Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

30/9/2023: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ορθόδοξοι ρασοφόροι ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ το χέρι του Πάπα! Κατάντια στην νέα συμπροσευχή Πάπα - Βαρθολομαίου κ πλήθους αιρετικών. Βίντεο και Φωτογραφίες. Και διηγώντας τα να κλαις ...


Ο δρόμος προς το «κοινό Πάσχα Παπικών Ορθοδόξων» το 2025  
(ενδεχομένως και με κοινό ποτήριο σε πόλεις του εξωτερικού), προχωράει ολοταχώς.

Με την ένοχη σιωπή του Αγίου Όρους, 
ηγουμένων, μοναχών, ιερέων, ορθοδόξων σωματείων και φυσικά της πλειοψηφίας των λαϊκών που έχουν ως προτεραιότητα να έχουν κάπου να «εκκλησιαστούν». Ασχέτως αν τους επέβαλαν να φορέσουν μάσκα, ή να πάρουν το αντίδωρο σε σακουλάκι, ή να περιμένουν έξω από τον ναό για να μεταλάβουν ή να μην προσκυνούν τις εικόνες (αίρεση της εικονομαχίας).


Οι «νέες ταυτότητες»
με το τσιπάκι ξεκίνησαν να διανέμονται 
αλλά η Σύναξη του Αγίου Όρους ακόμη να πάρει απόφαση. Όπως και η Ιερά Σύνοδος (η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) έκανε προς το παρόν «καλά» τη δουλειά της). Αφωνία παντού. Περιμένουν να κατευνάσουν οι αντιδράσεις για να μην μπουν στο στόχαστρο της οργής του πιστού λαού.

Οι τελευταίοι «παραδοσιακοί» ιεράρχες
οδηγούνται ο ένας μετά τον άλλον σε παραίτηση,
και αντικαθίστανται είτε από «μουγκούς» (που έχουν για χρόνια αποδείξει μέσα στα μητροπολιτικά γραφεία την διαταγή «άκου, βλέπε, σιώπα»), είτε από καριερίστες που προκαλούν με τους λόγους και την συμπεριφορά τους.

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος 
μετά την βάπτιση παιδιών ομοφυλοφίλων και τα διαφορετικά κουταλάκια για την Θεία Κοινωνία, διοργανώνει τώρα «cigar nights» (βραδυές πούρου) και οι αχειροτόνητοι σχισματικοί (ουνίτες) της Ουκρανίας συμπροσεύχονται μια χαρά με τα «σκυλάκια» του Βαρθολομαίου.

* * * *

Δείτε φωτογραφίες με όσα έγιναν χθες 30/9/2023, στην «Οικουμενική Ολονυκτία Προσευχής» στη Ρώμη, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, τελετή που διοργανώθηκε από τη γαλλική μοναστηριακή κοινότητα Τεζέ (στις φωτογραφίες εμφανίζεται η χρονική στιγμή του καρέ από το βίντεο).

Κάθε φωτογραφία 1000 λέξεις:

  

Παπικές «καλόγριες» και καρδινάλιοι παραμένουν καθισμένοι. Όπως βλέπετε, οι μοναδικοί που σηκώνονται όρθιοι όταν περνάει κατά την άφιξή του ο Πάπας είναι οι Ορθόδοξοι!

Όλοι οι ηγέτες θρησκειών παρατεταμένοι υποδέχονται τον αρχιαιρεσιάρχη Πάπα. Ο Βαρθολομαίος του κάνει υπόκλιση.

Ο καρδινάλιος προτρέπει τον Βαρθολομαίο να μην στέκει από πίσω αλλά να σταθεί δίπλα στον Πάπα!

Εκτός από τον Καρδινάλιο χρειάστηκε και δεύτερο άτομο να προτρέψει τον Βαρθολομαίο να σταθεί δίπλα στον Πάπα. Σταματάει κ γυρίζει το κεφάλι του κ ο ίδιος ο Πάπας προτρέποντάς τον! Η υποτέλεια σε όλη της το «μεγαλείο»!

Αντιλαμβανόμενος όσα έχουν διαδραματιστεί, (πιθανότατα) αιρετικός Κόπτης στέκεται πλέον δίπλα στον Πάπα (στα δεξιά του), ενώ ο Βαρθολομαίος συνεχίζει να παραμένει πιο πίσω του! Εύλογο να τηρεί την «ιεραρχία»!

 
Μια οικουμενιστική συμπροσευχή χωρίς «αποκλεισμούς». Να τες και οι «παπαδίνες» (στα αριστερά!)!!!

Είπαμε, μία εικόνα 1000 λέξεις! Φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσε να λείψει η σημαία της Ουκρανίας!

Παρακαλούμε όποιος αναγνώστης γνωρίζει, να μας ενημερώσει ποιος είναι αυτός ο ρασοφόρος με τα Ορθόδοξα άμφια (δίπλα στην όμορφη «παπαδίνα»). Προβλέπουμε ότι θα πάει πολύ μπροστά. Όπως πήγε κι ο Αμερικής Ελπιδοφόρος όταν ως διάκονος, έσκυψε και φίλησε το χέρι του Πάπα στο Φανάρι (δείτε το βίντεο μας εδώ και την "πρόβλεψή" μας για το μέλλον του Προύσης εδώ).  

τι συμπροσευχή θα ήταν, αν δεν είχε αφρικάνες να τραγουδάνε και να λικνίζονται!

Κοινή Συμπροσευχή με αιρετικούς
ότι ακριβώς απαγορεύουν οι Ιεροί Κανόνες με ποινή καθαίρεσης σε ιερωμένους.

«ορθόδοξος» ρασοφόρος, σκύβει και φυλάει το χέρι του αρχιαιρεσιάρχη Πάπα. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.

Προσέξτε με τι ζήλο προσκυνούν το χέρι του Πάπα «ορθόδοξοι» ρασοφόροι. Με τα δύο του τα χέρια πιάνει το χέρι του Πάπα ...



Στο 1:37 (1 ώρα κ 37 λεπτά) η προσευχή του Βαρθολομαίου στο «Άγιο Πνεύμα».

Η προσκύνηση του Πάπα δεν είναι εξαίρεση. Έχει πλέον επιβληθεί. Ακόμη και Θεολογικές Σχολές διοργανώνουν «εκπαιδευτικές εκδρομές» στη Ρώμη, που περιλαμβάνουν επίσκεψη στο Βατικανό και συνάντηση -προσκύνηση του Πάπα. Δείτε παλαιότερη αποκάλυψή μας από την προσκύνηση του Πάπα από υψηλόβαθμους ορθοδόξους αρχιερείς στην Ασσίζη, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=GROcDPGnrqs

Εδώ το βίντεο απ' την χθεσινή συμπροσευχή Βαρθολομαίου Πάπα και λοιπών αιρετικών για να μην έχετε καμμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών.

 
 
«Πᾶνος»  

2 σχόλια:

  1. Μαρία Ε χάλια αδιορφωτα που είσαι χριστοδουλε σε πέθανε για να μην λες αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πτώση της Εκκλησίας σε όλο της το μεγαλείο!!!Αλλά παρόλα αυτά οι χριστιανοί αν είναι δυνατόν να λέγονται Χριστιανοί ορθόδοξοι εξακολουθούν να εκκλησιάζονται στην αιρετική εκκλησία,στην εκκλησία του αντιχρίστου,. Καί ύστερα κλαιγομαστε γιατί πνίγηκε η Ελλάδα και κάηκε.Ξεχειλισε η οργή του Κυρίου και σύντομα θα εξαφανίσει όλους αυτούς τους ρασοφορους λυκοποιμενες που έχουν γίνει οι σύγχρονοι Ιούδες του Χριστού μας!!! Και όσοι λαϊκοί τους ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή