Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Αφύπνιση των μαζών: Τι μπορούμε να μάθουμε από τα μεγαλύτερα ψέματα που πίστευαν οι άνθρωποι για τον Covid;

Καθώς καθημερινά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες αλήθειες σχετικά με την απάτη του Covid-19, ο κόσμος αφυπνίζεται. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερους να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα και να συνειδητοποιήσουν πόσο μεγάλα ήταν τα ψέματα.
 
JD Rucker

Σχόλιο του συντάκτη: Το παρακάτω άρθρο του Brandon Smith από το Alt-Market είναι ένα σημαντικό ανάγνωσμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμη μεγαλύτερο ως μια κρίσιμη ιστορία που πρέπει να μοιραστείτε με όσους γνωρίζετε. Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε ανθρώπους σε όλη τη χώρα να ξυπνούν και να συνειδητοποιούν ότι ίσως τους είπαν ψέματα για το Covid-19 από την αρχή, ότι μπορεί να υπάρχει μια ατζέντα που δεν έχει καμία σχέση με τη διάσωση ζωών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών μου το γνωρίζει ήδη αυτό. Αλλά με τη Μεγάλη Τεχνολογία και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να εξακολουθούν ως επί το πλείστον να απηχούν τις επίσημες αφηγήσεις με μόνο περιστασιακές αποκλίσεις, είναι δύσκολο για τους "κανονικούς" να βρουν τις πληροφορίες που μπορεί να είναι απαραίτητες για να τους ωθήσουν πέρα από το όριο της "θεωρίας συνωμοσίας". Θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε αυτό το άρθρο στο Google και ούτε το CNN ούτε το Fox News θα μιλήσουν γι' αυτό.

Μέχρι σήμερα, ακόμη και η φράση "θεωρία συνωμοσίας" θεωρείται από πολλούς, αν όχι τους περισσότερους, ως υποτιμητική. Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψει κάποιος που διαβάζει τα άρθρα μου ή ακούει το podcast μου τα τελευταία τρία χρόνια, δεν ήμουν πάντα υπέρ των συνωμοσιών για την παγκοσμιοποιημένη ελίτ της συμμορίας. Συνήθιζα να είμαι αρκετά μετριοπαθής στα σχόλιά μου, εστιάζοντας στο να κάνω την Αμερική μεγάλη ξανά και να μην ανησυχώ πολύ για τις Δυνάμεις και τις Αρχές. Προφανώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά και τώρα έχω χαρακτηριστεί από τους "ελεγκτές γεγονότων" ως ένας ολοκληρωμένος θεωρητικός συνωμοσίας, αφού δεν αγοράζω τις επίσημες αφηγήσεις που μας παρουσιάζονται.

Το άρθρο που ακολουθεί είναι μια εξαιρετική επισκόπηση των διαφόρων ψεμάτων που μας έχουν πει από την εποχή πριν καν ξεκινήσει το Θέατρο Πανδημικού Πανικού. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να βοηθήσει όσους μπορεί να βρίσκονται στα πρόθυρα της αφύπνισης, επειδή παρουσιάζει τα γεγονότα συνοπτικά αλλά μέσα σε ένα σχετικά πλήρες πλαίσιο. Πολλοί δεν είναι σε θέση να δουν τη συνολική εικόνα αν δεν παρουσιαστεί μαζί. Μπορεί να ακούσουν για μια μελέτη που λέει ότι οι μάσκες προσώπου δεν λειτουργούν, και μια εβδομάδα αργότερα να ακούσουν ότι η θεωρία της σούπας νυχτερίδας δεν βγάζει νόημα, αλλά λόγω του χάσματος δεν κάνουν τη σύνδεση με την ευρύτερη συνωμοσία. Αυτό το άρθρο θα πρέπει να το κάνει αυτό γι' αυτούς. Με αυτά τα λόγια, ο Μπράντον Σμιθ... 
 
_________________________________________
 
Στην αρχή της εκδήλωσης του ιού covid στα τέλη του 2019 έως τις αρχές του 2020 το κοινό είχε ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες γύρω από το ξέσπασμα της επιδημίας στη Γουχάν της Κίνας και το είδος του ιού που μπορεί να αντιμετώπιζε ο κόσμος. Ο ιός ερχόταν στις δυτικές ακτές και έτσι το κοινό έπρεπε να προετοιμαστεί για τις πιθανές συνέπειες.

Οι άνθρωποι υποτίθεται ότι πέθαιναν μαζικά στην Κίνα, αλλά η κομμουνιστική χώρα αρνήθηκε να δώσει ακριβή στοιχεία για την κατάσταση και μέχρι σήμερα το ποσοστό θανάτου από τον ιό του ιού είναι εξαιρετικά ύποπτο. Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας, ξαφνικά, υπήρξε μια βιασύνη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από κυβερνητικούς αξιωματούχους να προβλέψουν το χειρότερο σενάριο. Ο ΠΟΥ έκανε έκκληση για ένα ποσοστό θανάτων παρόμοιο με το SARS τουλάχιστον 3% ή και περισσότερο - Αυτό θα σήμαινε έναν παγκόσμιο απολογισμό πάνω από 240 εκατομμύρια θανάτους.

Για όσους από εμάς στο Κίνημα της Ελευθερίας, αυτό θεωρήθηκε ως το "μεγάλο", το είδος του γεγονότος που θα συντρίψει τις οικονομίες και θα οδηγήσει σε μια αυταρχική κοινωνία. Σχεδόν έγινε αυτό...

Από την αρχή, ορισμένες αφηγήσεις που προωθούνταν από την επικρατούσα τάση δεν ανταποκρίνονταν σε λογικά ή επιστημονικά πρότυπα. Έγινε φανερό ότι ο φόβος ήταν ο στόχος και όχι η ασφάλεια. Αλλά για να δημιουργήσουν φόβο, οι ελίτ του κατεστημένου και οι κυβερνήσεις έπρεπε να πουν ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ψέματα που ειπώθηκαν στο κοινό σχετικά με την πανδημία:
 
 
Η σούπα νυχτερίδας στην Wet Market της Γιουχάν ήταν το σημείο μηδέν;
 
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το Covid-19 κυοφορήθηκε στην Wet Market της Wuhan ή ότι προσβλήθηκε από ανθρώπους που έτρωγαν σούπα νυχτερίδας. Αυτό το ψέμα ήταν ο λόγος για τον οποίο άρχισα αμέσως να υποψιάζομαι όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το covid τις πρώτες ημέρες του γεγονότος.

Τον Ιανουάριο του 2020, στην αρχή της επιδημίας, δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο "Πώς η ιογενής πανδημία ωφελεί την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών". Σε εκείνο το άρθρο περιέγραψα στοιχεία γύρω από τα Level 4 Biolabs στο Wuhan της Κίνας και τις συγκεκριμένες εργασίες τους στον SARS και τους κορονοϊούς. Τα εργαστήρια βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δρόμο από την "υγρή αγορά" που χαρακτηρίστηκε τυχαία ως "σημείο μηδέν". Παραδόξως, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν απολύτως κάθε εγκυρότητα για τη θεωρία του εργαστηρίου Wuhan και άρχισαν αμέσως να κατηγορούν όποιον την ανέφερε για θεωρία συνωμοσίας.

Το εργαστήριο Wuhan θα έπρεπε να είναι ο ύποπτος #1, ωστόσο τα MSM ήταν απασχολημένα με το να κατηγορούν τη σούπα νυχτερίδας και οι εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης ήταν απασχολημένες με το να απαγορεύουν οποιονδήποτε ανέφερε τον ισχυρισμό. Όλο και περισσότερα στοιχεία συνεχίζουν να δείχνουν ότι ο ιός προήλθε από το εργαστήριο της Γουχάν.

Γιατί αγνοήθηκαν αυτές οι πληροφορίες από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης; Ίσως οφείλεται στους Αμερικανούς αξιωματούχους που εμπλέκονται βαθιά στην έρευνα στο Γουχάν. Το 2020, άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία ότι ο Anthony Fauci, η ηγετική φυσιογνωμία που χειριζόταν την αντιμετώπιση του κοροναϊού για τον Διοικητή Trump και αργότερα για τον Διοικητή Biden, είχε εκτεταμένους δεσμούς με το εργαστήριο Wuhan. Έγγραφα του NIH αποδεικνύουν ότι ο Fauci και οι συνεργάτες του συμμετείχαν σε κέρδος από την έρευνα λειτουργίας για τους κορονοϊούς στο Wuhan - ο Fauci έλεγε συνεχώς ψέματα σχετικά με αυτούς τους δεσμούς και το επίπεδο συμμετοχής του.

Είναι μάλλον ύποπτο ότι ο ίδιος άνθρωπος που χρησιμοποιούσε το covid ως δικαιολογία για την επιβολή σαρωτικών περιορισμών που παραβίαζαν σχεδόν κάθε πτυχή του αμερικανικού συντάγματος ήταν επίσης ο άνθρωπος που ενδεχομένως χρηματοδότησε τη δημιουργία του ιού εξ αρχής.
 
Η πανδημία ήταν απροσδόκητη;
 
Το 2020 επεσήμανα επίσης ότι λίγο περισσότερο από δύο μήνες πριν από την πανδημία το WEF, ο Bill Gates και η Johnson and Johnson πραγματοποίησαν μια "προσομοίωση" μιας ιογενούς πανδημίας με την ονομασία "Event 201". Το ξέσπασμα που προσομοίωναν; Ο κοροναϊός. Τι σύμπτωση!

Το μόνο πράγμα που πιστεύω ότι ήταν απροσδόκητο για τους παγκοσμιοποιητές, το πράγμα που εκτροχίασε ένα μεγάλο μέρος της ατζέντας τους, ήταν το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση του covid. Η προσομοίωση Event 201 προέβλεπε τουλάχιστον 60 εκατομμύρια θανάτους από μια επιδημία κορονοϊού στα αρχικά στάδια της κρίσης. Αυτό προφανώς δεν συνέβη. Φαίνεται ότι λειτουργούσαν με την υπόθεση ότι θα πέθαιναν πολύ περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι πραγματικά πέθαναν.

Ποσοστό θανάτου του Covid 3% ή περισσότερο;
 
Ο τρόπος με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης, το CDC και ο ΠΟΥ υπερέβαλαν την απειλή του covid δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Δεν υπήρχαν καθόλου στοιχεία που να υποστηρίζουν τον αρχικό ισχυρισμό ότι το ποσοστό θανάτου από το covid θα ήταν 3% ή περισσότερο, και αυτοί οι οργανισμοί συνέχισαν να λένε ψέματα για την απειλή που παρουσίαζε το covid πολύ καιρό μετά τη δημοσίευση πολυάριθμων αντίθετων μελετών.

Ήδη από το 2020, τα δεδομένα έδειξαν ότι το μέσο ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση του ιού ήταν μόλις 0,23% (επίσημα). Η κυβέρνησή μας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αναφέρει αυτό το νούμερο στο κοινό και δεν νομίζω ότι το έχω δει ποτέ να αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης.

Σωστά - Το επίσημο ποσοστό επιβίωσης για τον covid ήταν πάντα 99,8% ή μεγαλύτερο. Παρόλα αυτά, ο κόσμος οδηγήθηκε να πιστέψει ότι θα υπήρχαν σωροί από πτώματα στους δρόμους, επειδή καμία επίσημη υπηρεσία και κανένας καθιερωμένος δημοσιογράφος δεν ήταν πρόθυμος να αναφερθεί στην πραγματική IFR. Ήθελαν οι άνθρωποι να παραμείνουν φοβισμένοι.
 
Εκατομμύρια πέθαναν στις ΗΠΑ από το Covid
 
Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα όλων. Επιστήμονες και γιατροί παραδέχονται τώρα αυτό που πολλοί από εμάς γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό - ότι τα νοσοκομεία δήλωναν νεκρούς από το covid ανθρώπους που είχαν πεθάνει από άλλες αιτίες. Μελέτες δείχνουν τώρα ότι περίπου το 60%-70% όλων των θανάτων από covid ήταν "τυχαίοι", που σημαίνει ότι οι ασθενείς είχαν covid αλλά πέθαναν από άλλη αιτία και χαρακτηρίστηκαν ούτως ή άλλως ως θάνατοι από covid.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί συμμετείχαν σε συνωμοσία; Όχι, απλώς σημαίνει ότι ακολουθούσαν τις συστημικές πολιτικές που εφαρμόζει το CDC. Ακόμα και η κορυφαία ιατρική προπαγανδίστρια του CNN παραδέχτηκε ότι οι θάνατοι από covid έχουν καταμετρηθεί υπερβολικά... απλά το παραδέχτηκε με δύο χρόνια καθυστέρηση.

Η συγκάλυψη λειτουργεί;
 
Η συγκάλυψη δεν κάνει καμία διαφορά στην εξάπλωση του covid. Αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές από το γεγονός ότι οι πολιτείες των ΗΠΑ με τους αυστηρότερους κανόνες συγκάλυψης είχαν επίσης υψηλά ποσοστά μόλυνσης. Ωστόσο, ενώ μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως ο New Yorker δημοσίευαν άρθρα που έκαναν λόγο για "εντολές μάσκας για πάντα", μια σειρά από μελέτες με κριτές αποδεικνύουν ότι οι μάσκες είναι ουσιαστικά άχρηστες κατά του covid.

Η συζήτηση έχει τελειώσει, η επιστήμη έχει αποδειχθεί. Η αριστερή λατρεία των μασκών μπορεί να το βουλώσει τώρα. Έκαναν λάθος.
 
Η συγκάλυψη και η κοινωνική αποστασιοποίηση Έξω είναι απαραίτητη;
 
Ένα πράγμα που μου φάνηκε εντελώς παράλογο ήταν η εφαρμογή εντολών για μάσκες, αποστασιοποίηση και κλείδωμα σε εξωτερικούς χώρους όπως παραλίες και πάρκα. Αυτό αψηφά όλα όσα γνωρίζουμε για την ιολογία. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου είναι ένα φυσικό απολυμαντικό και η μετάδοση των ιών στην ύπαιθρο είναι απίστευτα χαμηλού κινδύνου. Βασικά, δεν πρόκειται να συμβεί.

Δεν νομίζω ότι είδα ούτε έναν γιατρό ή επιστήμονα στα μέσα ενημέρωσης να αναφέρει αυτό το γεγονός, το οποίο είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης είπαν ακόμη και ψέματα για την αποτελεσματικότητα του ηλιακού φωτός στη θανάτωση ιών όπως ο covid, υποστηρίζοντας ότι η ιδέα ήταν ψευδής.

Γιατί οι κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήθελαν οι άνθρωποι να πιστέψουν ότι το να φοράνε μάσκες έξω ήταν απαραίτητο; Δεν βγάζει νόημα, εκτός αν καταλάβετε ότι δεν επρόκειτο για επιστήμη, αλλά για έλεγχο. Αν περνούσατε τις μέρες σας κάνοντας τζόκινγκ, ποδήλατο και περπατώντας στο πάρκο φορώντας μάσκα, σας εξαπατούσαν για τα καλά.

Τα μεγάλης κλίμακας λουκέτα λειτουργούν;
 
Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα λουκέτα ήταν αποτελεσματικά για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του covid. Οι πολιτείες με τα αυστηρότερα λουκέτα είχαν επίσης σε πολλές περιπτώσεις τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης. Μελέτες δείχνουν ότι οι επιπτώσεις των lockdowns στην εξάπλωση του ιού ήταν αμελητέες. Η Κίνα, ένα έθνος με μερικές από τις πιο δρακόντειες πολιτικές εγκλεισμού στον κόσμο, αντιμετώπισε πολλαπλές εκτεταμένες επιδημίες covid τα τελευταία δύο χρόνια. Ήρθε η ώρα να λάβετε μια υπόδειξη.

Πανδημία των ανεμβολίαστων;
 
Ποτέ δεν υπήρξε πανδημία των ανεμβολίαστων, αυτό ήταν μια ψευδαίσθηση των αριστερών μέσων ενημέρωσης και του Λευκού Οίκου. Κρούσματα ξεσπάσματος, δηλαδή θάνατοι εμβολιασμένων ανθρώπων, υπάρχουν από τότε που εισήχθησαν τα εμβόλια. Στην πραγματικότητα, οι μελέτες δείχνουν τώρα ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των θανάτων από covid.
 
Τα εμβόλια μείωσαν τα ποσοστά μόλυνσης και θανάτου;
 
Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι τα εμβόλια έκαναν κάποια διαφορά στην εξάπλωση του ιού ή στη διάσωση ζωών. Τα πιο επιθετικά ποσοστά μόλυνσης και θνησιμότητας από τον ιό covid έπεσαν κατακόρυφα στις αρχές του 2021, μήνες ΠΡΙΝ τα εμβόλια διανεμηθούν ευρέως στο κοινό. Αυτό υποδηλώνει ότι ο πληθυσμός είχε ήδη αναπτύξει ανοσία αγέλης πριν από την εισαγωγή των εμβολίων.

Η πλειονότητα των μελετών για το εμβόλιο covid δεν χρησιμοποιεί τους ανεμβολίαστους ως ομάδα ελέγχου για να δείξει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων mRNA. Έτσι, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εικασία που βασίζεται σε ελλιπή δεδομένα. Μελέτες εκτός της φαρμακοβιομηχανίας συνεχίζουν να δείχνουν ότι η φυσική ανοσία είναι πολύ ανώτερη από τα εμβόλια.

Το Covid προκαλεί καρδιακή ανεπάρκεια;
 
Αυτό είναι ένα ψέμα που διαδίδεται από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσω της αφήγησής τους για την "καρδιά του covid". Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η καρδιά του covid και οι μελέτες αποδεικνύουν ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής.
 
Τι μπορούμε να μάθουμε;
 
Η καταιγίδα ψεμάτων γύρω από την πανδημία της covid μας διδάσκει μια σειρά από πράγματα - Γνωρίζουμε πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία ότι μελλοντικά γεγονότα κρίσεων θα χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για τη διαγραφή των ελευθεριών μας. Το έχουμε δει από πρώτο χέρι. Τα ύπουλα μέτρα που είδαμε στις δυτικές χώρες ως απάντηση σε ανθρώπους που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις εντολές ή τον εμβολιασμό για επιστημονικούς και ηθικούς λόγους, μας έδειξαν πόσο επισφαλής είναι πραγματικά η αστική μας σταθερότητα.

Μάθαμε, στις ΗΠΑ τουλάχιστον, ότι οι συντηρητικές πολιτείες ήταν πρόθυμες να αντισταθούν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και να αψηφήσουν τις πολιτικές εγκλεισμού. Αυτό συνέβη αφού εκατομμύρια άνθρωποι (κυρίως συντηρητικοί) άσκησαν πίεση στις πολιτείες να δράσουν, αλλά αποδείξαμε ότι το κοινό εξακολουθεί να έχει επιρροή και ότι ορισμένες πολιτείες είναι πρόθυμες να υπερασπιστούν τα δικαιώματά μας.

Για να είμαστε δίκαιοι, κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα τι κίνδυνο παρουσίαζε το covid τις πρώτες ημέρες της επιδημίας, αλλά αφού έγινε σαφές ότι δεν ήταν τίποτα, κάθε πολιτικός ηγέτης που συνέχισε να κινδυνολογεί θα πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά.

Δυστυχώς, μάθαμε επίσης ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να πιστέψουν οτιδήποτε τους λέει η κυβέρνηση, αρκεί αυτή η κυβέρνηση να είναι ευθυγραμμισμένη με τις ιδεολογικές τους προκαταλήψεις. Στην Αμερική η πλειονότητα των συνταγματικών παραβιάσεων συνέβη σε ελεγχόμενες από την αριστερά μπλε πολιτείες και πόλεις. Οι κόκκινες πολιτείες ήταν ως επί το πλείστον ελεύθερες, οι μπλε πολιτείες όχι. Οι κόκκινες πολιτείες εγκατέλειψαν γρήγορα τις εντολές, ενώ οι μπλε πολιτείες προσπάθησαν να τις διατηρήσουν μόνιμα. Αυτό είναι απλώς ένα ψυχρό και σκληρό γεγονός.

Κατ' επέκταση, ενώ κάποιοι άνθρωποι έχουν εκφράσει τη λύπη τους, έχει γίνει σαφές ότι ένας μεγάλος αριθμός αριστερών ΑΚΟΜΑ αρνείται να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, παρά τα στοιχεία που καταρρίπτουν τις covid πεποιθήσεις τους. Στο τέλος, γι' αυτούς, η covid είχε να κάνει με τη "νίκη" και όχι με το να είναι πραγματικά σωστές.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που ζει υποκατάστατα μέσα από την τυραννία. Τρέφονται με αποφάγια από τα τραπέζια των αυταρχικών. Αυτοί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι για τους οποίους έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό στο κίνημα της ελευθερίας, και σίγουρα έκαναν παρέλαση κατά τη διάρκεια του covid, χειροκροτώντας το τέλος της χώρας μας όπως την ξέραμε και αγκαλιάζοντας με χαρά τον Μεγάλο Αδελφό. Όταν ξεσπάσει η επόμενη κρίση, δεν είναι μόνο οι παγκοσμιοποιητές για τους οποίους πρέπει να ανησυχούμε, αλλά και η ορδή των αριστερών λατρευτών και των Κάρενς που ανυπομονούν για μια ακόμη γεύση εξουσίας και είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου