Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Γερμανικά στρατιωτικά βιολογικά όπλα ανακαλύφθηκαν στην Ουκρανία, τα ΜΜΕ σιωπούν

 

γράφει ο Ethan Huff 
 

Ο Gennady Gatilov, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, λέει ότι στην Ουκρανία ανακαλύφθηκαν επικίνδυνα στρατιωτικά βιολογικά όπλα που χρηματοδοτήθηκαν από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον Γκατίλοφ, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών και οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις χρηματοδοτούσαν ένα πρόγραμμα για τη διερεύνηση της δυνατότητας εξάπλωσης θανατηφόρων ασθενειών όπως ο αιμορραγικός πυρετός της Κριμαίας-Κόνγκο μεταξύ των ανθρώπων, αν και το κοινό δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτό.

Στη σύνοδο ολομέλειας της Διάσκεψης Αφοπλισμού στη Γενεύη στις 31 Μαρτίου, ο Γκατίλοφ απαίτησε να διερευνηθεί πλήρως αυτό το πρόγραμμα, μαζί με πολλά άλλα που χρηματοδοτούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Γεωργία και η Μεγάλη Βρετανία, πρόσθεσε, εμπλέκονται επίσης.

Η Ουκρανία φαίνεται να είναι το μέρος όπου οι χώρες του ΝΑΤΟ αναθέτουν μεγάλο μέρος των ερευνητικών προγραμμάτων τους για βιολογικά όπλα. Η Ουκρανία είναι ένα είδος παιδικής χαράς, όπου οι «ελίτ» έχουν εμπλακεί σε κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα που δεν θα μπορούσαν να τη γλιτώσουν σε άλλες χώρες.

Γνωρίζουμε τώρα ότι το Γερμανικό Ινστιτούτο Τροπικής Ιατρικής συνωμοτούσε με το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας για τη διεξαγωγή πειραμάτων με δείγματα αίματος που συλλέχθηκαν από διάφορες σλαβικές εθνοτικές ομάδες. Γερμανοί ειδικοί επισκέπτονταν τακτικά ουκρανικά νοσοκομεία στο Κίεβο, το Χάρκοβο, την Οδησσό και τη Λέμπεργκ για να συμμετάσχουν σε αμφισβητήσιμες έρευνες με τη χρήση αυτών των δειγμάτων.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθένειες φαίνεται να απελευθερώθηκαν στον τοπικό πληθυσμό και να μελετήθηκαν ως προς τη μεταδοτικότητα και τη σοβαρότητά τους. Συμμετείχαν επίσης βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ, καθώς και το Ινστιτούτο Friedrich Löffler για την Υγεία των Ζώων.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται σε εθνοτικό πόλεμο, χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως πεδίο δοκιμών;

Σύμφωνα με τον Gatilov, περισσότερα από 30 βιοεργαστήρια υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία συμμετείχαν στην έρευνα, η οποία χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους Αμερικανούς φορολογούμενους μέσω του Πενταγώνου. Άλλα εμπλεκόμενα μέρη είναι η Black and Veach, η Metabiota και η CH2M Hill.

Ο Hunter Biden του καρτέλ της εγκληματικής οικογένειας Biden έπαιξε επίσης κεντρικό ρόλο στην έρευνα αυτή. Αυτός και ο πατέρας του, ο Τζο, φαίνεται ότι απέφεραν μεγάλα κέρδη για τους εαυτούς τους κατά τη διαδικασία, όπως και άλλοι Αμερικανοί πολιτικοί.

«Το κύριο σημείο της αμερικανικής έρευνας ήταν η πιθανότητα εξάπλωσης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων που προκαλούνται από τη γρίπη υψηλής παθογονικότητας H5N1, παθογόνα για αιμορραγικό πυρετό, [κοροναϊούς’, κ.λπ.», ανέφερε το Newspunch.

«Έχουν απομονωθεί έξι οικογένειες ιών και τρεις τύποι παθογόνων βακτηρίων. Αυτά χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στα φάρμακα και ταχεία εξάπλωση από το ζώο στον άνθρωπο. Επίσης, έχουν φυσικές πηγές τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία και η ανάπτυξή τους μπορεί να μεταμφιεστεί σε φυσική επιδημία», δήλωσε ο Gatilov.

Ο Γκατίλοφ προειδοποίησε περαιτέρω ότι η έρευνα για τα βιολογικά όπλα στην Ουκρανία φαίνεται να έχει προσαρμοστεί κατά παραγγελία για να στοχεύσει ορισμένες εθνοτικές ομάδες. Αυτό είναι εμφανές στα δείγματα αίματος με σλαβικό επίκεντρο που στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Στρατιωτικών Ερευνών Walter Reed στο Μέριλαντ με το πρόσχημα της δοκιμής φαρμάκων και θεραπειών για τον κοροναϊό.

«Για καλά λεφτά, η Ουκρανία επέτρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες να μετατρέψουν την ίδια της τη χώρα σε πεδίο δοκιμών για εξαιρετικά επικίνδυνες έρευνες βιολογικών όπλων», προσθέτει η Newspunch.

«Ο Γκατίλοφ είπε στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι αυτό δεν ήταν «ευγενική βοήθεια», αλλά η κυνική χρήση ξένου εδάφους και των ανθρώπων του για επικίνδυνες έρευνες που η Ουάσινγκτον δεν θέλει να διεξάγει στο δικό της έδαφος».

Τα έργα αυτά φέρεται να ξεκίνησαν το 2016, αν και ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Ουκρανία τα ανέφεραν ποτέ σε καμία από τις εκθέσεις τους σχετικά με τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο πλαίσιο της Σύμβασης για τα βιολογικά όπλα (BTWC). Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι σημειώθηκαν παραβιάσεις, εξ ου και η μυστικότητα.

Η Ρωσία ζητά εδώ και χρόνια να ενισχυθεί το καθεστώς της BTWC, ώστε να σταματήσει να συμβαίνει αυτού του είδους η δραστηριότητα. Ωστόσο, οι ΗΠΑ μάχονται κατά των προσπαθειών της Ρωσίας τα τελευταία 20 χρόνια.

«Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάτι να κρύψουν», γράφει ο Sean Adl-Tabatabi.
 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο συμπεριλαμβάνουν:

Newspunch.com

NaturalNews.com

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου