Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Γνωρίζατε ότι η μετφορμίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του COVID; Είναι πραγματικά "ασφαλής και αποτελεσματική".

Η δοκιμή φάσης 3 για τη μετφορμίνη δείχνει ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική κατά του COVID. Είναι πολύ ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο από τα εμβόλια COVID.
 
 Η Carolyn Bramante έκανε πολλαπλές μελέτες που δείχνουν ότι η μετφορμίνη λειτουργεί για τη θεραπεία του COVID. Δημοσιεύθηκε σε 2 επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Ωστόσο, καμία οδηγία για τη θεραπεία του COVID πουθενά στις ΗΠΑ δεν συνιστά τη χρήση της.
 
Steve Kirsch

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Συνοπτική παρουσίαση
 
Αν δεν σας έχω πείσει ακόμα για το πόσο διεφθαρμένη είναι η ιατρική κοινότητα, αυτό εδώ θα το κάνει.

Η μετφορμίνη είναι ένα πολύ ασφαλές φάρμακο το οποίο έχει αποδειχθεί σε πολλαπλές τυχαιοποιημένες μελέτες ότι μειώνει τη νοσηλεία και το θάνατο και μειώνει την πιθανότητα μακροχρόνιας COVID. Είναι ένα πολύ ασφαλές φάρμακο. Οι μελέτες δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές.

Μαντέψτε πόσες κατευθυντήριες γραμμές κλινικής θεραπείας στις ΗΠΑ έχουν προσθέσει τη μετφορμίνη στα πρωτόκολλά τους;

Αν μαντέψετε μηδέν, έχετε δίκιο.

Ακολουθούν οι μελέτες
 
Φάση 3 DB-RCT έδειξε ότι η προσαρμοσμένη αναλογία πιθανοτήτων για νοσηλεία ή θάνατο ήταν 0,47 (95% CI, 0,20 έως 1,11) με τη μετφορμίνη. Έτσι, πρόκειται για μείωση του κινδύνου κατά 53% περίπου, η οποία είναι πολύ καλύτερη (και ασφαλέστερη) από τα εμβόλια COVID.

Θεραπεία του COVID-19 στα εξωτερικά ιατρεία και επίπτωση της κατάστασης μετά το COVID-19 σε διάστημα 10 μηνών (COVID-OUT): πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, τετραπλά τυφλή, παράλληλης ομάδας, δοκιμή φάσης 3 (The Lancet)
 
Όταν η μετφορμίνη ξεκίνησε εντός 3 ημερών από την έναρξη των συμπτωμάτων, η HR για μακροχρόνιο-COVID ήταν 0-37 (95% CI 0-15-0-95), δηλαδή μείωση του κινδύνου κατά 63%.

Περίληψη
 
Την επόμενη φορά που θα πάθω COVID, θα πάρω μετφορμίνη.

Επίσης, δεν είναι ενδιαφέρον το πώς διαφορετικές μελέτες παίρνουν δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα για το ίδιο φάρμακο; Η επαναληψιμότητα των DB-RCT φαίνεται να είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να μην τις εμπιστευόμαστε.

Πηγή:https://kirschsubstack.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου