Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Επιστολή 647 Καβαλιωτών στους 4 βουλευτές για το γάμο των ομοφυλοφίλων


647 Καβαλιώτες έστειλαν με δικαστικό επιμελητή επιστολή στους 4 βουλευτές του Ν. Καβάλας για το γάμο των ομοφυλοφίλων. Ακολουθεί η επιστολή:

Προς τους Βουλευτές Νομού Καβάλας

1. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

2. Ιωάννη Πασχαλίδη

3. Μακάριο Λαζαρίδη

4. Αγγελική Δεληκάρη


Επιστολή Πολιτών Καβάλα 27-1-2024

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές, Σε λίγες μέρες θα κληθείτε να ψηφίσετε ένα Νομοσχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα τέλεσης πολιτικού γάμου σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς και τη δυνατότητα να υιοθετούν παιδιά.

 

Ως πολίτες της εκλογικής περιφέρειας του Νομού Καβάλας καλούμαστε να σας θυμίσουμε ότι σας αποστείλαμε, εκλέγοντάς σας, στη Βουλή των Ελλήνων, για να λύνετε τα προβλήματα της πατρίδας μας και όχι να δημιουργείτε άλλα μείζονος για μας σημασίας.

 

Η Καβάλα μας, όπως γνωρίζετε, είναι ιστορικά η πρώτη χριστιανική πόλη της Ευρώπης. Εδώ ήρθε ο Απόστολος των Εθνών, Παύλος, φέρνοντας το Φως του Χριστού. Εδώ βαπτίστηκε και η πρώτη χριστιανή στην Ευρώπη, η Αγία Λυδία η Φιλιππησία.

 

Αιώνες τώρα τόσο προ Χριστού όσο και μετά Χριστόν γνωρίζουμε ότι γάμος εστί ένωσις ανδρός και γυναικός και συγκλήρωσις του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία. Αγαπητοί, πιστεύουμε ότι είναι μία ευκαιρία να δείξετε το ανάστημά σας, προσωπικό και πολιτικό, σκεπτόμενοι τη μεγάλη ευθύνη που έχετε για τις αποφάσεις που θα πάρετε απέναντί μας, τους πολίτες του Νομού Καβάλας, την Πατρίδα και την Ορθόδοξη Εκκλησίας μας.

 

Όλοι σας, εξάλλου, δηλώνετε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Ξεχνάτε, όμως, τι διδάσκει η Εκκλησία μας. Αφήνετε στην άκρη τον Απόστολο Παύλο που εδώ και 20 συναπτά αιώνες φωνάζει: «Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες),ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη Βασιλεία του Θεού. Και τέτοιοι ήσασταν κάποιοι από σας.

 

Αλλά πλυθήκατε, αλλά αγιασθήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με την επίκληση του ονόματος του Κυρίου Ιησού Χριστού και με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος (Α ́ Κορ. στ ́ 9-11).Αν ψηφίσετε θετικά τον αντίχριστο αυτόν Νόμο, με τι μούτρα θα εισέλθετε για δοξολογία στον Άγιο Παύλο της Καβάλας;

 

Πρέπει να διαλέξετε Χριστό ή Μητσοτάκη. Τα δικαστήριά μας και συγκεκριμένα ο Άρειος Πάγος με την 1428/2017 απόφασή του έκρινε ανυπόστατο τον γάμο δύο ομοφυλοφίλων, καθώς οι ηθικές και κοινωνικές αξίες και παραδόσεις του ελληνικού λαού δεν αποδέχονται τη θέσπιση τέτοιου γάμου.

 

Ομοίως και με την υπ’ αριθμόν 503/2020 απόφασή του το Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι αντίκειται στη δημόσια τάξη, η υιοθεσία ανήλικου τέκνου από ομόφυλο ζευγάρι, διότι η υιοθεσία από ομοφυλόφιλο ζευγάρι είναι αντίθετη στις κοινωνικές και ηθικές αρχές των Ελλήνων Πολιτών.

Οι δικαστές σέβονται τον Ελληνικό Λαό, εσείς θα τον σεβαστείτε ή θα βάλετε την ουρά κάτω από σκέλια; Εδώ σας θέλουμε στα δύσκολα! Τι φοβάστε τον Μητσοτάκη και την παρέα του; Οι επίγειοι άρχοντες έρχονται και παρέρχονται.

 

Τα αξιώματα φεύγουν μαζί με τα χρόνια μας. Αυτό που μένει είναι η Ιστορία που όλοι μας γράφουμε. Θέλετε να μείνετε ξακουστοί ως οι Βουλευτές που συνέβαλαν να γίνει η Ελλάδα μας ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ; Αν ναι, λυπούμαστε και για σας και κυρίως για μας, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε τις ελπίδες μας σε κιοτήδες που φοβούνται να ψελλίσουν ορθό λόγο, ορθώνοντας το ανάστημά τους, όταν προσβάλλονται η Πίστη, τα Όσια και τα Ιερά της Πατρίδας μας.

 

Τελειώνοντας σας θυμίζουμε ότι ο σύγχρονός μας Άγιος Παΐσιος μάς προειδοποίησε: «Όταν ένας άνθρωπος παραβαίνει μία εντολή του Ευαγγελίου ευθύνεται μόνο αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται νόμος από το ίδιο το κράτος, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος για να παιδαγωγηθεί ».

 

Καλή Φώτιση. Ψηλά το Κεφάλι. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ νενίκησε το κόσμο.

 

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να μην προσβάλετε τον Χριστό και να μην μας προδώσετε.

647 Δημοκράτες Πολίτες του Νομού Καβάλας


*Η παραπάνω επιστολή επιδόθηκε ήδη στους 4 βουλευτές του Ν. Καβάλας μέσω δικαστικού επιμελητή.

«Πᾶνος»
 

1 σχόλιο:

  1. Πῶς ὁ διὰ Χριστὸν σαλὸς Ἰωάννης (Τρελογιάννης) μετέτρεψε ἕναν πρώην τραβεστὶ ἀπομακρύνοντας τὸ δαιμόνιό της ὁμοφυλοφιλίας.
    Εἶναι ὁ πιὸ κατάλληλος αὐτὸς νὰ μᾶς πῆ πὼς ἐδίωξε τὶς ψεύτικες ἡδονὲς τῶν δαιμονίων δὲν δίνει τέτοια πράγματα ὁ Θεός!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή