Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

🤫🚷 Τὸ νέο «κατόρθωμα» τοῦ πατριωτικοῦ καὶ δημοκρατικοῦ κόμματος ΝΙΚΗ γιά τήν «ἀσφάλειά» μας


 
Είναι δυστυχώς οδυνηρό να βλέπεις ένα δημοκρατικό κίνημα να συντάσσεται με τους υπαλλήλους της «μεγάλης επανεκκίνησης», συν-ψηφίζοντας ολέθριες καταδυναστευτικές ευρωπαϊκές οδηγίες. Κίνημα το οποίο επικαλείται οτι ενδιαφέρεται για την ελευθερία του λόγου, δηλαδή την ελευθερία του να έχει το δημοκρατικό δικαίωμα ο σημερινός άνθρωπος ο βαλλόμενος από κάθε Νεοταξική και διαστροφική επιθετικότητα, να λέει ελεύθερα την γνώμη του χωρίς να φοβάται τους αντιτρομοκρατικούς, αντιρατσιστικούς και όλους τους αντι-ανθρώπινους και αντιδημοκρατικούς νόμους, με τους οποίους θα τον οδηγήσουν στην καταδίκη, διαμέσου του φόβου των συνεπειών της ελευθερίας σκέψης και λόγου, με τελικό αποτέλεσμα την ολοκληρωτική σίγηση κάθε ελευθέρου και δημοκρατικού δικαιώματος.

Παρόμοιες προσπάθειες ξεκίνησαν έντονα αρκετά χρόνια παλαιότερα, ενθυμούμαι το 2011, το τότε δεκανίκι του ολέθριου ΠΑΣΟΚ της έναρξης του ξεπουλήματος της πατρίδος μας, τον Καρατζαφέρη και τα δοσίλογα μεγαλοστελέχη του που τώρα μας βασανίζουν και μας καταδυναστεύουν, να προσπαθούν να περάσουν παρόμοιους νόμους για να αποφύγουν τότε, την κατακραυγή της εσχάτης προδοσίας του ελληνικού λαού. Προφανώς δεν ήταν έτοιμη η ελληνική κοινωνία τὀτε να τους δεχτεί και τους απέσυραν.
 
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε οτι μέγας διδάξας σε αυτή την νεοταξική επίθεση φίμωσης, και λαγός παρόμοιων εξελίξεων, ήταν η εγκάθετη ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ιδιαιτέρως η ΔΙΣ.(Διαρκής Ιερά Σύνοδος)
 
Ήταν η πρώτη φορά στην εκκλησιαστική ιστορία που ξεδιάντροπα και φανερά κατέλυσαν, διέλυσαν την διαχρονική Συνοδικότητα της Εκκλησίας, τον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάϊο του 2020 όταν απαγόρευσαν (αυτή η μικρή κάστα της ΔΙΣ) να μιλάει δημοσίως ακόμη και στο ποίμνιό του, οποιοσδήποτε Επίσκοπος!!  Οι μόνοι σε όλη την ελληνική επικράτεια που είχαν το δικαίωμα και την δυνατότητα να ομιλούν, ήταν ο συγκεκριμένος Αρχιεπίσκοπος, και ο θεωρητικός του, ο προωθητής και πλασιέ των ανεξέλεγκτων σκευασμάτων που επέβαλαν στο σώμα των ανθρώπων, οι Κλάους Σβαμπ, Χαράρι, Γκειτς, και οι υποτακτικοί τους, ο Ναυπάκτου Ιερόθεος. 
 
Είδαμε πόσο κυνήγησαν ένα χρόνο αργότερα τον μακαριστό Αιτωλίας, και των Κυθήρων επειδή εόρτασαν στις δικές τους Μητροπόλεις το Πάσχα, ορθοτομώντας τον Λόγον της Αληθείας. Αλλά και τον Κερκύρας Νεκτάριο, επειδή τόλμησε να υπάρχουν στον Καθεδρικό Ναό περισσότεροι από τον αποκρυφιστικό αριθμό 9 παρισταμένων, που είχε επιβληθεί να υπάρχει κατά την τέλεση των Θείων ακολουθιών, μέσα στου Ιερούς Ναούς.
 
Για ποιά συνοδικότητα μπορούμε σήμερα να μιλάμε; Αυτήν την εκτέλεσαν το 2020, έχει καταργηθεί επισήμως επί τη εμφανίσει της κατασκευασμένης πανδημίας.

Να περιμένουμε, μετά την ανησυχητική ανακήρυξη του τριήμερου εθνικού; πένθους, και άλλες παρόμοιες κινήσεις και συστρατεύσεις και από τα επονομαζόμενα ορθόδοξα κινήματα στα οποία ήλπισε και στήριξε τις ελπίδες του ο καταταλαιπωρημένος και προδομένος ελληνικός λαός;

Για ενημέρωση, μερικές χαρακτηριστικές δημοσιεύσεις:

8 σχόλια:

  1. Σε ότι αφορά τα θέματα που γράφετε για τη ΝΙΚΗ, κάνετε λάθος και απλά συκοφαντείτε. Είναι εύκολο αυτό. Το δύσκολο είναι να ασχοληθείτε σοβαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καὶ τώρα μᾶς εἶπες κάτι...
      Μιᾶς καὶ ἀσχολεῖσαι ἐσὺ σοβαρὰ, γιὰ πές μας κάποια ἀπ᾿ τὰ λάθη μας καὶ τὶς συκοφαντίες.

      Διαγραφή
    2. Την απάντησίν σας θα την πάρετε μέσω της Φαίης : Εσείς μισθώνεσθε από την ΝΙΚΗ (δεκα-ΝΊΚΙ , λέω εγώ), ή ανήκετε στους βρεφοποιημένους πολίτες;;;

      Διαγραφή
  2. ἔχει κόπο καὶ πόνο τὸ ξεκαθάρισμα, ἄς εἶναι καλοδεχούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΙΚΗ για το νομοσχέδιο πρόληψης διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο – μύθοι και αλήθειες.

    https://www.nikh.gr/arthra/arthra/682-nomoschedio-prolepses-tromokratikou-periech

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, τώρα τὸ διάβασες καὶ φωτίσθηκες καὶ ἔρχεσαι νὰ φωτίσῃς καὶ ἐμὰς;... Μπορεῖς νὰ διαβάσῃς καὶ τὸ δικό μου ἄρθρο καὶ νὰ πάρῃς τὶς ἀπαντήσεις ἐδῶ: https://ethnegersis.blogspot.com/2023/11/blog-post_726.html?sc=1700832450936#c5110351307913595371

      Διαγραφή
  4. Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΉ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρακλάδι της ΝΔ ειναι και ότι και να πουν ειναι σάπια λόγια, ψευτοδιδάσκαλοι, αλλα λενε μπροστά και άλλα κάνουν απο πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή