Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Επιχειρείται απαξίωση του μεγάλου Συλλαλητηρίου των Αθηνών· κατεβείτε από Θεσσαλονίκη Αθήνα

Για την ερχόμενη Κυριακή 11/2, έχει προγραμματιστεί ένα ουσιαστικό συλλαλητήριο κατά τού επαίσχυντου νομοσχεδίου, για τον γάμο τών ομοφυλόφιλων. Στην πλατεία Συντάγματος, στις 3 το απόγευμα. Μια ώρα που βολεύει τους οικογενειάρχες που έχουν παιδιά, δεδομένου πως νυχτώνει στις έξι..

Δεν είχα ψευδαισθήσεις πως η Σύνοδος θα συμμετείχε.. Ούτε πιστεύω πώς κάποιος επίσκοπος θα συμμετέχει, θα μου προκαλέσει όντως έκπληξη. Μακάρι να διαψευστώ. Αλλά από την παθητική στάση τών επισκόπων να περάσουμε στην διοργάνωση εκδήλωσης, σε κλειστό χώρο, υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ευθεία πολεμική και απαξίωση του μεγάλου συλλαλητηρίου των Αθηνών. Ναι αναφέρομαι στην εκδήλωση που εύστοχα καυτηρίασε ο κος Δαπέργολας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/2 στις 4, στο Βελλίδειο υπό την αιγίδα τών τριών Μητροπόλεων τής Θεσσαλονίκης και με ομιλητή τόν Λαρίσης Ιερώνυμο!!!

Τους μάθαμε καλά στην περίοδο τού κορωνοϊού. Κάντε το εμβόλιο, απολυμάνσεις Ναών, μετατροπή τους σε εμβολιαστικά κέντρα Έδωσαν εξετάσεις, άνθρωποι του συστήματος… Αντί να μην προκαλούν, διοργανώνουν εκδήλωση…

Να μην πατήσει κανείς εκεί και όσοι μπορούν, ας κάνουν μια ημερήσια εκδρομή – ομολογία πίστεως, στην Αθήνα. Άλλωστε με το λεωφορείο είναι 6 ώρες πλέον, με ΙΧ 4,5 … Θα είναι ένα μήνυμα πώς ο λαός ξύπνησε και δεν τρώει κουτόχορτο…

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου