Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ρε πάτε καλά..;; Η Άγκυρα ανακοίνωσε γεωτρήσεις του «Γιαβούζ» στην Κύπρο στις 18 Ιουλίου και η Αθήνα κάνει... διάλογο!


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Tην στιγμή που η Ελλάδα έχει συρθεί από την Γερμανία σ΄ένα διάλογο με την Τουρκία με βάση τον οποίο διεκδικεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, η Άγκυρα ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας προχωρά σε γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Με NAVTEX, ανακοίνωσε γεώτρηση από το ΓΙΑΒΟΥΖ στα νοτιοδυτικά της Κύπρου.

Σύμφωνα με το βιβλίο «Οι 33 στρατηγικές του πολέμου» του Robert Greene η Άγκυρα εφαρμόζει την στρατηγική «διαπραγματεύσου προελαύνοντας». Την στιγμή που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε διάλογο με την Αθήνα προχωράει σε μια άκρως επιθετική ενέργεια για να την πιέσει ακόμα περισσότερο.


Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προσπάθησε χθες να υποβαθμίσει την ελληνοτουρκική συνάντηση στο Βερολίνο, με την οποία φαίνεται ότι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για το μοίρασμα των ελληνικών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο, αποκρύπτοντας από τον ελληνικό λαό τι πραγματικά συζητήθηκε, ενώ είπε και το αμίμητο, πως για τη συνάντηση οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να ρωτήσουν τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών και όχι αυτόν!

Μάλιστα πρόσθεσε πως το Βερολίνο έχει το δικαίωμα να ζητά εξηγήσεις(!) από την Αθήνα για τα ελληνοτουρκικά.

Ο Ν.Δένδιας τοποθετήθηκε για το ζήτημα σε τηλεοπτική εκπομπή μετά τις δηλώσεις του Μελβούτ Τσαβούσογλου για έναρξη διαπραγματεύσεων Αθήνας-Άγκυρας για την αν.Μέσόγειο, με μυστική συνάντηση στο Βερολίνο την Κυριακή, στην οποία συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, η διπλωματική σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη , Ελένη Σουρανή, και ο Γιαν Χέκερ, σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ.


Ακολουθεί η NAVTEX

NAVTEX 0950/20
TURNHOS N/W : 0950/20
MEDITERRANEAN SEA
1. DRILLING OPERATIONS, BY YAVUZ, ERTUGRUL BEY, OSMAN BEY AND ORHAN BEY BETWEEN 18 JUL-18 AUG 20 IN AREA BOUNDED BY;
34 06.13 N – 031 45.73 E
34 06.13 N – 031 57.80 E
33 56.18 N – 031 57.80 E
33 56.18 N – 031 45.73 E
WIDE BERTH REQUESTED.
2. ALL VESSELS ARE STRONGLY ADVISED NOT TO ENTER TO THIS AREA.
3. CANCEL THIS MESSAGE 182059Z AUG 20.



Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

4 σχόλια:

  1. Βρωμισε ο τοπος απο οβριες. Η Ελλαδα εχει για κεφαλι οβριες. Η απολυτη υβρης για το γενος μας το εθνος μας για τους προγονους μας που εχυσαν το αιμα τους για Ελλαδα ελευθερη και τρανη. Η απολυτη ταπεινωση κ ντροπη για ολους τους Ελληνες κατοικουντας στην ενδοξη αυτη χωρα, που δεν αντιδρουμε δεν επαναστατουμε, αλλα παραμενουμε ανευροι παραλυμενοι στην υλη. Πολυ δυστυχης συγκυρια για την Ελλαδα. Οβριες κυβερνητες, και μασονοι μαμωναδες ηγετες της εκκλησιας και απο κατω ενας λαος παραλυμενος απο μια τριαντακονταετη υλικη ακολασια η οποια εχει περασει στο DNA του πλεον. Εχουμε μεινει στο "Ο θεος να βαλει το χερι του", ενω οι ιδιοι αρνουμαστε να κουνησουμε εστω και το μικρο δακτυλακι μας. Ο θεος σιγουρα θα κανει το "χρεος" του, θα βοηθησει, διοτι εχει υποχρεωση απεναντι στους ηρωες και στους αγιους που εχυσαν το αιμα τους, αλλα και στους αξιους Χριστιανους που προσευχονται και νηπτουν καθημερινα στα κελια και στις οπες της γης για τη σωτηρια του εθνους μας. Ομως η συντριπτικη πλειοψηφια ολων ημων των Ελληνων ειμαστε αναξιοι της βοηθειας του Θεου, και ειναι μαλλον σιγουρο οτι θα δοκιμασουμε το μαστιγιο του Θεου στο μετρο που Αυτος θα κρινει. Θα αναγκαστουμε δια της αγριας κ ανελεητης ραβδου να βγουμε απο τα λαγουμια μας και να δωσουμε μαχη για τη ζωη τη δικια μας και των παιδιων μας. Η προδοσια της Μακεδονιας δεν ηταν αρκετη, τα μνημονια ουτε και αυτα, η ισλαμοποιηση ουτε και αυτη, η διαφαινομενη προδοσια του αιγαιου μαλλον αδιαφορους μας αφηνει, για την Αγια Σοφια ουτε λογος. Για να δουμε τι θα μας σηκωσει απο τους καναπεδες. Για να δουμε λοιπον την επομενη δοκιμασια του Θεου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ ἀπόλυτα ἀδελφέ μου μὲ τὸ σχόλιό σου καὶ ὅπως γράφεις, ἤδη δοκιμάζουμε τὸ «μαστίγιο» τοῦ Θεοῦ, μὲ πολὺ μικρὴ ὅμως ἔνταση καὶ δὲν ξυπνᾶμε, δὲν κουνιόμαστε οὐδόλως καὶ σίγουρα θὰ ἔρθουν πάρα πολὺ μεγάλα δεινὰ καὶ εἶναι πολὺ κοντὰ ὡς φαίνεται μήπως καὶ ξυπνήσουμε, μήπως καὶ σηκώσουμε λίγο τὸ βλέμμα μας πρὸς τὸν Οὐρανό!

      Διαγραφή
  2. Μακαρι να ξυπνησουμε αγαπητε Πανο. Δυστυχως ή ευτυχως η Ορθοδοξη πιστη κ η ελευθερια της πατριδας θελουν θυσιες κ δεν κερδίζονται ουτε κ εξασφαλιζονται χωρις αγωνα. Τα παραδειγματα εινσι αμετρητα στο διαβα του γενους μας. Μακαρι εστω κ στο παραπεντε να δωσει ο Θεος και να ξεσηκωθει ο ελληνισμος κ να εκδιωξει τους μειοδοτες της πιστης κ της πατριδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ἀδελφέ μου, συγγνώμη γιὰ τὴν καθυστέρηση τῆς δημοσιεύσεως τοῦ σχολίου σου, ἀλλὰ εἴμαστε ἐκτός οἰκίας.

      Διαγραφή