Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Η NASA κρύβει την αιτία του κακού σε αυτόν τον κόσμο (Βίντεο)

Η NASA δημιουργήθηκε για να εξερευνήσει το διάστημα ή για να κρύψει τον Θεό;

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Στα εβραϊκά, η λέξη NASA σημαίνει «ξεγελάω, εξαπατώ».

Πλήρης αποκάλυψη: Πραγματικά δεν μου αρέσει η NASA και πιστεύω ότι ο οργανισμός αυτός είναι σατανικός μέχρι το κόκαλο. Ωστόσο, αυτό το άρθρο επικεντρώνεται μόνο σε μερικούς ανθρώπους που εμπλέκονται στη NASA... όχι στον οργανισμό στο σύνολό του. Πρόθεσή μου είναι να κάνω τους αναγνώστες μου να εξερευνήσουν οι ίδιοι τον σκοπό της NASA.
 
Το γεγονός ότι κάθε εικόνα της γης και του διαστήματος είναι CGI ή σύνθετη, και τα βίντεο έχουν αποδειχθεί ψεύτικα, δεν σημαίνει ότι η NASA κρύβει κάτι. Λοιπόν, δεν μπορώ να γράψω για όλα τα ψεύτικα της NASA επειδή ο οργανισμός αυτός παίρνει δισεκατομμύρια από τα φορολογικά μας δολάρια για να τελειοποιήσει αυτό το ψέμα. Ως εκ τούτου, για να τα ξετυλίξω όλα αυτά θα απαιτούνταν πάρα πολλές σελίδες για αυτή την ανάρτηση. Εδώ είναι μόνο μερικά πράγματα για να αναλογιστείτε:
 

- Το τηλεσκόπιο Webb εντοπίζει κοσμικό ερωτηματικό στο διάστημα. CNN

Ο Τζακ Πάρσονς ήταν βασικός ιδρυτής του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης (JPL) της NASA. Αυτό έχει να κάνει με την πυραυλική ενέργεια, ένα πολύ σημαντικό μέρος της οργάνωσης της NASA.

Ο Parsons, οπαδός του Aleister Crowley, πίστευε στον αποκρυφισμό και εκτελούσε τελετές σεξουαλικής μαγείας (thelema) για να έρθει σε επαφή με εξωγήινα όντα. Ο Πάρσονς ακολούθησε τα βήματα του Κράουλι. Για να προετοιμάσουμε το σκηνικό, ακολουθεί ένα μικρό ιστορικό για τον Aleister Crowley που οδηγεί στις αποκρυφιστικές πρακτικές που ακολούθησε ο Parsons:

Αιγυπτιακή τελετουργία πυραμίδας - Ο Αλέιστερ Κρόουλι ήρθε σε επαφή με έναν εξωγήινο που ονομαζόταν Aiwass και ισχυριζόταν ότι προερχόταν από τον Σείριο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την Ίσιδα στη γαλαξιακή γλώσσα. Ο Aiwass έδωσε στον Crowley το "Βιβλίο του Νόμου" που περιέγραφε πώς οι επαναστάσεις και ο πόλεμος θα κατέρρεαν τον πολιτισμό και θα οδηγούσαν στην αυγή του Horus, μια εποχή όπου όλοι θα επιτύχουν πνευματική διαφώτιση μέσω της επαφής με ανώτερα όντα.

Εργασία Amalantra - Αυτό ήταν ένα τελετουργικό που εκτελούσε ο Crowley προκειμένου να ανοίξει μια πύλη που θα έδινε πρόσβαση σε σκοτεινές πνευματικές οντότητες και δαίμονες στο γήινο βασίλειο. Σύμφωνα με τον Crowley, επικοινώνησε μαζί του μια οντότητα που ονομαζόταν LAM. Είναι ενδιαφέρον ότι μέσω του σχεδίου του, ο Crowley απεικονίζει τον LAM να μοιάζει πολύ με αυτό που αποκαλούμε γκρίζο εξωγήινο.
 
- Το σχέδιο του Crowley για το LAM

Τι σχέση έχει αυτό με τη NASA; Λοιπόν, ο Jack Parsons εντάχθηκε και έγινε ηγέτης της μυστικής κοινωνίας που διοικεί ο Aleister Crowley.

Τώρα, ο Parsons εκτελούσε το δικό του σεξουαλικό μαγικό τελετουργικό μαζί με έναν τύπο με το όνομα L. Ron Hubbard (ιδρυτής της σαϊεντολογίας) που ονομάζεται Babalon Working.

-Σφραγίδα του Babalon/Μητέρα των βδελυγμάτων

Αυτή η τελετουργία που διεξήχθη το 1946 προφανώς άνοιξε μια νέα πύλη ή δημιούργησε ένα μεγάλο ρήγμα σε μια υπάρχουσα που επέτρεψε σε πολλές σκοτεινές οντότητες να εισέλθουν στο βασίλειό μας. Ο Πάρσονς πέθανε αργότερα μυστηριωδώς σε μια έκρηξη και η πύλη αυτή δεν έκλεισε ποτέ.

Αρκετά αστείο, το περιστατικό του Ρόσγουελ συνέβη λίγο αργότερα το 1947, το οποίο οδήγησε στην εποχή των ΑΤΙΑ. Εν ολίγοις, η NASA πήρε το πεδίο των πνευμάτων από την Παλαιά Διαθήκη και το απέδωσε στο διάστημα και τους εξωγήινους.

Η πεποίθησή μου είναι ότι οι ηγέτες του κόσμου μας έχουν έρθει σε επαφή με αυτά τα ανώτερα πνευματικά όντα, τους έκπτωτους θεούς, και αποκτούν δύναμη και γνώση εδώ και χρόνια, ενώ χρησιμοποιούν τη NASA ως βιτρίνα. Είναι δυνατόν η NASA να υπάρχει για να υπηρετεί τους θεούς της Παλαιάς Διαθήκης και να κρύβει τον Υπέρτατο, Παντοδύναμο Θεό που είναι πάνω από όλα; Θα πουν ότι είναι εξωγήινοι από έναν μακρινό γαλαξία για να κρύψουν αυτό που πραγματικά είναι...

Γιατί η NASA ονομάζει τις αποστολές, τους αστεροειδείς και τους πλανήτες της με τα ονόματα αυτών των γιων του Ελοχίμ;

Osiris Rex - αποστολή για τη συλλογή δείγματος από έναν αστεροειδή.

Horus - όνομα ενός δορυφόρου

Άρτεμις - αποστολή για να τοποθετήσει γυναίκα στο φεγγάρι.

Απόλλων - αποστολές στο φεγγάρι

Στους ελληνικούς (ρωμαϊκούς) θεούς της NASA συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Α: Δίας (Δίας), Αφροδίτη (Αφροδίτη), Απόλλων (Απόλλων), Άρης (Άρης), Ερμής (Ερμής), Ποσειδώνας (Ποσειδώνας), Άδης (Πλούτωνας), (Κρόνος).

Αυτά για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.
 
 
-Πλανήτης Πλούτωνας

Επιπλέον, είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι Ναζί ήταν μέχρι το λαιμό στον αποκρυφισμό. Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, πολλοί ναζιστές επιστήμονες μεταφέρθηκαν στην Αμερική (Επιχείρηση Σφιγκτήρας) και χρησιμοποιήθηκαν για την ίδρυση της NASA. Ο δρ Βέρνερ φον Μπράουν, γνωστός ως ο πατέρας της NASA, ήταν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος πυραύλων. Θα μπορούσα να προσθέσω ότι εργάστηκε σε πολλά προγράμματα με τον Walt Disney. Το αναφέρω αυτό μόνο και μόνο επειδή πιστεύω ότι η NASA είναι ένας εκτεταμένος κλάδος της Disney με τόση αλήθεια όση και μια ιστορία με πριγκίπισσες.
 
 
- λειτουργία των επιστημόνων με συνδετήρες στο Fort Bliss, Τέξας

Θυμηθείτε, η απόκρυφη άποψη είναι συνεπής μέσα στα χρόνια. Είτε πρόκειται για τον Aleister Crowley, τον Jack Parsons, την Helena Blavatsky, ή τη Marina Abramovic. Η πεποίθηση είναι ότι αυτοί οι ανυψωμένοι δάσκαλοι (θεοί με μικρό "θ") έχουν εξελιχθεί μέσω της αυτοβελτίωσης για να γίνουν ανώτερα όντα.

Σε κάθε περίπτωση, αν η NASA μπορούσε να δημιουργήσει ένα τεράστιο, ατελείωτο σύμπαν στο οποίο υπάρχει παντού εξωγήινη ζωή, τότε θα μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι είναι ένα ασήμαντο στίγμα. Αυτό θα άνοιγε το δρόμο σε αυτά τα ουράνια όντα (έκπτωτους θεούς) να ενώσουν την ανθρωπότητα για να γίνει ακριβώς σαν κι αυτούς, ενώ παράλληλα θα έκρυβαν την πραγματική τους φύση. Αυτοί οι "εξωγήινοι" θα βοηθήσουν στην ανατροπή του κακού στον κόσμο και θα εμφανιστούν καλοί, προσφέροντας νέα τεχνολογία, θαύματα και αθανασία.
 


Διότι τέτοιοι είναι ψευδοαπόστολοι, απατεώνες, που μεταμορφώνονται σε αποστόλους του Χριστού. Και κανένα θαύμα, γιατί ο ίδιος ο Σατανάς μεταμορφώνεται σε αγγελιοφόρο του φωτός. Δεν είναι σπουδαίο, λοιπόν, αν και οι δούλοι του μεταμορφώνονται σε διανομείς δικαιοσύνης - των οποίων η ολοκλήρωση θα είναι σύμφωνα με τις πράξεις τους.

-2 Κορινθίους 11:12-15

Ο αντίπαλος είναι ο θεός αυτού του κόσμου (σχετικά μιλώντας) και ψάχνει να μιμηθεί τον αληθινό Δημιουργό. Αυτή η ψεύτικη αθανασία που θα προσφερθεί έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα αποκτά την αληθινή αθανασία: μέσω του Ιησού Χριστού και του θανάτου Του για την αμαρτία, του ενταφιασμού Του και της ανάστασής Του. Ο Ιησούς Χριστός έγινε ο πρωτότοκος μιας νέας δημιουργίας μέσω αυτής της διαδικασίας και τα ανθρώπινα όντα θα ενδυθούν την ίδια αθανασία που κέρδισε ο Χριστός. Ο Σατανάς και οι έκπτωτοι θεοί επιδιώκουν να μιμηθούν και να προσφέρουν στην ανθρωπότητα τη δική τους εκδοχή της νέας δημιουργίας, η οποία είναι ψευδής.

Διότι, όπως στον Αδάμ όλοι πεθαίνουν, έτσι και στον Χριστό όλοι θα ζωοποιηθούν (θα γίνουν αθάνατοι).

- 1 Κορινθίους 15:22

Τώρα, κάθε φορά που αυτό το φθαρτό θα ενδυθεί την αφθαρσία και αυτό το θνητό θα ενδυθεί την αθανασία, τότε θα πραγματοποιηθεί ο λόγος που είναι γραμμένος,

Ο θάνατος καταπίνεται από τη νίκη.

Πού, ω Θάνατε, είναι η Νίκη σου;

Πού, ω Θάνατε, είναι το κεντρί σου;


- 1 Κορινθίους 15:54-55

Βλέπετε, οι αποκρυφιστικές θρησκείες της νέας εποχής διδάσκουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να ξεφύγουν από τον θάνατο μέσω της διαφώτισης που διδάσκουν αυτοί οι έκπτωτοι θεοί και η οποία επιτυγχάνεται μέσω της αυτοβελτίωσης. Το Ρωμαίους 5:18 της Αγίας Γραφής δείχνει την αλήθεια για το πώς ξεφεύγουμε από τον θάνατο. Εδώ είναι σε πολλαπλές μεταφράσεις:

Weymouth Νέα Διαθήκη
Προκύπτει λοιπόν ότι όπως ακριβώς το αποτέλεσμα μιας και μόνο παράβασης είναι μια καταδίκη που εκτείνεται σε όλο το γένος, έτσι και το αποτέλεσμα μιας και μόνο απόφασης δικαιοσύνης είναι μια ζωοποιός αθώωση που εκτείνεται σε όλο το γένος.

Παγκόσμια Αγγλική Βίβλος
Έτσι λοιπόν, όπως εξαιτίας μιας παράβασης καταδικάστηκαν όλοι οι άνθρωποι, έτσι και εξαιτίας μιας πράξης δικαιοσύνης όλοι οι άνθρωποι δικαιώθηκαν στη ζωή.

Κυριολεκτική μετάφραση του Young
Έτσι, λοιπόν, όπως μέσω ενός παραπτώματος σε όλους τους ανθρώπους είναι η καταδίκη, έτσι και μέσω μιας δήλωσης του "δίκαιου" είναι σε όλους τους ανθρώπους η δικαίωση της ζωής,

Νέα έκδοση Βασιλέως Ιακώβου
Επομένως, όπως μέσω της προσβολής ενός ανθρώπου η κρίση ήρθε σε όλους τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα την καταδίκη, έτσι και μέσω της δίκαιης πράξης ενός ανθρώπου η δωρεά ήρθε σε όλους τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα τη δικαίωση της ζωής. 


 
 
Το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους στο κανάλι μου στο Rumble: https://rumble.com/v3qk3i1-october-20-2023.html
 
«Πᾶνος»  

1 σχόλιο:

  1. Το σύμπαν είναι άπειρο η σχεδόν άπειρο σύμφωνα με τον ανθρώπινο νου και όντως έτσι είναι. Φαντασθείτε τώρα πόσο άπειρος είναι ο Χριστός τον οποίο είδε η γερόντισσα Γαλακτία σε όραμα να κρατάει το σύμπαν στο ένα του χέρι σαν ένα μικρό σφαιρίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή