Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily: Το ιστολόγιo μας κλείνει σήμερα τα δεκαπέντε χρόνια του στο διαδίκτυο.


Το ιστολόγιo μας κλείνει σήμερα τα 15 χρόνια στον χώρο του διαδικτύου. 
 
Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
 
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση. ΕΔΩ 
 
Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"... 
 
Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια. 
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες ύβρεις και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...
 
Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"... 
Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 66.700 αναρτήσεις, στα 19.350 περίπου σχόλια και πάνω από 12.430.000 επισκέψεις!!!
 
Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.
 
Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ) 
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων. 
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ) 
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.   
Παρουσιάστηκε παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ) 
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ) 
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ) 
 
Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας. 
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα... 
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της... 
 
Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό.... 
Αλλά όλες οι κατακρίσεις, μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους. 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ και Αρθρογραφία και τιμητικές αναφορές
 
Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια. 
 
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Μελεζιάδη για τις καθημερινές ενημερώσεις, τον αγαπητό Αγι Μπεκιάρη κατηχητή του Αγίου Δημήτριου Θεσσαλονίκης (που πλέον χειροτονήθηκε και είναι ο π. Νήφωνας) επίσης για τις εκκλησιαστικές ενημερώσεις με άρθρα της επιλογής του, αλλά και τους Γιάννη Πεφάνη, Φίλιππο Γεωργουσόπουλο, Αυγερινό Χατζηχρυσό, Σοφία Παπανικολάου, Ευρυπίδη Μπίλλη και Θεόφιλο Παπαδόπουλο, για την αποστολή άρθρων και βίντεο της επιλογής τους. Επίσης να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου φίλο Βασίλη Κωστούλα έναν εξαίρετικό μουσικό και συνθέτη, ο οποίος πολύ συχνά κοσμεί το ιστολόγιό μας με πανέμορφα βίντεο. Επίσης μια αναφορά χρειάζεται στον φίλο Φώτη Πάσσο και στην ομάδα του Youtube των UpDrones καιUpStories για τα πολύ όμορφα βίντεο που μας χαρίζουν. Μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν και τα εκπληκτικά ιστορικά βίντεο του καλού μας φίλου Ηλία Περγαντή ενός εξαιρετικού φωτογράφου και  θερμού πατριώτη. Φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στέλνουν ειδοποιήσεις ή ενημερώσεις μέσω της ηλεκτρονικής μας διευθύνσεως και να με συγχωρήσουν αν δεν τους αναφέρω ονομαστικώς. 
 
Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι: 
Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο αγαπητός Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Ασλανίδης (ο οποίος "έφυγε" πριν λίγο καιρό), ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο αγαπητός μας δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, ο Διδάκτωρ Ιστορίας κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, ο κ. Σπύρος Κατσούρης, ο κ. Απόστολος Παπαδημητρίου με το ψευδώνυμο "Μακρυγιάννης", ο καλός φίλος οικονομολόγος Ηλίας Ευαγγελόπουλος (Economist E), ο κ. Γιώργος Παπαθανασόπουλος, ο αγαπητός μου φίλος Γιώργος (Δαναός), η μαθήτρια Λυκείου δεσποινίδα Ευαγγελία Λάππα
 
Θα βρείτε επίσης παλιότερα άρθρα του καθηγητή Γεωστρατηγικής κ. Νίκου Λυγερού, του δημοσιογράφου κ. Στάθη Διομήδη, της αγαπητής μας φίλης blogger Ονειροπαγίδας, του αείμνηστου δημοσιογράφου συγγραφέα και τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη, του κ. Μιχάλη Τζανάκη, του κ. Μανουήλ Αγγελου Γιαννόπουλου, του αγαπητού μου φίλου Διάκου, του Δικέφαλου, της Ειρήνης της Μακεδονίτισσας κ.α.. 
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον αγαπητό φίλο Παναγιώτη Αποστόλου του οποίου πολύ συχνά φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα αποκλειστικής ενημέρωσης και γνώμης κυρίως τις βραδυνές ώρες.
 
Επίσης έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σχεδόν όλες τις εκπομπές του αμυντικού αναλυτή, συγγραφέα, δημοσιογράφου και φίλου Γιάννη Θεοδωράτου. 
 
Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως: 
 
Ο αγαπητός μου φίλος συγγραφέας Αντώνης Αντωνάς από την ελληνική Κύπρο μας και η εξαιρετική συνεργάτιδά του Μαρία Ρ., η Θώμη Παριανού, ο στρατηγός μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σαν Αμφικτύων με τα εκπληκτικά του ποιήματα και άρθρα, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, ο αρθρογράφος/σχολιογράφος κ. Κώστας Χρονόπουλος, οι καλοί μου φίλοι Πάνος και Ρόη διαχειριστές του ιστολογίου ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ, η καλή μας φίλη οικονομολόγος Φωτεινή Μαστρογιάννη, ο πολιτικός επιστήμων κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Ιωάννης Αμπατζόγλου με τον εξέχοντα αγώνα του για την Μακεδονία μας, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Γιώργος Βενετσάνος, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ο καθηγητής κ Γεώργιος Κακαρελίδης, o γιατρός Φώτιος Μιχαήλ, ο πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος κ. Γιάννης Μήτσιος, ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Νίκος Ταμουρίδης, ο π. Δημήτριος Μπόκος με τα εκπληκτικά χριστιανικά λογοτεχνήματά του, ο κ. Παναγιώτης Μαχαίρας, ο Σ/χης ε.α. Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο μαθηματικός Θανάσης Τσόκας, ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Σπυριδάκης, η κ. Μαρία Σκαμπαρδώνη, ο κ. Ηλίας Σταμπολιάδης, ο γαστρεντερολόγος Χρήστος Ζαβός, ο πνευμονιολόγος Αλέξανδρος Ρεμούνδος, ο εκλεκτός μου φίλος Γιώργος Τσούτσος, η κ. Σοφία Παπανικολάου (την οποία να ευχαριστήσω και για τις ενημερώσεις άρθρων που μας στέλνει), ο κ. Δημήτριος Μπάκας, ο κ. Λυκούργος Νάνης, ο κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο κ. Δημήτριος Ρούσος, ο κ. Αριστείδης Δασκαλάκης, ο αγαπητός μας φίλος κ. Δημήτρης Χατζηνικολάου, ο κ. Παναγιώτης Μυργιώτης, ο κ. Θεόκλητος Ρουσάκης, η κ. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, ο Θεοφάνης Μαλκίδης, ο Αρης Στεφανίδης, ο Πάνος Χατζηγεωργιάδης, Αρης Στεφανίδης (Κυανούς Ουρανός), Τάσος Πολυχρονιάδης, Σπυρίδων Ζορμπαλάς, Κωνσταντίνος Παπανικολάου, Γιώργος Λουκάκης, Ιωάννα Καραμάνου, Γεώργιος Δικαίος, Χάρης Δημούτσος, Γεώργιος Γρυμπογιάννης, π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, Κωνσταντίνος Βαμβουκάκης, Αριστείδης Αράπης, Τόνια Αντωνά κ.α.
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά οφείλω και στον καλό μου φίλο και μαχητικό πατριώτη Γιάννη Κατσέα με τα πανέμορφα τοπία και τις καταπληκτικές φωτογραφίες του από τα απίστευτα οδοιπορικά του, που κοσμούν συχνά το ιστολόγιό μας, αλλά και στον αγαπητό μου αείμνηστο φίλο Ποσειδώνα με το κανάλι Πλατυτέρα Ουρανών, που για μεγάλο διάστημα στάθηκε ακοίμητος φρουρός του ιστολογίου μας, και δυστυχώς τον χάσαμε την άνοιξη του 2023 μετά από σύντομη μάχη με την επάρατο ασθένεια. Μια απώλεια που μας στοίχισε προσωπικά. (Δείτε την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ)
 
Και φέτος συνεχίζουμε την συνεργασία μας και με τον εξαιρετικό αναλυτή τον κ. Αγγελο Καραγεώργο, ο οποίος παράγει εξαιρετικές εκπομπές (βίντεο) με μεγάλη απήχηση, αναφερόμενος στην Νέα Τάξη και την προσπάθεια παγκόσμιας επιβολής της. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο φίλος Αγγελος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο του νεοταξικού συστήματος και τα αποκαλυπτικά βίντεο του είναι κυριολεκτικά υπό διωγμό. Ευτυχώς όλα μπορείτε να τα δείτε στον ελεύθερο ιστοτοπό του (https://angelokarageorgos.gr/)
 
Επίσης συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε μεταφρασμένα στα ελληνικά ξενόγλωσα άρθρα με κυρίως αντινεοταξικό περιεχόμενο, τα οποία μας στέλνει έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά στην μετάφραση, ο αγαπητός Απολλόδωρος του οποίου τα άρθρα μπορείτε να βρείτε στο Substack ΕΔΩ. Να τονίσουμε ότι τα άρθρα αυτά για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό είναι πρωτότυπες μεταφράσεις και δύσκολα θα τις συναντήσετε σε άλλα ιστολόγια. 
 
Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε αναδημοσιευμένα άρθρα εξαιρετικών αρθρογράφων όπως ο προσφάτως εκλιπών Σαράντος Καργάκος, ο επίσης εκλιπών π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο Νίκος Ελευθερόγλου, ο κ. Χρήστος Γιανναράς, ο Παναγιώτης Λιάκος, ο Βασίλης Βιλιάρδος, η κ. Μαρία Νεγρέποντη - Δελιβάνη, η Ελένη Παπαδοπούλου, ο Απόστολος Κρητικόπουλος, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ο Ανδρέας Σταλίδης, ο Φοίβος Κλόκκαρης, ο Κωνσταντίνος Δρίβας, ο Σταύρος Λυγερός, η Νεφέλη Λυγερού, η Σερένα Νομικού, ο Κώστας Βενιζέλος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Αλκιβιάδης Κεφαλάς, η συγγραφέας Βούλα Ηλιάδου που γράφει με το ψευδώνυμο Κρινιώ Καλογερίδου, ο Κωνσταντίνος Γρίβας, η Λέττα Καλαμαρά, η Κύρα Αδάμ, η Φανούλα Αργυρού, ο Σάββας Ιακωβίδης, ο Νότης Μαυρουδής, ο Κώστας Καραϊσκος, ο ερευνητής Νίκος Μιχαλόπουλος, ο Χρήστος Μπολώσης, ο εφέτης κ. Δημήτρης Σπηλιώτης, ο Ελευθέριος Ανδρώνης, ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ο Νικόλαος Δασκαλάκης, Παναγιώτης Τραϊανού και πολλοί άλλοι. 
 
Λόγω της μεγάλης αγάπης για την Ορθοδοξία μας θα βρείτε πλήθος αναρτήσεων με θέματα Πατερικά, αποσπάσματα ομιλιών Αγίων και Γερόντων μας, περικοπές των Ευαγγελίων μας, βίντεο με Ορθόδοξα θέματα και ομιλίες Πνευματικών μας, βίους Αγίων και όμορφες και διδακτικές ιστορίες των Ορθοδόξων Πατέρων μας. 
 
Επίσης θα βρείτε χιλιάδες ιστορικές αναρτήσεις κυρίως της Ελληνικής μας Ιστορίας διότι είναι επιτακτική ανάγκη ειδικά τα νέα παιδιά μας, να μάθουν την Ιστορία μας, το μεγαλείο και τον πολιτισμό των προγόνων μας, αρχαίων και βυζαντινών αλλά και τα ηρωικά κατορθώματα των νεότερων χρόνων, που δυστυχώς ΔΕΝ μαθαίνουν στα σχολεία μας.... 
 
Στο ιστολόγιο μας επίσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων και μη όπως: 
 
Ο αγαπητός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μας φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, οι αγαπημένοι μας φίλοι Πάνος και Ρόη με το αδερφικό μας ιστολόγιο ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ (από το οποίο αναδημοσιεύουμε πλήθος άρθρων), ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος και παλιός ιστολόγος Λουκάς Συμπεράς, η πολιτική συντάκτης κ. Γιώτα Χουλιάρα και ο σύμβουλος ασφαλείας κ Αλέξανδρος Νίκλαν ιδιοκτήτης του εξαιρετικού Geopolitics and Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης Κουστουλίδης και η Στεφανία Λυγερού από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης Αντωνιάδης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του φίλου Βασίλη, το "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους", το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη, Αρίσταρχο και τον φίλο Μιχάλη, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του αγαπητού μου φίλου Αγγελου, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο Γρηγόρης ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα η Τράγκα με τον Κοντυλοφόρο, ο Παναγιώτης Δερματάς, ο Κώστας Ντίγκος από το GrevenaLive24 (Vatolakkiotis), το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, τον Βασίλη Παπαμιχάλη και το Megasfilippos, το Greek Alert, το PRONEWS, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, ο Δημήτρης με το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Φωτεινή Μαστρογιάννη, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, το Συνοδοιπορία, το Φρυκτωρίες, το MEDLABNEWS, ο Λευτέρης, ο κ. Δημήτρης Βαλασίδης, ο Στέργιος Σμυρλής και ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, Το ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ο Σπυρίδων Καραχάλιος, η Τράπεζα Ιδεών, το Αντίβαρο, ο ΚΥΡ, o ΣΩΤΗΡ, ο Κώστας Μαντατοφόρος του ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, Ο Παιδαγωγός, ο Ιερός Λόχος 2012, η Λ.ΕΦ.Ε.Δ., η ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, το "Αμφοτεροδέξιος" του Σταύρου, ο Κώστας με τον "Διόδοτο", ο Χρήστος με το The Secret Real Truth, το Καθημερινό ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ του Ανδρέα Μελεζιάδη, το ΑΠΟΨΕΙΣ, ο Χρήστος Μπουρδούβαλης με την Φλόγα της Μακεδονίας, το εξαιρετικό διαδικτυακό θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, το εξαιρετικό κανάλι "Ορθοδοξία εν όψει" και το Πόθος Μετανοίας του κ. Αιμιλίου Γκίνη, ο Δημήτρης Μαρίζας με το Ρουφιάνος.com, ο κ. Δημήτριος Καρζής με το Ιωάννης Καποδίστριας, το Απαντα Ορθοδοξίας, το Τρικλοποδιά, το Κατοχικά Νέα, ο Δημήτρης Πατσάς, το Κανένα Ζόρι του Καταχανά (Γ. Μεταξά), ο Νώντας Σκοπετέας, ο Λεωνίδας Κουμάκης, το ιστολόγιο Γκρίζος Γάτος, το Αναβάσεις του Σπύρου Αρναούτογλου και άλλοι πολλοί όπως και πολλά κανάλια του Youtube που παρακολουθούμε καθημερινά, ενδεικτικά να αναφέρω τα εξαιρετικά ενημερωτικά του δημοσιογράφου Θάνου Κόκκαλη και του μαχητικότατου Λάμπρου Πάσχου, το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)... 
 
Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και σε όσους έχουν την ευγενή καλοσύνη να σχολιάζουν όσες αναρτήσεις τους ενδιαφέρουν. Προσπαθώντας να αναφέρω τους πλέον τακτικούς σχολιαστές οφείλω να αναφέρω τον Δον Κιχ Ο Τις, Δημοσθένης ο Μακεδών, τον αγαπητό μου Δαναό και τον επίσης αγαπητό μου φίλο και λογοτέχνη από την Κύπρο μας Αντώνη Αντωνά.
 
Στα 10 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ) 
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ) και χάσαμε επίσης τον αγαπητό μας πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο.
 
Στον χρόνο που μεσολάβησε από πέρυσι "έφυγε" ο αγαπητός μας φίλος Ποσειδώνας (Θανάσης Δ.) αλλά κι ο εξαίρετος τακτικός αρθρογράφος μας και θερμός πατριώτης στρατηγός ε.α. Ιωάννης Ασλανίδης που χάθηκε το 2022, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια χάσαμε έναν ακόμα αγαπητό φίλο και εξαίρετο πατριώτη τον Δαμιανό Βασιλειάδη, αλλά και τον πολύ αγαπητό μας φίλο Γιάννη Δημήτρουλα που πέθανε στην μακρινή Αυστραλία, χωρίς να πραγματοποιήσει το όνειρό του να επιστρέψει μετά από 60 χρόνια στην Ελλάδα. Μια ιδιαίτερη αναφορά για μια μεγάλη απώλεια οφείλουμε στον εξαιρετικό αντινεοταξίτη αρθρογράφο μας Νίκο Χειλαδάκη που χάθηκε κι αυτός τα τελευταία δύο χρόνια....
 
Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον καλό μου φίλο Μανώλη Τσακίρη, τον φίλο Διόνυσο που ζει στην Ιταλία, την Φαίη, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία, την Μαρία Κουμή και τον Νικόλαο και όλα τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας αλλά και στο email μας....  
 
(Αν έχω ξεχάσει κάποιον φίλο να με συγχωρέσει και να μου το υπενθυμίσει να τον προσθέσω στο επετειακό αυτό άρθρο μας)
 
Επίσης μια μικρή αναφορά οφείλω και στους δεκάδες φίλους μας από το Twitter και το κανάλι μας στο Youtube, το Mewe (όπου έχουμε και δική μας κοινότητα) και για τα εκατοντάδες καθημερινά τους σχόλια και τις ενημερώσεις, αλλά και όλους όσους με ήθος και ευπρέπεια σχολιάζουν τα άρθρα μας συμφωνώντας ή διαφωνώντας.  
 
Τέλος στην φετινή μου επετειακή ανάρτηση πρέπει να σας πω ότι εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο το ιστολόγιό μας έχει πέσει θύμα μεγάλης διαδικτυακής επίθεσης καθώς αρχικά εξαφανίστηκε από τις μηχανές αναζήτησεις κυρίως της Google και κατόπιν άρχισαν και οι καταργήσεις ή διαγραφές αναρτήσεων μας που ενοχλούσαν...
Με δικές μας ενέργειες το 95% των αναρτήσεων επανήλθαν, αλλά η επίθεση συνεχίζεται...
Για τον λόγο αυτό φτιάξαμε μια σελίδα σαν δεύτερο ιστολόγιο στο Substack (ΘΑΝΟΣ koukfamily), στην οποία αναρτούμε όσες καταργήθηκαν, αλλά και επιλεκτικά κάποιες άλλες. Μπορείτε να την επισκεφθείτε ΕΔΩ.
 
Τους λόγους αυτής της επίθεσης φαντάζόμαστε τους γνωρίζετε, αλλά σίγουρα διαβάζοντας παρακάτω θα τους αντιληφθείτε καλύτερα...
 
Λίγες σκέψεις 
 
Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας. 
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. Ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται. Η Μακεδονία μας προδόθηκε και πλέον μας απειλεί ανοιχτά με πόλεμο η νεοθωμανική Τουρκία του Ερντογάν.  Παράλληλα καταστροφές πλήττουν συνεχώς την πατρίδα μας και η τωρινή κυβέρνηση θέλει να μας δώσειγια υποτιθέμενη ταυτότητα μια ηλεκτρονική κάρτα υποταγής, πλήρους φακελώματος και στέρησης ελευθερίας...
 
Ο στημένος κορωνοιός μας "επισκέφθηκε" και μια παγκόσμια νεοταξική εποχή ξεκίνησε. Ο "βομβαρδισμός" μας πλέον από την Νέα Τάξη είναι συνεχής, καθημερινός και απροκάλυπτος. Την διετία 2021-2022 η πατρίδα μας έζησε απίστευτες κατάστάσεις υγειονομικής (και όχι μόνο δικτατορίας). Τα μικρά παιδιά μας φόρεσαν μάσκες για εκπαιδευτικούς λόγους, ενώ γνωρίζουμε πλέον από μη πουλημένους επιστήμονες ότι τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από τον ιό. 
 
Οι Ορθόδοξοι Ιεροί μας Ναοί έκλεισαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα του 2021 για τους πιστούς, κάτι πρωτόγνωρο στην ελληνορθόδοξη ιστορία αιώνων, οι κωδωνοκρουσίες απαγορεύτηκαν(!) και οι παρελάσεις των εθνικών επετείων ματαιώθηκαν... Οι νεοταξίτες κυβερνώντες κυνηγάνε με πρόστιμα τον κόσμο και σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ενώ την ίδια στιγμή έχουν εξαπολύσει διωγμούς φίμωσης σε οποιαδήποτε αντινεοταξική φωνή στο διαδίκτυο... 
 
Μην ξεχνάμε φυσικά και τα κλειδώματα που μας διέταξαν και για να βγούμε έξω έπρεπε με SMS να πάρουμε την άδεια του κράτους!!!! 

Κι όμως για έναν ανεξήγητο (για τους άθεους) λόγο, αλλά εξηγημένο για μας τους Ορθοδόξους, η Παναγία μας στέκεται προστάτης του λαού μας, αν και δυστυχώς η κρατική αδιαφορία και η νεοταξική παράνοια έχουν οδηγήσει 37.000 συμπολίτες μας στον θάνατο... αλλά και εκατομμύρια άλλους να κινδυνεύουν από τα πειραματικά €μβόλια. Είναι τρομακτικό αλλά βρίσκουμε συνεχώς νεκρούς και ειδικά νέους ανθρώπους κάτω των 50 παντού γύρω μας...

Ευτυχώς φέτος σταμάτησε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που με μανία προσπαθούσαν οι νεοταξίτες πολιτικοί και τα μίσθαρνά τους νεοταξικά ανδρείκελα που ονομάζονται "ειδικοί" να επιβάλλουν με εντελώς φασιστικό τρόπο... Παρόλα αυτά παραμένουν τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους μας που ήδη έχουν χρεωθεί με 100 ευρώ τον μήνα όσοι δεν εμβολιάστηκαν!!!!!
 
Σε μια εκδικητική παράνοια το νεοταξικό φασιστικό κράτος έβγαλε σε αναστολή 7000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς (γιατρούς και νοσηλευτές) από πέρυσι την 1η Σεπτεμβρίου, την στιγμή μάλιστα που ήταν πλήρως απαραίτητοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς όλο τον χειμώνα της περιόδου 2021-2022 ο κορωνοϊός ήταν σε έξαρση στην πατρίδα μας και θρηνήσαμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και φορτωμένες εντατικές!!!!
Κι όλα αυτά λόγω της ελεύθερης επιλογής των συνανθρώπων μας να μην εμβολιαστούν....  
Ευτυχώς από την 1η Ιανουαρίου του 2023 ξαναγύρισαν αλλά με την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ υποχρέωση να κάνουν δύο τέστ την εβδομάδα.... (την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι νοσούν, και μεταδίδουν)
 
Ενα εμβόλιο καθαρά πειραματικό για το οποίο ΜΟΝΟ ο προσωπικός γιατρός του κάθε ανθρώπου και ΜΟΝΟ ο ίδιος ο άνθρωπος θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη του εμβολιασμού, με απαράδεκτο και φασιστικό τρόπο επιχειρήθηκε να επιβληθεί με το στανιό και μάλιστα ως η μόνη λύση κατά της "πανδημίας"... Κι αυτό την στιγμή που ξέρουμε ότι και θεραπείες υπάρχουν, αλλά και ότι λόγω ακριβώς του πειραματικού χαρακτήρα του εμβολίου οι παρενέργειες είναι άγνωστες και ειδικά οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες... (δυστυχώς το τελευταίο έτος έχουμε αρχισει να τις αντιλαμβανόμαστε με τραγικό τρόπο).
 
Μια φίμωση είχε πέσει σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου, ώστε όλοι να εμβολιαστούν κι ακόμα και τα μικρά παιδιά μας που ΔΕΝ κινδυνεύουν από τον ιό, είχε φτάσει σε απίστευτα επίπεδα... Μοναδική ελπίδα μας ήταν και είναι το ελεύθερο διαδίκτυο που με νύχια και με δόντια προσπαθούν οι νεοταξικοί φασίστες να φιμώσουν και να λογοκρίνουν.... 

Αλλά αντιστεκόμαστε και θα αντιστεκόμαστε όσο μπορούμε...
 
Ακόμα και σήμερα που όλα δείχνουν ότι η λεγόμενη πανδημία οδεύει στο τέλος της και όλες οι χώρες του κόσμου χαλαρώνουν οι "δικοί μας" νεοταξικοί φασίστες επιμένουν στα πρόστιμα στους άνω των 60 αλλά και συνεχώς προτείνουν 5ο και 6ο εμβόλιο!!!!! 
 
Ακόμα και σήμερα που όλος ο κόσμος έχει πλέον ξεχάσει την πανδημία και κανείς στο εξωτερικό δεν ασχολείται με αυτήν, στην μαρτυρική πατρίδα μας ο τρόμος συνεχίζεται και ανακοινώνουν κάθε εβδομάδα δεκάδες νεκρούς παρατείνοντας τον φόβο και την ανησυχία, ελπίζοντας ότι οι πολίτες και πάλι θα πανικοβληθούν και θα γίνουν ξανά έρμαια υποταγής σε εμβόλια, μάσκες, μέτρα και νέες ταλαιπωρίες.... 

Στην περυσινή μας επετειακή ανάρτηση, είχα γράψει προς το τέλος:
Στο μεταξύ με το τέλος της τεχνητής "πανδημίας" και εφόσον το πείραμα πέτυχε θα περάσουμε σταδιακά στην επόμενη κατάσταση που θα είναι η τεχνητή κρίση ενέργειας, σε συνδυασμό με την πολύ προπαγανδισμένη κλιματική αλλαγή...
Εχει να πέσει παγκόσμια εντολή που θα πάει σύννεφο...

Οπως φαίνεται πλέον εύκολα μπορούμε να γίνουμε όλοι μας "προφήτες". Οντως μέσα στο 2023 αρχίσαμε να ζούμε και το δούλεμα της κλιματικής αλλαγής ή κρίσης όπως την ονομάζει ο επανεκλεγής (!!!!) αφορισμένος Μητσοτάκης και ο συρφετός του. Μεγάλες πυρκαγιές έκαψαν σχεδόν όλη την χώρα μας αλλά ειδικά την περιοχή του Εβρου ενώ τον Σεπτέμβριο είχαμε τις μεγαλύτερες καταστροφές από πλημμύρες στην συγχρονη ιστορία μας... Η Θεσσαλία έγινε κυριολεκτικά λίμνη από την Καρδίτσα μέχρι τον Βόλο... Και μέσα σε όλα αυτά μας χτύπησε η τεχνητή ακρίβεια όλων των προϊόντων, που κάνει τρομερά δύσκολη την ζωή όλων μας αλλά ιδιαίτερα των φτωσχών συνανθρώπων μας...
 
Μέσα σε όλα αυτά, φέτος οι νεοταξίτες κατάργησαν τις παλιές ταυτότητες και μας υποχρεώνουν να παραλάβουμε τις νέες με δύο τσιπάκια μέσα, στις οποίες από τον προσεχή Δεκέμβριο διατείνονται ότι θα βάλουν και τον αριθμό του πολίτη...  Δηλαδή οι ταυτότητες θα γίνουν Κάρτες του Πολίτη...

Το φακέλωμα θα πάει σύννεφο και μάλιστα δεν θα έχει καμμία σχέση με το παλιό φακέλωμα πολιτικών φρονημάτων για τους αριστερούς του 1950-1970, που έγραφε ΜΟΝΟ για τα πολιτικά φρονήματα  (αν ήσουν μέλος του παράνομου ΚΚΕ, διάβαζες Ριζοσπάστη, αν ο πατέρας σου ήταν αντάρτης, αν συμμετείχες σε πορείες και διαδηλώσεις κλπ) .. και που όλοι αυτοί που σήμερα δέχονται το μεγάλο φακέλωμα, απαιτούσαν τότε να καούν οι φάκελοι πολιτικών φρονημάτων!!!!

Τώρα θέλουν να περάσουν με ηλεκτρονικό τρόπο στις νέες ταυτότητες, όλα τα στοιχεία ΑΦΜ και ΑΜΚΑ!!!!! Δηλαδή οικονομική κατάσταση αλλά και κατάσταση υγείας!!!! Κοινώς θα ξέρουν τα πάντα.... με ότι αυτό συνεπάγεται για ένα τόσο αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό καθεστώς. Κι όμως δεν ανοίγει ρουθούνι από τους μεγάλους "δημοκράτες"...
 
Ομως πιο επικίνδυνες καταστάσεις ακόμα και από αυτές που μας επιφυλάσσουν οι νεοταξίτες, είναι όσες μας επιφυλάσσουν οι προδότες (οι οποίοι τυγχάνοι να είναι τα ίδια πρόσωπα)...
Ο Μητσοτάκης και ο συρφετός του αφού μας έσυραν στον Ρωσο-ουκρανικό πόλεμο για χάρη των αφεντικών τους Αμερικανών, κάνοντας μας εχθρούς με τους Ρώσους, τώρα θέλουν να λύσουν τις διαφορές με την Τουρκία σε Αιγαίο και Κύπρο, όπως βολεύει τους Τούρκους, ξεπουλώντας την εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας συμφέροντα...

Αλλά δεν θα τους περάσει....

Επίλογος
 
Οφείλουμε λοιπόν να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητα και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της... 
 
Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια...  
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα (και τον πνευματικό πόλεμο) και τελειώνουν με το ξίφος...
 
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία... 
Και εφόσον βρεθήκαμε να κρατούμε την ηλεκτρονική πέννα για την πατρίδα, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε το ξίφος όταν η περίσταση το απαιτήσει... 
Και αν οι Τούρκοι συνεχίσουν τις προκλήσεις που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, αυτή η εποχή πλησιάζει... Και δυστυχώς μαζί με τους Τούρκους θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους ντόπιους προδότες, αλλά και τους εισαγόμενους "επενδυτές"...
 
Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας. 
 
Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά.   
 
 
ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιo μας θα έχει σαν προμετωπίδα την πρώτη ιστορική του εικόνα που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη και την υπόλοιπη εβδομάδα μέχρι και την επόμενη Κυριακή θα έχει σαν προμετωπίδες ιστορικές εικόνες της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του....  

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Ου γάρ εισί δύο ή τρείς συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί είμι εν μέσω αυτών

    «Όταν συναντιούνται δύο ή τρεις στο όνομά μου, είμαι κι εγώ μαζί τους» λέει ο Κύριός μας.

    Συγχαρητήρια και στο αδελφικό Ιστολόγιο που Εθνέγεσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή