Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μια αποκαλυπτική ανακοίνωση εκ μέρους του πρώην στελέχους και υποψηφίου βουλευτή της ΝΙΚΗΣ Κωνσταντίνου Μαυρομουστακάκη


Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές,
 
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Βουλευτήριον του κινήματος ΝΙΚΗ με έχει διαγράψει από τα μητρώα του κινήματος.
 
Η διαγραφή μου έγινε μέσω ενός άκρως προσβλητικού, ανυπόγραφου ηλεκτρονικού μηνύματος, που έλαβα στις 26 Αυγούστου 2023. 
 
Στο μήνυμα αναφέρεται ότι το Βουλευτήριον συνήρθε ως πειθαρχικό όργανο-συμβούλιο και αποφάσισε, επισημαίνω, δίχως δίκαιες και δημοκρατικές διαδικασίες, την διαγραφή μου, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, προειδοποίηση ή άλλη επικοινωνία μαζί μου και δίχως να μου δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στις ανυπόστατες κατηγορίες τους.
 
Όπως όλοι γνωρίζετε, προσωπικά έδωσα το άπαν των δυνάμεών μου, ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΙΚΗΣ στην Β ́ Πειραιά, με προσωπικές θυσίες, γνήσιο και ειλικρινή αγώνα, για να υποστηρίξω το κίνημα ΝΙΚΗ, με στόχο την είσοδό της στην Βουλή των Ελλήνων προς όφελος της Πατρίδας μας. 
 
Από την πρώτη στιγμή παραμερίσαμε αμφιβολίες κι ερωτήματα, που αιωρούνταν εύλογα και πολλαπλασιάζονταν συνεχώς, όταν ταυτόχρονα μοναδικός μου στόχος ήταν και είναι πάντα το καλό της Πατρίδας. Με την παραπάνω εξέλιξη, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και απαντήθηκαν με τον πλέον χειρότερο τρόπο.
Δόξα τω Θεώ!
 
Επιπλέον, θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη κίνηση από το Βουλευτήριο του κινήματος ΝΙΚΗ αλλά διέγραψαν ταυτόχρονα και άλλους υποψήφιους βουλευτές και μέλη με τον ίδιο ακριβώς απαξιωτικό μικροκομματικοτραφή, θα έλεγα, τρόπο όπως για παράδειγμα την Βερονίκη Ματσουκατίδου, Γενική Ιατρό και υποψήφια βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στην Α ́ Θεσσαλονίκης, την Ελένη Ρίκου, Ιστορικού-Φιλόλογου, υποψήφια βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στον Νομό Κέρκυρας, την Μαριλένα Μανέτα, υποψήφια βουλευτή στο Νομό Λασιθίου και άλλων προσώπων.
 
Ζητώ συγγνώμη από όλους, όσους δυνατόν να παρέσυρα στην υποστήριξη του κινήματος με το γνήσιο και αυθεντικό ενδιαφέρον μου για την Πατρίδα μας Ελλάδα και την Μάνα Ορθοδοξία.
 
«Μὴ πεποίθατε ἐπ ̓ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία (Ψαλ. 145, 3)
 
Μηδέν κακόν, όμως, αμιγές καλού. 
Μέσα από αυτή την θυσιαστική αλλά φθοροποιό εμπειρία, είχα την ευκαιρία να κατανοήσω πλήρως ότι ο ασύμμετρος, υβριδικός και πολύπλευρος πόλεμος, που δέχεται η ανθρωπότητα, μαζί και η Ελλάδα, στις μέρες μας, από τις αρχές και τις εξουσίες του άρχοντα του κόσμου τούτου, του διαβόλου, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ανθρώπινα μέσα, δεόμαστε στην Θεία Πρόνοια.
 
Καλώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, στην προσωπική πνευματική μας αφύπνιση και θωράκιση με σταθερή πίστη, με προσευχή, νηστεία, ελεημοσύνη, μετάνοια, εξομολόγηση, και τακτική Θεία Κοινωνία. 
 
Οι πνευματικές αντίθετες δυνάμεις, που έχουν ξεχυθεί στον κόσμο, για να τον καταστρέψουν, όπως και οι Πατέρες σημειώνουν εδώ και αιώνες, μόνο με ανυποχώρητο πνευματικό αγώνα του καθενός μας μπορούν να κατατροπωθούν.
 
«Ὁ Χριστός μας ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.» (Ἀποκ. στ ́, 2) «Στῶμεν καλῶς, στῶμεν μετά φόβου!»
 
Χριστός Ανέστη αδελφές και αδελφοί! 
 
Κωνσταντίνος Μαυρομουστακάκης
 
«Πᾶνος»

42 σχόλια:

  1. Η ΝΙΚΗ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΕ "ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν πολυ αερα δεν πηρε ο Νατσιος , στην αρχη τα ιδια εκανε για τις 2 εκλογες εβαλε ατομα που πηραν λιγοτερους ψηφους απο το λαο μπροστα , αδικια επραξε αν αυτο ειναι Χριστιανικο και αυτο που διεγραφει βουλευτες ανευ λογου θα δωσει λογο εν ημερα κρισεως. Για μενα κανταντα βακαμπονης και ψευτης αφου δεν ειναι σωστος στα πρεποντα τι να πει ο Νατσιος για τις ταυτοτητες κλπ. σιγουρα θα κανει κωλοτουμπες πολλες. Περαστικα σε αυτους που τον ψηφησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα... Όταν επικοινωνήσετε με τα στελέχη της νίκης θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κόμμα μέσα στο κόμμα Ίσως υπήρξε και λίγος εγωισμός από εκείνους που δεν εξελέγησαν.

      Διαγραφή
    2. Ἀδερφὲ, εἶσαι μέσα στὸ κόμμα καὶ τὰ ξέρεις;
      Δηλαδὴ, μᾶς λὲς ἄν ἐπικοινωνήσουμε μαζί τους θὰ μᾶς ποῦν τὴν ἀλήθεια.
      Ὅπως νομίζεις.

      Διαγραφή
    3. Πώς νομίζεις ότι θα βγάλεις συμπέρασμα ακούγοντας μόνο την άποψή του ενός;

      Διαγραφή
    4. Στη Νίκη δεν χωρούν προσωπικές ατζέντες. Δεν χωράει ούτε η προσπάθεια να δημιουργήσουν κόμμα μέσα στο κόμμα

      Διαγραφή
    5. Κάποια από τα στελέχη της νίκης θα γνωρίζουμε δεκαετίες. Αλλιώς τους γνωρίσαμε κατά τη διάρκεια των αγώνων των υγειονομικών. Για τον Δημήτρη και πολλούς άλλους έχουμε μάθει από το Άγιον Όρος και από τους πνευματικούς μας το τι άνθρωποι είναι. Οπότε ναι λοιπόν θα μας πούνε αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει και η αντίθετη άποψη αλλιώς αυτό δεν είναι δημοκρατία είναι φασισμός

      Διαγραφή
    6. Θὰ ἀπαντήσουν, ὅσο ἔχουν ἀπαντήσει μέχρι τώρα ὅταν ἐρωτήθηκε ὁ Νατσιὸς γιὰ τὴν γνώμη του περὶ τῶν ἐμβολίων καὶ τοῦ Κολυμπαρίου. «Ἐμεῖς δὲν διχάζουμε»...

      Ἄς βγοῦν νὰ μᾶς ποῦν τὴν ἀντίθετη ἄποψη ποὺ ἐπικαλεῖσθε.
      Θὰ περιμένετε πολύ...

      Διαγραφή
    7. Έχει απαντήσει και για το Κολυμπάρι και για τον οικουμενισμό και για τα εμβόλια ξεκάθαρα και με διαύγεια. Σε κάθε περίπτωση οφείλης όχι μόνο να ακούσεις και την άλλη απόψη αλλά και να νά τήν βγάλεις να την ακούση και να τη δει ο κόσμος. Επαναλαμβάνω οι θέσεις του κόμματος για τον οικουμενισμό και τα εμβόλια είναι ξεκάθαρες και διαυγείς. Αναρίθμητες φορές όλα τα στελέχη κι ο Δημήτρης έχουν μιλήσει σε συνέντευξη υπάρχουν και στο πρόγραμμα του κόμματος

      Διαγραφή
    8. Ἐὰν τὸ «Ἐμεῖς δὲν διχάζουμε», ἀπαντῶντας σὲ ἐρωτήσεις ποὺ τοῦ ἔχουν γίνει περὶ Κολυμπαρίου καὶ περὶ ἐμβολίων, γιὰ ἐσένα εἶναι ξεκάθαρες καὶ διαυγεῖς θέσεις, τότε δὲν πρόκειται ποτὲ νὰ καταλάβεις τὸ παραμικρό.

      Ὅπως καὶ ὅσες φορὲς ἔγιναν συζητήσεις/συνεντεύξεις περὶ ταυτοτήτων, δὲν ἀκούσαμε ποτὲ ἀπὸ κανέναν νὰ ἀναφέρει τὴν πνευματικὴ σημασία ποὺ ἔχει τὸ θέμα καὶ ποὺ αὐτὸ θὰ ἔπρεπε πρωτίστως νὰ μᾶς ἐνδιαφέρει, διότι πόλεμο πνευματικὸ ἔχουμε, καὶ ποὺ μᾶς ἔχουν προτρέψει τόσοι ἅγιοι νὰ μὴν τὴν πάρουμε, ἐκτὸς καὶ είπώθηκε κάτι τελευταία μετὰ ἀπὸ τὸ κράξιμο ποὺ ἔχουν φάει καὶ δὲν τὸ ἔχω ἀντιληφθεῖ.

      Οὔτε ἕνας δὲν ἔχει ἐπικαλεσθεῖ τὸ ὄνομα τοῦ πιὸ πασίγνωστου καὶ ἀγαπητοῦ Ἀγίου τῆς ἐποχῆς μας ποὺ μᾶς ἄφησε τὰ χειρόγραφά του γιὰ τὸ 666 καὶ τίς ταυτότητες, τοῦ Ἁγίου Παϊσίου.

      Αὐτὴ εἶναι ἡ χριστιανικὴ φωνὴ ποὺ προέτρεψαν τὸν κόσμο νὰ τοὺς ψηφίσει;

      Διαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ, ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀνώνυμε, εἶσαι εὐχαριστημένος μέχρι τώρα;
      Μὰ καλὰ, πιστεύεις αὐτὰ ποὺ λὲς;
      Ἄν ἐπρόκειτο νὰ γίνη κάτι μὲ τὴν ΝΙΚΗ, θὰ ἦταν τώρα μέσα στὴν βουλή;

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ "ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

      Διαγραφή
    3. Καλὰ, ἐσὺ στὸν κόσμο σου. Μᾶλλον δὲν γνωρίζεις τίποτα περισσότερο ἀπ᾿ ὅσα σοῦ λέει ἡ τηλεόραση.

      Διαγραφή
  4. Όλοι έχουν δίκαιο αλλά ο καθένας παίρνει περισσότερο δίκαιο από ότι δικαιούται και έτσι γίνονται τα ανεπιθύμητα. Αιτία η φιλαυτία με τα τέκνα αυτής. Ας έχουμε πάντα κατά νούν το " νύν υπέρ πάντων η πατρίς" και με προσευχή και μετάνοια και την κατά δύναμη ανθρώπινη προσπάθεια να αγωνιζόμαστε. Με ενότητα ,έστω και αδικημένοι , τότε φαίνεται το μεγαλείο του αγωνιστού , για να μάς ευλογήση και ο Θεός. Μη παραξενευόμαστε ,αφού είμαστε άνθρωποι θα υπάρχουν και αδυναμίες και αδικίες. Μη διχαζόμαστε. Ο Θεός βλέπει και όπως ειπώθηκε ο Θεός θα χαρίση την ελευθερία στην πατρίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρετε αδελφοί.
    Θλιβόμαστε για την εξέλιξη αυτή και συμμεριζόμαστε την θλίψη του αδελφού μας Κωνσταντίνου, με τον οποίο γνωριζόμαστε, και όχι απλώς και επιφανειακώς.
    Κανείς δεν θεοποίησε/ειδωλοποίησε τον Νατσιό και την ΝΙΚΗ. Ακόμη και εντός της Εκκλησίας βλέπουμε με θλίψη πολλές διαφωνίες και συγκρούσεις και εμπαθείς συμπεριφορές, όχι μόνο σε επαγγελματίες και ανάξιους παπάδες/δεσποτάδες, αλλά ακόμη και σε σεβαστούς, παραδοσιακούς πατέρες. Η ΝΙΚΗ είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα/κίνημα, όπου συνυπάρχουν ασθενείς άνθρωποι με ποικίλες νοοτροπίες και πνευματική/ηθική κατάρτιση. Δεν μας εκπλήττει λοιπόν όταν βλέπουμε διαφωνίες, ακόμη και αδικίες και εμπάθειες μέσα στο κίνημα. Σχολιάζω μόνο την στάση ορισμένων: "Το ήξερα εγώ, σας τα έλεγα, καπηλεύονται την πίστη και τους Αγίους, είναι εμβολιασμένοι, είναι Μασώνοι, στηρίζουν τους Νεοταξίτες, θα προδώσουν, θα κάνουν κωλοτούμπες" και τόσα άλλα του ίδιου πνεύματος.
    Αδελφοί, αγωνιζόμαστε κατά συνείδηση, για πίστη και πατρίδα, ο καθένας θεωρεί ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν. Μην είμαστε τόσο εύκολοι να καταδικάσουμε ατομικά ή συνολικά αδελφούς που αγωνίζονται
    (με όλα τα τυχόν λάθη τους).
    Ευχόμαστε στον αδελφό Κωνσταντίνο η δοκιμασία αυτή να είναι προς πνευματική ωφέλειά του και ελπίζουμε πως έτσι θα γίνει, με τις ευχές των πατέρων !
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Βασίλης Ξηρομερίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι Μασώνοι! είναι εμβολιασμένοι! είναι νεοταξήτες! είναι προδότες στην ΝΊΚΗ!!! Το ακούσαμε ΚΑΙ ΑΥΤΌ!!! Ρε πάτε καλά;?; τι φάρμακα παίρνετε ρεεεεε;?; Ρε σείς συνέλθετε....

      Διαγραφή
    2. ...ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἀνοίγουν τὰ μάτια μας καὶ ποὺ δὲν ἔχεις πάρει ἐσὺ.
      Κοίταξε νὰ συνέλθεις ἐσὺ καὶ ἄσε ἐμᾶς.

      Διαγραφή
  6. Να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.
    Όχι μονάχα τη μια.
    Έτσι η κρίση μας θα είναι πιο αντικειμενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν δόθηκε κάποιος λόγος, κάποια δικαιολογία, αιτία, αφορμή; Δεν μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα. Το τι είναι αυτό το "Βουλευτήριο" και ποιοι το απαρτίζουν είναι όντως πρόβλημα και θα ήταν καλό να το ξέραμε, όχι τίποτα άλλο αλλά αιωρούνται ένα σωρό φήμες που μόνο καλό δεν κάνουν. Αλλά όποιοι κι αν είναι, δεν γίνονται διαγραφές έτσι για το τίποτα, κάποια διαφωνία σοβαρή θα υπήρχε. Θα ήταν καλύτερα αφού μπήκε που μπήκε στον κόπο ο κύριος Κωνσταντίνος να βγάλει ανακοίνωση, να μας έλεγε και καμιά κουβέντα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν είπαμε ποτέ ότι είναι άγιοι τα στελέχη της Νίκης, αλλά οι άνθρωποι κάνουν έναν αγώνα τον οποίο δεν βλέπουμε σε κανένα άλλο κόμμα. Κάνουμε και εδώ λάθος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γεγονός ότι ο Νατσιός (και το κόμμα του) σέβεται τον παν-αιρετικό, οικουμενιστή Βαρθολομαίο ... αυτό τα λέει όλα.
    Συμπλέει με τη διοικούσα "εκκλησία" που πρόδωσε επίσημα την ορθοδοξία μας στο Κολυμπάρι και συνεχίζει να την προδίδει!!
    Ας λένε λοιπόν ότι αγωνίζονται... όλα για τα μάτια του κόσμου...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λέγαμε ότι η ΝΙΚΗ θα είναι το δεκα-ΝΊΚΙ της ΝΔ, και γι' αυτό τους ΄΄έβαλαν στην βο(υ)λή, και αποδεικνύεται καθημερινά. Νενέκηδες στήν ψήφο των αποδήμων, νενέκηδες στο ΄΄πράσινο ταμείο΄΄ των 4 δις, νενέκηδες στους λαθροεποίκους ( είχε πεί χαρακτηριστικά ο Νατσιός '''όπως ο Χριστός με την Σαμαρείτιδα''', νενέκηδες στο Κολυμπάρι, υποταγή στον Βαρθολομαίο, απέφυγε ν' απαντήση για τον γάμο των ομόφυλων, ναι στο επάρατο ΝΑΤΟ, ναι στα εμβόλια (καθ' ότι πλήρως εμβολιασμένος), ψάξτε το εσείς που αμφιβάλλετε, αφανής στα 3 δυστοπικά χρόνια...., εξαπάτησε πρώην συντρόφους του σε προηγούμενα κόμματα (πχ, Βολουδάκη κ.α), αλλά τελικά κατάφερε και τρύπωσε στην Β0(υ)λή, (άραγε τόσο πολύ χρήμα που κατασπαταλήθηκε για τον πολυτελή προεκλογικό του αγώνα, ποιοί του το διοχέτευσαν, και γιατί;), και τώρα ποιός τον πιάνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αφορμή αυτό που γράφει ένας (ανώνυμος) σχολιαστής:

    Να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.
    Όχι μονάχα τη μια.
    Έτσι η κρίση μας θα είναι πιο αντικειμενική.

    Θα θέσω ένα εύλογο ερώτημα:

    Το κόμμα η Νίκη είναι εδώ και τρεις μήνες στην Βουλή.
    Ο κύριος Κωνσταντίνος που δεν τον γνωρίζω προσωπικά, όλους αυτούς τους μήνες έκανε κάποια άλλη αποκαλυπτική ανακοίνωση;
    Ή μονάχα τώρα που τον διέγραψαν από στέλεχος, και όχι από βουλευτή, γιατί δεν μπήκε στη Βουλή από ότι κατάλαβα, άρχισε να βγάζει ανακοινώσεις.

    Χωρίς να γνωρίζω τον ίδιο, θα πω τι συμβαίνει συνήθως στην πλειοψηφία.
    Όταν είμαστε κάπου μέσα, όχι μόνο σε κόμμα, αλλά οπουδήποτε.
    Δυστυχώς δεν ομιλούμε ή ομιλούμε χωρίς να τα βγάζουμε προς τα έξω.
    Και μόνο όταν βρεθούμε εμείς έξω, τότε γινόμαστε λαλίστατοι και προς τους από έξω.

    Και μόλις τον διέγραψαν από στέλεχος διαβάζουμε στο άρθρο:


    Ζητώ συγγνώμη από όλους, όσους δυνατόν να παρέσυρα στην υποστήριξη του κινήματος με το γνήσιο και αυθεντικό ενδιαφέρον μου για την Πατρίδα μας Ελλάδα και την Μάνα Ορθοδοξία.

    Αν δεν είχε διαγραφεί και ήταν ακόμα μέσα θα ζητούσε συγγνώμη για όσους (παρέσυρε), πόσο δε μάλλον αν ήταν και βουλευτής.

    Τα παρακάτω είναι από τις επίσημες ιστοσελίδες της νίκης:


    Που μιλάει για προδότες πολιτικούς, για μασόνους και Εβραίους, για ξεπούλημα της Ελλάδας, για «βρόμικους» μετανάστες ενώ στην ιστοσελίδα του φιλοξενεί απίστευτα άρθρα – που φυσικά λέει ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις τους- που μιλούν για χρήση ἐμβρυϊκῶν κυτταρικῶν σειρῶν γιά τήν ἀνάπτυξη ἐμβολίων ή για την «πρωτεΐνη ἀκίδα τοῦ κορωναϊοῦ Sars-CoV-2 που εἶναι νευροτοξική καί ἐξασθενεῖ τούς μηχανισμούς ἐπιδιόρθωσης τοῦ DNA».

    Τώρα όσο για το αν είναι εμβολιασμένος όπως πολλοί λένε ας μας δείξουν μία ομιλία του που να λέει ο ίδιος ότι έχει κάνει το εμβόλιο, γιατί εγώ όσες φορές τον έχω ακούσει σε ομιλίες του, δηλώνει ότι είναι ανεμβολιαστος.

    Και συνεχίζουν οι κατηγορίες..

    Οσο για τις αμβλώσεις είναι ξεκάθαρο. Ο Τραμπ ζει μέσα τους. «Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «NIKH» χαιρετίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. η οποία ανέτρεψε την σχετική απόφαση στην υπόθεση «Roe v. Wade», που αναγνώρισε ως συνταγματικό δικαίωμα της γυναίκας την άμβλωση, παραβλέποντας τα δικαιώματα του κυοφορούμενου ανθρώπου.

    Ακόμη πιο… ρηξικέλευθη είναι η άποψή του για το σχολείο. Να βάλουμε κάδρα Ηρώων παντού και να κάνουμε συνέχεια έπαρση Σημαίας:

    «Ἐκ τοῦ ὁρᾶν τό ἐρᾶν». Η κόσμηση των αιθουσών με κάδρα Ηρώων και Αγωνιστών, η εκκίνηση κάθε εβδομάδας με έπαρση Σημαίας και τον Εθνικό μας Ύμνο, η τιμή στους Τρείς Ιεράρχες, η σοβαρότητα και αξιοπρέπεια που αρμόζει στις Μαθητικές Παρελάσεις…»

    Ακόμη και επαναφορά της σχολικής… ποδιάς μας λέει η «Νίκη» να κάνουμε:

    Δείτε με τι προσπαθούν να κατηγορήσουν τον Δάσκαλο, επειδή δεν μπορούσα να ανεβάσω μόνο το βίντεο ανεβάζω όλο το άρθρο, και αυτά που αυτοί τα θεωρούν κατηγορίες εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι τα έχουμε Σημαίες.

    https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2023/05/24/politics/politiki-grammateia/komma-niki-oi-akraies-theseis-pou-yparxoun-sto-katastatiko-tou/amp/

    Αν κάτι από όλα αυτά που είπε προεκλογικά το έχει αναιρέσει και λέει το αντίθετο ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος με αποδείξεις







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρῆστο ἀδερφέ μου, σκέψου καὶ νὰ μὴν ἤσουν «ἐπιφυλακτικὸς» μὲ τὴν ΝΙΚΗ.
      Δὲν θὰ κάτσω νὰ γράψω πάλι κατεβατά, διότι ὡς συνήθως θὰ πᾶνε χαμένα.

      Θὰ σταθῶ σὲ δυὸ τρία σημεῖα μόνο:

      1. Ἔτρεξες νὰ προβλέψης τὸ τὶ θὰ ἔκανε ἄν δὲν τὸν εἶχαν διαγράψει τὸ ὁποῖον εἶναι ἀποδεκτὸ σὰν σκέψη, ἀλλὰ κανένα σχόλιο γιατὶ διέγραψαν τὸν ἴδιο, ἀλλὰ καὶ τόσους ἄλλους ποὺ εἶναι τὸ μείζον θέμα ἐδῶ καὶ μάλιστα μὲ ἀνυπόγραφη εἰδοποίηση σύμφωνα ὅπως λέει.
      Δὲν σὲ ἀπασχόλησε αὐτό;
      Ἄς μᾶς ἀπαντήσει ἡ ΝΙΚΗ γιατὶ διέγραψαν αὐτὰ τὰ ἄτομα.

      Ὅσο καὶ γιὰ κάποιους σχολιαστὲς ποὺ δικαίως ζήτησαν νὰ μάθουν γιατὶ τοὺς διέγραψαν καὶ γιατὶ δὲν ἀναφέρει τίποτα ὁ κ. Μαυρομουστακάκης, ἔχω νὰ πῶ τὸ ἑξῆς: Στὸν πόλεμο, δὲν βγάζεις ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμὴ τὰ ὅπλα σου.

      Δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ παραλληλήσεις αὐτὴ τὴν κίνησή τους μὲ τὴν ἀπαράδεκτη μετατόπιση τῶν ὑποψηφίων ποὺ ἦρθαν πρώτοι στίς πρῶτες ἐκλογὲς καὶ βρέθηκαν ἄλλοι δεύτεροι καὶ ἄλλοι τελευταίοι καὶ νὰ ὑποπτευθῇς ὅτι κάτι δὲν πάει καλά;

      2. Τὸ τί ἀνεβάζουν στὴν σελίδα τους, εἶναι καθαρὸ ξεκάρφωμα, καὶ λίγοι μπαίνουν καὶ διαβάζουν.
      Στὴν βουλὴ ἔχουν πλήρη ἀφωνία στὰ σοβαρότατα ζητήματα τῆς ἀθλιοτάτης καταστάσεως ποὺ ἔχουμε ἐπέλθη σὰν χώρα, παρὰ ἀσχολοῦνται μὲ διάφορα, ναὶ μὲν καλῶς, ἀλλὰ δὲν ἀσχολοῦνται μὲ τὴν ρίζα τοῦ κακοῦ καὶ ξεγελοῦν τὸν κόσμο.

      Δὲν ἔχουν τολμήσει νὰ ἐλέγξουν κανέναν σθεναρὰ στὰ σημεῖα ποὺ πρέπει νὰ σταθοῦν πρωτίστως, εἴτε στὰ θέματα τὰ πολιτικὰ εἴτε στὰ πνευματικά.
      Κάνουν αὐτὰ ποὺ ἔχουν κάνει ὅλα τὰ ἀντιπολιτευόμενα κόμματα τοῦ παρελθόντος χωρὶς νὰ ἀγγίξουν τίποτα καὶ κανέναν ἐκεῖ ποὺ κάνει «τζίζ».

      Γιὰ αὐτὰ ποὺ γράφω, ὑπάρχουν πάρα πολλὲς ἀποδείξεις, ὅπως ἀκόμα καὶ ἀπαράδεκτες ἀναρτήσεις ποὺ εἶχαν στὴν ἱστοσελίδα τους καὶ ἔδειχναν τὴν πολιτική τους μὲ διάδορα θέματα καὶ μετὰ ἀπ᾿ τὸ κράξιμο ποὺ τοὺς ἔγινε, ἔσπευσαν νὰ τίς κατεβάσουν.

      Χώρια οἱ κατάπτυστες δηλώσεις τοῦ Νατσιοῦ περὶ έθνικοῦ πένθους, περὶ τοῦ σεπτοῦ προσώπου τοῦ Πατριάρχη κ.λπ.

      3. Τὸ ἄν εἶναι ἐμβολιασμένος, ἐρωτήθηκε ἀρκετὲς φορὲς καὶ δὲν ἀπάντησε ποτὲ, ὅπως καὶ τί γνώμη ἔχει γιὰ τὰ ἐμβόλια, ἀπάντησε μὲ ἄλλα ἀντὶ ἄλλων.

      Ὅσο γιὰ τὸ θέμα τῶν ταυτοτήτων, ἀκόμα περιμένει πολὺς κόσμος τὴν χριστιανικὴ φωνή.

      Ἐδῶ κάπου θὰ σταματήσω, γιατὶ ὁ χρόνος μου εἶναι ἀρκετὰ πολύτιμος γιὰ νὰ τὸν χάνω προσπαθῶντας νὰ ἀνοίξω τὰ μάτια σὲ ἀνθρώπους ποὺ γιὰ κάπο λόγο δὲν θέλουν νὰ δοῦν ἤ δὲν παραδέχονται ὅτι ὄντως ἡ ΝΙΚΗ δὲν εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἐπικαλοῦνται ἤ περίμεναν καὶ ἔκαναν λάθος.

      Κλείνοντας σὲ διαβεβαιῶ ὅμως ὅτι ὑπάρχουν πολλοὶ ἄνθρωποι ποὺ ἔχουν καταλάβει ὅτι δὲν πρόκειται ποτὲ νὰ ἐλέγξουν τὴν ρίζα τῶν ὅλων ὅσα μᾶς ἔχουν φέρει ἤ ἐπιβάλει καὶ ὅσους πραγματικὰ ὀρθόδοξους καὶ ἀγωνιστὲς ἱερεῖς γνωρίζουμε καὶ εἶναι ἀρκετοὶ αὐτοί, κανεὶς δὲν τοὺς στήριξε ἀπὸ τὴν ἀρχή.

      Δὲν ζῶ βεβαίως σὲ οὐτοπίες νὰ πιστεύω τὸ ὁποιοδήποτε κόμμα ὅτι μπορεῖ νὰ ἀλλάξη τὸν ροὺ αὐτῆς τῆς δυστοπικῆς καὶ φασιστικῆς καταστάσεως ποὺ βιώνουμε, ἀλλὰ τὸ προσδωκόμενο, ὅπως κάποιοι Πατέρες προέτρεψαν τοὺς Χριστιανοὺς νὰ τοὺς ψηφίσουν γιὰ νὰ ἀκουστῇ μιὰ χριστιανικὴ καὶ πατριωτικὴ φωνὴ μέσα στὴν βουλὴ σὰν ὁμολογία, δὲν ἔχει γίνη μέχρι τώρα καὶ οὔτε πρόκειται νὰ γίνη.

      Δὲν χρειάζονται τίποτε περισσότερο γιὰ νὰ γίνουν ἀντιληπτὰ κάποια πράγματα.
      Εἶναι θέμα κυρίως, τὸ ἄν θέλει ὁ καθένας νὰ δῇ, νὰ μάθη, ἄν δὲν θέλει δὲν παραδέχεται τίποτα καὶ συνεχίζει νὰ ζῇ στὸ matrix του.

      Διαγραφή
    2. Αδελφέ μου η πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν κόμμα μέσα στο κόμμα. Η κυρία Βερονίκη από την Θεσσαλονίκη όντας ακόμα μέλος του κόμματος Νίκη ήθελε να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία! Οι θέσεις του κόμματος είναι ξεκάθαρες καμία συνεργασία με άλλο κόμμα και ειδικά με κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα. Εστελνε απειλητικά sms στον Πρόεδρο! Κάποιοι άλλοι δεν ευθυγραμμίζονται αν με τη γραμμή του κόμματος αλλά είχαν το δικό τους μπαϊράκι παρόλο που τους έγιναν συστάσεις κατά καιρούς. Σε ποιο κόμμα θα μπορούσαν να ανεχθούν αυτά τα πράγματα; Όσον αφορά τα εμβόλια όπως Γράψαμε και πιο πάνω οι θέσεις της νίκης είναι καθαρές και διαυγείς Όποιος θέλει κάνει το εμβόλιο όποιος δεν θέλει δεν το κάνει. Έχουν εκφράσει επισήμως την προβληματική τους για τα εμβόλια. Το εάν ο νάτσιος είναι εμβολιασμένος ή όχι είναι δικό του θέμα και αφορά το ιατρικό απόρρητο το οποίο κατήργησε η Νέα Δημοκρατία και συνέπραξαν και τα υπόλοιπα κόμματα σε αυτό το τρυπάκι να διχάσει περισσότερο το λαό Δεν θέλησε να μπει η Νίκη. Κάθε τι άλλο θα ήταν διχαστικό σε σχέση τώρα με την πνευματική διάσταση των ταυτοτήτων ο κύριος Αποστολάκης στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο αλλά και ο Πρόεδρος ακόμα του κόμματος μίλησε ξεκάθαρα και αποστομωτικά. Πέραν τούτου γνωρίζει κάποιος με ασφάλεια εάν οι ταυτότητες αυτές περιλαμβάνουν Το 666; Εάν το γνωρίζει έχει τον τρόπο να το αποδείξει; παρόλα αυτά Όπως είπα και πιο πάνω ο κύριος Αποστολάκης το θέμα αυτό έδωσε ξεκάθαρη και αποστομωτική απάντηση αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος την ομιλία του όπως και την ομιλία του κυρίου Δημήτρη χιωτακάκου

      Διαγραφή
    3. 1. Ἀδερφέ κατ᾿ ἀρχὴν δὲν μᾶς ἔγραψες ἕνα ὄνομα νὰ ξέρουμε μὲ ποιὸν μιλᾶμε.
      Αὐτὰ ποὺ μοῦ λές περὶ κόμματος μέσα στὸ κόμμα, περὶ ἀπειλιτικῶν SMS στὸν πρόεδρο κ.λπ.. εἶναι πεντακάθαρο ὅτι προσπαθεῖς νὰ ἐπηρεάσεις τὸν κόσμο ἐδῶ μέσα, χωρὶς νὰ ὑπάρχει καμμία ἀπόδειξη γιὰ τὸ παραμικρό γι᾿ αὐτὰ ποὺ λές καὶ σίγουρα δὲν εἶσαι ἕνας ἁπλὸς σχολιαστὴς, ἀλλὰ ἄτομο μᾶλλον μέσα ἀπὸ τὴν ΝΙΚΗ ὅπως φαίνεται ἀπὸ τὸν τρόπο ποὺ μοῦ γράφεις.


      Τόσο τὸ χειρότερο δὲ, ποὺ συνεχίζεις καὶ ἐσὺ νὰ μιλᾶς γιὰ διχασμὸ καὶ λοιπὰ ἀστεῖα ἐπιχειρήματα, εἴτε γιὰ τὰ ἐμβόλια, εἴτε γιὰ τίς ταυτότητες.

      Ἔχουμε παγκόσμια γενοκτονία καὶ μᾶς λέτε ἁπλὰ γιὰ «προβληματική» καὶ «ὅποιος θέλει τὸ κάνει καὶ ὅποιος δὲν θέλει δὲν τὸ κάνει», ἀντὶ σὰν Χριστιανοὶ καὶ πατριῶτες ὅπως ἔχετε αὐτοχαρακτηρισθεῖ, μὲ τοῦ κόσμου τὰ ἀποδεικτικὰ ἔγγραφα γιὰ τὴν ἐπικινδυνότητα τῶν ἐμβολίων, ποὺ μέσα ἀπὸ τὴν βουλὴ ὁ λόγο σας θὰ εἶχε μεγάλη ἀπήχηση στὸν κόσμο, ἔπρεπε νὰ τὸν εἴχατε ἐνημερώσει καὶ νὰ καταγγείλετε τοὺς πάντες, εἴτε πολιτικοὺς εἴτε κληρικοὺς ποὺ παρέσυραν καὶ ἄλλοτε πίεσαν ἐκβιαστικὰ τόσο κόσμο νὰ πᾶνε νὰ τρυπηθοῦν.

      Τὸ ἴδιο κάνετε καὶ μὲ τίς ταυτότητες, ἐπικαλούμενοι ἄν θὰ περιλαμβάνουν τὸ 666.
      Σοῦ ἀπαντῶ καὶ ἐγὼ, ὅτι σὲ καμμία πιστωτικὴ ἤ χρεωστικὴ κάρτα δὲν ἐμφανίζεται ὁ ἀριθμὸς 666, σὲ κανένα προϊὸν ποὺ ἔχει τὸ barcode δὲν ἐμφανίζεται τὸ 666, μήπως θέλεις νὰ μᾶς πεῖς ὅτι δὲν ὑπάρχει τὸ 666;

      Ὁ κλειδάριθμος σὲ computers καὶ γενικὰ γιὰ ὅλη τὴν ψηφιακὴ τεχνολογία εἶναι τὸ 666 καὶ μὴν πᾶτε νὰ ξεγελάσετε τὸν κόσμο.
      Καὶ στὸ τέλος, δὲν εἶναι αὐτὸ τὸ πρόβλημα ἤ τὸ στοιχεῖο ποὺ θὰ πρέπει νὰ ἐλέγξουμε γιὰ τὸ ἄν θὰ πρέπει νὰ τὴν πάρουμε ἤ ὄχι, ἀλλὰ ἡ χρήση της καὶ οἱ περιορισμοὶ καὶ ὁ ἀποκλεισμὸς καὶ πρόσβαση σταδιακὰ στὰ πάντα ποὺ θὰ ἔχει ὅποιος δὲν τὴν πάρει, τὰ ὁποία βρίσκονται σὲ ἀπόλυτο παραλληλισμὸ μὲ τὸ σφράγισμα τοῦ Ἀντιχρίστου γιὰ τὸ ὁποῖο μᾶς λέει ξεκάθαρα ὁ Ἅγιος Ἰωάννης μέσα ἀπὸ τὸ βιβλίο τῆς Ἀποκαλύψεως τὸ τί θὰ πάθει ὅποιος δὲ σφραγισθεῖ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    4. 2. Ἡ κάρτα αὐτὴ ἀγαπητὲ, εἶναι ἔνα σκαλοπάτι πρὶν τὸ σφράγισμα καὶ γιὰ αὐτὴ τὴν κάρτα πολίτη καὶ ὄχι ταυτότητα ὅπως τὴν ὀνομάζουν, μᾶς ἔχουν προειδοποιήσει τόσοι Ἅγιοι καὶ Πατέρες νὰ μὴν τὴν πάρουμε, τὸ ὁποῖον ἡ ΝΙΚΗ τὸ ἀποκρύπτει ἐπιμελῶς καὶ δὲν κάνει καμμία κουβέντα παρὰ μόνο γιὰ τὰ θέματα ψηφιακῆς φυλακῆς, τὰ ὁποία μὲν εἶναι σοβαρότατα, ἀλλὰ πρωτίστως σὰν Χριστιανοὶ σὲ αὐτὸ θὰ ἔπρεπε νὰ δώσουμε ὅλοι βαρύτητα καὶ σὰν Χριστιανοὶ ποὺ λέτε ὅτι εἴστε, ἄν θὰ θίγατε μαζὶ μὲ τὰ ἄλλα ἐπιχειρήματα γιὰ τίς ταυτότητες, τὸ πνευματικὸ μέρος καὶ τίς προτροπὲς τῶν Ἁγίων καὶ κυρίως τοῦ Ἁγίου Παϊσίου, ἴσως ἔτσι βοηθούσατε νὰ ξυπνήσουν κάποιες συνειδήσεις συνανθρώπων μας καὶ νὰ μὴν τίς πάρουν.

      Γνωρίζουμε πολὺ καλὰ, ὅτι στὴν κάρτα τοῦ πολίτη (νέα ψηφιακὴ ταυτότητα) πουθενὰ δὲν θὰ φαίνεται τὸ 666 καὶ δεύτερον ὅσον ἀφορᾶ στὴν χρήση της, ἀφοῦ θὰ ἔχουν ξεγελάσει τὸν κόσμο καὶ τὴν ἔχει πάρει τὸ μεγαλύτερο ποσοστὸ, μετὰ θὰ διευρυνθεῖ ἠ χρήση της.

      Ὅσο γιὰ τίς ὁμιλίες τῶν παραπάνω ποὺ ἀνέφερες τίς ἔχουμε ἀκούσει καὶ γι᾿ αὐτὸ ἀντιδροῦμε καὶ τὸ πρόβλημα βεβαίως μὲ τὴν ΝΙΚΗ δὲν ἑστιάζεται μὲ τὴν διαγραφὴ τῶν παραπάνω μόνο, ποὺ ἁπλὰ μᾶς ἦρθε τώρα καὶ τὴν δημοσιεύσαμε, ἀλλὰ τὰ ὑπόλοιπα ἀπὸ τὴν ἀρχὴ μέχρι σήμερα καὶ τὰ ὁποία εἶναι πολὺ περισσότερα ἀπ᾿ ὅσα ἀναφέρθηκαν τώρα.

      Αὐτὰ βέβαια ποὺ ἔγραψα καὶ ἔχασα κάποιο χρόνο, δὲν τὰ ἔκανα γιὰ νὰ πείσω ἐσένα, ἀλλὰ νὰ ἐνημερώσω κάποιους ἀναγνῶστες ποὺ δὲν τὰ γνωρίζουν καλὰ τὰ πράγματα καὶ παρασυρθοῦν ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἔγραψες.

      Διαγραφή
  12. Αδερφέ μου Πάνο.

    Για το θέμα του εμβολιασμού ήταν από αρχής ξεκάθαρος.

    Αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας
    Μετά τις θέσεις για την ομοφυλοφιλία, τις αμβλώσεις και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, μπαίνουν στο επίκεντρο και τα κηρύγματα κατά του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάχτυλο, να κάνει λόγο για ένα κόμμα που διαστρεβλώνει σκόπιμα τα επιστημονικά δεδομένα.

    Το κόμμα είναι κατά του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό από τη μέρα που η πανδημία μπήκε στη ζωή μας:

    «Οι άνθρωποι στους οποίους γίνονται τα εμβόλια αυτά, χρησιμοποιούνται ως ‘πειραματάνθρωποι’».

    Για τον Δημήτρη Νατσιό και το κόμμα του, όσοι έκαναν το εμβόλιο γίνονταν πειραματόζωα που έπαιζαν κορώνα – γράμματα τη ζωή τους.

    Η ανεξήγητη και επίμονη προσπάθεια των αρχών για την επιβολή καθολικού σχεδόν εμβολιασμού του πληθυσμού, συνιστά επικίνδυνη αστοχία.

    Με τον γενικευμένο εμβολιασμό, παρατηρούνται αναιτιολογήτως θάνατοι και σοβαρές επιπλοκές σε νέους και μεσήλικες ανθρώπους».

    Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος κάνει λόγο για βαθύ σκοταδισμό που συμπυκνώνεται μέσα σε ένα κόμμα που βρέθηκε στο κατώφλι της Βουλής.

    Και για την Θεσσαλία δήλωσε ότι πρέπει η Ελλάδα να κηρύξει εθνικό πένθος, αλλά κήρυξαν για τους μετανάστες και όχι τώρα για τους Έλληνες.

    Όσο και για τον Πατριάρχη άμα τα πήγαινε καλά με αυτόν δεν θα έβγαζε τέτοια χολή ο Ιερώνυμος:

    https://youtu.be/h1mqiV-q3QU?si=0te5la74aRr01_Y3

    Που έκανε τους Ιερούς Ναούς εμβολιαστικά κέντρα.

    Και όσο για την Βουλή ανεβάζω ένα μικρό απόσπασμα.

    Που το λέει ξεκάθαρα ότι εναντιώνεται πλήρως στις ηλεκτρονικές ταυτότητες και με κάθε τρόπο θα πολεμήσει.

    Ενώ οι μητροπολίτες λένε ακριβώς τα αντίθετα ότι δεν τρέχει τίποτα.

    Υ.Γ. υπάρχουν αρκετά βίντεο που δείχνουν τον ίδιο και τα στελέχη του να εναντιώνονται για σχεδόν όλα τα θέματα στην κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ανεβάσω και το βίντεο που μιλάει στη Βουλή:

    https://youtu.be/EprejbG0AP0?si=iuxyEZg1wqlBOVA9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρῆστο, δὲν πρόκειται ἄλλο νὰ τὸ συνεχίσω, τὰ κάλυψα νομίζω ἀρκετὰ γιὰ ὅσα γράφεις ἀλλὰ τελικὰ οὔτε ἐσὺ θέλεις ἤ δὲν μπορεῖς νὰ δῇς τὴν πραγματικότητα, προσπερνῶντας ὅλα τὰ ἐπιχειρήματα ποὺ ἀποδεικνύουν περίτρανα ὅτι ὅλα αὐτὰ ποὺ λένε δὲν ἀγγίζουν κανέναν ἀπὸ τοὺς ἄνωθεν, οὔτε μποροῦν νὰ βάλουν τὸν κόσμο νὰ σκεφτῇ τί γίνεται στὸ παρασκήνιο, ὥστε ἔστω καὶ κάποιοι λίγοι νὰ βοηθηθοῦν καὶ νὰ ξυπνήσουν καὶ κυρίως νὰ δοῦν τὸ πνευματικὸ μέρος, ποὺ αὐτὸ εἶναι στὴν οὐσία τὸ πρόβλημά μας.

    Καὶ ὅλοι ὅσοι τοὺς πιστεύετε, ὑποβαθμίζετε τὰ ὅσα ἀρνητικὰ τους μέχρι τώρα προβάλλει ὁ ὁποιοσδήποτε.

    Ἐὰν ἐσένα σὲ καλύπτουν αὐτὰ ποὺ μοῦ ἀνέφερες, πίστευέ τους καὶ στήριζέ τους.

    Ὅπως φαίνεται, μᾶλλον ἐμεῖς δὲν ἀγαπᾶμε Χριστὸ καὶ Πατρίδα παρὰ μόνο οἱ πιστεύσαντες τὴν ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφούλη μου Πάνο γνωρίζω πολύ καλά πόσο αγαπάς τον Κύριον μας Ιησού Χριστό και την πατρίδα μας την Ελλάδα.

    Αν δεν την αγαπούσες δεν θα έβαζες το κεφάλι σου στον ντορβά με τα φίδια.

    Όμως και ο Δάσκαλος πράττει και λέει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που μας λένε οι μητροπολίτες.
    Ο χρόνος θα δείξει όταν έρθει ο κόμπος στο χτένι κατά πόσο αυτά που λένε τα πιστεύουν και τα πράττουν.

    Καλό και ευλογημένο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Πάνο, στο σημείο 1 του σχολίου σου της 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:36 μ.μ. δεν είσαι πειστικός. Προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί δε μας λέει ο κ. Κωνσταντίνος την αιτία της διαγραφής λέγοντας ότι στον πόλεμο δεν βγάζεις όλα σου τα όπλα. Μα δεν πρόκειται για πόλεμο ούτε για όπλα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε συνέχεια, ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων κλπ. Ελπίζω δηλαδή να μην έχουμε τέτοιο χαρτοπόλεμο. Ο άνθρωπος ενημερώνει δημοσίως για μια αδικία που θεωρεί ότι υπέστη, αλλά δε μας λέει με ποια πρόφαση την υπέστη. Εμείς που τα παρακολουθούμε από απόσταση απλά δεν καταλαβαίνουμε τι υπέστη. Τόσο απλό είναι το θέμα. Δε χρειάζονται αναλύσεις, απλά η ανακοίνωση του κυρίου είναι ελλειπής, μας αφήνει ερωτηματικά και δεν μας επιτρέπει να σχηματίσουμε πλήρη εικόνα της θέσεώς του. Ώστε βρε παιδί μου, να πειστούμε κι εμείς ότι έχει δίκιο και να τον υποστηρίξουμε τον άνθρωπο.

    Το θέμα με τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων δεν ήταν σωστή κίνηση, το είχαμε πει και τότε που έγινε. Απλά εκ του αποτελέσματος δεν πληρώθηκε, καθότι η Νίκη στις δεύτερες εκλογές ανέβασε τα ποσοστά της ακόμα και στις περιφέρειες που είχαν γίνει οι αλλαγές (π.χ. Λάρισα). Το οποίο μας δείχνει ότι οι ψήφοι ήταν μάλλον για τον ίδιο το Νατσιό και την όλη προσπάθεια, παρά "εκλογική πελατεία" των υποψηφίων βουλευτών.

    Εξακολουθώ να ισχυρίζομαι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Νίκης είναι ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται απ' αυτό το Βουλευτήριο, που κανείς δεν ξέρει τι είναι και από ποιους απαρτίζεται. Διάφορες φήμες από στόμα σε στόμα, ο ένας γέροντας, ο άλλος γέροντας, δεν καλύπτουν και δεν αναπαύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ἀδελφὲ, μᾶλλον δὲν κατάλαβες γιὰ ποιὸν πόλεμο ἐννοῶ καὶ ἔχεις δίκιο νὰ μοῦ γράφεις ἔτσι.
    Ἐννοῶ τὸν πόλεμο ποὺ ἔχει κάνει ἡ ΝΙΚΗ/βουλευτήριο, πές το ὅπως θέλεις, στὰ ἄτομα ποὺ πραγματικὰ εἶχαν χριστιανικὸ φρόνημα καὶ τοὺς ἔβγαλαν ὅπως ἔγραψα ἀπὸ τὶς πρῶτες θέσεις στίς λίστες καὶ τώρα τοὺς διαγράφουν.

    Ἐπειδὴ μπορεῖ νὰ ἀπαντήσουν μὲ διάφορες δικαιολογίες ἀπὸ τὴν ΝΙΚΗ καὶ νὰ προσπαθήσουν νὰ δικαιολογήσουν καὶ νὰ πείσουν τὸν κόσμο γιὰ αὐτὴν τους τὴν κίνηση, τότε θὰ βγάλουν τὰ ὑπόλοιπα ποὺ δὲν ἔγραψε ὁ κ. Μαυρομουστακάκης καὶ τὰ ὑπόλοιπα ἄτομα ποὺ διεγράφησαν, γιὰ νὰ διαψεύσουν σὲ ὅτι τυχὸν ψέμματα εἰπωθοῦν ἐκ μέρους τῆς ΝΙΚΗΣ.

    Ἴσως φαίνεται βαρὺ λέγοντας γιὰ «πόλεμο» ἐκ μέρους τῆς ΝΙΚΗΣ, ἀλλὰ θὰ τὸ πῶ γιὰ πολλοστὴ φορά, χριστιανικὴ φωνὴ δὲν ἔχει ὑπάρξει μέχρι σήμερα.

    Ἐξαρτᾶται βέβαια, ὁ καθένας πῶς τὴν ἐννοεῖ τὴν χριστιανικὴ φωνή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναλαμβάνω κάποια στελέχη του κόμματος θέλησαν να στήσουν κόμμα μέσα στο κόμμα. Προτίμησαν το διχασμό στρέφοντας μία ομάδα εναντίον της άλλης. (Η πληροφορίες μας μας μιλάνε για τον κύριο Κωνσταντίναο)Η κυρία Βιορίκα έστελνε απειλητικά sms στον Πρόεδρο ενώ είχε συνταχθεί με τη Νέα Δημοκρατία Ενώ από τη στιγμή που ήταν στην Νίκη. Ποιο κόμμα και ποιος λογικά θα χει σκεπτόμενος άνθρωπος θα μπορούσε να ανεχτεί αυτά τα πράγματα;

      Διαγραφή
  18. Ο κύριος Κωνσταντίνος μαυρομουστακάκης προκάλεσε διχασμό στο κίνημα των υγειονομικών. Άλλα αποφάσιζε το συντονιστικό όργανο των υγειονομικών και άλλα έκανε εκείνος και μία μικρή ομάδα που είχε συνταχθεί μαζί του. Αυτή την διάσπαση προσπάθησε να περάσει και στο κόμμα ΝΊΚΗ. Ενδεχομένως είναι υπεύθυνος για την όχι και τόσο καλή στάση που έδειξε το κόμμα στην αρχή τουλάχιστον εναντίον της κυρίας ομάδας των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας. Τον ίδιο διχασμό προσπάθησε να σπείρει και ήρθε κόμμα δεν τα κατάφερε. Δημιουργούσε προβλήματα κατά καιρούς η διαγραφή ήταν επόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δὲν μᾶς τὰ κάνεις πιὸ λιανά;

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας!
      Σχετικά με το σχόλιο του κ.Τάκη, επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, θα ήθελα να τον ενημερώσω τα εξής:
      Οι συντονιστές από αρκετά νοσοκομεία , αποφασίσαμε από την αρχή οι συγκεντρώσεις μας να γίνονται στο Σύνταγμα.
      Κάποιοι άλλοι συνάδελφοι υγειονομικοί ήθελαν πέρα από το συντονιστικό να κάνουν ένα άλλο σωματείο και αποφάσισαν να κάνουν τις συγκεντρώσεις τους σε διαφορετικό μέρος, π.χ. στο πάρκο.
      Οι συγκεντρώσεις των υγειονομικών στο Σύνταγμα ξεκίνησαν με τις αναστολές μας κ τελείωσαν όχι με την ανακοίνωση της επιστροφής μας, αλλά τελείωσαν την τελευταία Κυριακή πριν την επιστροφή μας. Οι υπόλοιπες όμως ομάδες των υγειονομικών είχαν σταματήσει πολύ πιο πριν .
      Οι υγειονομικοί στο Σύνταγμα είχαν επικοινωνία όπως και ο ίδιος ειχα με όλες τις ομάδες υγειονομικών πανελλαδικά.
      Πάντα όμως προσπαθούσαμε στις συγκεντρώσεις μας κάθε Κυριακή να διαφυλαγόμαστε από το καπέλωμα άλλων παρατρεχάμενων που καπηλεύονταν τον αγώνα μας.
      Οι υγειονομικοί στο Σύνταγμα είχαν στις αφίσες παντα τους Ευζώνους φωτογραφία .
      Στο συντονιστικό όμως που επικαλείστε κ. Τάκη στις αφίσες είχαν κάποιες φορές την κόκκινη γροθιά με τη φράση « NO PASARAN »...Και αφίσες κομματικών χώρων.
      Εάν σας εκφράζουν τέτοιου είδους αφίσες οκ , τότε κατά τη δική σας γνώμη είμαστε διχαστικοί οι υπόλοιποι….
      Δεν θα αναφερθώ ποιους ομιλητές είχαμε στο Σύνταγμα, το μόνο που θα πω είναι πως ποτέ οι δικές μας συγκεντρώσεις δεν πολιτικοποιήθηκαν.
      Διότι , η κάθε ομάδα υγειονομικών είχε διαφορετικό σκοπό και στόχο.
      Σε έναν πόλεμο δεν δίνει μάχη όλο το στράτευμα σε ένα συγκεκριμένο μέρος.
      Αυτό το κάνει μόνο η 5η φάλαγγα του εχθρού, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το σύστημα που θέλει να σε μαντρώσει..
      Ευχαριστώ κ. Τάκη που μου δώσατε την δυνατότητα να φέρω στην μνήμη μου ευχάριστες στιγμές κ ανεπανάληπτες που έζησα με τους συναδέλφους μου ειδικά στις συγκεντρώσεις μας στο Σύνταγμα.
      Είναι λίγο πράγμα στο τέλος των συγκεντρωσεων κάθε Κυριακή να πηγαίνουμε μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και να ψάλλουμε την Υπερμάχο και τον Εθνικό Ύμνο;
      Είναι λίγο πράγμα κ.Τάκη στο άκουσμα του ύμνου της Παναγίας μας να βλέπεις κάποιες φορές τα πρόσωπα των εκεί αστυνομικών να δακρύζουν;
      Επίσης σχετικά με τη ΝΙΚΗ ουδέποτε υπήρξα διασπαστικό στοιχείο αλλά πάντοτε ασκούσα κριτική με σκοπό την βελτίωση και την διόρθωση των κακών κειμένων.
      Επιπλέον ουδέποτε δημιούργησα διασπαστική ομάδα…αγωνίστηκα για τη ΝΙΚΗ, για την καθαρή ΝΙΚΗ !
      Κύριε Τάκη από μια ελλειπή ενημέρωση η επιτροπή του πολιτικού Μαυροκορδάτου ξήλωσε τον αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη…

      Κωνσταντίνος Μαυρομουστακάκης

      Διαγραφή
  19. Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε. Δεν ωφελεί να μαλώνουμε. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει με τα στελέχη της νίκης και να πάρει πληροφορίες και από κει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο λογικό. Εγώ το έκανα. Διότι αρκετά Από τα στελέχη της νίκης είναι φίλοι μου η γνωστή μου. Είναι επίσης φίλοι και γνωστοί του πνευματικού μου αλλά και γνωστών μου αγιορειτών Πατέρων. Όποιος θέλει λοιπόν και έχει τη δυνατότητα ας επικοινωνήσει μαζί τους θα δει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως περιγράφονται πιο πάνω. Αυτό και τέλος. Καλό σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για δοκιμάστε να πάρετε πληροφορίες από στελέχη τους! Η κ. Βερονίκη κατεβαίνει υποψήφια με ανεξάρτητο συνδυασμό στον Δήμο Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη και όχι υπό την ΝΔ. Ο κ. Νατσιός όσες φορές ρωτήθηκε αν είναι εμβολιασμένος απάντησε πως η ανθρωπότητα έχει κάνει αγώνες υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να απαντήσει. Και επειδή βασικό σύνθημά τους που έγραψαν στα παλιά τους τα υποδήματα τον αγώνα των υγειονομικών και η αφωνία τους στην επιχειρούμενη γενοκτονία είναι ο μη διχασμός, το αλαλούμ στα σχόλια δείχνει ξεκάθαρα πόσο δεν έχουν διχάσει! Όσο για τις αλλαγές στους βουλευτές και η ύπαρξη αόρατου Βουλευτηρίου, πόσο τους χωρίζει από μια σέχτα; Η πίστη και υπακοή στον Βαρθολομαίο μετά από τα προηγούμενα, είναι αυτονόητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή