Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας παιδιών από φυσιολογικά ζευγάρια και η κυβέρνηση θέλει να τα παίρνουν οι ΛΟΑΤΚΙ!


Την στιγμή που εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις υιοθεσίας παιδιών από φυσιολογικά ζευγάρια στη κυβέρνηση ενδιαφέρονται μόνο να περάσουν νόμο για να υιοθετούνται τα παιδιά αυτά από τους ΛΟΑΤΚΙ!
 
Μόνο αυτό το γεγονός είναι η επιτομή του παραλογισμού! Μόνο μέχρι τον Ιούλιο του 2023 είχαν πραγματοποιηθεί 2639 αιτήσεις για υιοθεσία και 445 αιτήσεις για αναδοχή (ανάληψη φροντίδας ενός ανηλίκου).
 
Δηλαδή χιλιάδες οικογένειες φυσιολογικών ζευγαριών που περιμένουν με αγωνία να γίνουν γονείς γιατί δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό βιολογικά για διάφορους ιατρικούς λόγους.
 
Φυσικά, αν προστεθούν και οι αιτήσεις προηγούμενων ετών, το νούμερο των απελπισμένων φυσιολογικών ζευγαριών γίνεται ιδιαίτερα μεγάλο.
 
Και λέμε απελπισμένων διότι τους τίθενται τόσο αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια που κάποιος για να υιοθετήσει ένα παιδί πρέπει να είναι ο… Ροκφέλερ.
 
Πως είναι δυνατόν λοιπόν να θέλει η κυβέρνηση να δώσει παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ ενώ υπάρχουν ζεύγη π.χ. δημοσίων υπαλλήλων, που μπορούν να του προσφέρουν ένα σταθερό περιβάλλον (χωρίς ιδιαίτερη οικονομική άνεση αλλά με εξασφαλισμένη εργασία και άρα δυνατότητα για την βασική κάλυψη των αναγκών του παιδιού).
 
Ας ικανοποιηθούν πρώτα τα αιτήματα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών.
 
Όσο για τα εισοδηματικά κριτήρια, αυτά πρέπει να καταργηθούν. Κανένα παιδί δεν μεγάλωσε άσχημα επειδή οι γονείς του δεν του αγόραζαν τα πάντα.
 
Μεγάλωσε άσχημα όμως όταν δεν έλαβε αγάπη και ανατροφή σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον.
 
Και εδώ θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους όλοι όσοι υποτίθεται διαφωνούν μέσα στη Νέα Δημοκρατία και να μην παίζουν παιχνίδια, όπως να απέχουν την ημέρα της ψηφοφορίας και να πίνουν τα ουισκάκια τους στο μπαρ της Βουλής, γνωρίζοντας ότι θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο από την αντιπολίτευση.
 
Αν όντως τους πονάει αυτό που συμβαίνει να το αποδείξουν παραιτούμενοι από τις βουλευτικές τους έδρες.
 
Για να δείξουν κι αυτοί ότι είναι διαθέσιμοι να χάσουν τα προνόμια τους επειδή η κυβέρνηση τους, ψηφίζει αυτό το παράλογο νομοσχέδιο.
 
Γιατί οι εκ του ασφαλούς διαφωνίες δεν είναι τίποτε παραπάνω από υποκρισίες. 
Η σωστή διαφωνία γίνεται όταν υπάρχει τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για αυτήν. 
Ας κάνουν τον «Ταρζάν» πληρώνοντας το τίμημα και τότε θα έχουν κρατήσει την πολιτική τους αξιοπρέπεια.
 
Οι βασικές προϋποθέσεις μιας υιοθεσίας για τα φυσιολογικά ζευγάρια είναι:
 
α) η ηλικία (τουλάχιστον ένας εκ των δύο υποψήφιων θετών γονέων πρέπει να είναι άνω των 30 ετών & κάτω των 60 ετών. Επίσης, ο θετός γονέας χρειάζεται να είναι μεγαλύτερος από τον υιοθετούμενο τουλάχιστον κατά 18 έτη, αλλά όχι πάνω από 50),
 
β) ποινικό μητρώο (οι θετοί γονείς δεν πρέπει να ‘χουν καταδικαστεί τελεσίδικα ή να εκκρεμεί εις βάρος τους ποινική δίωξη για αδικήματα που επισύρουν έκπτωση από τη γονική μέριμνα -κλαι για τα προβλεπόμενα από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί ναρκωτικών και περί εμπορίας ανθρώπων και οργάνων),
 
γ) οικονομική κατάσταση (να υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης βασικών εξόδων διατροφής, μόρφωσης και ιατρικής περίθαλψης του παιδιού),
 
δ) υγεία (να έχουν οι θετοί γονείς έχουν καλή ψυχική, διανοητική και σωματική υγεία -να μην πάσχουν από χρόνια μεταδοτικά νοσήματα),
 
στ) συναίνεση (να συμφωνεί το ζευγάρι ως προς την πράξη υιοθεσίας. Η δυνατότητα δίνεται και σε άνδρα ή γυναίκα που είναι άγαμος/άγαμη. Είναι απαραίτητη η συναίνεση του προς υιοθεσία ανήλικου παιδιού, αν αυτό έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του).
 
Η διαδικασία ξεκινά με τους υποψήφιους θετούς γονείς να απευθύνονται στα ιδρύματα της χώρας, συνεχίζεται με την κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών, μετά το ίδρυμα αποστέλλει έγγραφο στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία της περιοχής κατοικίας των υποψήφιων θετών γονέων, ώστε να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα από τον κοινωνικό λειτουργό -και να διαπιστωθεί η καταλληλότητα.
 
Εάν δεν υπάρξει κώλυμα, οι υποψήφιοι περιμένουν την ειδοποίηση από το ίδρυμα και τέλος, συμμετέχουν στη διεξαγωγή της δίκης για την έκδοση της τελικής απόφασης της υιοθεσίας του παιδιού.
 
Αλήθεια, όλα αυτά που ισχύουν για τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ως προϋποθέσεις που είναι ουκ ολίγες, θα ισχύουν και για τα ομοφυλόφιλα; Αυτό δεν αναφέρθηκε πουθενά…
 
 
«Πᾶνος» 

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς είναι!Έχω και παράδειγμα από συγγενικά μου πρόσωπα όπου προσπαθούσαν για χρόνια να υιοθετήσουν παιδί και συνεχώς αναβαλλόταν η υιοθεσία. Μέχρι και σκυλί τους έβαλαν να πάρουν! Και μου είπαν αυτά τα πρόσωπα ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν δόθηκε ούτε ένα παιδί για υιοθεσία!
    Και φυσικά ως δια μαγείας,όταν ψηφιστεί αυτός ο διαβολικός νόμος οι διαδικασίες θα αποκτήσουν ταχύτητες ρεκόρ. Ντροπή και μόνο ντροπή! Νομιμοποιούν την παιδεραστία και η ιεραρχία μένει άπραγη! Και όχι μόνο άπραγη αλλά και τιμώρησε τον π Στυλιανό Καρπαθίου που βγήκε και είπε τα αυτονόητα!
    Ρε μιλάμε για τα παιδιά μας!!! Θα τα ρίξουν στο στόμα του διαβόλου! Οι ανώμαλοι θα βιάζουν ελεύθερα το σώμα και την ψυχή τους! Για αυτούς τους λόγους δεν αξίζει να κατέβουμε στους δρόμους και να φωνάξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πολεμούσαν πάντοτε υπερ βωμόν και εστιών.
    Δηλαδή για τους θεούς τους και για τις οικογένειές τους.
    Και οι σύγχρονοι Έλληνες πολεμούμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και τις Πατρίδας την Ελευθερία. (Και Πατρίδα είναι η μεγάλη οικογένεια).
    Σήμερα την Πίστη μας την έχουν βάλει στο στόχαστρο πρωτίστως οι ίδιοι οι αρχιερείς.
    Για αυτό και αναρωτιέται ο Ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, όταν θα ξαναέρθει επί της γης, δηλαδή στην Δευτέρα Παρουσία Του, θα έβρει την Πίστη αληθεί;
    Όσο για την οικογένεια και την μεγάλη οικογένεια, που είναι η Πατρίδα, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν.
    Και όταν κάποιος πάψει να έχει ιδανικά, δηλαδή Πίστη στον Χριστό και αγάπη για την οικογένεια, τότε ποιος ο λόγος να πολεμήσει να αντισταθεί και να θυσιαστεί;

    Αυτός είναι και ο λόγος που η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή τα όργανα του σατανά πολεμούν με τέτοια λύσσα την οικογένεια.


    Τα επίσημα στοιχεία του κράτους αναφέρουν ότι σύμφωνο συμβίωσης έχουν συνάψει 500 ομοφυλόφιλα ζευγάρια και όχι ομόφυλα όπως θέλουν να τα αποκαλούν. (Δηλαδή ανώμαλα).
    Δηλαδή όλη η φασαρία γίνεται για 1.000 άτομα!!

    Φυσικά όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο στόχος των διαολάνθρωπον είναι τα μικρά και αθώα αγγελούδια.
    Και όποιος πειράξει αυτά τα αγγελούδια ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μίλησε για μηλόπετρα, για να είναι βέβαιος και ο πνιγμός αυτουνού που θα τα σκανδαλίσει.
    Εδώ τώρα δεν μιλάμε για απλώς σκανδαλισμό, αλλά για απροκάλυπτη παιδεραστία.
    Να πέσουν στα χέρια του κάθε ψυχανόμαλου και αρρωστημένου ανθρώπου.
    Όταν δεν σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό θα σεβαστούν αυτά τα ανυπεράσπιστα αγγελούδια;

    Όπως λέει ο Αδερφός Παναγιώτης εμείς τι κάνουμε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια;
    Μένοντας αμέτοχοι στον μαγαρισμό των αθώων παιδιών από τον κάθε διεστραμμένο;

    Μπορεί η πλειοψηφία των Ελλήνων να έχει απονευρωθεί και αποχαυνωθεί όμως υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος που έχει ακόμα Πίστη.

    Με λένε Πίστη
    τι κι αν τι είμαι μικρή
    Εγώ κινώ
    Ουρανό και γη.

    Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησόν με τον αμαρτωλό.
    Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.

    Υ.Γ. και όλα αυτά τα επιτρέπει ο Άγιος Τριαδικός Θεός μας, για να φανεί η υποκρισία μας, που κάθε χρόνο στην Πατρίδα μας σκοτώνονται χιλιάδες ανυπεράσπιστα αγγελούδια, από την ίδια τους την μάνα, που θα έπρεπε να δώσει τη ζωή της για τα ίδια τα σπλάχνα της .


    ΑπάντησηΔιαγραφή