Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Γονείς και μαθητές Λυκείου αντιστέκονται στην LGBT προπαγάνδα που τους έχει επιβληθεί στα σχολεία!


Δυσφορία προκαλούν σε αρκετά παιδιά και γονείς οι πρωτοβουλίες της «ιδεολογίας του φύλου» στην εκπαίδευση. Στο εξωτερικό, τα παιδιά αντιδρούν σε δράσεις του σχολείου τους, ενώ ομάδα γονέων προτρέπει τους γονείς σε μονοήμερη αποχή των παιδιών μέχρι να επανέλθει η ηθική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Το Λύκειο Lakeridge στο Oregon αντιμετώπισε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον πρόβλημα: τα αγόρια ξεκολλούσαν τις θήκες με τα κοριτσίστικα ταμπόν περιόδου από τους τοίχους των λουτρών τους και τα πετούσαν στις τουαλέτες. Το σχολείο ζήτησε επίσημα από τα αγόρια να σταματήσουν να καταστρέφουν τα δωρεάν προϊόντα εμμήνου ρύσεως που τους παρέχονται και έδωσε στους γονείς τους ενημερωτικό υλικό για την «έμμηνο ρύση, τα προϊόντα εμμήνου ρύσεως, τη σεξουαλικότητα και την υγεία», προκειμένου να τους βοηθήσει να εξηγήσουν στα παιδιά τους ότι η έμμηνος ρύση είναι φυσιολογική για ένα «άτομο που έχει μήτρα».

Αλλά γιατί να υπάρχουν ταμπόν στις τουαλέτες  των αγοριών; Ο «νόμος περί αξιοπρέπειας της εμμήνου ρύσεως» του Όρεγκον του 2021 απαιτεί από όλα τα δημόσια σχολεία να παρέχουν σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως «φύλου, ηλικίας, ικανότητας και κοινωνικοοικονομικής κατάστασης» προϊόντα για την έμμηνο ρύση, προκειμένου να προωθηθεί η «ιδιωτικότητα, η ένταξη, η πρόσβαση και η εκπαίδευση». Η  εκπαιδευτική συνέπεια της τοποθέτησης ταμπόν στα μπάνια των αγοριών, φυσικά, ήταν η ενημέρωση προς τα παιδιά ότι τα αγόρια μπορεί να έχουν περίοδο…, που σημαίνει ότι τα βιολογικά κορίτσια μπορεί να είναι αγόρια….

«Κάθε φορά που αφαιρούνται οι προθήκες με το υλικό, το σχολείο χρειάζεται να αφιερώνει χρόνο και πόρους για να τα επαναφέρει, προκειμένου να συμμορφωθεί με τον Νόμο περί αξιοπρέπειας της «περιόδου», ανέφερε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη από τους υπεύθυνους του σχολείου. «Ζητούμε από το μαθητικό μας σώμα να σέβεται την περιουσία του σχολείου και να είναι ευαίσθητο απέναντι σε όλες τις ανάγκες των μαθητών μας».

Μεγάλο μέρος των νέων έχει παρασυρθεί από το διαρκώς διευρυνόμενο κίνημα LGBT και έχουν υιοθετήσει τη νέα ιδεολογία των πολλαπλών ταυτοτήτων φύλου. Όμως μια όχι ασήμαντη μερίδα παιδιών, αρρωσταίνει όταν τροφοδοτείται συνεχώς  και εκβιαστικά με την LGBT ιδεολογία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, για παράδειγμα, μαθητές Λυκείου από το Λύκειο Chêne-Bleu στο Pincourt του Κεμπέκ επικρότησαν την κίνηση ενός εφήβου να τραβήξει τη πολύχρωμη σημαία που είχε κρεμαστεί στο σχολείο τους και να την πετάξει κάτω. Την ίδια μέρα, μαθητές στο Διεθνές Σχολείο Phare δημοσίευσαν μια αναφορά ζητώντας να αφαιρεθούν όλες οι σημαίες και οι αφίσες LGBT από το σχολείο. Οι σχολικοί υπάλληλοι αρνήθηκαν, αλλά ένας LGBT ακτιβιστής διατύπωσε την ανησυχία του ότι υπάρχει αύξηση των μαθητών που απορρίπτουν την LGBT ιδεολογία.

Αυτό δεν είναι το μόνο παράδειγμα αντίστασης στον «Μήνα Υπερηφάνειας» στον Καναδά: «Περισσότεροι από 400 μαθητές σε ένα από τα μεγαλύτερα δημοτικά σχολεία του London – περίπου το ένα τρίτο του συνόλου των μαθητών – έμειναν σπίτι την  προ ημερών την μέρα που η σημαία του «ουράνιου τόξου» πέταξε πάνω από τη σχολική περιφέρεια καθώς το δημόσιο συμβούλιο της περιοχής χαιρέτισε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της  «Ομοφοβίας, της Διαφυλικότητας και της Τρανσφοβίας». Προς ενόχληση των LGBT ακτιβιστών, η επαρχιακή κυβέρνηση του New Brunswick υποσχέθηκε να αναθεωρήσει την πολιτική LGBT των σχολείων της μετά από εκατοντάδες καταγγελίες.

Η Campaign Life Coalition,(1) η κορυφαία ομάδα υπέρ της ζωής και της οικογένειας του Καναδά, προέτρεψε «όλους τους γονείς και τους παππούδες να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν απεργία των παιδιών τους από το σχολείο την 1η Ιουνίου από φέτος και κάθε χρόνο,  μέχρι να επιστρέψει η ηθική στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών». Η κορυφαία αυτή ομάδα προέτρεψε τους Καναδούς γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι και να μην τα στείλουν στο σχολείο την 1η Ιουνίου για να διαμαρτυρηθούν για την προώθηση του «Μήνα Υπερηφάνειας» στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Στις ΗΠΑ εξάλλου, στο Middleborough της Μασαχουσέτης, (2) η οικογένεια του 12χρονου μαθητή  γυμνασίου που τον Μάρτιο απεβλήθη από το σχολείο επειδή φορούσε μπλουζάκι που έγραφε: «Υπάρχουν μόνο δύο φύλα», υπέβαλε μήνυση κατά της πόλης του Middleborough και του σχολείου του. Η μήνυση υπεβλήθη στις 19 Μαΐου, για λογαριασμό του 12χρονου μαθητή Liam Morrison και της οικογένειάς του από την Alliance Defending Freedom (ADF) και το Family Institute of Massachusetts.  Δήλωσαν οι υπεύθυνοι νομικοί : «Το Σύνταγμα προστατεύει την ελευθερία του ατόμου να διαφοροποιείται, εν μέρει, απαγορεύοντας στην κυβέρνηση να υιοθετεί και να επιβάλλει ένα σύνολο εγκεκριμένων απόψεων για αυτά τα θέματα στα δημόσια σχολεία».

Φαίνεται λοιπόν πως ενώ οι περισσότεροι είτε υποστηρίζουν είτε είναι απαθείς προς πολλές πτυχές της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας, η σαφής επιβολή του κινήματος και η σχεδόν ολοκληρωτική κατάληψη των σχολείων από την ιδεολογία του φύλου, αρχίζει να ενοχλεί πολλούς ενήλικες με κοινή λογική, που διαφορετικά θα είχαν αγνοήσει εντελώς το θέμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, που διαμαρτυρήθηκαν για τα μπάνια  Unisex και για άλλες ανάλογες πολιτικές, έσκισαν  τις θήκες ταμπόν από τους τοίχους των λουτρών των αγοριών και τώρα κουρασμένα από τις εκδηλώσεις «υπερηφάνειας» επέλεξαν  και έμειναν σπίτι από το σχολείο κατά τις υποχρεωτικές ημέρες LGBT και αφαίρεσαν τις σημαίες.  Κανείς δεν ρώτησε αυτά τα παιδιά αν υποστήριζαν τον ολοένα αυξανόμενο κατάλογο ιδεολογικών πεποιθήσεων. Οι σημαίες αυτών των κινημάτων υψώθηκαν κατόπιν εντολής ακτιβιστών και στο όνομα της  «ασφάλειας» των νέων.

Μερικοί από αυτούς τους γονείς και τα παιδιά εκδηλώνουν την άποψή τους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να εκφράζονται με άνεση και να ζουν τη ζωή σύμφωνα με την ιδεολογία τους.

Παραπομπές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου