Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη. Από το Halloween στην Σατανολατρεία. Φωτογραφίες- Βίντεο. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

 
Μέσα σε λίγα χρόνια ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ στην πατρίδα μας μία ακόμη ξενόφερτη γιορτή : το Halloween.

Το Halloween εμφανίστηκε αρχικά μέσα από τα βιβλία της Αγγλικής γλώσσας -ακόμη και τα σχολικά- εξαιτίας της άγνοιας της συντριπτικής πλειοψηφίας των καθηγητών Αγγλικής για το πνευματικό του υπόβαθρο.

Πολύ σύντομα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο εορτασμός της παγανιστικής (και σατανιστικής;) αυτής εορτής δείχνει να έχει επιβληθεί στην άλλοτε ελληνική, αγιοτόκο, βυζαντινή πόλη της Θεσσαλονίκης. 
Και όπως θα διαπιστώσετε με ατράνταχτα ντοκουμέντα οι παραστάσεις δαιμόνων και σατανικών μορφών έχουν κατακλύσει την πόλη (ΔΕΝ υπερβάλουμε, θα το διαπιστώσετε φτάνοντας στο τέλος της ανάρτησης και κυρίως βλέποντας σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο).
 
Δείτε μερικές πρώτες φωτογραφίες από το voria.gr (σύνδεσμος)

« Η Voria.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις με εκδηλώσεις και δράσεις  για τη «βραδιά των νεκρών» στη Θεσσαλονίκη». 

«... η πόρτα για τον κάτω κόσμο ανοίγει»  γράφει μια πρόσκληση

μια άλλη πρόσκληση αυτή γράφει : « (...) ένα φαντασμα…γορικό «Night of the Living Dead» Party, το οποίο θα έχει spooky μουσικές, Face Painting, το special cocktail που ετοιμάστηκε ειδικά για το Spookfest, το Purple Nightmare».   Διευκρίνηση: spooky=στοιχειωμένος, nightmare=εφιάλτης

Άλλη πρόσκληση: « (...) το πιο τρομακτικό aperitivo της χρονιάς! Κολοκύθες, σκελετοί και νυχτερίδες θα σας περιμένουν...»


Μία ακόμη : « (...) θεματική βραδιά Halloween Night»

 « (...) ψυχές από όλα τα μήκη και πλάτη της γης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τη νύχτα του Halloween. Φωνές, μουσικές, φώτα και φρικιαστικά ροφήματα...»

Μία ακόμη πρόσκληση για εκδήλωση Halloween στη Θεσσαλονίκη: «Για 7η συνεχή χρονιά το (...) διοργανώνει βραδιά αφιερωμένη στην μακάβρια γιορτή και καλεί...»

 
Ανακοινώσεις για Halloween Party σε κάθε τοπικό μέσο (Thessnews.gr,   σύνδεσμος)

Δημοσίευμα του karfitsa.gr (σύνδεσμος)  για το Halloween στη Θεσσαλονίκη:
«Μία κραυγή ακούγεται από το Ian’s Lounge Bar του Regency Casino Thessaloniki! Το Ian’s Lounge Bar ντύνεται ala Ηalloween»


Εστιάζουμε σε δύο ακόμη προτάσεις-εκδηλώσεις από το ίδιο site. Στην μία εικονίζεται ο παντόπτης οφθαλμός. Στην άλλη (κάτω δεξιά) σατανιστικές χειρονομίες (τα κέρατα του διαβόλου)
 



Σε ένα άλλο site το biscotto.gr (σύνδεσμος) διαβάζουμε για τον εορτασμό (και μάλιστα για δύο 3ήμερα!) στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης:
 
 δείτε τι προτείνουν στα παιδιά σας :
«Paint me Scary, για τρομακτικές μεταμορφώσεις!», αλλά και «Halloween Riddle Story, για να λύσουμε τα ξόρκια! Με βοηθό ένα φάντασμα, (...) σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι για να σας εξηγήσει πώς ο κακός μάγος με το πιο ισχυρό ξόρκι, του πήρε όλο του το σώμα. Η αποστολή των επισκεπτών (...) να σπάσουν το ξόρκι, ώστε ο Mr. Ben να «πάρει πίσω» το σώμα του

 
Μία ακόμη γιορτή Halloween για παιδιά σε πολυχώρο της Θεσσαλονίκης (σύνδεσμος):
 
Το τοπικό Ράδιο Θεσσαλονίκη προβάλει (σύνδεσμος) τις βιτρίνες με όλον αυτό τον σατανόπληκτο οχετό:
 

 
Διαβάζουμε για το Halloween στο sansimera.gr (σύνδεσμος)
«Πιστεύεται ότι οι ψυχές των ανθρώπων που πέθαναν κατά τη διάρκεια του έτους ψάχνουν να μπουν σ' ένα σώμα για να κερδίσουν την αθανασία. Οι ζωντανοί από την πλευρά τους, ντυμένοι με παράξενα κοστούμια και κάνοντας θόρυβο, προσπαθούν να φοβίσουν και να διώξουν τα πνεύματα. (...) Οι χριστιανικές οργανώσεις αντιδρούν, θεωρώντας ότι το έθιμο έχει ειδωλολατρικές ρίζες και σατανιστική χροιά. Το Βατικανό το βλέπει σαν ένα παιδικό παιγνίδι και γι' αυτό το συγχωρεί»



Κάποιος θα μπορούσε να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω ότι αποσκοπούν απλά στο εμπορικό κέρδος.
 
Τότε, τι είναι αυτά που ακολουθούν :
 
 Πολυτεχνική Σχολή - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμειο Θεσσαλονίκης 17/4/2021 (λίγο πριν το Πάσχα). Φοιτητές προσκυνούν δημόσια μια μεγάλη σατανική μορφή μέσα στο Α.Π.Θ.
 

 Ακολουθεί σχετικό σχόλιο της Καλλιόπης Σουφλή στα Αττικά Νέα (σύνδεσμος):
 
«Κανείς δεν επεμβαίνει κανείς να γκρεμίσει το άγαλμα και τα τσόλια που το προσκυνούν (...)
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ … ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο … “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ” ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
ΕΛΕΟΣ!
Σταματά ο νους του ανθρώπου.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αλλά ξέχασα…
Τι είπαμε πως είναι για τους ε#ρ$ίους η Θεσσαλονίκη;
Η ΜΙΚΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ;;;»



Δείτε τώρα την μεγάλη αποκάλυψη:
Ποια να είναι η «Λίλιθ» και ποιοι οι 3 γίγαντες της «δεύτερης Ιερουσαλήμ»;;; Και μάλιστα μια τέτοια αποκάλυψη να προβάλλεται ζωντανά στον Αντ1!

Στις 3 εισόδους της Θεσσαλονίκης έχουν γίνει τεράστια γκράφιτι που όπως αποκαλύπτει :
«Για πρώτη φορά σε πανελλήνιο κανάλι, στον ΑΝΤ1, o ceo του GRDiscovery, Πρόδρομος Κοφσανίδης, μίλησε για την ιστορία της Λίλιθ και τους 3 γίγαντες της δεύτερης Ιερουσαλήμ, της Θεσσαλονίκης! Στο χρόνο που είχε αποκωδικοποίησε τα 3 αυτά γκράφιτι και μιλήσε για την πανθρησκεία της αίρεσης της Λίλιθ αλλά και για τον παντεπόπτη οφθαλμό των Τεκτόνων(οι επισημάνσεις με έντονα δικές μας).  
 
Προσέξτε πως όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να μειώσει τον αντίκτυπο από τις δηλώσεις λέγοντας ότι καθένας αντιλαμβάνεται ο ίδιος τι παριστάνει ένα έργο τέχνης, παρεμβαίνει άμεσα ο αφηγητής και αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Τα (σατανικά) μηνύματα των τεράστιων γκράφιτι στις 3 εισόδους της πόλης ΔΕΝ επιδέχονται άλλη ερμηνεία!


Δείτε το βίντεο την προκλητική αυτή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
 

Δείτε και τα τεράστια γκράφιτυ (με δεδομένο ότι η τοποθέτηση σκαλωσιάς και η σχετική άδεια από τον Δήμο και την Πολεοδομία, μαζί με τις ασφαλιστικές καλύψεις για ένα απλό βάψιμο -και όχι ζωγραφιά- μιας πολυκατοικίας κοστίζει κατ΄ελάχιστο 10.000 ευρώ, είναι άξιο απορίας ποιος χρηματοδότησε αυτά τα τεράστια και πολυδάπανα «έργα»)

πηγή φωτογραφίας

πηγή φωτογραφίας. Προσέξτε : αντί για κεφάλι υπάρχει η λάμπα με την γη, και ζωγραφισμένα περιμετρικά τα σύμβολα όλων των θρησκειών (πανθρησκεία).

Αντίστοιχες φωτογραφίες προβάλλονται και στο νεοταξικό vice, αποσιωπώντας τα μηνύματα που υποκρύπτουν
 
πηγή 2 φωτογραφιών


Στο επίμαχο βίντεο η Θεσσαλονίκη
η πόλη της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, 
η πόλη του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά
αποκαλείται «δεύτερη Ιερουσαλήμ»!!!
Ετοιμάζεται μήπως κάτι και δεν το ξέρουμε; 
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν αντίστοιχα γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη (ενδεχομένως για να το εμπεδώνουμε σιγά σιγά) :
 

πηγή των 2 φωτογραφιών


Στο επόμενο βίντεο αξίζει να ακούσετε τον Αρχιμανδρίτη Σάββα Αγιορείτη 
(προσοχή: δεν έχει καμμία σχέση με τον συνονόματό του μοναχό που αυτοαποκαλείται «"γέροντας" Σάββας Λαυρεώτης») 
να σχολιάζει την επιβολή της σατανολατρείας στη Θεσσαλονίκη (παντεπόπτης οφθαλμός, πανθρησκεία, Lilith, οι «φύλακες του κακού» στις (αρχαίες) εισόδους της πόλης, Καμπάλα, μασονία κλπ) :


 
 
 
Δείτε ένα ακόμη «παράξενο» γκράφιτι στην Θεσσαλονίκη
 
Αντί τα χέρια του πιστού να κοιτάνε προς τον ουρανό, προς τον Θεό, είναι στραμμένα προς τα κάτω! πηγή φωτογραφίας.

 
Γιγαντοπανό με τα σύμβολα της Πανθρησκείας (σταυρός, αστέρι, ημισέληνος) είχε αναρτηθεί και στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα έξω από την Δ.Ε.Θ. αλλά σε ένα από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία κατά τη διάρκεια επεισοδίων κάποιοι νέοι το ξεκρέμασαν και το έκαψαν :
 

 
 
 
Και φυσικά αντίστοιχα μηνύματα μέσω γκράφιτι και στην Αθήνα. Ενδεικτικά:

Να θυμίσουμε το άγαλμα στο χρώμα του σατανά με τίτλο «Φύλακας (άγγελος)», που είχε την μορφή δαίμονα;


Υπάρχει όμως κάτι πίσω από τις φρικιαστικές φιγούρες και στολές; 

Υπάρχουν όντως σατανιστικές τελετές;  
Υπάρχει σχετικό ημερολόγιο;
Δείτε φωτογραφία από το βιβλίο «The 13 Satanic Bloodlines: Paving the Road to Hell» του Robin de Ruiter (αξίζει να διαβάσετε την εισαγωγή στα αγγλικά, εδώ)
 
Παρατηρήστε ότι η πιο συνηθισμένη τελετή είναι η θυσία είτε γυναικών είτε παιδιών!

 Το εξώφυλλο του βιβλίου:


Επίλογος

Σε μια Ελλάδα που λιμοκτονεί πνευματικά, είναι αναπόφευκτο να αναδεικνύεται πλέον ξεδιάντροπα η πρόκληση του σατανισμού στις κάθε είδους εκφάνσεις της (αρχικά ως αστείο ή ως παιχνίδι για να αποφευχθούν οι αντιδράσεις).
 
Δυστυχώς, με την δίωξη ευλαβών ιερέων, οι εστίες αντίδρασης διαρκώς μειώνονται.
 
 
Το Thessaloniki Pride είναι πλεόν θεσμός και του χρόνου (2024) αναμένεται η πανευρωπαϊκή του διοργάνωση στην αγιοτόκο Θεσσαλονίκη μας.
 
Μαζί ένα σωρό άλλες εκδηλώσης παρακμής όπως η «Γυμνή ποδηλατοδρομία» (που μόνο τυχαία δεν οργανώνεται κάθε χρόνο, δείτε σχετικά πλήθος άρθρων και αποκαλύψεων για το ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες διοργανώσεις αλλά και την συνειδητή κάλυψή τους από τους θεσμούς, εδώ, εδώ, εδώ).
 
Μετά την προδοσία της Μακεδονίας, δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε μια μέρα ως άτοικοι της «νέας Ιερουσαλήμ». Αν δεν ξυπνήσουμε προηγουμένως με την κραυγή «Αλλάχ Ακμπάαρ». 
Αλλά τότε, και στις δύο περιπτώσεις, θα είναι αργά. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να αποκαλυπτουμε τα σχέδιά τους.
Διαδώστε την αλήθεια και αγωνιστείτε με όσους εμπιστεύεστε για να παραμείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι πιστοί. 
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου