Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

παπα - Ηλίας Υφαντής: Μητσοτακουλικό Άουσβιτς

 Γράφει ο παπα - Ηλίας Υφαντής

Το καθεστώς των μαφιόζων της κουλοκρατίας είναι έτοιμο να πετάξει εκτός Βουλής το κόμμα των «Σπαρτιατών». Όπως ακριβώς είχε προεκλογικά εκπαραθυρώσει το κόμμα των «Ελλήνων».

 Κανένα πρόβλημα! Οι νόμοι δικοί τους, αφού αυτοί τους ψηφίζουν. Οι δικαστές δικοί τους, αφού αυτοί τους διορίζουν. Η Βουλή δική τους, αφού αυτοί, όποιον θέλουν μπάζουν μέσα κι όποιον θέλουν τον εξωπετάνε. Οι επικυρίαρχοι παγκοσμιοποιητές καταδικοί τους. Αφού «είναι σόι το βιλαέτι»…

Αν ο Κασιδιάρης βρίσκεται στη φυλακή, είναι γιατί έχει το ελάττωμα να λέει την αλήθεια, που καίει και τσουρουφλίζει του νεοταξίτες δήμιους και δεσμώτες του λαού μας. Δεν είναι στη φυλακή, επειδή είναι ναζί. Ναζί είναι αυτοί που λειτουργούν μεθοδικά και ακατάπαυστα ως δεσμώτες και δήμιοι του λαού μας και προδότες της πατρίδας μας.

Τα σχετικά με τον Κασιδιάρη  περιστατικά είναι γνωστά. Κάποιος άνθρωπος, που ανήκε στη «Χ. Α» σκότωσε κάποιον συνάνθρωπό μας. Και το έγκλημα αυτό δίκην προπατορικού αμαρτήματος το κατελόγισαν σε όλα τα μέλη του κόμματος. Και βέβαια ιδιαίτερα  στον Κασιδιάρη, που είναι, όπως λένε, αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.

Το πραγματικό του έγκλημα είναι ότι έχει το  «ελάττωμα» να λέει τις αλήθειες, που καίνε και τσουρουφλίζουν τις κομματικές εγκληματικές οργανώσεις του, λεγόμενου, συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου. Που νεοταξικά αυτοπροσδιορίζονται ετσι, επειδή ακριβώς κουρέλιασαν το Σύνταγμα και ποδοπάτησαν τη δημοκρατία.

Και μην πείτε τι μας νοιάζει εμάς για τους «Σπαρτιάτες», τους «χρυσαυγίτες και τον Κασιδιάρη. Δυστυχώς μας νοιάζει και μας κόφτει. Πολύ περισσότερο απ’ οσο μπορούμε να φαντασθούμε. Γιατί οι νεοταξικοί μαφιόζοι δεν έχουν μόνο τους «χρυσαυγίτες» φυλακίσει σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, αλλά έχουν μεταβάλει ολάκερη την Ελλάδα σε στρατόπδο Άουσβιτς.

Μας έχουν προ πολλού φυλακισμένους. Αλλά τα τελευταία κυριολεκτικά εγκάθειρκτους. Αφότου τα, λεγόμενα, κόμματα εξουσίας μεταβλήθηκαν σε εγκληματικές οργανώσεις. Και οι εκάστοτε αρχηγοί τους σε δεσμοφύλακες και δημίους μας.

Όπως, για παράδειγμα, αυτοί, που μας επέβαλαν τα δεσμά των ληστρικών μνημονίων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα γαλλογερμανικών  τραπεζών. Και προέβησαν σε κάθε είδους ατιμωτικές και ταπεινωτικές ενέργειες σε βάρος του λαού μας και τις πατρίδας μας.

Και, όπως ήταν επόμενο οι προδοσίες τους αυτές είχαν σαν συνέπεια τις χιλιάδες αυτοκτονίες, στις οποίες κατέφυγαν οι άνθρωποι του λαού, προκειμένου να λυτρωθούν απ’ τα ασφυκτικά αδιέξοδα στα οποία τους κατέστησαν εγκάθειρκτους οι μνημονιακοί προδότες και δολοφόνοι.

Και προσέξτε κάτι: Οι πρωταγωνιστές των εγκλημάτων αυτών, συνδύαζαν τα εγκλήματά τους με ρομαντικές περιπλανήσεις, που ασφαλώς τις σκηνοθετούσαν οι επικοινωνιολόγοι των νεοταξιτών αφεντάδων τους. Και μη σας φαίνεται παράδοξο. Γιατί και ο Φύρερ, που μακέλεψε εκατομμύρια ανθρώπων, δακρυσε-λένε- εξαιτίας του θανάτου ενός καναρινιού.

Έτσι ο ένας πήγε να μας αναγγείλει τα μνημονιακά μας δεσμά απ’ το ακριτικό μας Καστελλόριζο. Ό άλλος βρώμισε την ομηρική και την καβαφικη Ιθάκη, προκειμένου να «χρυσώσει» την αναίσχυντη σε βάρος της Μακεδονίας και του λαού μας (δημοψήφισμα) προδοσίας του. Και ο τρίτος, γόνος της προδοτικής φαμίλιας αμαύρωσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Ενώ περαιτέρω συνδύασε τη θητεία του με το εγκληματικό φιάσκο του κορονοϊού και τα δολοφονικά εμβόλια. Τις ολέθριες συνέπειες των οποίων, πλήρωσαν με τη ζωή τους  κοντά στις σαράντα χιλιάδες Ελλήνων. Παρότι αυτός  γνώριζε τις συνέπειες αυτές «από πρώτο χέρι». Αφού υπήρξε αλληλέγγυος με τους «αρχιτέκτονες» της όλης εγκληματικής δραστηριότητας.

Οι άνθρωποι των πασιφανέστατα κομματικών αυτων εγκληματικών οργανώσεων και οι συνεργοί τους θα  έπρεπε,  με βάση  το κοινό περί δικαίου αίσθημα, να βρίσκονται πρώτοι αυτοί σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για τα εγκλήματά τους.  Και όμως αντ’ αυτών βρίσκονται στις φυλακές αυτές για το έγκλημα κάποιου άλλου, εκείνοι που  είχαν το θάρρος να τους ελέγχουν για τα αποτρόπαια  εγκλήματά τους.

Αλλά όλα αυτά μην σας παραξενεύουν. Αφού ζούμε σ’ έναν κόσμο πέραν κάθε λογικής και ηθικής τάξεως και δικαίου. Ή πιο σωστά σ’ έναν κόσμο ανεστραμμένης πραγματικότητας. Και μη σας πουν ότι  ο λαός τους ψηφίζει. Και σας φέρουν για παράδειγμα το τεράστιο χάσμα, που τους χωρίζει απ’ τους πληβείους της Βουλής.

Το χάσμα αυτό θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Αφού τα εκλογικά αποτελέσματα είναι πασιφανέστατα προκατασκευασμένα. Που σημαίνει ότι οι εκλογές είναι μια απλή θεατρική  παράσταση. Με πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές, στην οποία ο λαός παίζει απλά το ρόλο του κομπάρσου.

Το χάσμα, που τους χωρίζει απ’τους υπόλοιπους είναι τόσο,  ώστε να τους δίνει τη δυνατότητα να κάμουν, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες,  τα τερατώδη εγκλήματα και τις τερατώδεις προδοσίες σε βάρος της πατρίδας και του λαού.  Σύμφωνα πάντα με τις εντολές των παγκοσμιοποιητών δολοφόνων.

Δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι ο λαός, που όλο τον καιρό τους σιχαίνεται και τους γιουχαΐζει και με διάφορες άκρως προσβλητικές βωμολοχίες τους αποδοκιμάζει και τους υβρίζει, ξαφνικά στις εκλογές τους θαυμάζει και τρέχει και τους ψηφίζει.

Κι ακόμη διαμορφώνουν έτσι τα εκλογικά αποτελέσματα, προκειμένου να σπάνε το ηθικό του λαού, ώστε να μην ελπίζει ότι κάποτε μπορεί να δραπετεύσει απ’ τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, που κι εμάς μαζί με τους «Χρυσαυγίτες» μας έχουν εγκλωβίσει.

Γι’ αυτό μην δίνετε καμιά σημασία στις θριαμβολογίες των δήθεν θριαμβευτών των εκλογών. Και ασφαλώς τζάμπα θρηνούν και οδύρονται οι «αποτυχημένοι». Αφού το παιχνίδι είναι έτσι «στημ»νο».

Έτσι ώστε η Ελλάδα και οι Έλληνες να πεθάνουν αργά και βασανιστικά από οικονομική, ηθική, πολιτισμική και φυλετική ασφυξία στο μητσακοκουλικό Άουσβιτς…

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΗ Η ΝΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ "ΒΑΣΑΝΟ" ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΕΛΗ!
    Ἀναστάσιος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή