Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Νέα πορεία Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας: Με μεγάφωνα και τραγούδια γιόρτασαν γενέθλια - βίντεο

 

Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συχνότατες  είναι πλέον οι πορείες των Πακιστανών στην Αθήνα για οποιαδήποτε αιτία. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν τα γενέθλια του Μωάμεθ (Eid Milad un Nabi).

Να σημειωθεί πως οι Πακιστανοί  στα χέρια τους κρατούσαν σημαίες της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Dawat-e-islami, κραυγάζοντας: Labaik Allahuma Labaik, la sharika” που σημαίνει «Είμαι στην υπηρεσία σου, ω Αλλάχ. Όλοι οι έπαινοι, ευχαριστίες κι ευλογίες. Όλη η κυριαρχία για σένα» 

Η πορεία ξεκίνησε από το γνωστό σημείο εκκίνησης στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια πέρασε  μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, από όπου ο γνωστός πρόεδρος της «κοινότητας» των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ έβγαλε ένα λογύδριο το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζουμε.

Ο Ασλάμ, που τρέφει  ιδιαίτερη εκτίμηση για τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει

κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την ίδια την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ενώ έχει καταθέσει και ως μάρτυρας εναντίον της Χρυσής Αυγής.
 

 
 
 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Έχει γίνει συμφωνία ανάμεσα στα δύο κράτη για εργασία Πακιστανών στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί τώρα... Ρωτήστε στα τμήματα αδειών διαμονής να δείτε πόσοι έρχονται κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή