Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Για αυτό βγάζουν ξανά Μητσοτάκη; Πιερρακάκης: «Ψηφιοποίηση των πάντων και νέες ταυτότητες» - βίντεο


 
«Στις αρχές της τετραετίας».

Ειδήσεις σχετικά με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων, ένα θέμα που έχει «τραβήξει» εδώ και πολλά χρόνια, «έβγαλε» η  συνέντευξη του Κυριάκου Πιερρακάκη στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε σχετικά και για τον Ενιαίο Αριθμό του Πολίτη (ή Προσωπικός Αριθμός) που θα αντικαταστήσει το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ (και όχι μόνο), τόνισε πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία σήμερα είναι οι νέες ταυτότητες (γιατί άραγε;;;;).

Στις επίμονες ερωτήσεις του παρουσιαστή Γιώργου Αυτιά περιορίστηκε στο να πει ότι πολύ σύντομα, στις αρχές της νέας τετραετίας θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ίδιο τον Μητσοτάκη:

«Είναι δρομολογημένο. Πάμε άμεσα στις νέες ταυτότητες».

Φρόντισε να θυμίσει επίσης πως ο ίδιος, επί θητείας του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έφερε στους Έλληνες την “ταυτότητα πορτοφόλι“:

«Καταρχήν, έχουμε ήδη καινούργιες ταυτότητες στα κινητά μας, το wallet. Το όραμα του κ. Μητσοτάκη είναι να τα ψηφιοποιήσουμε όλα! Να γίνουμε Εσθονία. Εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα “ψηφιακά” εκτός από τρία πράγματα! Να παντρευτείς, να χωρίσεις και να αγοράσεις ακίνητο. Όλα τα άλλα γίνονται ψηφιακά. Αν αυτό ισχύει το σημαντικό παύει να είναι πλέον ο αριθμός».

Λένε λοιπόν ότι θέλουν να φέρουν ψηφιοποίηση σε όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου!! Στα πάντα!

Θυμίζουμε τι συμβαίνει στη Γερμανία και έχει άμεση σχέση με όσα ετοιμάζουν τα “καλά παιδιά των διεθνιστών” και για την Ελλάδα:

“Bund ID”: Καταργούνται όλα τα χειρόγραφα και ανοίγει ο δρόμος για το «ψηφιακό χάραγμα»

(Δείτε το επίμαχο σημείο για τις ταυτότητες από το 4:50)

 
 Eurokinissi photo
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου