6 σχόλια:

  1. Ὅλα τὰ ξεφτιλίκια θὰ τὰ ζήσουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ν.Δ εγινε Ναζιστικη Δημοκρατια . Ζητω που καηκαμε . Τελικα η μποτα του 40 δεν εφυγε αφου δεν καταδικασαν στην δικη Νυρεμβεργης μεχρι τον τελευταιο Ναζι και οι καρποι βγηκαν στα χρονια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε στο πλευρό μιας εβραϊκής μαριονέτας που ελέγχει ναζιστικά τάγματα! Η παράνοια και η προδοσία σε όλο τους το μεγαλείο! Δεν έχουν υπάρξει μεγαλύτεροι προδότες σε όλη την ιστορία της Ελλάδας! Θέλω να δω τι θα κάνει ο " σοφός" λαός στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πωλητικοί μας γνωρίζουν πολύ καλά, πως το εκλογικό σώμα είναι μάζα κουτοπόνηρων ανθρώπων (για να μην πω ηλιθiων) και μας συμπεριφέρονται ως τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, διότι οἱ πολιτικοί εἶναι...σπίρτα, εἶναι δυνατὰ μυαλά !

      Διαγραφή
    2. και προπάντων..άριστοι! Σε ολα τα επιπεδα, τρομάρα τους

      Διαγραφή