Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

«Σβήνοντας τη Γάζα από το χάρτη»: Εφαρμογή της "Επιλογής Γ" του "Μυστικού Μνημονίου Πληροφοριών" του Ισραήλ. Περισσότεροι από 20.000 άμαχοι σκοτώθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)


Prof Michel Chossudovsky, Pelham, and Mohammed al-Hajjar

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

Μέρος Ι

Παρέχει φωτογραφικές αποδείξεις από την εκστρατεία βομβαρδισμών του Ισραήλ, οι οποίες επιβεβαιώνουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα. Περισσότεροι από 20.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί.

Μέρος ΙΙ

Επικεντρώνεται στην "Επιλογή Γ" του "Μυστικού" Μνημονίου Πληροφοριών του Ισραήλ, το οποίο εγκρίθηκε από την κυβέρνηση Νετανιάχου. Η Επιλογή Γ. ορίζει και επιβεβαιώνει την εγκληματική ατζέντα του Νετανιάχου που στρέφεται κατά του Λαού της Παλαιστίνης:



"Συνιστά την πλήρη μεταφορά του πληθυσμού ως την προτιμώμενη πορεία δράσης. ..."

Θα πρέπει να αναφέρω ότι το Μνημόνιο των μυστικών υπηρεσιών διέρρευσε και δημοσιοποιήθηκε. Υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν αρκετά διαβαθμισμένα έγγραφα στρατιωτικών πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων συμφωνιών με τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ) τα οποία δεν προορίζονται για δημοσιοποίηση.

Η επιλογή Γ καθορίζει το πλαίσιο της επιχείρησης που στρέφεται κατά του Λαού της Παλαιστίνης, με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Επιβεβαιώνει ότι η συνεχιζόμενη γενοκτονία κατά του Λαού της Παλαιστίνης ήταν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο εγχείρημα.

Συνίσταται στην "εκκένωση του άμαχου πληθυσμού από τη Γάζα στο Σινά".

Ευχαριστούμε τους Pelham, Mohammed Al Hajjar και The Middle East Eye.

Michel Chossudovsky

_______________________________________________________________

Πλάνα από μη επανδρωμένο αεροσκάφος: Πάνω από 20.000 άμαχοι σκοτώθηκαν
από
Pelham

 

Από τα 2,3 εκατομμύρια κατοίκους της Γάζας,

1,73 εκατομμύρια είναι τώρα εκτοπισμένοι...

20.030 άμαχοι σκοτώθηκαν...

8.176 παιδιά έχουν σκοτωθεί...

4.112 γυναίκες έχουν σκοτωθεί...

7.000 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 4.700 παιδιών...

36.350 πολίτες έχουν τραυματιστεί.

 

_____________________________________________________________

Φωτογραφικές αποδείξεις εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας
από
Mohammed Al Hajjar

Φωτογραφίες κάτω από Mohammed Al Hajjar, Middle East Eye

Παλαιστινιακές οικογένειες περπατούν μέσα από κατεστραμμένες γειτονιές στην πόλη της Γάζας στις 24 Νοεμβρίου 2023, καθώς τίθεται σε ισχύ η προσωρινή εκεχειρία μεταξύ της Χαμάς και του ισραηλινού στρατού.


Η πύλη της κατεστραμμένης έδρας του παλαιστινιακού νομοθετικού συμβουλίου στη Γάζα απεικονίζεται στις 24 Νοεμβρίου 2023, μετά τις εντατικές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη βόρεια

 

Άνθρωποι περπατούν δίπλα σε κατεστραμμένα κτίρια στην πόλη της Γάζας στις 24 Νοεμβρίου 2023

 

Τραυματισμένα παιδιά μεταξύ δεκάδων που βρίσκονται ακόμη στο νοσοκομείο al-Shifa στις 24 Νοεμβρίου 2023


 

Ένας άνδρας μεταφέρει το φέρετρο ενός νεκρού παιδιού στην πόλη της Γάζας, στις 24 Νοεμβρίου 2023

_________________________________________________________

"Σβήνοντας τη Γάζα από το χάρτη"
Το "μυστικό" μνημόνιο των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ
"Επιλογή Γ"
από
Michel Chossudovsky


Το παραπάνω υλικό από drone καθώς και φωτογραφικά στοιχεία επιβεβαιώνουν το εγκληματικό εγχείρημα του Νετανιάχου. Πρόκειται για γενοκτονία. Οι υποκείμενες λεπτομέρειες επιβεβαιώνονται σε επίσημο "μυστικό" υπόμνημα του Υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ. Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει πλήρως αυτή την επιχείρηση της στρατιωτικής αντικατασκοπείας.

Τόσο οι αμερικανικές όσο και οι βρετανικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις συνεργάζονται με την I.D.F. (Δείτε αυτό).

Το 10σέλιδο έγγραφο συνιστά "τη βίαιη και μόνιμη μεταφορά των 2,2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας στη χερσόνησο του Σινά της Αιγύπτου", δηλαδή σε έναν καταυλισμό προσφύγων στο αιγυπτιακό έδαφος. Υπάρχουν ενδείξεις για διαπραγματεύσεις Ισραήλ-Αιγύπτου καθώς και για συνήθεις διαβουλεύσεις με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. 

Βίντεο συνέντευξης για τον Νετανιάχου και το "μυστικό μνημόνιο" των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών: Michel Chossudovsky

 

Πηγή: ETHNEGERSIS

Πατήστε στο κουμπί «πλήρης οθόνη» για μεγένθυση

Σε αυτή την ανασκόπηση, παραθέτουμε επιλεγμένα αποσπάσματα και αναλύσεις που αφορούν την "Επιλογή Γ" του Υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ, η οποία εκτελείται επί του παρόντος.

Η επιλογή Γ συνίσταται στην "εκκένωση του άμαχου πληθυσμού από τη Γάζα στο Σινά".

Μνημόνιο των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ

"... αξιολογεί τρεις επιλογές σχετικά με το μέλλον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας ... Συνιστά την πλήρη μεταφορά του πληθυσμού ως την προτιμώμενη πορεία δράσης. ..."

Το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τη γνησιότητα του οποίου επιβεβαίωσε το Υπουργείο Πληροφοριών, έχει μεταφραστεί στα αγγλικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες έγγραφο (10 σελίδες).

Το 10σέλιδο έγγραφο, με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2023, φέρει το λογότυπο του Υπουργείου Πληροφοριών.

Έγγραφο πολιτικής του ισραηλινού Υπουργείου Πληροφοριών σχετικά με τον άμαχο πληθυσμό της Γάζας, Οκτώβριος 2023.

Τα παρακάτω αποτελούν ανεπίσημη μετάφραση από το περιοδικό +972. [Η έμφαση προστέθηκε με έντονη γραφή. Η επιλογή Γ είναι ήδη σε εξέλιξη]


Μνημόνιο των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, επιλεγμένα αποσπάσματα

1. Το κράτος του Ισραήλ καλείται να επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην πολιτική πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας υπό το φως των εγκλημάτων της Χαμάς που οδήγησαν στον πόλεμο των "Σιδηρών Σπαθιών", επομένως πρέπει να αποφασίσει έναν πολιτικό στόχο σχετικά με τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα, ο οποίος θα πρέπει να επιδιωχθεί ταυτόχρονα με την ανατροπή του καθεστώτος της Χαμάς.

2. Ο στόχος που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση απαιτεί εντατική δράση για την αξιοποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών για την υποστήριξη αυτού του στόχου.

3. Θεμελιώδεις κατευθυντήριες γραμμές για κάθε πολιτική [Α, Β, Γ]:

a. Ανατροπή της εξουσίας της Χαμάς.

b. Εκκένωση του πληθυσμού εκτός της ζώνης μάχης προς όφελος των πολιτών της Λωρίδας της Γάζας.

c. Είναι απαραίτητο να προγραμματιστεί και να διοχετευτεί η διεθνής βοήθεια που θα φτάσει στην περιοχή σύμφωνα με την επιλεγμένη πολιτική.

d. Σε κάθε πολιτική, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια βαθιά διαδικασία εφαρμογής μιας ιδεολογικής αλλαγής (αποναζιστικοποίηση).

e. Η επιλεγμένη πολιτική θα υποστηρίξει τον πολιτικό στόχο του κράτους σχετικά με το μέλλον της Λωρίδας της Γάζας και την τελική εικόνα του πολέμου.

Στο παρόν έγγραφο, θα παρουσιαστούν τρεις πιθανές επιλογές [Α, Β και Γ] ως πολιτική του πολιτικού κλιμακίου του Ισραήλ σχετικά με το μέλλον του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.

[Η επιλογή Γ παρακάτω είναι η συνιστώμενη και επιλεγμένη επιλογή του Μνημονίου που βρίσκεται σε εφαρμογή.]

Η "Επιλογή Γ" του Μνημονίου

Η εκκένωση του άμαχου πληθυσμού από τη Γάζα στο Σινά.

Επιλογή Γ - Η επιλογή που θα αποφέρει θετικά, μακροπρόθεσμα στρατηγικά αποτελέσματα για το Ισραήλ, και είναι μια εκτελέσιμη επιλογή.

Απαιτεί αποφασιστικότητα από το πολιτικό κλιμάκιο απέναντι στη διεθνή πίεση, με έμφαση στην αξιοποίηση της υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών και πρόσθετων φιλοϊσραηλινών χωρών για την προσπάθεια.

Με μια πρώτη ματιά, η επιλογή αυτή, που συνεπάγεται σημαντική μετακίνηση πληθυσμών, μπορεί να παρουσιάζει προκλήσεις όσον αφορά τη διεθνή νομιμότητα.

Λειτουργικό

1. Έκκληση για την εκκένωση του μη μαχόμενου πληθυσμού από τη ζώνη μάχης της επίθεσης της Χαμάς.

2. Σε πρώτο στάδιο, επιχειρήσεις από αέρος με επίκεντρο το βόρειο τμήμα της Γάζας, ώστε να καταστεί δυνατή η χερσαία εισβολή σε μια περιοχή που έχει ήδη εκκενωθεί και δεν απαιτεί μάχες σε πυκνοκατοικημένη περιοχή αμάχων.

3. Στο δεύτερο στάδιο, σταδιακή χερσαία εισβολή στο έδαφος στα βόρεια και κατά μήκος των συνόρων μέχρι την κατάληψη ολόκληρης της Λωρίδας και την εκκαθάριση των υπόγειων καταφυγίων των μαχητών της Χαμάς.

4. Το στάδιο της χερσαίας εισβολής θα είναι λιγότερο χρονοβόρο σε σύγκριση με τις επιλογές Α και Β και επομένως θα μειώσει τον χρόνο έκθεσης στο άνοιγμα του βόρειου μετώπου ταυτόχρονα με τις μάχες στη Γάζα.

5. Είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτές οι διαδρομές προς το νότο, ώστε να καταστεί δυνατή η εκκένωση του άμαχου πληθυσμού προς τη Ράφα.

Διεθνής/νομική νομιμότητα

Κατά την εκτίμησή μας, οι μάχες μετά την εκκένωση είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λιγότερες απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού σε σύγκριση με τις αναμενόμενες απώλειες εάν ο πληθυσμός παραμείνει (όπως παρουσιάζεται στις επιλογές Α και Β).

a. Πρόκειται για αμυντικό πόλεμο εναντίον μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που πραγματοποίησε στρατιωτική εισβολή στο Ισραήλ. [αιτιολόγηση ψευδούς σημαίας]

b. Η απαίτηση για την εκκένωση του μη μαχόμενου πληθυσμού από την περιοχή είναι μια ευρέως αποδεκτή μέθοδος που σώζει ζωές, και ήταν η προσέγγιση που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί στο Ιράκ το 2003.

c. Η Αίγυπτος έχει υποχρέωση βάσει του διεθνούς δικαίου να επιτρέψει τη διέλευση του πληθυσμού.

6. Το Ισραήλ πρέπει να ενεργήσει για την προώθηση μιας ευρείας διπλωματικής πρωτοβουλίας με στόχο τις χώρες που θα υποστηρίξουν την παροχή βοήθειας στον εκτοπισμένο πληθυσμό και θα συμφωνήσουν να τον απορροφήσουν ως πρόσφυγα.

7. Ένας κατάλογος χωρών που είναι κατάλληλες για την πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται στο Παράρτημα Α του παρόντος εγγράφου.

8. Μακροπρόθεσμα, η επιλογή αυτή θα αποκτήσει ευρύτερη νομιμοποίηση επειδή αφορά έναν πληθυσμό που θα ενταχθεί σε ένα κρατικό πλαίσιο με ιθαγένεια.

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου