Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Λυκούργος Νάνης: Δεν θα μείνει ατιμώρητο το έγκλημά τους.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
 
 
Γράφει ο Λυκούργος Νάνης, ιατρός 
 
Αξίζει να παραθέσει κανείς τα πρακτικά της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Βουλής που , προς αιώνια καταισχύνη και ανεξίτηλο στιγματισμό των συνευδοκούντων με το σχεδιαζόμενο έγκλημα μελών της, ενέκρινε το διαστροφικό αυτό νομοσχέδιο.
 
Και τούτο , για να συνειδητοποιήσει κάθε ορθοφρονών και στοιχειωδώς έντιμος άνθρωπος, το μέγεθος του πνευματικού ανοσιουργήματος που διέπραξαν κάποιες επιστημονικές εταιρείες, διά της εν προκειμένω στάσεως κάποιων εκπροσώπων τους, και σε ποιαν άβυσσο ηθικής αθλιότητας και καταπτώσεως έχει κατέλθει μέρος της λεγόμενης "επιστημονικής κοινότητας" που επιχειρεί αναίσχυντα να επενδύσει με ψευτοεπιστημονικό μανδύα το επιχειρούμενο έγκλημα.
 
Έχει καταστεί από καιρού γνωστό, ότι το υπό συζήτηση, ακατονόμαστο νομοθετικό αυτό έκτρωμα και τερατούργημα , έχει κυοφορηθεί και παραχθεί εντός των κόλπων της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.
 
Επιτρέπεται η ιστορική αυτή πανεπιστημιακή Σχολή να παράγει τέτοιου είδους νομοθετικά προϊόντα- βοθρολύματα που προάγουν και καλλιεργούν το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας;
 
Γι αυτό πληρώνονται και αμοίβονται από τον κρατικό προϋπολογισμό κάποιοι προφέσσορες και κάποιες προφεσσόρισες; Για να διαστρέφουν με τους καρπούς της εργασίας τους τη φυσική και ηθική τάξη; Έχουν άδικο, μετά , όσοι θεωρούν το σύγχρονο Πανεπιστήμιο, παν- επιζήμιο για την κοινωνία και το Έθνος;
 
Και έρχονται , κατόπιν, οι εκπρόσωποι των ψυχιατρικών και ψυχολογικών εταιρειών, όπως κατέδειξαν πανηγυρικά οι ανεκδιήγητες τοποθετήσεις τους, να βάλουν και αυτοί το ψευτοεπιστημονικό και επιστημονικοφανές λιθαράκι τους, εκμεταλλευόμενοι την επιστημονική τους ιδιότητα, στην οικοδόμηση του πρωτοφανούς, σε διαστροφικό χαρακτήρα και περιεχόμενο, νομοθετικού αυτού ανοσιουργήματος.
 
Ναι , κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι!
Περί δυσθεώρητου και κολοσσιαίων διαστάσεων εγκλήματος σε βάρος της ηθικής, ψυχολογικής, κοινωνικής και βιολογικής υποστάσεως των παιδιών μας, των αθώων και ανεύθυνων, πρόκειται!
 
Και όσοι φορείς και επιστήμονες , καθ οιονδήποτε τρόπο το επιδοκιμάζουν και συμπράττουν στην προπαγάνδιση, υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεσή του, διαπράττουν και αυτοί, μέγα και ανεξιλέωτο έγκλημα ! Και υπέχουν τεράστιες ευθύνες ενώπιον Θεού και ανθρώπων!
 
Ο ρόλος σας είναι να φρενάρετε την κατά κρημνών πορεία των ά-νομων νομοθετών και όχι να "αβαντάρετε" με την επιστημονική σας ιδιότητα την κατασκευή και ψήφιση νόμων- υπονόμων! Κατά τα άλλα κόπτεσθε για την ψυχική υγεία των παιδιών!
 
"Ντράπηκε" και η ντροπή στην περίπτωσή σας!
 
Αγαπητοί αδελφοί,τόσο στην εν θέματι συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, στη συνεδρίαση αυτή της άμετρης ντροπής και της αφόρητης ηθικής δυσωδίας, όσο και από τις στήλες του βρωμερού και εξωνημένου τύπου και των Μέσων μαζικής εξαπάτησης και εξαχρείωσης ( αμφιβάλλω εάν σε αυτόν τον τόπο που ζούμε υπάρχουν αναιδέστερα, ασεβέστερα και αναξιοπρεπέστερα από κάποιους δημοσιογράφους πλάσματα, αργυρολογίας ένεκεν και ο νοών νοείτω ...) , εξήλθαν στον εξώστη της δημοσιότητας και εξακολουθούν εξέρχονται , να λέγονται και να γράφονται, "ρήματα καταποντισμού" υπό " γλώσσης δολίας"( ψαλμός 51, 6).
 
Αλλά ο Κύριος του Ουρανού δεν θα αφήσει αναπάντητες τις άκρως βλάσφημες τερατολογίες που έχουν υπερκαλύψει τον ουρανό της πατρίδας μας και έχουν υπερβεί κάθε ανεκτό όριο.

Το έχουμε ξαναγράψει: έχουμε φθάσει σε τέτοιο σημείο αναισχυντίας και αποστασίας ώστε να εξαντλήσουμε και αυτήν την πολυύμνητη μακροθυμία του Θεού.

"Διά τούτο ο Θεός καθέλοι σε εις τέλος" ( αυτόθι στ.7).

 "Καὶ ὁ πεσὼν ἐπὶ τὸν λίθον τοῦτον συνθλασθήσεται· ἐφ᾿ ὃν δ᾿ ἂν πέσῃ, λικμήσει αυτόν (κατά Ματθαίον 21,44).

"Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος" ( Προς Εβραίους 10, 31).

Ναι, άνομοι νομοθέτες και οι  "συνευδοκούντες τοις πράσσουσιν", βουλευτές, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί και άλλοι!

Δεν θα μείνει ατιμώρητο το έγκλημά σας!

Αποτελεί ευθεία προσβολή του Θεού και του φυσικού νόμου που αυτός νομοθέτησε. Δεν προωθεί απλώς τη διαφθορά αλλά αυτή τη διαστροφή!

Μπορεί να καγχάζετε τώρα, και να περιγελάτε και να μυκτηρίζετε τη δικαιοσύνη του Θεού και τη μέλλουσα κρίση! 

Ο πέλεκυς, όμως , της Θείας Δικαιοσύνης θα επιπέσει αμείλικτος  επί των θρασειών και υπερήφανων κεφαλών σας,  εφ όσον δεν μετανοήσετε!

" Εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω, λέγει Κύριος" (προς Εβραίους 10,30).

«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΘΗΝΑ=ΝΕΑ ΣΟΔΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάχημε και ευλογημένε Γιατρέ.

    Και μόνο η φωτογραφία τα λέει όλα!

    Και όπως γράφεις:
    Αλλά ο Κύριος του Ουρανού δεν θα αφήσει αναπάντητες τις άκρως βλάσφημες τερατολογίες που έχουν υπερκαλύψει τον ουρανό της πατρίδας μας και έχουν υπερβεί κάθε ανεκτό όριο.
    Το έχουμε ξαναγράψει: έχουμε φθάσει σε τέτοιο σημείο αναισχυντίας και αποστασίας ώστε να εξαντλήσουμε και αυτήν την πολυύμνητη μακροθυμία του Θεού.

    Ελλάς – Μανή, Θεκέλ, Φάρες ! Θα πέσει η Ελλάς. Ναι. Θα πέσει η Ελλάς, δυστυχώς…

    Τι μας περιμένει;
    Δεν ήλθε ακόμη η οργή του Θεού, κρέμεται όμως όπως ένα μελανοφόρον σύννεφο, ένα καταιγιδοφόρον σύννεφο πάνω από τα κεφάλια μας, έτοιμο να πέσει η βροχή.
    Πολλές φορές άμα βλέπουμε ένα πολύ μαύρο σύννεφο από πάνω, λέμε «γρήγορα στο σπίτι γιατί ετοιμάζεται πολύ μεγάλη μπόρα».

    Ο Χριστός μας είπε το εξής:
    Το πρόσωπο του ουρανού, του μετεωρολογικού ουρανού, μπορούμε και το διαβάζουμε -λέμε, «έρχεται μπόρα»- το πρόσωπο όμως του ουρανού με την πνευματική σημασία, γιατί δεν το διαβάζουμε;

    Αυτήν την στιγμή σαν Έλληνες προκαλούμε τα όρια της ανοχής του Θεού.
    Το πήραμε είδηση αυτό;
    Με τις φοβερές μας αμαρτίες, προπαντός με την φοβερή μας αποστασία από τον Θεό.
    Που φτάσαμε στο σημείο να ψηφίσουμε νόμους υπέρ των ανωμάλων και θυσιάζοντας αθώα παιδιά.

    Ο Βαλτάσαρ είχε πάρει τα σκεύη του ναού και γλεντούσε. Μα εμείς είμαστε χειρότεροι από τον Βαλτάσαρ, διότι εμείς είμεθα αυτοί που σήμερα βεβηλώνουν τα Άγια.
    Είναι Χριστιανοί. Ο Βαλτάσαρ επιτέλους ήταν ειδωλολάτρης.
    Είναι υποτίθεται Χριστιανοί αυτοί που πού θα ψηφίσουν αυτό το νόμο- υπόνομο.

    Με αυτόν τον νόμο-υπόνομο που θέλουν να περάσουν κρέμεται από πάνω μας η απειλή, έτοιμη να ξεσπάσει.
    Μα σήμερα, μα αύριο, μα ύστερα από ένα μήνα, μα ύστερα από έναν χρόνο, δεν ξέρω αλλά η απειλή εάν δεν μετανοήσουμε -και όπως δείχνουμε δεν μετανοούμε αλλά πηγαίνουμε απ’ το κακό στο χειρότερο- η απειλή είναι από πάνω μας.

    Κι όπως έπεσε μέσα σε μία νύχτα η ένδοξη, η υπερήφανη, η υπερφίαλη Βαβυλώνα, έτσι θα πέσει και η Ελλάς. Θα πέσει η Ελλάς. Ναι. Θα πέσει η Ελλάς δυστυχώς.

    Ο Κύριος έκλαυσε όταν είδε την Ιερουσαλήμ από το όρος των Ελαιών που ήταν ύψωμα.
    Και είπε, Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, πόσες φορές δεν θέλησα να μαζέψω τα παιδιά σου όπως η κλώσσα τα πουλιά της αλλά δεν το θέλεις.

    Βλέπομε το κακό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το βλέπομε. Έρχεται.
    Δεν μπορούμε. Και βλέπουμε εξαιτίας αυτών των ανθρώπων που μιλάμε την ίδια γλώσσα να χαθούμε. Επειδή είναι αντίχριστοι και ανθέλληνες.

    Θα συνεχίσω..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός σφραγίζει τους δικούς Του.

    Δόξα τω Θεώ υπήρξαν πολλές χιλιάδες κόσμος που πήγε να διαμαρτυρηθεί για αυτόν τον νόμο- υπόνομο για αυτήν τη δυσωδία και ακαθαρισία

    Τι θα πει «σφραγίζει»; Θα πει, βάζει την σφραγίδα της προστασίας Του.
    Ποιάς προστασίας Του; Να μην πάθει κανείς κακό;
    Είναι και αυτό αλλά αυτό είναι το λιγότερο, δεν έχει πολλή σημασία. Βάζει την σφραγίδα του Τιμίου Σταυρού που είναι η άκτιστη ενέργεια του Τιμίου Σταυρού για να προστατευθούν οι πιστοί Του να μην προδώσουν την Πίστη, να μην πέσουν.

    Μπορεί να γίνουμε Μάρτυρες αλλά αυτό είναι προς τιμή μας…
    Αυτό είναι το μεγάλο θέμα: να μην πέσουμε.
    Ο Θεός ξέρει τους δικούς Του και βάζει την σφραγίδα την δική Του.
    Να μην πέσουμε σε μια διεφθαρμένη εποχή, να μην συνθηκολογήσουμε με τους αντίχριστους πού θα ψηφίσουν αυτό το νόμο -υπόνομο

    Να μείνουμε Όρθιοι.
    Όταν βλέπουμε να υπάρχει τόση και τέτοια διαφθορά στον κόσμον αυτόν, σε μία παγκόσμια κλίμακα, να πούμε, «Εμείς θα μείνουμε εις την Πατρώα Πίστη. Εκείνο που μάθαμε. Αυτό που ξέρουμε. Θα μείνουμε κοντά στον Θεό. Δεν θα προδώσουμε τον Κύριό μας. Θα μείνουμε ακέραιοι». Τότε μόνο έχουμε ελπίδες.

    Σας δίνω ένα μήνυμα. Το μήνυμα να μείνουμε Όρθιοι.
    Να μην συνθηκολογήσουμε με την αμαρτία, με αυτόν τον νόμο- υπόνομο .

    Όταν μάθουμε να λέμε αυτό το ΟΧΙ στην αμαρτία, τότε Αδέρφια μου θα έχουμε την ευλογία του Θεού.

    Αυτά έρχεται να μας διδάξει η φοβερή αυτή ιστορία του Βαλτάσαρ, ο οποίος μέσα σε μία νύχτα έχασε την ζωή του.

    Μην το ξεχνάμε: ΜΑΝΗ ΘΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ

    Μετρήθηκες. Ζυγίστηκες. Βρέθηκες λειψός, γι’ αυτό θα τιμωρηθείς.

    Άς αντισταθούμε για να μην βρεθούμε λειψοί.

    Είναι τρεις φοβερές λέξεις. Πρέπει συνεχώς να αντηχούν στα αυτιά μας. Πρέπει ο Θεός να μας φυλάξει όταν θα μας μετρήσει και όταν θα μας ζυγίσει να μην βρεθούμε λειψοί.
    Να μην βρεθούμε υστερούντες αλλά να βρεθούμε πλήρεις και γεμάτοι από αρετές και χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος.

    Ο Απόστολος των εθνών θα γράψει ότι δεν πρέπει να τα χάνουμε και να υποχωρούμε στον αγώνα μας, αφού το Άγιον Πνεύμα είναι βοηθός στις αδυναμίες των τέκνων τού Θεού.

    Ο δε εχθρός τού Θεού και του ανθρώπου ο “αντίδικος ημών διάβολος” βάζει τα όργανα του να ψηφίζουν νόμους εκτρώματα.

    Ένεκά σου θανατούμεθα όλην την ημέραν· ελογίσθημεν ως πρόβατα σφαγής.
    Ναι, αποτελεί τούτο αλήθεια αναντίρητη, αφού οι εχθροί τής Πίστεως, μας θεωρούν ως πρόβατα για σφαγή.
    Όσοι μάλιστα προσπαθούν να αλλοιώνουν υπούλως και σατανικώς το δόγμα και το ήθος τής Εκκλησίας, λυσσούν στην κυριολεξία εναντίον όσων δια του λόγου, της γραφίδος και της ζωής τους στέκονται εμπόδιο και ανάχωμα Πίστεως στα άνομα σχέδια των που θέλουν να προωθήσουν ψηφίζοντας νόμους- υπόνομους.

    Και θα κλείσω με αυτό:

    Το βροντοφωνάζει ο Απόστολος Παύλος για να ακουστεί στα πέρατα της οικουμένης:
    Ποιός μπορεί να μας χωρίσει από αυτή τη μεγάλη αγάπη που έδειξε σε μας ο Χριστός; “Θλίψις ή στενοχωρία ή διωγμός ή λιμός ή γυμνότης ή κίνδυνος ή μάχαιρα;.

    “Κύριε πρόσθες ημίν Πίστην και κατάρτιζέ μας έως την τελευταία πνοή προς την ιδικήν Σου αγάπην”. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή